- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.041
hicran hoşgeldin üst incilerinizde çabucak çıkar inşallah kız buaralar durgun sessiz ve sakin özledik kız özlemezmiyiz nasılsın yok deme bir yaramazlıkopuyorumnanaktan
iyi tatiller canım iyi eğlen dinlen gez hava al
bende gidecem inşallah br haftalığına bir akrabamızın yazlığına nasip olursa inşallah bakalım ya çanakkale yada didimde eşimin işlerini ayarlaması lazım zaten ordanda rizeye yolcuyuzz torunlarını hala göremedi bizim kaynana kayınpeder ancak internetten gördüler oda yeni daha yaniii kaydirigubbakcemile3
yok allaha şükür canım yazmıştım geçen kızkardeşimden girdiğimde nete ceylinin dişleri geldi kardeşim evine taşındı ceylin dişlerden muzdarip ve sivrisineklerden bu arada salı günü kontrolümüz var bakalım nasıl boy kilo meraktayım ide sorunumuz film çekildi sonuç temiz ilaçlar özel mamalar bırakıldı ama şimdilik geçiş dönemi sanırım mamasını ççorbasını az yemeye başladı birde geçen dondurma vermiş ablası accık saldırmış istemiş diye zilliye o gün kustu ödüm patladı midesini üşüttü diye ama geçti çok şükür
birde isiliklerden gına geldi hergün yıkıyom bazen günde 2 defa ve askılı gezdiriyom ama ense kol bacak eklem yerleri hep kızarık oluyor minik minik bide sivrilerin ısırdığı yerler su çiçeği gibi oluyor sanki oda korkuttu beni bir ara ama sivri yani bariz gördüm gece yani ısırdığını ve sabah ısırık yeri aynen su çiçeği gibi oldu dr sölicem zaten salı günü şu sinek spreyleri var ya bebekler için zararlı olurmu izin verirmi diye olmuyor böle çünki cibinlik bile kar etmiyor bişekilde dalıyorlar kızıma yaww haa birde ceylin emekleme çalışmalarındaydı bir haftadır ve çok şükür artık 5-6 adım emekliyor sonra yorulup yan yatıyor gene kaydirigubbakcemile3
birde anamı gönderdik malatyaya hatun ısrarlarımıza rağmen gitti sonra kardeşim yeni evine eşyaları taşıdı ama hiçbişeyi dizmedi yeni ev ya henüz su elektrik doğalgaz bağlanmadı yeni inşaat biter bitmez girdi çünki eşyaları kolilerli ile evine yerleştirdik oda tatile gitti babiş yalnız kaldı haftada 3 gün babamın yanında kalıyoruz ona yemek falan yapıp temizliğini çamaşırını vss halledip geri geliyom eve sonra işte netçen iğer kızkardeşimde 7 aylık oldu bebiş 2 ay sonra doğum var allahın izni ile devrim poyraz geliyor isim henüz kesin değil ama ben toprak dedim belki koyarlar sıcak baktı kızkardeşim bakalım sağlıkla gelsinde
müjdecim naber ya bugün ayten de yok off çok sıkılıyommm yaaa
uyyyyy ayşeee nabrrr hicran naberrr müjdee naberrr?ay dört kişi oldu hayret
oy maşallah hicran ne tatlı olmuş ceylin görmeyeliii ay suyu sevmeleri çok güsel tunahan da bayılıyo sudan çıkarınca ağlıyo o kadar yani...ya gündüzleri artık kiömseler olmuyo canım herkes bi yerlerde gözde dikili de umut çınarcıkta aslı aydın da ayten de gidecxek bu hafta sonra herkes gelecek ben gidicem Allah kısmet ederse öle yanii sıcaklardan kimse gelmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?