Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım sorma sivriler ceylini de yedi mahvettiler kızımı annemlerin orda yedi daha çok ama tek tük bizim burda da oluyor dün yanaktan bir tane ısırmışş krem sürdüm az geçti ama acayip bu seneki sinekler eskiden sivri sinekler görünmezdi nerdeyse miniciklerdi bu senekiler kara sinekler kadar nerdeyse yaww ısırması bişii değil hastalık bulaştıracaklar çocuğa diye korkuyorum valla pek bişeyde engel olmuyor bunlara ne sprey ne cibinlik nede makine netçec bilmiyom yaww domates var balkonda onu koydum içeri belki giderler diye güya faydalıymışş bide fesleğen işe yarıyor diyorlar ama fesleğenim düştü kırıldı yenisini alcam içeri girmezler inşallah

geçmişolsun canım aynen geçen gün bende de oldu bu şekil netsek olmuyor işte ağrları sızıları oluyor dişler ateş yapıyor vss allah hepimize kolaylık versin inşallah

ya şu keçi sütünü sordum doktora demir eksikliğine neden olur verme dedi aman bu doktorlarda pek mi pimpirikli bizim kadar olamazlar dimi yaa ama herbiri farklı diyor ama nasıl iş anlamıyom yaww

Hasta bebişlere acil şifalar dilerim
keçi sütünü doktora sordum zararlı verme dedi
bugün romatizmalarımın maşallahı vardı,bütün evi temizledik annemle,ohh mis gibi temizlik ne güzel:)

bizimkide öle kilo 10 olmuştur boy geçen ay 73,5 tu önceki ayda aynıydu uzamamıştı bu ay bakalım nasıl olcekk

maşallah canım 10 kilo çok iyi yaaa...
musti daha 8.5 kilo... dün tarttırdım...
hiç kilo almıyo yaaa... ama çok hareketli... 1 sn durmuyo yerinde...

ya şu keçi sütünü sordum doktora demir eksikliğine neden olur verme dedi aman bu doktorlarda pek mi pimpirikli bizim kadar olamazlar dimi yaa ama herbiri farklı diyor ama nasıl iş anlamıyom yaww

SElam hicran.Nasılsın. Ceylin nasıl. Bende işteyim arada bi bakıyorum.
Demir eksikliği mi? Haydaaa... Ben hatırlıyorum bride, sedaydı galiba, alerjisi var diye, sütüde azaldı diye, keçi sütü veriyorum diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Burada olsa da yazsa..
Bende ayten gibi alıp yoğurt mayalayacağım arada veririrm .Her zaman kullanmam.

günaydın hanımlar,

bizde döndük kırşehirden bizimkızın iştahı açıldı oraya gidince.

gülsüm yeni bebeğin analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah.

hasta bebeklerede geçmiş olsun.

maşallah canım 10 kilo çok iyi yaaa...
musti daha 8.5 kilo... dün tarttırdım...
hiç kilo almıyo yaaa... ama çok hareketli... 1 sn durmuyo yerinde...

evet maşallah kilo aldı reflü geçtikçe 10 olmuştur çünki geçen ay 9.800 dü kıyafetlerle tarttı hemşire ama 10 olmuştur geçen ay 400 gr almıştı gittikçe azalıcak ama kilo alımları sadece boy artar bundan sonra herhalde kilo olarakta kemikler tartıda çıkar yürüdüklerindede zayıflamaya başlarlar ama olsun sağlıklı olsunlar boyları uzasında kilo bişii değil valla ben kilodan çok boya takıyom benim gibi kısa olsun istemiyom

ayten aynen ben de biuyuşukluk var yorgunluktan sanırım...tomogrofiyi ssk da çektirmiştik ama ben cmt.günü birde başkent üni.hastanesinden randevu aldım tekrar bi göstericem tomdrofiyi çünkü hala içim rahat değilll

selam kizlarr deryacim tunahanin biseyi yoktur insallah acil sifalar diliyorum...keci sutunden bahsetmissiniz ben baya veriyordum serra ya yogurdunuda sutunude kadir bey bisi demedi hem Anne sutune en yakini.. Ama simdi alamiyorum dolaptan cikmis soguk inek sutu iciyo kizim

Benim bebek icin bi kiz bi erkek diolar dogumda belli olcak artik gerci 4.ay bitti ama hala goremiorus diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…