- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.261
Gunaydinlar,
herkesler iyidir umarim.
Ya kizlar burda cok sivrisinek var onceki semte hic yoktu cok olmus sivrisinegi unutali burda iyi hatirladik Aslanin hertarafini yiyolar ya raid de takiyoruz bi fark yok bileklik duymustum sizden once den ya baska ne cozumunuz var onceki evde ciplak yatardi nerdeyse tik yoktu simdi ince don giydiruyorum onun ustunden bile yemisler yuh.. Ne yapsak ya bi cozum soylen ? ..
günaydın kızlar valla bhugün benim de keyfim yok nedense...dün gece bi uyandım tunahanın ateşi daha çok çıkmış hemen ılık suyla bezle sildim bir fitil daha verdim sonra uyumuşum üstünü de açmıştım ay sonra tunahan ağlayarak uyanmaz mı çocuğum buz gibi olmuş salak ben örtmedim üstünü ateşi avr diye karnı ağrıyodu sanırım hiç susmadı ara ara hep ağladı babası şekerli su yaptı verdi onu içti uyudu çok şükür sabah bırakırken ateşi de yoktu ağrısı da yoktu...ama dün gece ben bile üşüdüm doğrusu...
betülcüm duygudan duymuştum sanırım bileklik bi araştır istersen internetten...bizde yok bazen olduğunda raid takıyoruz o kadar yüzden bilmiyorum canım
sivriler gece mi giriyorlar canım. gündüzden ilaçlayıp sonra evi havalandırsan farkeder mi acaba
Herkese günaydınlar;
nasısınız kızlar...
Derya nasıl oldu oğlun? İnşallah daha iyidir.
Betülcüm yeni evin hayırlı olsun.
Kızlar bu arada, sizlerin öğünleri nasıl? Neler veriyorsunuz günlük , hangi saatlerde?
Ben sabah 7-8 arası 5-6 ölçü mama veriyorum
10-11 arası pirinç unu pekmez katıp, yanında da labne peyniri,ekmek, yumurta yiyiyor.(yumurta 2 günde bir veriyorum)
2-3 arası çorba yiyiyor.(bazen balık, bazen tavuk, bazen de kıyma atıyoz, yada kavanoz sebzelerden yiyiyor.)
6 gibi ya kavanoz meyve yada 3-4 tane sütaşın babymix yoğurtlarından yiyiyor.
sonra 9.30-10 arası uykumuz gelip 5-6 ölçü mama ile birazda emerek uyuyoruz. Gece de 2-3 kere kalkıyor.2 kere yada bir kere 5 ölçü mama veriyorum.
Sİyah üzüm aldım havuçla suyunu sıkıp veriyorum bazen. Bazen elma. Bazen şeftali cam rende de bazen de muz pekmezle veriyorum. Bol bol su verdiriyorum anneme. Yanında yokum ya, anneme elimden geldiğince şunu yap bunu yap diyee sıkıştırıyorum. Bizim gibi olmuyo yinede...Onlarda zamanında bizim için aynı titizlikte bulunmuşlardır eminki..
Bu arada burada keçi sütüde satılıyomuş. Alsam da pirinç unu yaparken kullansam dokunur mu? Burada duymuştum alerjik olunca keçi sütü verdiklerini , sanıyorum dokunmuyor? Kullansam mı acaba? yada sadece yoğurt mayalar deneriz?
canım bizimki 73-74 cm 10 kiloya yakınıdr.
bizimkide öle kilo 10 olmuştur boy geçen ay 73,5 tu önceki ayda aynıydu uzamamıştı bu ay bakalım nasıl olcekk
ya şu keçi sütünü sordum doktora demir eksikliğine neden olur verme dedi aman bu doktorlarda pek mi pimpirikli bizim kadar olamazlar dimi yaa ama herbiri farklı diyor ama nasıl iş anlamıyom yaww
maşallah canım 10 kilo çok iyi yaaa...
musti daha 8.5 kilo... dün tarttırdım...
hiç kilo almıyo yaaa... ama çok hareketli... 1 sn durmuyo yerinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?