- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.221
sağolunkızlar sehercim sizede geçmiş olsun...
amannnn bu dünyaaa ne sana ne bana kalmazzz sultan süleymana kalmadı böyle hiç bir kitap yazmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
sağol canımcım utku gribini bana da bulaştırdı çaşmeler sonuna kadar açık. nerden de bulduk yaz gününde gribi anlayamadım :uhm:
GÜNAYDINNN KIZLARR dün gelemedim bidaha kız durmadı sonra dr gittim falan işte ordan mr çekildi vs bekledik geç oldu eve gelincede yemek faslı ceylinin maması altı banyosu derken öldüm yaww akşam 10 da da bizim burda festival vardı oraya gitttik kardeşimde eşiyle geldi gece 2 ye kadar dışardaydık
noldu kıızz
sizdemi hastasınız kısss geçmiş olsunnnnnn canım yazz günü ne gribi buuu ya huuu
amann pek mutsuz ve umutsuzummm bugünnn bennnnn
Gunaydinlar,
herkesler iyidir umarim.
Ya kizlar burda cok sivrisinek var onceki semte hic yoktu cok olmus sivrisinegi unutali burda iyi hatirladik Aslanin hertarafini yiyolar ya raid de takiyoruz bi fark yok bileklik duymustum sizden once den ya baska ne cozumunuz var onceki evde ciplak yatardi nerdeyse tik yoktu simdi ince don giydiruyorum onun ustunden bile yemisler yuh.. Ne yapsak ya bi cozum soylen ? ..
Gunaydinlar,
herkesler iyidir umarim.
Ya kizlar burda cok sivrisinek var onceki semte hic yoktu cok olmus sivrisinegi unutali burda iyi hatirladik Aslanin hertarafini yiyolar ya raid de takiyoruz bi fark yok bileklik duymustum sizden once den ya baska ne cozumunuz var onceki evde ciplak yatardi nerdeyse tik yoktu simdi ince don giydiruyorum onun ustunden bile yemisler yuh.. Ne yapsak ya bi cozum soylen ? ..
sivriler gece mi giriyorlar canım. gündüzden ilaçlayıp sonra evi havalandırsan farkeder mi acaba
alemsin yaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayteen yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?