Doğum yapmış olan anneler buraya....

:bbo::bbo::bbo::1shok:

Kocamla 3 gündür küsüm aptal bişeyden tartıştık öyle de kaldı tabiki ona göre kendi bana görede ben haklıyım ne olursa olsun ama gönlümü almak için bişey yapmadığı gibi sinirime dokunmaya devam ediyor
çalışmasam beni çok ezerdi eminim,aklı fikri hep hesapta,parada bana da Umutun deyimiyle ufunet bastı artık.pazartesi gidiyorum ama iple çekiyorum.evde bide kardeşim var her akşam birbirimize girip duruyoruz.Dün havuza gitmiş arkadaşa nezle olmuş gece de burnu tıkalıymış uyuyamıyormş bütün gece yatağa yattı yattı kalktı 5dk da bir zaten ben aylardır gece uykusuna hasretim uyku tutmadıyse s...tir git TV aç,kitap oku bişey yap dimi evin içinde volata atıp durudu sabaha kadar.uyumamamnın sebebi sensin diyor banahani küsüz ya,o zaman bi özür dile ya da bişey yap gönlümü almak için.artık onla bişey konuşmamak için 1 haftadır markete ben gidiyorum,evdeki işlker zaten hep üstünmde Ayçayı dışarı da ben çıkarıyorum malak gibi eve gelip devrilip TV seyrediyor,Ayçayı indir diyorum ,hava sıcak,hava rüzgarlı,Ayçanın uykusu var gibi aptal bahaneler buluyor toplanmayı bekleyen sofrayı evi olduğu gibi bırakıyorum ben indiriyorum parka.ondan sonra iş
im akşam 11de ancak bitiyor o saatten sonra bi de benden kadınlık bekler,yorgunum deyince ortalık buz keser, offf yaaa ben nasıl bir mandayla evlenmişimmmm
yaa bana her hareketi batıyor

:bbo::bbo::bbo::1shok:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

gülüm aynen duygularıma tercüman olmuşun...sadece isimler değişik o kadar..aynen bizde aynı şeylerden sürekli gerginiz bugünlerde...bende evin hizmetçisi gibi olmuşum haberim yok....çocuk bır yandan ev işi bir yandan...birde üstüne takdir eden yok....yapsamda aynıııı yapmasamda...kadınlık dersen o ne ki yenirmi içilirmi:gitme:

ay bu erkeklerin hepsi aynı çalışan biz ev işlerine koşan bebelere bakan da biz...ama gene bazen eşim yardımcı oluyor ya en azından bebekle ilgileniyor kafasına eserse tabii...ama bi yere gidelim desem ikiletmez gönlümü alır akşam yemeğe gidelim derim mesela ikiletmez.bizimki de aksine hiç para tutamaz hiç hesabı kitabı yoktur beni de bu kon sinir eder...üzmeyin tatlı canınızı kızlar yaa:1hug:

ERKEKLERıN KADINLARDAN RıCASIDIR

* Mağazada gelinliklere bakıp "Aaaa ne güzeeel" dediğinizde onun bizim için bir anlamı yoktur. Bizi duygusuzlukla suçlamayın. Gelinlik sadece kızların hayalidir erkeklerin değil!!!

* Saçlarınızı boyattığınızda bunu fark edemezsek anlayın ki yakışmamıştır ve bu bizim suçumuz değildir.

* Çoğu erkek ısrardan ve bir şeyi ikinci kez duymaktan nefret eder; mutlaka ilk söylediğinizi anlamışızdır ama işimize gelmiyordur, lütfen bize geri zekalı muamelesi yapmayın.

* Alışveriş yapmak hiç zevkli değildir ve asla zevkli olmayacaktır.

* 'Beni seviyor musun?' diye sormayın. Emin olun ki sevmiyor olsak yanınızda bir saniye bile durmayız…

* Bizden sizinle aynı üzüntüyü yaşamamızı ve size tuvalete kadar eşlik etmemizi beklemeyin, o sizin kız arkadaşlarınızın görevidir.

* Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyerseniz giyin, size çok yakışıyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayın.

* Biz erkekler gerçekten basitizdir. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında sadece acıkmışızdır ve sadece ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan 'ekmek niçin masada değil' diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın zira tüm erkekler edebiyatçı değildir…

* Eğer farkında olmadan 2 değişik şekilde anlayabileceğiniz bir şey söylemişsek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle diğer anlamında söylemişizdir, boşuna bizi sıkıntıya sokmayın…

* Biz farklı anlamlar taşıyan dolaylı, mecazlı soruları anlamayız. Ne istiyorsanız doğrudan söyleyin ve bizi yormayın…

* Eğer şişmanladığınızı düşünüyorsanız ki büyük ihtimalle şişmanlamışsınızdır. Bize sormayın, cevap vermeyi reddediyoruzdur.

* En karmaşık durumda bile bizim için temel kural şudur: 'En kolayını seç'. Bizden komplike şeyler beklemeyin.

* Erkekler genelde sadece ana renkleri görürler. Mesela, şampanya bir renk değil, bir içkidir bizim için.

Sarımsı Yeşil, Açık Yeşil Likör yeşili, Çimen Yeşili, Kireç Yeşili, Yay Yeşili, Orta Deniz Yeşili

Yukarıda saydıklarınız vallahi hepsi yeşil işte..! Lütfen bizi zorlamayın..?

* Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. O yüzden 30 çift ayakkabınızdan hangisinin kıyafetinize uyacağını bilmiyoruzdur lütfen sormayınız ayrıca uyum diye bir şey yoktur ve sırf uyum için giyeceğiniz şeyleri 1 hafta önceden tasarlamanız tamamen sizin takıntınızdır. Mavi kotun üstüne her renk ve desen blüz giyilebilir.

* Kırmızı tokanız var ve sırf bu tokaya uyum sağlaması için lütfen kırmızı takım elbise almaya bize mağazaları dolaştırmayınız..!

* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve mutfak gerçekliğinin icrasıdır…

* Bizi anlamaya çalışın; ancak bizi anlama işini lütfen fazla abartmayın çünkü çok kolay anlaşılır erkekler.

* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yüzünüze bakılmayacak haldeyseniz, yaptığınız temizliğin bizim için bir anlamı yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden ziyade bakımlı görünen bir kadınla bir evi paylaşmak daha anlamlıdır…

* Ev işlerinden sonra yattığınız yerde sızıp kalıyor ve her türlü kur çabasına yorgunum diyorsanız bu bizi bozar… Bir erkeğe temiz evden önce temiz bir eş ve hatta sadece bir eş lazımdır. Temizlik bir temizlikçi tarafından da yapılabilir ama bazı şeyler temizlikçi ile yapılmaz… Yapılmamalı da. Bizi zorlamayın..!

* Aylarca süren baş ağrıları baş ağrısı olamaz, mutlaka bir doktora gidin.

* Size 'neyiniz var' diye sorduğumuzda, 'hiç bir şeyim yok!!!' derseniz size inanırız, bizim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyiniz varsa doğrudan söyleyin sonra bizi anlayışsız durumuna düşürmeyin…

* Canım sıkılıyor hiç dışarı çıkmıyoruz hep evdeyiz farkındamısın diye sormayın farkındayızdır. Sadece nereye gitmek istediğinizi söyleyin bizi yormayın...

* 30 civarında ayakkabınız ve dolaplar dolusu elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir

bu erkelerin hepsi aynı :umursamaz:

Az önce aramış küsmüyüz diyor anam 3 gündür suratım sirke satıyor
sorulacak soru mu bu?Akşam konuşuruz dedi ne konuşacaksak ben konuşunca hep dır dır ediyorum o yüzden benle konuşulmuyor öyle mi o zaman ben de susarım seni de yok sayarım bakalım bu ne zamana kadar sürecek ama her türlü yıpranan benim,halı saha maçı varmış akşam adamın kıçında değilki....şimdi ben size manzzarayı anlatayım akşam gelecek konuşmaya çalışacak o konuşma zaten konuşma olmaktan çıkıp hakaret ve başrışmaya dönüşecek ondan sonra maça da gitmiyorum lanet olsun diyecek gitmeyecek sonra hıh bak bi maçım var yani bravo ona da gidemiyorum dırdırın yüzünden diyecek.Doğru fiziksel aktivite olarak bi maçı var adamın onun haricinde hep malaklanr.Bi kere de ev için benim için ,Ayça için bişey yap dimi ama hııı çalışıyorsun ha ben de çalışıyoruuum ee başka???*

Ben yarın bunlar oldu diye size tekrardan yazarım.

Site girisinde pro uyelik basviru var 15tl kart gelio kazene no sunu gnderiosun pro uye oluosun. Jnm

slm kızlar hıç firsat bulamıyorum..
ev tuttuk ya yerleştırmeyı bıle yapamadım alp hasta atesı var boğaz enfeksıyonu olmuş 2 defa dr götürdüm son götürdüğüm iğne verdı sabah aksam cumartesıye kadar..
artık yetemıyorum hıçbişeye bı yandan eviçin eşya alışverışi alışverişte alp durmuyo bakamıyorum bide hasta götüremıyorum her zaman annemde durmuyo...
eşyalar hepsı farklı bı gun gelıyo eşim her ne kadar başında dursada servisler gelıyo kullanma talımatı falan derken benım olmam gerekıyo bazen çok yoruldum yaa...
bu gun gitmedım alp çok mızmız hayırlısıyla işlerım bı bitse bende dınlenıcem rahat rahat

Mevlüdecim işin çooook zor canım yaa
ne stres allah kolaylık versin hayatım.
Geldi mi herşey üstüste gelir zaten.Sabırlı ol arkadaşım.
opuyorumnanaktan

aman ama dışarımı çıkmak bugün forumda sen aklıma geldin duygu bugün eşim nasıl olduysa alışverişe çık dedi bende kaçırırmıyım tamam dedeim annem yağız ercan ben çıktık bizimki 10 dk da alacağını aldı sattı kartıda verdi ohh sıra bende ama benim dana izin vermedi bişi deniyorum oda geliyor ağlıyor bağırıyor ben ne alacağıma karar veremiyorum boynum sinirden tutuldu bütün alışveriş merkezi bize baktı ne aldım anlamadım uyumuyorda sıpa Allah ım çıldıracam annemdede durmadı akşam oldu dolmuşa bindik ev artık eskisi gibi değil önceden misal nişantaşında oturuyoduk şimdiki ev kadıköyde öyle uzakki 2 dolmuşla oğlan memeye saldırıyormu adamlar bakıyormu ayy ayy nefret ettim dışarı çıkmaktan nefrett

gül üzülme canım bunların hepsi aynı hepsi ben küsemiyorum nedense o da küsmüyor anam küssek evi terkeder giderim o kadar o anda ya barıştık ya barıştık ilk önce sesler yükselir ben ne dicemi derim oda der sonra bişi olmamış gibi kahvaltıya oturuyoruz
sizlerin eşlerinin gene iş saatleri ne güzel benimki öğlen 1 de gidiiyor gece 1 de geliyor akşam yemeği yok bi sabah kalhvaltısı hoş akşam olsada yemek yapacak halim yok daralıyorum akşama kadar çocukla ee yağızda hep beni gördüğünden onda fazla durmuyor birgünde sen kalk kahvaltı hazırla ortalığı toplamma yardım et 2çift güzrl laf et nerddeeeeeeeeeeee aman öyle işte

mevlüde bebeğine acil şifalar evinizde hayırlı olsun kolay gelsin canım

umut iyi tatiller canım şöööle 2 kulaçta benim yerime at ve bi güzel yan şekerim

müjde kusura bakma ben 2. bebeğine hayırlı olsun demedim kız hayırla inşallah kucağına alırsın çok sevindim bir avazda inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
artık sevmecem gari, sana dönmecem gari, negıda ağlısan boş negıda yalversen boş sene dönmecem gari bitivesin gari bu çile çekimepdurum bile bile sen ne devesen deve bu hayat geçmez böle sana varmecem gari, ümitlerimi yıkıvedin , hayallerimi çalıvedin , beni pek körlevedin beni körlevedin allah cezanı versin, bitivesin gari bu çile çekimepdurum bile bile sen ne devesen deve bu hayat geçmez böle sana varmecem gari , artık sevmecem gariiiiiii:)))9

bu şarkı ege şivesiyle ancak bu kadar güzel söylenir.:dance:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…