Doğum yapmış olan anneler buraya....

selamkızlarr....onurcumve kıvancımçok şekerlermaşallah kıvanç tambir serseriolmuş canancım valla:)gülsüm Allah kolaylık versin işin zorama değerbu yavrulara...
bugün annemlerde birden farkettim tunahanın kafasının sağ tarafı şiş bi dokundum yumuşacık elin içine çöküyo Allahımo kadar korktumkihemen kaptık eşimle hastaneye götürdük dr.baktı düşmeden dolayı su toplamış dedi buzkoyun dedi film istemicem karşıyım dedi ama yarın gene götürücem çok huzursuzum kızlar içim cız ediyo dokundukça...bugün dedüşmedi anlamadım neden oldu ama kayınpederin düşürdüğü yer halakızarık bu arada salak herif bide bişeyi yok şişmez dedi o gün hep siniretti beni.adam çocuk sevmesini bilmiyoki nefret geldi valla yaa böylede konuşmak istemiyom ama çok sinirleniyorum yaa...kızlar bişeyi yoktur dimiii yaa
emelcimyazını şimdi okuycam canım

Günaydın iyi pazarlar kızlar...
Kıvanca 41 kere maşallah annesi pek şeker olmuş keltoş kuzuopuyorumnanaktan
Deryacım çok geçmiş olsun Allah Allah ne zaman düşmüştü peki farketmemişlermi?Umarım hemen iyileşir kuzumun kafası....
Kızlar Ege akşam 10 10.30 gibi yatıyor sabah 6 da kesin kalkış yapıyor yaaa şaka gibi şakülüm kayıyor birde şimdi ilaç kullandığım için vucudumu kaldıramıyorum(Tabı delıksız uyumuyor uyusa neyse en azından uyanmadım dersın cok erken degılmı kalktıgı saat sizinkiler kaçta kalkıyor??
Bu arada ben kullandıgım ılaclarla gunde toplam 3 kere falan emzırmeye calısıyorum baya azalttım ama yınede ıcım rahatsız oluyor verdıgı ılaclar sonucta hormon hapı bır sey oluyormudur acaba(

iyi geceler kızlar bugün de burası terkedilmiş...tunahanını bugün de sigortaya götürdüm çocuk dr.una film çektiler bişey çıkmadı filmdeama beyin cerrahına götür yine de dediler.yarın sabah haydarpşa numuneye götürücem..kızlar duaedin bişey çıkmasın acayip takıldım çok kötüyüm yazan olmuş mu diye baktım ama kimse yazmamışş...inşallah yarın güselhaberle gelirim ne olur dua edin iyi geceler...

selam kızlarrr umarım herkes iyidirr ben dünden beri pek iyi değilim sol bacağım sanki kalça kemiğim çıkıyor gibi ağrıyor yürüyemiyorum pek ağrı oluyor geçer dedim ama geçmedi yarın dr gidicem randevu aldım inşallah bişii yoktur yaa dua edin benim için valla korkuyorum bel fıtıklarımdan bir bi halt edip patladı diye çünki ameliyat olduğumda da buna benzer bir ağrım olmuştu offf inşallah kötü bişey çıkmaz yaaa

canım yaa geçmiş olsun sizede bende iyi değilim pek allah yarın doktordan ikimizinde iyi haberlerle gelmesini nasip etsin

canım tekrar tebrikler ve geçmiş olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerini ay hem güzel hem zor senin durum şimdi değilmi allah kolaylık versin sana
ya şu 6.hastalık çok dillendi burda ne bu yaa allah allah daha önceleri hiç duymadığım bişeydi

Gunaydinlar

DERYAcim hayrola ben gormedim tunahanin nesi var dustumu yoksa ins hicbirseyi yoktur canim Allah Allah ararim bugun seni guzel haber aliriz ins canim yaa.

hormon ilçları çocuğa zarar verir canım yaa az bile olsa çocuğa sütten geçiyo sonuçta. doktor ne diyo haplar konusunda birşey olmaz mı diyo

utkunun da ne yatış saati belli ne de kalkış saati. bazen akşamüstü 7,30 gece uykusuna yatar sabah 7 ye kadar (gece en az üç kere uyanır). bazen de 11 de yatar 7,30 da kalkar. ayarlayamadım ben bu çocuğun uykusunu.ne zaman 10 da yatıp 8 de kalkacak çok merak ediyorum

deryacım inşallah bişeyi yoktur canım. bak film de çekilmiş. hadi hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz

geçmiş olsun tunahana nazar mı oldu bu yavruya canım hiç de düşürmemiştin sen

geçmiş olsun hicran. ooofff sende de mi bel fıtığı var. ben de ne çekiyorum ondan. utkuyu azıcık kucağımda tutayım tutulup kalıyorum. sen bi de amaliyat olmuşsun sanırım. inşallah bu seferki ağrı bel fıtığı falan değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…