Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah bu tunahana demek küçük adam olmuş da ıslık bile çalarmış. kııızz gözüne kestirdiği bi hatun mu var yoksa :roflol: :roflol:

kızlar valla sormayın acayip bişi oldu bizimki serserii kılıklı...annemde kaldık tunahan ile bi çekyatta yatıyoruz ayakucumuzun olduğu yerde koca bir akvaryum var balıklara deliriyo Allahım sabah beş buçukta uyanmış pıtır pıtır balıklara gidiyo bu arada da ıslık çalıyo abartmıyorum bizim çaldığımız gibi ıslık çalıyo...bi yakaladım onu ay uçacak yere bişi değil Allah muhafaza zaten alıştı düşmelere...en son yere yattım onunla yedide bidaha uyuduk işte zorla...
tatil gelsin istiyorum bir an önce gitmek oohh misa gibi aytencim tadını çıkar egenle sende tatilin

ay ay ay sevsinler onun yürüyenini. onur artık yürüyo mu. maşallah tatlıma 11aylık da olmuş kuzum allah uzun ve hayırlı ömürler versin.

Son düzenleme:
nuraycım nasılsın annen burda dimi keyifler ii dimi.

Aytencim sağol, evet bu ay sonuna kadar annem bizde. Sonra yine kayınvalidem .Yani eşim bi ay annesi bi ay benim annem baksın istiyo. Tabii işleri falan olursa idare edecekler artık birbirlerini. Şımarmasın da bizimki, bide düşmesin. Zaten gerisini kendi istediği gibi yapıyo zilli. İstemezse hiçbişey veremiyosun, ama isterse de illa alıyo yırtıyo kendini. Yürüteç zaten çarpışan araba gibi kullanıyo. Bi kaçması var koridorda falan koşa koşa..
İşteyim bende çıkacam şimdi. Herkese iyi haftaasonları....

sağolun kızlar yok onur daha yürümüyor kendi başına ama bu alet yürüme arkadaşı yürümesine yardımcı olsun diye aldık

hoppala için geç değil zaten 9. aydan sonra diye yazıyor içinde 2 yaşına kadarda kullanılıyor

kendi yürüyüp gitmek istemiyor mu hoppalayla yürüyemez herhalde ben de onun için almadım herşeyden hemencek sıkılıveriyo benimki sürekli yer değiştirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…