- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #29.821
[/ayten sabah sabah valla brova güldürdün beni okuyacam diye canım çıktı be yaaawwwB]
mevlüde bebeğine acil şifalar evinizde hayırlı olsun kolay gelsin canım
umut iyi tatiller canım şöööle 2 kulaçta benim yerime at ve bi güzel yan şekerim
müjde kusura bakma ben 2. bebeğine hayırlı olsun demedim kız hayırla inşallah kucağına alırsın çok sevindim bir avazda inşallah
aslıcım naber canım nasıl gidioo
aman ama dışarımı çıkmak bugün forumda sen aklıma geldin duygu bugün eşim nasıl olduysa alışverişe çık dedi bende kaçırırmıyım tamam dedeim annem yağız ercan ben çıktık bizimki 10 dk da alacağını aldı sattı kartıda verdi ohh sıra bende ama benim dana izin vermedi bişi deniyorum oda geliyor ağlıyor bağırıyor ben ne alacağıma karar veremiyorum boynum sinirden tutuldu bütün alışveriş merkezi bize baktı ne aldım anlamadım uyumuyorda sıpa Allah ım çıldıracam annemdede durmadı akşam oldu dolmuşa bindik ev artık eskisi gibi değil önceden misal nişantaşında oturuyoduk şimdiki ev kadıköyde öyle uzakki 2 dolmuşla oğlan memeye saldırıyormu adamlar bakıyormu ayy ayy nefret ettim dışarı çıkmaktan nefrett
gül üzülme canım bunların hepsi aynı hepsi ben küsemiyorum nedense o da küsmüyor anam küssek evi terkeder giderim o kadar o anda ya barıştık ya barıştık ilk önce sesler yükselir ben ne dicemi derim oda der sonra bişi olmamış gibi kahvaltıya oturuyoruz
sizlerin eşlerinin gene iş saatleri ne güzel benimki öğlen 1 de gidiiyor gece 1 de geliyor akşam yemeği yok bi sabah kalhvaltısı hoş akşam olsada yemek yapacak halim yok daralıyorum akşama kadar çocukla ee yağızda hep beni gördüğünden onda fazla durmuyor birgünde sen kalk kahvaltı hazırla ortalığı toplamma yardım et 2çift güzrl laf et nerddeeeeeeeeeeee aman öyle işte
duygucum biz ankaradayız daha nerdeyse kalorifer yakacaz iyice bi ısınmadı ama bence de kilima çocuğa vurmazsa bişicik olmaz şimdiye kadar hasta falan oldu mu dokunacak olsa dokunurdu
kızlar merhaba maibeyaz gülsüm arkadaşımız dün sancılanmış ve erken doğum yapmış ultrasona göre 31. haftalıkmış bebeği şuanda yoğun bakımdaymış kızlar lütfen hepimiz de dua edelim bebek sağ salim annesine kavuşsun
ben şimdi konuştum gülsümle çok üzüldüm dualarımızı esirgemeyelim,
gülsüm daha bebeğini hiç görmemiş bir bilgi de vermiyorlarmış hepimiz dua edelim :Saruboceq:
Allah yardimcisi olsun gulsumun insallah saglikla bebegini kucagina alir.. Ayy korktumm cokksanki bende Boyle bisi yasicakmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?