Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoppala daha bugün geldi canım netten aldık şimdilik sıkılmadı inşallah sıkılmaz çok eğlenceli bişey daha hoplatmayı bilemiyor beşik gibi sallıyorum içinde çok hoşuna gidyor sıkılmasın diye devamlı oynatmayacağım günde bir kaç kez yeter bebekler çabuk sıkılıyor dediğin gibi

güle güle kullansın onurum da hoppalasını

41 kere maşallah Onur paşaya:)Çok güzel Allahım korusun:)
Bende hoppala çok istedim ama artık geç biliyordum bende ağır gelir diye almak istemedik eşim istiyordu çok...Bende araştırayım bakalım..

Şimdi baktımda 12 kiloya kadar kullanılıyormuş iyi aslında alsakmı:sm_confused:Fatmacım eğleniyormu onur sallanırken??

slm herkese
biz eve geldik çok şükür.. kara kızım evinde uslu uslu uyuyo çok şükür...
musti de hasta olmuş... 6. hastalık sanırım ateş geçmiş kırmızı döküntüler başlamış... doktora gönderdim allah korusun kıza da bulaşır falan....
bir de o kadar nazlı olmuş ki yanından ayrılmaya kalksam hemen ağlıyo... tekrar gideceğim sanıyo sanırım...
kız da çok küçük yaaa... 1840 gr 42 cm
ikisinin bezlerini arka arkaya değiştiriyorum genelde çok komik oluyo...
neyse sağlığı yerinde olsun da büyür inşallah...

canım fatmadan almıştım haberini çok üzülmüştüm
neyseki sağlıkla evinize dönmüşsünüz.
minik prenses çabucak toparlar kendini inşallah
kend,ine bebişlere çok iyi bak canım benim

canım güle güle büyüt kızını allah ömrünü versin de o büyür artık. nasıl ikisiyle uğraşmak zor oluyor mu.

mustiye de geçmiş olsun

sağol canım,mertle uğraşıyorum,bütün gün çığlık atıyor.kafa kalmadı..niye böyle yapıyor bilmiyorum.hiç ummazdım uysal kuzumdan bu kadar çığlığı,daha öncede olmuştu ama düzelmişti yine başladı,dişmi çıkarıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…