- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.101
Hicrancım hemde ne kalkmak yatakta uyuyor mesela uyanır uyanmaz direk ayaga kalkıyor beklıyor alalım dıye:1shok:Kabus gibi insanın ödü kopuyor...Nereyei bulursa tutunup kalmaya calısıyor o kadar tehlıkelıkı yaptıkları..Geçenlerde sehpaya tutunup kalk sen sehpa hafıf gel buna bır devrıl ustune bızımkı 2.80 yerde ustunde sehpa delı gıbı ağlıyan bir tip((
Canım Egeye 1 yasına kadar kılo almak yasakkaydirigubbakcemile3Artık ek gıdaya gectı kılosuyla ovunme zamanı gectı bana gore...Anne sutuyle cok sısmandı ama ek gıda yanı yemekle sısman olmasını ıstemıyorum onun ıcın 2 aydır kılo almıyor..Daha dogrusu aldırmamaya calısıyorum ekmeksız yagsız butun yemeklerı yapıyorum..Baya iyi şimdi durumumuz
Hicrancım hemde ne kalkmak yatakta uyuyor mesela uyanır uyanmaz direk ayaga kalkıyor beklıyor alalım dıye:1shok:Kabus gibi insanın ödü kopuyor...Nereyei bulursa tutunup kalmaya calısıyor o kadar tehlıkelıkı yaptıkları..Geçenlerde sehpaya tutunup kalk sen sehpa hafıf gel buna bır devrıl ustune bızımkı 2.80 yerde ustunde sehpa delı gıbı ağlıyan bir tip((
Canım Egeye 1 yasına kadar kılo almak yasakkaydirigubbakcemile3Artık ek gıdaya gectı kılosuyla ovunme zamanı gectı bana gore...Anne sutuyle cok sısmandı ama ek gıda yanı yemekle sısman olmasını ıstemıyorum onun ıcın 2 aydır kılo almıyor..Daha dogrusu aldırmamaya calısıyorum ekmeksız yagsız butun yemeklerı yapıyorum..Baya iyi şimdi durumumuz
kız yoğurtla boy uzasaydı benimki selvi boylu olurdu bi onu kolay yiyordu. 73 cm boyu
Oğlumun son hali:)
[.jpg[/IMG][/URL]
ben bu eguşu gene yerim totosundan maşallah kuzuyaa...duygucum aynen dediğin gibi tunahan da direk ayağa kalkıyor şimdi park yatakta yatırıyoz ama gece ağlıyo illa beni yanınıza alın der gibi tekrar geri yatıramıyoz bizim ortamızda yatırıyor ama o kadar dönüyor ki ayakucumuza gidip yere düşecek diye ödüm kopuyor geçen düştü zaten koca karyoladan...ben geceleri emziriyorum bide sabahları bazen de eve geldiğimde uykusu varsa emziriyorum yatarak başka türlü emmiyor ama gece sütüm olmuyor yanii aslında o emdiğini sanıyor ben de dün gece bişey denedim uyanınca biberonla su verdim içti içti uydu belki de susuyodu çock bilmiyom ki ben boyna dayıyodum göğsümü uyku arasında...sen de öyle bi denesen duygucumb]
Kız Hicran dalgamı geçiyon Egenin boyuda 73 tü en son 2 ay once olsun 74 olmustur uzama yok...1 yaş bebek boyu kız daha ne ıstıyon:)))
.jpg BU DA BİZDEN DAMACANA CANAVARI HEP DAMACANA BAŞINDA
benimki susadığı zaman asla memeyi almaz suluğunu verince içer geri uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?