Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr sabah sabah ceylin hanum huysuzluğa başladı gene yürütecine koydum şimdi tv de çizgifilm açtım accık size bakam dedim

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım benim düzelir inşallah sende dikkat et kendine hem oğru demiş dr emzirmeyi azalt artık fazlasına gerek yok zatenn şimdilerde günde 3 defa emzir yeter sabah öğlen akşam bacım

Sağolun kızlar bencede çok güzel bir söz...
Ben hala karışık kahvaltı vermeye devam edıyorum ara sıra peynırı ayrı verıyorum bırde recel verceksem onu..Onun dısında yumurta hero baby kahvaltı saati,ceviz,fındık,zeytinyağı bunları bulamaç yapıyorum...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım benim düzelir inşallah sende dikkat et kendine hem oğru demiş dr emzirmeyi azalt artık fazlasına gerek yok zatenn şimdilerde günde 3 defa emzir yeter sabah öğlen akşam bacım

Hicranım yaa gece ne olcak peki küçük obur gece en az 3 4 kalkıyor ve emmek istiyorkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun duygucum malesef kadınların derdidir malum rahim.

hicran gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan kızzz ceylin de emeklemiş maşallah bi biz kaldık emeklemeyen galiba

evet emeklemeye başladı 3-4 gündür işte tam emekliyor artıkk dolanıyor ortalarda
ben emeklemez tembel dedim ama kendi kendine uğraşıyordu bir haftadır yatar vaziyetten kalkıp oturuyordu zaten yüzükoyun ayaklarının üzerinde gitmek için çabalamaya çalışıyordu bi baktık emekliyor zilli ama ablasının da payı var emeklesin diye çok uğraştı açıkçası ben okadar ilgilenmedim emekleme eğitimi için

ohhhh tatil yap gez eğlen dinlen fırsatını bul bişekilde çocuğu sat babaya bacıya anaya gez accıkkk 1-2 saat kendine ayırrr hergün

Bende bu kiloyla hayatta emeklemez dıyordum hatta doktorumuz bıle egeyı cok sevıyor tombık oglum sen nasıl yurucen dötünü nasıl kaldırcan dıyordu:))) ama bizi ı utandırdı oglum 1 aydan fazladır emeklıyor ayaga kendı kalkıyor tutunarak ve tutuna tutuna gıdıyor koltukta

selam dönürüm kız hayırlı olsun nereye taşındın yohsam yakınımamı geldünnn gıııı

tatildemisin sennn nerdesin şuan valla girmeyeli bya değişiklik olmuş doğum yapanlar diş çıkaranlar taşınanlar tatile giden dönenlerr ohhh

nasıl ceylinnn büyümüşmü kaynanasıııııkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kahvaltıyı ayrı ayrı vermeye başladınız mı. ben denedim ama utku yemedi. artık karışık da yemiyor bizim bu sabah kahvaltımız mercimek çorbasıydı.

ayrıda veriyom ben arada alışsın diye ama hala karışık olarak yiyor bizimki fakat iştah gitti bu ara nedense bide öğürmeye başladı gene noluyor anlamıyom kaşığı görünce öğürmeye başlıyor bazennn dahhhaaa

salı dr gidicez zaten bakalım ne icek dr üşüttükmü çocuğu ne günde kaçkez terliyor değişiyom üstünü

kaç kiloki kız şimdi egee maşallah tutunup kalkıyor ölemii ceylinde uğraşıyor şimdilik ama henüz tam kalkamıyor kıçını kaldırıp düşüyor onuda başarır benim azimli kızımmm tembel dedik ama azimli çıktı zilli valla inşallah yürüyecek oda ablası gibi 11 ay da inşallahh kendi başına bu arada ceylinde bakalım bu ay kilo almışmı geçen ay boy uzamamıştı 400 gr almıştı inşallah boy artmıştır bu ay ama kafama takıldı şimdiii ben geçen ay sadece 2 defa yoğurt mayaladım evde hep babymikx verdim kıza acep etkisi olmuşmudur normal yoğurdun boy konusuna bak takıldı kafama 2 gündürr

Son düzenleme:

bizde de aynı dert var kaşığı görünce öğürüyo. ben de bir haftadır bu huyunu unutsun diye iyice acıkmasını bekliyorum. canı ne kadar isterse o kadar yiyor şimdi biraz rahatız bakalım.

kusmayı adet haline getirmişti yaramazım

bizim reflü vardı ya canım ilaç kullanıyorduk bide özel mamadan geçen ay mide sintigrafisi temiz çıkmıştı dr kesti ilacı mamayı acepp bi sorunmu var dedim ilaçtan sonra bir kez kustu ama fışkırtarak bide öğürme başladı belki tesadüftür üşütmüşüzdürde ablasıda dondurma yerken geçen anne yaa yazıkk istiyor dedi vermiş bven görmeden birkaç kez yalatmış dondurmayıı zilliyi bi görsen çığlık çığlığa versin dondurmayı diye saldırıyor resmen ablayacokacimcoook

Hicranım yaa gece ne olcak peki küçük obur gece en az 3 4 kalkıyor ve emmek istiyorkaydirigubbakcemile3

gece emzir o halde gündüz normal mamalarlar yemeklerle geçiştir sabah akşam 1 kez emzir bişekilde alıştır onu hayatım allah kolaylık versin alışkanlıkta zor bozulur ama imkansız değil haniilmaz:

Hicrancım hemde ne kalkmak yatakta uyuyor mesela uyanır uyanmaz direk ayaga kalkıyor beklıyor alalım dıye:1shok:Kabus gibi insanın ödü kopuyor...Nereyei bulursa tutunup kalmaya calısıyor o kadar tehlıkelıkı yaptıkları..Geçenlerde sehpaya tutunup kalk sen sehpa hafıf gel buna bır devrıl ustune bızımkı 2.80 yerde ustunde sehpa delı gıbı ağlıyan bir tip((
Canım Egeye 1 yasına kadar kılo almak yasakkaydirigubbakcemile3Artık ek gıdaya gectı kılosuyla ovunme zamanı gectı bana gore...Anne sutuyle cok sısmandı ama ek gıda yanı yemekle sısman olmasını ıstemıyorum onun ıcın 2 aydır kılo almıyor..Daha dogrusu aldırmamaya calısıyorum ekmeksız yagsız butun yemeklerı yapıyorum..Baya iyi şimdi durumumuz

kız yoğurtla boy uzasaydı benimki selvi boylu olurdu bi onu kolay yiyordu. 73 cm boyu

sen neler ettin hicran gııı uzun zamandır yoktun. kardeşin taşınacaktı taşındı mı bacııım

evet canım pc bozuktuya benim göçtü servise gitti yenilendi sıfır kilometre geldi şikayet ettim merkeze teknosaya aldığımdan beri randıman alamadım diye bide servis fişlerini ekledim şikayet dilekçeme komple değiştiler cihazı neyseki artık sorun çıkmaz inşallah :Saruboceq: bide kardeşimle uğraşmaktan anam malatyaya gitti onu yolcu et vss derken evimde pek kalamadım zatii anam yok diye bide babamı gidip gelip kontrol ediyom yemeğini vs yapıyoz 2-3 gün kalıyoruz orda işte temizlik çamaşır derken günler nasıl geçiyor anlamıyom valla
kardeşimde taşındı canım ama nasıl taşındı aldığı ev yeni inşaat bitmişti henüz evin iç kapıları takılmamış 20 temmuzda takılacakmış 1 aya ancak elektrik su doğalgaz bağlanır o şekilde yanii oda paketlenmiş eşyaları mobilyaları koydu eve ama hiç bir paketi açmadı gitti tatile 15.inde gelecek istanbula ozaman gidip yerleştirecez oda anamda kalacak doğalgaz su vs bağlanana kadar işte ama çok şükür ev stresi bitti enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…