Doğum yapmış olan anneler buraya....

sagol canimcim benim bebis erkekmis dr soledii yalniz serra yi emziriyorum diye birasss minik

günaydınnn hanımlarr.
hasta olan bebişlerimize çok çok geçmiş olsun..
resimleriniz ve sizler süper çıkmışsınız ve o kadar güzel anlatmışsınız ki sizlerle olmayı çok ama çok isterdim. zemuszemus
Gül canım benimm amann hepsi aynı bunlarınn ben annemlerin yanına gelmeyi iple çektim ve şuan rahatım inan ve iyice kafamı dinleyip düşünecegimm. çok şükür ailemin sayesinde ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz kendilerini birşey sanıyorlarr sinir oluyorum. boşver seninde gitme günün az kalmış iyi tatiller canım şimdiden. a.s.
Bütün resimleri olan bebişlerimize maşallah hepsi birbirinden güzel çıkmış
canlarım bende annemlerdeyim kızkardeşimin yanına geldimde yazabiliyorum size. çok rahatım aiemin yanındayımm zaman güzel geçiyor.
arzucumm kızz nazilli taraflarına gelme gibi ihtimaliniz yokmudur şekercimm.
tatile çıkan bütün güzel arkadaşlarıma gözdecim,umutcum,serapcım,gülcümm iyi tatiller güzel vakit geçirmeniz dilegiyle.
ayten şarkı süperdii valla tam ege şivesi.
herkesi çok öpüyorum kuzularıda yerime koklayıverin garii. opuyorumnanaktan

müjdecim oğluşunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

aslı sana da iyi gezmeler canım

mevlüdecim kolay gelsin bacım işin zor ama olsun kendi evini düzüyosun güzel güzel eşyalar hepsi yeni oooohhh ne güzel keşke benim de öyle bi şansım olsa da eşyalarımı perdelerimi hep değiştirsem. alpberke de geçmiş olsun canım.

gül canım üzme tatlı canını erkek milleti işte. biz de 8 yıllık evliyiz bebiş olmadan önce bana hiç küsmezdi yardım ederdi yemek hazırlardı gezdirirdi ne zaman hamile kaldım benim herif 180 derece döndü. bi küser 10-15 gün, yemek yapmaz, bizi gezdir deyince hep bi işi olur. geçenlerde gece rahatsızlanmış ben de farketmemişim 3 gün küstü ben ne bileyim be adam gel de söyle halini ooofff ooofff annem hep derdi bebek olunca değişirler diye doğruymuş

Günaydınlar herkese:)
Mevlüdecim Allah yardımcın olsun canım yaaa işin kolay olsun...
Ayten kız sabah sabah döktürmüşün yine çok komik olmuş:)

Kızlar gece biz çift klima açıp öyle uyuyoruz başka türlü mümkğn değil durulmuyor...Bir tanesi oturma odasında diğeri yatak odamızda çalışıyor...Egede klima olunca çok mutlu yatıyor yoksa deli gibi terliyor,uyanıyor...Zararı varmıdır acaba?Biryerde okumuştum bebeğe vurmadıgı sürece zararı olmaz diye ama kullanan varmı??

duygucum biz ankaradayız daha nerdeyse kalorifer yakacaz iyice bi ısınmadı ama bence de kilima çocuğa vurmazsa bişicik olmaz şimdiye kadar hasta falan oldu mu dokunacak olsa dokunurdu

Ahhh Arzucum çocuk olunca alışveriş falan hepsi hayal olmuş haberimiz yokmuş...
duygucum biz ankaradayız daha nerdeyse kalorifer yakacaz iyice bi ısınmadı ama bence de kilima çocuğa vurmazsa bişicik olmaz şimdiye kadar hasta falan oldu mu dokunacak olsa dokunurdu

Canım inanmıyorum yaaa o kadar serin demek hava...41 kere maşallah Ege hiç hasta olmadı bugüne kadar yani mikrobik anlamda...Diş çıkarırken kulağında ağrı oldu ilaç kullandık..
Dün Aslıya telefonda konuşurken ısırma huyu varmış Ozan Egenin ben dedim Egenin hiç yok çocuk akşamına göğsümü ısırdıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıŞaka gibi yaaa..Kendim nazar değdiriyorum herhalde...

duygucum gündüzleri sıcak ama akşamları hala serin son yıllarda böyle oluyor

bazen benimki de ısırıyo emerken arada esiveriyo kafasına galiba

kızlar merhaba maibeyaz gülsüm arkadaşımız dün sancılanmış ve erken doğum yapmış ultrasona göre 31. haftalıkmış bebeği şuanda yoğun bakımdaymış kızlar lütfen hepimiz de dua edelim bebek sağ salim annesine kavuşsun

ben şimdi konuştum gülsümle çok üzüldüm dualarımızı esirgemeyelim,
gülsüm daha bebeğini hiç görmemiş bir bilgi de vermiyorlarmış hepimiz dua edelim :Saruboceq:

Allahım inşallah herşey yolunda gider gülsüm ve bebeği için...fatmacım iyi ki haberin olmuş bizlerden de geçmiş olsun dileklerimizi iletiver lütfen...Allah yardımcıları olsun

canım ben de üzüldüm rabbim inşallah bebeğine sağlık verir allahım onları korusun .sanırım geçen haftalarda da sancıları geliyordu ben de merak ediyordum erken doğum olmuş demek canım yaa . allahım bebeğini ona bağışlasın.

gülsüm nasılmış

Allah yardimcisi olsun gulsumun insallah saglikla bebegini kucagina alir.. Ayy korktumm cokk sanki bende Boyle bisi yasicakmisim gibi

gülsüm iyiydi tabi bebeğini göremeyen anne ne kadar ii olabilirse sezeryanla yapmış doğumunu iki gün önce biraz suyu gelmişti ama çok değildi dr a da gittiler o gün demek dr anlayamadı eve göndermiş çoğalırsa gel demiş o gece de sancılanmış işte inşallah iyileşirler tez zamanda

amannnn Gülsüm sağlıkla bebişleriyle döner evine barkına inşallahhh
bebiklerin arası 9 ay oldu haa süper yaaa,bu yazı koca göbek geçirmicek en azından
sağlıklı olsun da gerisinin önemi yok biz sevinecek bişeyler buluruz...

Kocam eve geldi az önce yemeğe,marketten ne istediysem çifter çifter almış bu defa da,bi daha bana para mevzusu yapma sakın dedim istifa edecem görürsün ananın damını dedim.Özür falan diledi ama bakalım ne zamana kadar sürecek akşama kaynananm gelecek yemeğe gidelim diyor bana tabi anan gelince götürürsün dimi dedim aslında normalde de götürürde işte bende laf sokacak fırsat buldum ya kaçırmayim dedim.Valla kadınlar için hayat çoook zor helede çalışanlar için,çalışmayana da ayrı zor.Bi daha dünyaya gelsem erkek olmak varmış valla ohhhh,dünya büküm büküm bir boğazım bir çüküm.....

Duygu Adana da klima olmazsa uyuyamazsın mümkün değil hiç esinti yok,hele birde sıcakla beraber sivriler bastırdımıydı offf başka türlü uyunmaz tam karşısında yatmayın bi de klimaların uyku modu oluyor ona alın,daha hafif soğutuyor.Üstünüde sürekli kontrol et midesini üşütmesin.

kızlar mevlüde den resimler geldi

Eklentiler

• $PICT0027.webp
    51 KB · Görüntüleme: 22
  • $PICT0010.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $PICT0004.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $PICT0003.webp
    60 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…