- Konu Sahibi Girl and baby
-
gülşahcım ben aventinkini aldım birde chicconunkini, chicconunkini çok kullandım, ama emzirirken çocuğun yanağına yapışıyor :)))
Sinir etti beni ben en sonunda lastikle sırtıma bağlayacaktım.
Bu arada hepinizin bebeği ne güzel kilo almış, benimkinin kontrolu yarın, inşallah benimkide almıştır.Ama sizinki gibi 1 kilo falan aldığını hiç zanentmiyorum çünkü 4 saatte bir anca yiyor.Haftada 200 gr alıyormuş benim bebek, yani ayda 800 gr, şimdi anca 3500 gr olmuştur...:1no2:
Slm.herkese umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir,ben fazla takılamıyorum artık fazlaca sorunlarımız var,maşallah hepinize çok özeniyorum emzirmek çok güzel bi duygu olmalı ben emziremiyorum bebeğim tutamıyor çünkü o kadar istiyorki oda kavramayı ama çocuk ne yapsın uçları zaten minicikti iyice kayboldu,silikon uçlada alamdı bakalım sürekli marka deniyoruz bakalım inşallah bi tanesi işe yarar lütfen benim ve bebeğim içinde dua edin gerçekten emzirmeyi çok ama çok istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun..Şuan uyuduğu için bi bakayım dedim sizlerede,ay beni bi görseniz kızlar acaip perişan görünüyorum acil bakıma ihtiyacım var ama bebişin işlerinin biraz düzene girmesi lazım kendimi toplamak için,bu arada 12 kilo verdim umarım en kısa zamanda eski kilomada kavuşurum..
Bu arada aranızda silikon uç kullanan varsa bana marka tavsiye edebilirmi?Bebedor ve wee ninkini denedim almadı başka hangisini kullanayım bilginiz varsa söyleyin kızlar hemen deneyelim..
Slm.herkese umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir,ben fazla takılamıyorum artık fazlaca sorunlarımız var,maşallah hepinize çok özeniyorum emzirmek çok güzel bi duygu olmalı ben emziremiyorum bebeğim tutamıyor çünkü o kadar istiyorki oda kavramayı ama çocuk ne yapsın uçları zaten minicikti iyice kayboldu,silikon uçlada alamdı bakalım sürekli marka deniyoruz bakalım inşallah bi tanesi işe yarar lütfen benim ve bebeğim içinde dua edin gerçekten emzirmeyi çok ama çok istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun..Şuan uyuduğu için bi bakayım dedim sizlerede,ay beni bi görseniz kızlar acaip perişan görünüyorum acil bakıma ihtiyacım var ama bebişin işlerinin biraz düzene girmesi lazım kendimi toplamak için,bu arada 12 kilo verdim umarım en kısa zamanda eski kilomada kavuşurum..
Bu arada aranızda silikon uç kullanan varsa bana marka tavsiye edebilirmi?Bebedor ve wee ninkini denedim almadı başka hangisini kullanayım bilginiz varsa söyleyin kızlar hemen deneyelim..
merhaba fıstıklarrr
ben bir süredir giremiyordum,benim kızımın gaz sancıları gece ve gündüz devam ediyor,şimdi bayıldı yavrum uyuyor bende size bir bakayım dedim ama çok kalamayacağım,benimde uyumam lazım
resmen çöktüm ben kızlarrr
gözlerimin altı mosmor oldu yorgunluktan uykusuzluktan
sizler nasılsınız?
Canım ben esıme aldırdım bır marka soylemedım wee nın kını almıs ılk onu kullandım ıse yaradı baya.. baska marka hakkında bılgım yok.. oğlum ıkı göğsümüde cok guzel kapıyordu ılk gunden berı ama bır yerden sonra ne olduysasol göğsümü zor alıyor aldıgında bır sure sonra agzından kacıyor tekrar tuttruyorum cok konustuk bız cookk cahıllık ettık herkese herseyı guzel dedık (
göğsümdeki yaralar baya ıyılesmıs cok sukur 2-3 gundur cıplak verebılıyorum lansınoh cok guzel bır kremmıs gercekten..
canım hepımız aynıyız uykusuzluk yorgunluk hala duzene gırme yolundayız bır yere koadar boyle olucak Allah guc kuvvet versın yeterkı saglık versın..
bu arada takvımıne göre ne cabuk buyutmusun bebegını yaa benı bıle gecmıs yası..kaydirigubbakcemile3
38 ı etmısın.. kaydirigubbakcemile3 yanlıs olmus sanırım canım :)
hımmm anladıma.s bende tabiiki çok şaşkındım herşey normal gidiodu ama aksilik işte dediğin gibi kısmet böyleymiş... demek bünyeden bünyeye değişio ben çok zor atlattım...bende öyle 12 saat sonra kalktım ayağa ve 4. günü banyomu yaptım..ama yataktan kalkmakta zorlandım...eşim kucaklaıp kaldıyrdu..Çok üzgünüm çoook.geçirdim ogünleri ama bide bana sor kimisinin kolay geçio kimininde ağır işte amannn atlattık işte... şükür ki...işte dediğim gibi 10gün içinde ağrı kesicilerle toplandım... ama bebeğime kavuştum onun sağlığı iyi ya daha neisterim tek ona gelen bana gelsin ama minik yavruma rabbim dert vermesin...şutarafagitti tüm herkesin bebeğinide korusun tabi mevlammm:1hug:
mervecim seni onlarmı bayılttı?? yoksa sen mi bayıldın kendiliğinden... ben baygın değildim..olan bitenden hep haberim oldu.. ama tabi önüne bi perde geriolar...
cnm senin dikişlerin estetik dikiş mi yoksa iplimiydi.. benim estetikti...kaydirigubbakcemile2
duygucum bizde ateş düşürücü fitil var..dr. nedensiz huzursuzlandığı zamanlar , ateşi ağrısı varsa iyi gelir yarım fitil verirsin dedi..
gaz için zinco yazdı bize..o iyi geldi çok şükür..her zaman vermiyorum ama.. gaz sancısı çektiği zamanlar 4 damla veriyorum rahatlayıp uyuyor..
burun için damlamız var bizim de.. o kadar canım...
kızlar benim oğlan da her emme sonrası ıkınmaya başlıyor.sizde de oluyor mu bu durum?bir de geceleri kakasını çok zor yapıyor.5te bi başlıyor ıkınmaya 9 da anca yapabiliyor ama gündüzleri rahat bi şekilde kakasını yapıyor.sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?