Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicran hoşgeldin üst incilerinizde çabucak çıkar inşallah kız buaralar durgun sessiz ve sakin özledik kız özlemezmiyiz nasılsın yok deme bir yaramazlık
opuyorumnanaktan

yok allaha şükür canım yazmıştım geçen kızkardeşimden girdiğimde nete ceylinin dişleri geldi kardeşim evine taşındı ceylin dişlerden muzdarip ve sivrisineklerden bu arada salı günü kontrolümüz var bakalım nasıl boy kilo meraktayım ide sorunumuz film çekildi sonuç temiz ilaçlar özel mamalar bırakıldı ama şimdilik geçiş dönemi sanırım mamasını ççorbasını az yemeye başladı birde geçen dondurma vermiş ablası accık saldırmış istemiş diye zilliye o gün kustu ödüm patladı midesini üşüttü diye ama geçti çok şükür
birde isiliklerden gına geldi hergün yıkıyom bazen günde 2 defa ve askılı gezdiriyom ama ense kol bacak eklem yerleri hep kızarık oluyor minik minik bide sivrilerin ısırdığı yerler su çiçeği gibi oluyor sanki oda korkuttu beni bir ara ama sivri yani bariz gördüm gece yani ısırdığını ve sabah ısırık yeri aynen su çiçeği gibi oldu dr sölicem zaten salı günü şu sinek spreyleri var ya bebekler için zararlı olurmu izin verirmi diye olmuyor böle çünki cibinlik bile kar etmiyor bişekilde dalıyorlar kızıma yaww haa birde ceylin emekleme çalışmalarındaydı bir haftadır ve çok şükür artık 5-6 adım emekliyor sonra yorulup yan yatıyor gene kaydirigubbakcemile3

birde anamı gönderdik malatyaya hatun ısrarlarımıza rağmen gitti sonra kardeşim yeni evine eşyaları taşıdı ama hiçbişeyi dizmedi yeni ev ya henüz su elektrik doğalgaz bağlanmadı yeni inşaat biter bitmez girdi çünki eşyaları kolilerli ile evine yerleştirdik oda tatile gitti babiş yalnız kaldı haftada 3 gün babamın yanında kalıyoruz ona yemek falan yapıp temizliğini çamaşırını vss halledip geri geliyom eve sonra işte netçen iğer kızkardeşimde 7 aylık oldu bebiş 2 ay sonra doğum var allahın izni ile devrim poyraz geliyor isim henüz kesin değil ama ben toprak dedim belki koyarlar sıcak baktı kızkardeşim bakalım sağlıkla gelsinde

sanada iyi tailler o zman seninki baya uzunmuş bol bol dinlen
canım sinek meselesi bizdede var bir tek yerini ısırdımı bütün kolları alerji gibi oluyor dr a götürünce kaşıntı kremi ve şurup verdi bende evde elektriğe takılan raidlerden kullanılyorum bu aralar yok ama hayırlısı
Allah kavuştursun o zaman annecğine
kardeşcezininde evi hayırlı olsun sağlıkla otursunlar
bebeğinizde bir avazda çıkıp gelsin canım ismide pek güzel eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hayırlısıyla opuyorumnanaktan

HANDEOR ne çektiğini çok iyi anlıyorum 3 ay çektim Allah sabır versin hemen geçsin gazı sanırım bebeğin kolik yağız gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınnnn burası artık iyice terkedilmiş gibi çok ıssız bende gideyim tatile bende yazmıcam kızıyom bu gidenleree hiç aramıyolarlmaz:arzucum sağol canım artık düşmelerine alışmam lazım napalım dün oyun parkında yatırdık ama gece gene ağladı bu kez ortamıza aldık bilmiyorum ne olacak böyle...hicrancım size de iyi tatilller arzucum sana daaa iyi eğlen üç gün üçgündür tabii tadını çıkar...handeor canım tunahanın gaz sorunu hiç olmadı ama rezene iyi diye biliyorum bende inşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi

gunaydin kizlarrrr iyisinizdirr umarimm.... Sinek isirigina sakin off tarzi kovucular fln surmeyin bebiklerin cildine doktorumuz tasvip etmiyo bizim raid takiyoruz prize o kdr bide eskaza isirdiysa ve cok abarti kizardiysa fenistil jel o kdr yazik onlar bebik daha olur olmadik hersey temas etmesin tenlerine

bizde ssadece raid takıyoruz prize likitli olandan gayet memnunuz zaten sinekler sadece beni yiyo eşimi ve tunahanı hiç yemiyolar çok şükür

günaydın kızlar

arzucum canım hadi yine iyisin üç gün de olsa tatil tatildir

mevlüde geçmiş olsun alpberke. doktor ne diyo soğuk algınlığı falan mı olmuş.kuzum nasıl dayandı 7iğneye tabi korkar ben olsam ben de korkardım iğneden nefret ediyorum. inşallah bir an önce iyileşir kuzum.

gülsüm güle güle büyüt iknciyi de. oh ne güzel 9 ay arayla iki bebeğin oldu ikisi birden büyür artık.resimlerini bekliyoruz ikinci yeğenimizin.

handeor sanada allah kolaylık versin canım biz de 3,5 ay çok çektik o kolikten sabahlara kadar akşamlara kadar ağladı yavrum. o bağırdıkça ben eridim. bize ilaçlar kar etmedi

slm kızlar bende uzun zamandır giremiyorum

Gülsüm doğum yapmış sanırım Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla iki yavrusunuda büyütsün inşlh.
herkesi çok öpüyorum byy

ayşe kızzzz napıyonnn kız nasıllll dişler çıktımı sizinde bizim alttan 2 tane çıktı üstleri bekliyoz onlarda çıktı çıkacak ama üstler daha zor mahvoldu çocukk ateşlenmeyede başladı el herzxaman ağzında emeklemeyede başladı minik kuşum yaww durmuyor artık biyerde devamlı başında olmak zorunda kalıyorum artıkk nefes aldırmıyorr

ceylinin balkonda havuz sefasından bir resim koyayım kızım suyu çook seviyorr hergün balkonda havuzunda oynuyor sonra banyo yaptırıyorum manyak zevk alıyor zilli suyla oynamaktan bıkmıyor

Imageshack - img6521

Son düzenleme:
oy maşallah hicran ne tatlı olmuş ceylin görmeyeliii ay suyu sevmeleri çok güsel tunahan da bayılıyo sudan çıkarınca ağlıyo o kadar yani...ya gündüzleri artık kiömseler olmuyo canım herkes bi yerlerde gözde dikili de umut çınarcıkta aslı aydın da ayten de gidecxek bu hafta sonra herkes gelecek ben gidicem Allah kısmet ederse öle yanii sıcaklardan kimse gelmiyoo

hem sıcaklardan hem çocukların hreketli olmaya başladıklarındandır canım bu durum bende gelemiyom bak pc tamir oldu geldi ama ben dünden beri doğru ürüst giremedim siteye ancak iş güç çocuk ymek derken akşam oluyor zaten bide sıcaklar bunaltıyor ben şimdi klimayı açtım salonda benim klima kapadım tüm evin camlarını salonun kapısınıda açık bıraktım verdim 18 dereceye serinleyecem anam napiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…