Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla beslenme si bence güzel maşallah kuzuya yanlız 1 öğünde 3-4 tane yoğurdu aynı andamı yiyor bizimki birini zor bitiriyor.

yaw benimki mama içmiyo sen nasıl verdin bacuuum. bizim öğünlerimiz de aynen şöyle:

sabah 4,5-5'de muhallebi ya da bisküvili mama, 8'de üç dört kaşık meyve suyu+karadut suyu, 10-10,30'da çorba (artık kahvaltı karışımını yemiyor yumurta da allerji yaptı), 2 de yoğurt, 6 da başka çorba, 10 da muhallebi (kavrulmuş un ya da pirinç unuyla) aralarda da bir iki kere emiyor bu öğünlerde de sadece 125 gr yiyor fazlasını asla.daha az da yiyor yeterli mi sizce

Son düzenleme:

keçi sütü çok faydalı bence kullan bişey olmaz.kaydirigubbakcemile5

valla beslenme si bence güzel maşallah kuzuya yanlız 1 öğünde 3-4 tane yoğurdu aynı andamı yiyor bizimki birini zor bitiriyor.

Aytencim selam;
hani sütaş büyümix'in renkli meyveli yoğurtları var ya ondan 3-4 tane yiyiyor.Akşam üstü 6 gibi ya kavanoz meyve yiyiyor yada bu yoğurtlardan. SAde olanları büyük ama renkli meyveli olanlar küçük zaten. Her zaman 4 yemiyor ama 4 taneyi götürüyor maşallah..

maşallah duruya

Seher meyve püresi vermiyormusun? Cam rende de rendeliyip öyle de bir öğünde verebilirsin.
Hangi mamayı içmiyor bu arada? Geceleri mama veriyorum , emziriyorum da ama işte de pek sağamadığım için 1 ay içinde iyice aazaldı. ama sağlık ocağındaki hemşire 2 yaşına kadar emzirmeye devam et bıraktırma dedi. Bi lokma da olsa faydası var heralde. Bide psikolojil olarak heralde bebeğin bırakmasını istiyorlar heralde. İhtiyaçları var heralde bize bebeklerimizin. bizimki akşam geldiğimde emzirirken resmen kokluyor beni yavrum.. Huzur buluyor heralde...

Ayten keçi sütünü nasıl kullandınız? Yada nasıl kullanılıyor. Pirinç unu yaparken mi kullanayım yoksa mama yaparken mi ılık suyuna ekleyeyim???*

lactum denedim içmedi aptamil içmedi ben de denemiyorum artık napiiim. meyve de veriyorum ama püresini değil de suyunu püresini yoğutlarına katıyorum sade püre yemiyo

lactum denedim içmedi aptamil içmedi ben de denemiyorum artık napiiim. meyve de veriyorum ama püresini değil de suyunu püresini yoğutlarına katıyorum sade püre yemiyo

Hemen hemen herkesin saatleri aynı. Keratalar 3 saatte acıkıyor. Bazen geceleri uyuyor uyanmadan, bende yorgunsam hiç kaldırmıyorum. Zaten biz milupa ile başladık hep de onunla devam ettik.
Bi ara arkadaşım Milupanın Milumil' ini tavsiye etmişti kokusu pirinç unu gibi mis gibi kokuyo. Bide onu dene istersen. Tadı daha güzel.

Maaşallah kızlar, bizim kuzularboylu poslu olacaklar...

Bu arada görümcemin çocuğunu dün yatırmışlar serum vermişler. Akşam gittik dolaştık.Çocuk çok iyi beslenerek büyümedi, çikolata ve daninonun pudingi ve herekesin yediği çorbadan yiyerek büyüdü desem yeri var. Hatta bazen yemek istemedi inatlaşarak , salata suyuna ekmek banarak yemek istedi. Salata suyuna ekmek banıp verdiler. Duru doğduğundan beri kreşe başladı ama bünyesi çok zayıf ve kreşe başladığından beri hep hasta. Bademcikleri şiş yine, ateşi var 39.5 derece. Burnu hep akıyo. Arada öksürük de var geliba. Bende korkuyorum biraraya geldiğimizde duruya da bulaşmasın mikrop diye. Akşam götürmüş işte doktora ve toplasın kendini diye serum vermişler, sonra eve dönmüşler. Doktor sürekli oluyorsa bademcik enfeksiyonu bademcikler alınabilir ama biz önermiyoruz dedi. Ama hep tekrarlarsa kemiklere ve kalbe zararı varmış. Korumak için kışın 6 ay penisilin iğnesi veririz dedi. Penisilin de çocuğa ağır değil mi ya? Kulak burun boğaz alınsın bademcik diyor , başka yer alınmasın diyor...
İnternetten de biraz karıştırdım şimdi.. Bademcik mikrobu bakteriyi tutuyomuş ama olmasa da vücutta buna direnç gösteren başka organlar da varmış.
Bazı doktorlar çok yanıltıyor insanı...
Bende o yüzden duruyu çok iyi temelden büyütmek istiyom. İnşallah iyi temeller atmışızdır kızlar.. Mesala hiç sallamadan uyuttuğum için çok memnunum , duru ben yokken yatakda döne döne kendi uyuyor, yada anneme istiyomuş kucağında mama yerken uyuyomuuş..
İnşallah hep böyle akıllı, sağlıklı , şanslı olurlar....

nuraycım benimki 73 cm boyunda 9 kg ağırlığında duru ne kadar

iki gündür de sıralıyo kuzum ama hala emeklemiyo

bacuuum sonuç ne zanam belli olur . nasıl oldu senin bel

ceylin durdu mu 2 ye kadar

vallah ben de hayranım senin şu enerjine maşallah başka ne diyim

bacım sonuç mr aldık işte dr sinirlere bası oluyordur dedi ilaç verdi ama ben kendi beyin cerrahıma götürücem beni ameliyat edene bakalım o ne dicekkk şimdilik hafif ağzı arada oldu gene ama dünden bu yana sanki azaldı ne biliim hayırlısı işte

ceyline gelince bebek arabasında mışılll mışıl uyudu zilli eve gelince uyandı çook rahattı o çokkk enerjimi oda nee kim kaybetmişki ben bulayım anammm delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…