Doğum yapmış olan anneler buraya....

sanada allah kolaylık versin canım valla öle bide ameliyat olmuştum ben 4 fıtıktan biri ameliyatlık durumdaydı alındı dr dikkat et demişti ama nasıl edeceksin bide hamişlikten kilolar geldi bayaa kemiklere yük bindi tabii ama inşallah bişii yoktur valla saat 2de randevum var bakalım ne dicekler

Selam derya;
benim kızımın sağ ensesine doğru kafasında ufacık bi beze gibi bişey var. Top gibi. Sağlık ocağındaki hemşireye sordum geçen de, o da bi soğukalgınlığı enfeksiyonunda oluşmuştur dedi. Benim çocuğumda da vardı dedi. Daha önce doktora sormayı unuttum, eşim de çok inceleme ya diyordu. Bi dahaki sefere soracağım bende doktora çok merak ettim. Allah korusun yavrularımızı.
Sizde geçmiş olsun canım..

deryacım cok gecmiş olsun iyi haberlerle görüşürüz inşallah dualarım sizinle cnm

peki şişlik nasıl oldu indimi hiç

bende sezeryanla doğum yaptım.Doğum sonrası korse kullanmayın yaranız iyileşmez dendi doğrumu acaba .Korse kullannan varsa cevaplarsa sevinirim.

geçmiş olsun canım korkma bence egedede var kulağının arkasında bayada büyük 3 yere götürdüm üçüde normal dedi bir yeri yara olmuştur bişi olmuştur şişmiştir dedi.

slm herkese.uzun zaman oldu girmeyeli buraya.geçmişi okuyabilmem imkansız.hepinizde iyisinizdir inşallah.neler olup bitti ben yokken çok merak ediyorum aslında.ikinci bebek bekleyenler varmı mesela. hepinizide kocaman öptüm

selamkızlar hepinize tek tek teşekkür ederimdualarınızı esirgemediniz Allah razı olsun..betülcümsana da ayrıca teşekkür ederim canımmerak edip mesaj atmışsın...bugün tomogrofi çekildi kayınvalidemle gittik ama uyutana kadar canımız çıktı halbuki çok uykusu vardı ama tuttu işte çok şükür bişeyi yok dedi dr.kanaması var mı diye bakmak istemiş...kafasının sağ üst tarafında kızlar şişlik sanırım karyoladan düştüğü gün ben yüzüstü gördümama belki de yan ya da arka üstü düşmüştü bişlmiyorum...şişlik acayip yumuşak içine çöküyo bu yüzden çok endişelenmiştim...20 güne kadar geçeceğini söyledi inşallah geçer dokunamıyorum bile kafasına...hafifte ateşlendi gelince ılık suya soktum düşmeyince de fitil verdimşimdi uyuyor...öpüyorum hepinizi[/B]

allah korusun bebişlerimizi şükür birşey çıkmamışya.

ben de sanırım utkuyu üşütmüşüm yavrumun burnu çeşme gibi akıyo inşallah ateşlenmez :Saruboceq:

canım benim çok sevindim üzme kendini, allah korusun bütün meleklerimizi. a.s.

GÜNAYDINNN KIZLARR dün gelemedim bidaha kız durmadı sonra dr gittim falan işte ordan mr çekildi vs bekledik geç oldu eve gelincede yemek faslı ceylinin maması altı banyosu derken öldüm yaww akşam 10 da da bizim burda festival vardı oraya gitttik kardeşimde eşiyle geldi gece 2 ye kadar dışardaydık

slm herkese.uzun zaman oldu girmeyeli buraya.geçmişi okuyabilmem imkansız.hepinizde iyisinizdir inşallah.neler olup bitti ben yokken çok merak ediyorum aslında.ikinci bebek bekleyenler varmı mesela. hepinizide kocaman öptüm

:roflol::roflol::dance::dance: 2.bebeği bekleyenmiii bacım sen bayadır girmiyon galiba yada girdiğinde geçmişe hiiiç bakmamışın kız 2.yi doğuran bilem olduuuuu:lepi::lepi:

ben gidip kahvaltı hazırlayam görüşürükk inşallahhh ayten hanum bu arada bi göründün bi kayboldun ne işşşş gııııııııı

bakıyorum kıss birileri girerde iki çift laf edermi diyeeee, sizede çok geçmiş olsun canımmm, senin enerjine zaten bi hayranım bi hayran

deryacım nasılsın tunahanımız nasıl olduuu. benim kayınpeder dün gene oğlanı bu perşembe götürelim biz siz pazar günü gelirsiniz dedi şakamıydı gerçekmiydi anlayamadım valla.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…