Doğum yapmış olan anneler buraya....

elektrik faturası gelsinde anam seni görürümmmmm ben kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
deryacım ben girerim gene sen merak etmeee bugün işleri toparlamaya çalışıyodumda o yüzden fazla takılamadım.

ıyi akşamlar kızlar...Bir kaç gündür bir takım sağlık sorunlarım yüzünden giremıyorum...Morallerim çok bozuk arkadaşlar...Rahimdeki damarlar büzüşmüyormuş bunun içinde benim 2.5 aydır damla damla bazen çok reglim gelmeye devam ediyordu...Bir sürü tahliller tetkikler yaptırdım sonuç 5 tane ilaç,3 tane vitamine başladım...Emzirmem içinde yeter artık bu çocuk yemege gecmıs hala gunde 5 6 kere emzırmenın alemi yok kendını cok yıprarmışın kendine bak biraz dedi..Rahim hallaç pamuğu gibi olmuş dedi...Çok yıpratmışın kendini dedi...
ışte böyle...Bakalım inşallah 20 gün sonra tekrar gidicem herşey düzelmiş olur...
Hepinizi öpüyorum hoşçakalın...

geçmiş olsun duygucum malesef kadınların derdidir malum rahim.

hicran gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan kızzz ceylin de emeklemiş maşallah bi biz kaldık emeklemeyen galiba

duygucum çok geçmişolsun canım...inşallah biran önce sağlığına kavuşursun...ege zaten 10 aylıkoldu yavaşyavaş bıraktırırsın emzirmeyi...

Selam arkadaşlar geçmişe bakamadım tatildeyim ve şimdi kuzenin evinden giriyorum nete.Umarım herkes iyidir bebişlerde biz artık Uşak ta oturacağız kızlar..Orda anlaştık yani devlet ataması olmazsa tabii...Oğlum tatilde çok huysuz şimdi de ağlıyor..Kendinize iyi bakın.Sevgiler

Selamlar,
bir iki gundur cepten giriyodum net paketim sinirsiz diye ama gecici bi sure net im yok cepte simdi iki bakim cikicam dedim ceylinimi gordum dunurum masallah suphanallah sehercim senin kuzuda cok tatli cikmis fikirde cok mantikli bize uymaz ama yatagimiz yere yakin cunky ama yuksek olsa yapardim bizimkide uyanimca yaniza gelmeden dalmiyo..

Yaz oldu tum kuzular serinliyo bizde sokucaz Aslani havuza ama esim gunes gecinceye geldigi icin usur diye sokamiyoruz tasindik tasinali bu hafta sonu siftah edicez artik aslana da :) bide esim isten ayrilsin bize tatil olucak asker oncesi..
Simdilik benden boyle,
DUYGU Cok gecmis olsun kendine bakmalisin tabiki aman dikkat et..

Hepinizi opuyorum simdilik hoscakalin yine ...

duygucum geçmiş olsun canım yaaa nasıl emzirmekten dolayı rahimdaki damarlarda etki görüyomuymuş. ben yanlız emzirirken sürekli uyku halindeydim çok erken uyurdum çok acıkırdım. evet emzirmek sanırım anneleri çok etkiliyo. umarım çabucak atlatırsın canımcım.

evin içine sinmiştir umarım güle güle oturun canım, havuz bebekler için klorlu değilmi ya denize sok annesi sen onuuualkisalkisalkis

Sağolun arkadaşlar inşallah en kısa zamanda geçer...
Aytencim emzirmeyle alakalı değil bu olanlar hormonlardan kaynaklanıyor..Söylemek istediğim emzirirken ibütün vücuttaki vitaminde gittiği için vücut güçsüz yorgun düşüyor...Bende zaten şuan kansızlık,kalsiyum eksikliği olduğu için birde üstüne çok emzirince hepten gidiyor diye azalt dedi canım...

arkadaşlar kahvaltıyı ayrı ayrı vermeye başladınız mı. ben denedim ama utku yemedi. artık karışık da yemiyor bizim bu sabah kahvaltımız mercimek çorbasıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…