- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.121
ayy böyle kalabalık çok güzel muhabbet oluyo yaaa ama biz gidecez yaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyerim ben o ege tostosunu. gülüşünü seviyim senin opuyorumnanaktan maşallah hem de 40000000000....kere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanANAM MAŞALLAHHHHHHya ne çabuk büyüdü bunlar yaaa bazen ceyline bakıyomda nasıl geldik bu günlere diyomm bide ben hamile kalamıyordum kalınca düşük yapıyordum çok zor günler geçirdimm ve şuan kızım 10.aya girmek üzere çok şükür bu günlerimize allah olmayanlarada versin sağlıkla sıhhatle büyüsünler minik kuşlarımız :Saruboceq::Saruboceq:
ben bu eguşu gene yerim totosundan maşallah kuzuyaa...duygucum aynen dediğin gibi tunahan da direk ayağa kalkıyor şimdi park yatakta yatırıyoz ama gece ağlıyo illa beni yanınıza alın der gibi tekrar geri yatıramıyoz bizim ortamızda yatırıyor ama o kadar dönüyor ki ayakucumuza gidip yere düşecek diye ödüm kopuyor geçen düştü zaten koca karyoladan...ben geceleri emziriyorum bide sabahları bazen de eve geldiğimde uykusu varsa emziriyorum yatarak başka türlü emmiyor ama gece sütüm olmuyor yanii aslında o emdiğini sanıyor ben de dün gece bişey denedim uyanınca biberonla su verdim içti içti uydu belki de susuyodu çock bilmiyom ki ben boyna dayıyodum göğsümü uyku arasında...sen de öyle bi denesen duygucumB]
ege kuzusuna maşallah ya çok tatlı
kızlar onurda bugün 11. ayını doldurdu 12. ye giriyoruz artık ay neredeyse doğum günü geliyor 1 yaşına girecek çok güzel bişey daha dün gibi doğduğu gün
maşallah eguşumuzaaa nice 10 aylara tunahan da iki gün önce 9 aylık oldu nerdeyse bir ay var aralarındaaa Allahım korusun hepsini
ben anlamam anam 1 yaşında 1 metre olmalı bu kızzz milli basketbol takımına sokacam belkim ne biliyonnn:roflol::roflol::roflol:
[/URL][/IMG]
buda bizim zilli şimdi çektim benim fotoğraf makinasını abime verdim tatile gitti ben kaldım cep telefonuna benim cepte pek iyi çekmiyor onuda düşürüp durmaktan helak ettik yawww
ayy böyle kalabalık çok güzel muhabbet oluyo yaaa ama biz gidecez yaaa
evet valla iyi oldu özlemişim ama diğerleride olsa süper olurdu bende ceylinin yanına gidip geliyom oynuyor zilli ama ağlamaya başladı sanırım uykusu geldi yatırıcam bende onu şimdi meyvesini vericem yatırıcam 8 den beri ayakta ve uyumadı bidaha
sen nereye gitçen kızzz
Selam herkese egeye masallah annesi.. Utkuda boncuk bakmis masallah kuzulara..
Boydan bahsetmissiniz dr umuzun dedigi dogruymus demekki boyda 18 aylik cizgisinde demisti bu yuzden kilosunuda cok tombulca gostermiyor normal bi tombis duruyor Aslan :) ayrica duygu ayni dedigin gibi uyanir uyanmaz kalkiyo dikiliyo karyolasina ille hemen alalim diye.. Az degiller bunlar :)) tv filanda yere yakin bizim tv sehpasi filan butun gun onlara tirmanmaktan isi bitiyo tek endisem kafasini gozunu kenarlarina vuracak diye Allah korusun kuzulari..
HİCRAN dunurum senide cok ozlemisim yahu gorusucez ins daha rahat..
betülcüm hoşgeldin canımmm....canım yaa bende o tv sehpasından çok korkuyorum tutunuyoo kalkıyo tv yi kapatıyor.aynen kenarlarına vuracak diye ödüm kopuyor yalnız bırakamıyorum hiç...hicrancım ceylinimize de maşallah...kızlar tunahan ıslık çalıyor yaaa yaklaşık 10 gündür yapıyor bunu ilk duyduğımda onun yaptığına inanamadım bi bakarım ki ıslık çalıyo Allahım bunlar bizi sevgiden delirtecekler
Betül hoşgeldin..
Bu bıdıklar yürek çarpıntısı başka birşey değil valla Allah korusun hepsini..
Bak Hicran 73 cm süper kız valla şimdi baktımda Betül söyleyince kız çocukta 1.5 yaş boyumuş:)Hiç takma kafana...
Bizimde 2 2.5 ay önce 73 tü şimdi ne oldu bilmiyoruz 75 olmuştur daha ne olcak Hicoş süper bebeklerimizzz kızzz 41 kere maşallah hepsine:)
herese merhaba kızlar...
benim kızım hala kvezde ama çok iyi allaha şükür...yakında evimize geleceğiz inşallah...
çok fazla duramıcam haber vereyim dedim.. merak eden dua eden herkesden allah razı olsun...
inşallah en kısa zamanda görüşürüz...
Haklısın ayten de, bana moral vereceğine acaip acaaip konuşuyor. Yok hiç bişey yapamamışız, yok hep gidiyomuş para... Napalım ya, harbiden de hep bişeyler çıkıyor. Ben işten çıktım araba aldık Allahtan da bi yere gittiği belli oldu. Sonra çatı yapıldı ayda 250 ona ödedik, yeni bitecek şimdi de mantolama yapılacakmış.
Bizim bu taraflarda istediğim gibi iş yok gerçekten de , işyeri bikaç işi yaptırsın da eleman az alsın ve az versin diye bakıyo hep.
BEnde hiç alakam olmayan bi işe başladım. Ama para olayına gelince 1000in altında olmaz dediler ama şimdi biz öyle demedik diyolar. Akşam 8lere kadar kaldım , 3 kişi izne çıktı idare ettim.
Cumartesi 1e kadar dediler ben 4.30da çıkabildim. Süt izninede öğlen 12den 2ye kadar çık dediler.İzne çıkanlarda olunca çıkamadım, sağamadım bile iyice gitti.Ama bugünden itibaren ne yapacağım tam olarak belli olacak.İ<indekiler döndü.Bende 800e olmayuacağını biraz belli ettim.SAnıyorum bidaki aya değişecek ama fazla bi artma olmazyacak yine...Yazın iyide kışın nasıl yapacağım bu yoğunluk da onu düşünüyom.Anneme iş fazla yaptıramıyom.Heralde temizlikçi çağıracam.Yapıyorum ama çok yoruluyorum.
slm kızlar
gülsumcum çok geçmiş olsun doğum yapmışşsın sanırım....
bebişin nasıl sen nasılsın...
kızlar alp hala iğleşemedi 7 tane iğne cumartesı bıttı bu gun kontrolde tekrar 5 tane verdı dr inşallah biran önce geçer yaaa yavrum çok yoruldu hastalıktan yatırırnca iğne yapılcak zannedıyo...
evede tam yerlesemedık bu arada alp hasta annemde kalıyorum...
çarşamba günü annemlerle teyzemlerın ve dayımların düğüne gidiyoruz bı kız alıcaz bı kız verıcez düğünler arka arkaya bu arada eşimde çarsamba cezaire gidiyo inşallah parasını bıran öçnce alırda gelır ben gitmek zorunda kalmam fırsat bulunca gene gırerım görüşürüz öptüm tüm bebişleri ve anneleri.....
Hosbulduk duygu , deryacim tsk.. Evet aynen oyle bu arada kiz bebekle erkek bebegin kilo ve boy gelisimi ayni cizelgede degil onu unutmamak lazim dedigin gini gelinim masallah tam kararinda resimlerdede gordugumuz gibi fazlasina hacet yok donurum sonra kilo vermeyle ugrasmasin iste :))
Bu arada ayni semtte degiliz canim farkli bi yere tasindik :)
Selam kızlar;
nasılsınız. Çok sıcak havalar ya... Yalnız dün bi kapadı birden burada. Biraz yağmur yağdı. Serinler dedik ama nerdeeee, Allahtan klimalar var. O da hasta etmez inşallah..
Kızlar duru da, 10 ay 5 günlük oldu. 9.650 gr'dı. boyuda 73 dedi ama genelde sağlık ocağı hep eksik tartıyor. Boyları iyimi?
gülsüm hayırlısı olsun yeni bebeğin cnm.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
duygucum sanad ageçmiş olsun.inş.can sıkıcı bişey çıkmaz.
betülcüm eşin askere gidecekmiş galiba.ben şimdiden Allh kavuştursun diyeyim her zaman giremiyorum çünkü yeni evinizdede güle güle oturun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?