Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızzz accık ege tosunumun iştahından yolla bu yana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman geçmişolsun allah korusun bebişleriöizi valla ceylinde öle tutunup kalkıyor yatağa koltuğa çoğundada düşüyor kalkıyor ama fazla duramıyor tutunamıyor oraya buraya fazla zaten bi görsen ceylin de beşiğinin kenarına tutunup kalkmak için baya çaba gösteriyor sonra başarıyor kalkıp kafayı bi kaldırıyor boyu yetmiyorya dışarıyı görcekk sonra pat yatağın içine bide kenarlıkları öğrendi şimdi çekip kaldırıyor aradan bakıyor bize sabahlarıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kiloya gelince evet kilo artık yeterli zaten normal derece alsınlar yeter boy önemli ama gerçi dr heray uzayacak bişii yok dedi bana geçen ay ceylin hiç uzamamıştı çünki bende taktım acep yoğurttanmı diye ama kuruntu işteee:kedi:

kilolarıda yürümeye başlayınca gidecek zaten benim yeğenim de kiloluydu bi görseniz yürümeye başladı 6 ayda zayıfladı çocuk sanki yarısını aldılar çocuğun hele bir arkadaşımın kızı aman ne tombiş ne tombişti yenizelandada yaşıyor yakından hiç görmemiştim bide resimlerini görüyorsum sadece ve şuan 18 aylık geçen türkiyeye geldiler tabii ben 7 ay önceki resimlerini biliyom anam kapıyı açtım bi baktım yanında cılıııızzz bir kız çocuğu önce yeğeni falan sandım ablasına gelmişti istanbulda neyse ben kızı niye getirmedin dedimm güldü bu isabel tuana bu zaten kızım işte demezmiii ben şoklardaaaa:1shok::1shok::1shok: meğer zıpır yerinde durmuyormuş yürümeye başlayınca attı kiloyu bide iştah gitmiş çocuk tüysükletti halbuki daha 11 ayında 12 kg idi

Son düzenleme:
kız yoğurtla boy uzasaydı benimki selvi boylu olurdu bi onu kolay yiyordu. 73 cm boyu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkide 73,5 cm canım bakalım bu ay uzama varmıı herkes uzamış diyor ama bana öle gelmiyor pekk nebiliim görcez işte zaten dediğim gibi benimki kuruntu yoğurt olmasa bile zaten peyniri var yumurtası var 2 günde bir veriyoruz ama yarım yumurta olarak onlarında faydası olur zatiii

utku daha tutunup ayağa kalkamıyor zaten bi düşse bi daha ayakta bile durmaz herhalde canı pek tatlı oturduğu yerden devrilse bile bi saat acıdı diye yas tutuyo tepiniyoağlıyo acıdı acıdı diye

Kız Hicran dalgamı geçiyon Egenin boyuda 73 tü en son 2 ay once olsun 74 olmustur uzama yok...1 yaş bebek boyu kız daha ne ıstıyon:)))

Oğlumun son hali:)
[.jpg[/IMG][/URL]

ANAM MAŞALLAHHHHHH ya ne çabuk büyüdü bunlar yaaa bazen ceyline bakıyomda nasıl geldik bu günlere diyomm bide ben hamile kalamıyordum kalınca düşük yapıyordum çok zor günler geçirdimm ve şuan kızım 10.aya girmek üzere çok şükür bu günlerimize allah olmayanlarada versin sağlıkla sıhhatle büyüsünler minik kuşlarımız:Saruboceq::Saruboceq:

ben bu eguşu gene yerim totosundan maşallah kuzuyaa...duygucum aynen dediğin gibi tunahan da direk ayağa kalkıyor şimdi park yatakta yatırıyoz ama gece ağlıyo illa beni yanınıza alın der gibi tekrar geri yatıramıyoz bizim ortamızda yatırıyor ama o kadar dönüyor ki ayakucumuza gidip yere düşecek diye ödüm kopuyor geçen düştü zaten koca karyoladan...ben geceleri emziriyorum bide sabahları bazen de eve geldiğimde uykusu varsa emziriyorum yatarak başka türlü emmiyor ama gece sütüm olmuyor yanii aslında o emdiğini sanıyor ben de dün gece bişey denedim uyanınca biberonla su verdim içti içti uydu belki de susuyodu çock bilmiyom ki ben boyna dayıyodum göğsümü uyku arasında...sen de öyle bi denesen duygucumB]

ege kuzusuna maşallah ya çok tatlı

kızlar onurda bugün 11. ayını doldurdu 12. ye giriyoruz artık ay neredeyse doğum günü geliyor 1 yaşına girecek çok güzel bişey daha dün gibi doğduğu gün

benimki susadığı zaman asla memeyi almaz suluğunu verince içer geri uyur

benimki susadığı zaman asla memeyi almaz suluğunu verince içer geri uyur

ceylinde gece biberon mamasını hazırlıyom yemiyor yada yarısını ancak yiyor zilli ama suyu ver kana kana içiyorr ben susuz bırakmıyom aslında her yemek sonrası ne kadar içerse veriyom aralarda biberonu hep ortada tutuyom kendi bile işaret edip istiyor veriyomm bu arada istediği şeyiş parmayıyla işaret etmeyi öğrendi zilli uzatıyo parmayı kaga luga bişii ler söliyor verince işaret ettiği şeyi susuyor bide gülüyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…