- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.081
elektrik faturası gelsinde anam seni görürümmmmm ben kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar kızlar...Bir kaç gündür bir takım sağlık sorunlarım yüzünden giremıyorum...Morallerim çok bozuk arkadaşlar...Rahimdeki damarlar büzüşmüyormuş bunun içinde benim 2.5 aydır damla damla bazen çok reglim gelmeye devam ediyordu...Bir sürü tahliller tetkikler yaptırdım sonuç 5 tane ilaç,3 tane vitamine başladım...Emzirmem içinde yeter artık bu çocuk yemege gecmıs hala gunde 5 6 kere emzırmenın alemi yok kendını cok yıprarmışın kendine bak biraz dedi..Rahim hallaç pamuğu gibi olmuş dedi...Çok yıpratmışın kendini dedi...
İşte böyle...Bakalım inşallah 20 gün sonra tekrar gidicem herşey düzelmiş olur...
Hepinizi öpüyorum hoşçakalın...
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN canım benim düzelir inşallah sende dikkat et kendine hem oğru demiş dr emzirmeyi azalt artık fazlasına gerek yok zatenn şimdilerde günde 3 defa emzir yeter sabah öğlen akşam bacım
geçmiş olsun duygucum malesef kadınların derdidir malum rahim.
hicran gelmiş hoşgelmiş opuyorumnanaktan kızzz ceylin de emeklemiş maşallah bi biz kaldık emeklemeyen galiba
Selam arkadaşlar geçmişe bakamadım tatildeyim ve şimdi kuzenin evinden giriyorum nete.Umarım herkes iyidir bebişlerde biz artık Uşak ta oturacağız kızlar..Orda anlaştık yani devlet ataması olmazsa tabii...Oğlum tatilde çok huysuz şimdi de ağlıyor..Kendinize iyi bakın.Sevgiler
Selamlar,
bir iki gundur cepten giriyodum net paketim sinirsiz diye ama gecici bi sure net im yok cepte simdi iki bakim cikicam dedim ceylinimi gordum dunurum masallah suphanallah sehercim senin kuzuda cok tatli cikmis fikirde cok mantikli bize uymaz ama yatagimiz yere yakin cunky ama yuksek olsa yapardim bizimkide uyanimca yaniza gelmeden dalmiyo..
Yaz oldu tum kuzular serinliyo bizde sokucaz Aslani havuza ama esim gunes gecinceye geldigi icin usur diye sokamiyoruz tasindik tasinali bu hafta sonu siftah edicez artik aslana da :) bide esim isten ayrilsin bize tatil olucak asker oncesi..
Simdilik benden boyle,
DUYGU Cok gecmis olsun kendine bakmalisin tabiki aman dikkat et..
Hepinizi opuyorum simdilik hoscakalin yine...
hayırlı cumalar arkadaşlar bütün dilekleriniz kabul olsun....
[ımg]http://img190.imageshack.us/img190/4694/10ew5rc5zg3.jpg[/ımg]
arkadaşlar kahvaltıyı ayrı ayrı vermeye başladınız mı. ben denedim ama utku yemedi. artık karışık da yemiyor bizim bu sabah kahvaltımız mercimek çorbasıydı.
Bende bu kiloyla hayatta emeklemez dıyordum hatta doktorumuz bıle egeyı cok sevıyor tombık oglum sen nasıl yurucen dötünü nasıl kaldırcan dıyordu:))) ama bizi ı utandırdı oglum 1 aydan fazladır emeklıyor ayaga kendı kalkıyor tutunarak ve tutuna tutuna gıdıyor koltukta
ayrıda veriyom ben arada alışsın diye ama hala karışık olarak yiyor bizimki fakat iştah gitti bu ara nedense bide öğürmeye başladı gene noluyor anlamıyom kaşığı görünce öğürmeye başlıyor bazennn dahhhaaa
salı dr gidicez zaten bakalım ne icek dr üşüttükmü çocuğu ne günde kaçkez terliyor değişiyom üstünü
bizde de aynı dert var kaşığı görünce öğürüyo. ben de bir haftadır bu huyunu unutsun diye iyice acıkmasını bekliyorum. canı ne kadar isterse o kadar yiyor şimdi biraz rahatız bakalım.
kusmayı adet haline getirmişti yaramazım
Hicranım yaa gece ne olcak peki küçük obur gece en az 3 4 kalkıyor ve emmek istiyorkaydirigubbakcemile3
Hicrancım hemde ne kalkmak yatakta uyuyor mesela uyanır uyanmaz direk ayaga kalkıyor beklıyor alalım dıye:1shok:Kabus gibi insanın ödü kopuyor...Nereyei bulursa tutunup kalmaya calısıyor o kadar tehlıkelıkı yaptıkları..Geçenlerde sehpaya tutunup kalk sen sehpa hafıf gel buna bır devrıl ustune bızımkı 2.80 yerde ustunde sehpa delı gıbı ağlıyan bir tipkaç kiloki kız şimdi egee maşallah tutunup kalkıyor ölemiiceylinde uğraşıyor şimdilik ama henüz tam kalkamıyor kıçını kaldırıp düşüyor onuda başarır benim azimli kızımmm tembel dedik ama azimli çıktı zilli valla inşallah yürüyecek oda ablası gibi 11 ay da inşallahh kendi başına bu arada ceylinde bakalım bu ay kilo almışmı geçen ay boy uzamamıştı 400 gr almıştı inşallah boy artmıştır bu ay ama kafama takıldı şimdiii ben geçen ay sadece 2 defa yoğurt mayaladım evde hep babymikx verdim kıza acep etkisi olmuşmudur normal yoğurdun boy konusuna bak takıldı kafama 2 gündürr
kaç kiloki kız şimdi egee maşallah tutunup kalkıyor ölemiiceylinde uğraşıyor şimdilik ama henüz tam kalkamıyor kıçını kaldırıp düşüyor onuda başarır benim azimli kızımmm tembel dedik ama azimli çıktı zilli valla inşallah yürüyecek oda ablası gibi 11 ay da inşallahh kendi başına bu arada ceylinde bakalım bu ay kilo almışmı geçen ay boy uzamamıştı 400 gr almıştı inşallah boy artmıştır bu ay ama kafama takıldı şimdiii ben geçen ay sadece 2 defa yoğurt mayaladım evde hep babymikx verdim kıza acep etkisi olmuşmudur normal yoğurdun boy konusuna bak takıldı kafama 2 gündürr
sen neler ettin hicran gııı uzun zamandır yoktun. kardeşin taşınacaktı taşındı mı bacııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?