- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.021
günaydın kızlar...inanmayacaksınız ama dün gece saat dörtte tunahan bizim karyoladan yüzüstü yere düştü hem de izim yatak bazalı yani çok yüksekk kütt sesine uyandım çok korktum kızlar tunahan iki gün öncesine kadar hiç düşmemişti valla sölemiyordum kimselere ama o gün kayınpeder lüzumsuz düşürdü ya çocuğumu demiştim bunun peşi gelir diye hep böyledir çünkü Allaha şükür bişey olmadı yavrum ağladı ağladı uyudu bebeğimm:çok üzgünüm:
geliyom gidiyom bakıyom kimse yazmamış
herese merhaba kızlar...
benim kızım hala kvezde ama çok iyi allaha şükür...yakında evimize geleceğiz inşallah...
çok fazla duramıcam haber vereyim dedim.. merak eden dua eden herkesden allah razı olsun...
inşallah en kısa zamanda görüşürüz...
herese merhaba kızlar...
benim kızım hala kvezde ama çok iyi allaha şükür...yakında evimize geleceğiz inşallah...
çok fazla duramıcam haber vereyim dedim.. merak eden dua eden herkesden allah razı olsun...
herese merhaba kızlar...
selam millet ben geldimmm hoş geldimmm hepinizi çokkk özledimmm baya ayrı kaldıkkk beni özledinizmii:gitmepuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biz iyiyiz ceylin 2 dişle devam ediyor üstler şişmiş iyice balon gibi nerdeyse çıkacaklar sanırım çünki fena huysuz hep ağlayıp sızlanıyor yavru kuşum
eee sizler nasılsınız
herkese iyi geceler kızlar geçmişi okuyamadım ama deryanın kuzusu düşmüş 2 kere çok geçmiş olsun canım
gülsümcüm bebeğin hayırlı olsun çabuk gel koy resimleri öp bizim yerimizedeopuyorumnanaktan
ben ne yaptım ev görmeye geliyolar felan misafirle uğraşmaktan ve tabe oğlanla bütün vaktimi alıyorkafamçokkarıştı derken eltimgil geldi almanyadan 1 günlüğüne denizliye geldiler ordan da belek e 5 yıldızlı otele ohhh bizde sorutarak baktık tabe bende astım yüzümü ne çağırdılar bizihoş çağırsalar giderdik manacak yada koca almanyadan geliyosun deme insan kardeşiyle hasret gidermek istemezmi heeeçç hoş onların kaldığı otelin günlüğü 180millon bizim para yetmez ama neyse böyle geçti
çok içime atmışım yalım 2 gündür bende bütcemize göre otel araştırırken iyice tatil planına adapte oldum bugün sabah açtım ağzımı tatile gitcem bende deyee ana senmisin deyen paramı var:1shok: senin için hava hoş vıdı vıdı öyle bir kavga ettikki en son ben sinirimden 1 litrelik suyu adamın kafasından boşalttım-tatlicadiarzu- durulduk ama öyle böyle değil zaten ev stresinden yeni çıkmışım misafir yağız bana bakıyor birde köye gittik anasını gördüm iice terellelilendim bende hayır para yok deyor anasıgil olunca bol bol veriyor benim başım kelmi canım aaaaaalaelaelaelaelae
neyse o işe gitti felan akşama kadar konuşmadık heç ama ben kafaya koydum gidecem birde kaynana cumaya denizliye gelcekmi köyden abooo iyice tırlatcam :smiley-cool:Allah tan o ara adam aradı hazırlan tammamgidiyoruz deyezemuszemus amanın benim adam cayıvercek deye bavulu topladım ütüledim bekleyoom hehehehhehe cuma günü gelsede biz yokuz ohhh canıma deysşn bende akşam aradım söledim kaynanaya siz geliyosunuz ama biz yokuz gidiyoos dedim:))))))))cocuğu hasta edersiniz gitmeyin deyooo ya ulen 40 günlük cocukla biz köye soğukta gitttik bee o zaman hasta olcağı yokmudu bunun Allah etmesin de işte kendine göre işine gelsin yeter neyse günahını bari almayamda dahada sinir stres olmayam ben biz yarın gidiyoook marmarise 3 gün 3 gündür gari bunada şükür
aççık karmanguruşık yazdım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?