- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.241
Herkese günaydınlar;
nasısınız kızlar...
Derya nasıl oldu oğlun? İnşallah daha iyidir.
Betülcüm yeni evin hayırlı olsun.
Kızlar bu arada, sizlerin öğünleri nasıl? Neler veriyorsunuz günlük , hangi saatlerde?
Ben sabah 7-8 arası 5-6 ölçü mama veriyorum
10-11 arası pirinç unu pekmez katıp, yanında da labne peyniri,ekmek, yumurta yiyiyor.(yumurta 2 günde bir veriyorum)
2-3 arası çorba yiyiyor.(bazen balık, bazen tavuk, bazen de kıyma atıyoz, yada kavanoz sebzelerden yiyiyor.)
6 gibi ya kavanoz meyve yada 3-4 tane sütaşın babymix yoğurtlarından yiyiyor.
sonra 9.30-10 arası uykumuz gelip 5-6 ölçü mama ile birazda emerek uyuyoruz. Gece de 2-3 kere kalkıyor.2 kere yada bir kere 5 ölçü mama veriyorum.
Sİyah üzüm aldım havuçla suyunu sıkıp veriyorum bazen. Bazen elma. Bazen şeftali cam rende de bazen de muz pekmezle veriyorum. Bol bol su verdiriyorum anneme. Yanında yokum ya, anneme elimden geldiğince şunu yap bunu yap diyee sıkıştırıyorum. Bizim gibi olmuyo yinede...Onlarda zamanında bizim için aynı titizlikte bulunmuşlardır eminki..
Bu arada burada keçi sütüde satılıyomuş. Alsam da pirinç unu yaparken kullansam dokunur mu? Burada duymuştum alerjik olunca keçi sütü verdiklerini , sanıyorum dokunmuyor? Kullansam mı acaba? yada sadece yoğurt mayalar deneriz?
Herkese günaydınlar;
nasısınız kızlar...
Derya nasıl oldu oğlun? ınşallah daha iyidir.
Kızlar bu arada, sizlerin öğünleri nasıl? Neler veriyorsunuz günlük , hangi saatlerde?
10-11 arası pirinç unu pekmez katıp, yanında da labne peyniri,ekmek, yumurta yiyiyor.(yumurta 2 günde bir veriyorum)
2-3 arası çorba yiyiyor.(bazen balık, bazen tavuk, bazen de kıyma atıyoz, yada kavanoz sebzelerden yiyiyor.)
sonra 9.30-10 arası uykumuz gelip 5-6 ölçü mama ile birazda emerek uyuyoruz. Gece de 2-3 kere kalkıyor.2 kere yada bir kere 5 ölçü mama veriyorum.
Sıyah üzüm aldım havuçla suyunu sıkıp veriyorum bazen. Bazen elma. Bazen şeftali cam rende de bazen de muz pekmezle veriyorum. Bol bol su verdiriyorum anneme. Yanında yokum ya, anneme elimden geldiğince şunu yap bunu yap diyee sıkıştırıyorum. Bizim gibi olmuyo yinede...Onlarda zamanında bizim için aynı titizlikte bulunmuşlardır eminki..
Bu arada burada keçi sütüde satılıyomuş. Alsam da pirinç unu yaparken kullansam dokunur mu? Burada duymuştum alerjik olunca keçi sütü verdiklerini , sanıyorum dokunmuyor? Kullansam mı acaba? yada sadece yoğurt mayalar deneriz?
Herkese günaydınlar;
nasısınız kızlar...
Derya nasıl oldu oğlun? İnşallah daha iyidir.
Sİyah üzüm aldım havuçla suyunu sıkıp veriyorum bazen. Bazen elma. Bazen şeftali cam rende de bazen de muz pekmezle veriyorum. Bol bol su verdiriyorum anneme. Yanında yokum ya, anneme elimden geldiğince şunu yap bunu yap diyee sıkıştırıyorum. Bizim gibi olmuyo yinede...Onlarda zamanında bizim için aynı titizlikte bulunmuşlardır eminki..
valla beslenme si bence güzel maşallah kuzuya yanlız 1 öğünde 3-4 tane yoğurdu aynı andamı yiyor bizimki birini zor bitiriyor.
Aytencim selam;
hani sütaş büyümix'in renkli meyveli yoğurtları var ya ondan 3-4 tane yiyiyor.Akşam üstü 6 gibi ya kavanoz meyve yiyiyor yada bu yoğurtlardan. SAde olanları büyük ama renkli meyveli olanlar küçük zaten. Her zaman 4 yemiyor ama 4 taneyi götürüyor maşallah..
yaw benimki mama içmiyo sen nasıl verdin bacuuum. bizim öğünlerimiz de aynen şöyle:
sabah 4,5-5'de muhallebi ya da bisküvili mama, 8'de üç dört kaşık meyve suyu+karadut suyu, 10-10,30'da çorba (artık kahvaltı karışımını yemiyor yumurta da allerji yaptı), 2 de yoğurt, 6 da başka çorba, 10 da muhallebi (kavrulmuş un ya da pirinç unuyla) aralarda da bir iki kere emiyor bu öğünlerde de sadece 125 gr yiyor fazlasını asla.daha az da yiyor yeterli mi sizce
Seher meyve püresi vermiyormusun? Cam rende de rendeliyip öyle de bir öğünde verebilirsin.
Hangi mamayı içmiyor bu arada? Geceleri mama veriyorum , emziriyorum da ama işte de pek sağamadığım için 1 ay içinde iyice aazaldı. ama sağlık ocağındaki hemşire 2 yaşına kadar emzirmeye devam et bıraktırma dedi. Bi lokma da olsa faydası var heralde. Bide psikolojil olarak heralde bebeğin bırakmasını istiyorlar heralde. İhtiyaçları var heralde bize bebeklerimizin. bizimki akşam geldiğimde emzirirken resmen kokluyor beni yavrum.. Huzur buluyor heralde...
lactum denedim içmedi aptamil içmedi ben de denemiyorum artık napiiim. meyve de veriyorum ama püresini değil de suyunu püresini yoğutlarına katıyorum sade püre yemiyo
nuraycım biz keçi sütünü yoğurt yapıp yediriyoruz bide keçi peyniri yediyoruz.
Kızlar sizin bıdıkların boy kiloları nasıl?
nuraycım benimki 73 cm boyunda 9 kg ağırlığında duru ne kadar
iki gündür de sıralıyo kuzum ama hala emeklemiyo
bacuuum sonuç ne zanam belli olur . nasıl oldu senin bel
ceylin durdu mu 2 ye kadar
vallah ben de hayranım senin şu enerjine maşallah başka ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?