Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayy böyle kalabalık çok güzel muhabbet oluyo yaaa ama biz gidecez yaaa

evet valla iyi oldu özlemişim ama diğerleride olsa süper olurdu bende ceylinin yanına gidip geliyom oynuyor zilli ama ağlamaya başladı sanırım uykusu geldi yatırıcam bende onu şimdi meyvesini vericem yatırıcam 8 den beri ayakta ve uyumadı bidaha
sen nereye gitçen kızzz

[/URL][/IMG]

buda bizim zilli şimdi çektim benim fotoğraf makinasını abime verdim tatile gitti ben kaldım cep telefonuna benim cepte pek iyi çekmiyor onuda düşürüp durmaktan helak ettik yawww

yerim ben o ege tostosunu. gülüşünü seviyim senin opuyorumnanaktan maşallah hem de 40000000000....kere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım onuda denedim suda verdim yok ama içiyor 15 dakıka sonra tekrar kalkıyor resmen meme meme dıye aglıyor:gitme:
ege kuzusuna maşallah ya çok tatlı

kızlar onurda bugün 11. ayını doldurdu 12. ye giriyoruz artık ay neredeyse doğum günü geliyor 1 yaşına girecek çok güzel bişey daha dün gibi doğduğu gün

Sizede 41 kere maşallah canımcımopuyorumnanaktan
maşallah eguşumuzaaa nice 10 aylara tunahan da iki gün önce 9 aylık oldu nerdeyse bir ay var aralarındaaa Allahım korusun hepsini

evet canım 1 aya yakın hele Onurla tunahanın arası 2 aya yakın galıba:)Ne ilginç demi?
ben anlamam anam 1 yaşında 1 metre olmalı bu kızzz milli basketbol takımına sokacam belkim ne biliyonnn:roflol::roflol::roflol:

Ulaaa seninki 1 metre olcaksa bizim babamız 1.98 anammm yaaakaydirigubbakcemile3
Aman Allah korusun ben çok uzun olsun istemıyorum:)))
[/URL][/IMG]

buda bizim zilli şimdi çektim benim fotoğraf makinasını abime verdim tatile gitti ben kaldım cep telefonuna benim cepte pek iyi çekmiyor onuda düşürüp durmaktan helak ettik yawww

41 kere maşallah Ceyline saçlarını yerim onun ben:)

anneme gitcem gidebilirsem

pelüş köpeğin tüyünü yemiş oooofff oooofff uzaktaydı nerden de bulmuş da almış bilmemki

Selam herkese egeye masallah annesi.. Utkuda boncuk bakmis masallah kuzulara..
Boydan bahsetmissiniz dr umuzun dedigi dogruymus demekki boyda 18 aylik cizgisinde demisti bu yuzden kilosunuda cok tombulca gostermiyor normal bi tombis duruyor Aslan :) ayrica duygu ayni dedigin gibi uyanir uyanmaz kalkiyo dikiliyo karyolasina ille hemen alalim diye.. Az degiller bunlar :)) tv filanda yere yakin bizim tv sehpasi filan butun gun onlara tirmanmaktan isi bitiyo tek endisem kafasini gozunu kenarlarina vuracak diye Allah korusun kuzulari..

HİCRAN dunurum senide cok ozlemisim yahu gorusucez ins daha rahat..

betülcüm hoşgeldin canımmm....canım yaa bende o tv sehpasından çok korkuyorum tutunuyoo kalkıyo tv yi kapatıyor.aynen kenarlarına vuracak diye ödüm kopuyor yalnız bırakamıyorum hiç...hicrancım ceylinimize de maşallah...kızlar tunahan ıslık çalıyor yaaa yaklaşık 10 gündür yapıyor bunu ilk duyduğımda onun yaptığına inanamadım bi bakarım ki ıslık çalıyo Allahım bunlar bizi sevgiden delirtecekler

Betül hoşgeldin..
Bu bıdıklar yürek çarpıntısı başka birşey değil valla Allah korusun hepsini..
Bak Hicran 73 cm süper kız valla şimdi baktımda Betül söyleyince kız çocukta 1.5 yaş boyumuş:)Hiç takma kafana...
Bizimde 2 2.5 ay önce 73 tü şimdi ne oldu bilmiyoruz 75 olmuştur daha ne olcak Hicoş süper bebeklerimizzz kızzz 41 kere maşallah hepsine:)

bende senü özledim kuşum görüşücez allah kısmet nasip edese bol boll da sen nireye taşındın demedin gııı aynı semttemisin hala

:1shok: ne ıslığı kızz nassıl yapıyon oniiiiiiii maşallahhhh

a.s.

Hosbulduk duygu , deryacim tsk.. Evet aynen oyle bu arada kiz bebekle erkek bebegin kilo ve boy gelisimi ayni cizelgede degil onu unutmamak lazim dedigin gini gelinim masallah tam kararinda resimlerdede gordugumuz gibi fazlasina hacet yok donurum sonra kilo vermeyle ugrasmasin iste :))

Bu arada ayni semtte degiliz canim farkli bi yere tasindik :)

Son düzenleme:
Selam kızlar;
nasılsınız. Çok sıcak havalar ya... Yalnız dün bi kapadı birden burada. Biraz yağmur yağdı. Serinler dedik ama nerdeeee, Allahtan klimalar var. O da hasta etmez inşallah..

Kızlar duru da, 10 ay 5 günlük oldu. 9.650 gr'dı. boyuda 73 dedi ama genelde sağlık ocağı hep eksik tartıyor. Boyları iyimi?

Canım hayırlı olsun. Ne güzel ikinciye anneliği tattın. Hayırlısı olsun.Allah analı babalı büyütsün.

nuraycım maşallah kuzunaa...çok iyi bence boyu kilosu...sende bizden oldun kader arkadaşımız..Allah hepimize bol kazançlar nasip etsin.belki biz de o zaman çalışmayız...

canım yaaa çok geçmiş olsun allah şifa versin geçmişi okuyordum öle az az gördüm mesajı merak ettim iymi şimdi nasıl minik kuşun

gülsüm hayırlısı olsun yeni bebeğin cnm.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

duygucum sanad ageçmiş olsun.inş.can sıkıcı bişey çıkmaz.

betülcüm eşin askere gidecekmiş galiba.ben şimdiden Allh kavuştursun diyeyim her zaman giremiyorum çünkü yeni evinizdede güle güle oturun.

Günaydınlar mutlu hafta sonlarıopuyorumnanaktan

Evet Betül aynen öyle kızlar erkek arasında 2 cm oynuyor.Kıza 73 cm 18 ay demiş erkeğe 75cm demiş...
Hicrancım bu arada senide tebrik ediyorum ayrıca Ceylinin reflüsüne rağmen bu kadar kilo aldırmayı başardığın için canımcımopuyorumnanaktan
Bizim bebeklerin hepsi 1.5 yaşına gelmiş bile valla 41 kere maşallah kuzulara
Selam kızlar;
nasılsınız. Çok sıcak havalar ya... Yalnız dün bi kapadı birden burada. Biraz yağmur yağdı. Serinler dedik ama nerdeeee, Allahtan klimalar var. O da hasta etmez inşallah..

Hoşgeldin Canımmm
Kızlar duru da, 10 ay 5 günlük oldu. 9.650 gr'dı. boyuda 73 dedi ama genelde sağlık ocağı hep eksik tartıyor. Boyları iyimi?

Nuraycım çok iyi maşallah bizde onu konuşuyoruz 73 cm kız çocuk 18 aymış yaaa şaka gibi demi:)))Erkekte 75 cm olursa 18 ay:)Yani üzülme canım
Sağol Halimecim canım benimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…