- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.181
nuray sen cumartesileri de mi çalışıyon bacım
iyi geceler kızlar bugün de burası terkedilmiş...tunahanını bugün de sigortaya götürdüm çocuk dr.una film çektiler bişey çıkmadı filmdeama beyin cerrahına götür yine de dediler.yarın sabah haydarpşa numuneye götürücem..kızlar duaedin bişey çıkmasın acayip takıldım çok kötüyüm yazan olmuş mu diye baktım ama kimse yazmamışş...inşallah yarın güselhaberle gelirim ne olur dua edin iyi geceler...
slm herkese
biz eve geldik çok şükür.. kara kızım evinde uslu uslu uyuyo çok şükür...
musti de hasta olmuş... 6. hastalık sanırım ateş geçmiş kırmızı döküntüler başlamış... doktora gönderdim allah korusun kıza da bulaşır falan....
bir de o kadar nazlı olmuş ki yanından ayrılmaya kalksam hemen ağlıyo... tekrar gideceğim sanıyo sanırım...
kız da çok küçük yaaa... 1840 gr 42 cm
ikisinin bezlerini arka arkaya değiştiriyorum genelde çok komik oluyo...
neyse sağlığı yerinde olsun da büyür inşallah...
Günaydın iyi pazarlar kızlar...
Kıvanca 41 kere maşallah annesi pek şeker olmuş keltoş kuzuopuyorumnanaktan
Deryacım çok geçmiş olsun Allah Allah ne zaman düşmüştü peki farketmemişlermi?Umarım hemen iyileşir kuzumun kafası....
Kızlar Ege akşam 10 10.30 gibi yatıyor sabah 6 da kesin kalkış yapıyor yaaa şaka gibi şakülüm kayıyor birde şimdi ilaç kullandığım için vucudumu kaldıramıyorum(Tabı delıksız uyumuyor uyusa neyse en azından uyanmadım dersın cok erken degılmı kalktıgı saat sizinkiler kaçta kalkıyor??
Bu arada ben kullandıgım ılaclarla gunde toplam 3 kere falan emzırmeye calısıyorum baya azalttım ama yınede ıcım rahatsız oluyor verdıgı ılaclar sonucta hormon hapı bır sey oluyormudur acaba(
iyi geceler kızlar bugün de burası terkedilmiş...tunahanını bugün de sigortaya götürdüm çocuk dr.una film çektiler bişey çıkmadı filmdeama beyin cerrahına götür yine de dediler.yarın sabah haydarpşa numuneye götürücem..kızlar duaedin bişey çıkmasın acayip takıldım çok kötüyüm yazan olmuş mu diye baktım ama kimse yazmamışş...inşallah yarın güselhaberle gelirim ne olur dua edin iyi geceler...
selam kızlarrr umarım herkes iyidirr ben dünden beri pek iyi değilim sol bacağım sanki kalça kemiğim çıkıyor gibi ağrıyor yürüyemiyorum pek ağrı oluyor geçer dedim ama geçmedi yarın dr gidicem randevu aldım inşallah bişii yoktur yaa dua edin benim için valla korkuyorum bel fıtıklarımdan bir bi halt edip patladı diye çünki ameliyat olduğumda da buna benzer bir ağrım olmuştu offf inşallah kötü bişey çıkmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?