Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkse günaydınlar...
Kızlar bebişler yürümeye başladıklarında kilo verirler mi?
Dün benim doğum günümdü. Kayınvalidemler ve görümcem geldi akşam. Onun çocuğu 14.5 kilo imiş ve 4 yaşında. Duru da 10 kilo oldu , kucağına istiyo çocuğu tutsun diye ama bizimki hem cadı jem de onun kadar nerdeyse...
Onun kadar olmuş zaten falan diye laf geçti de .. Görümcem hemen yürümeye başladığında verir o kilo dedi .Çekemiyor ya kızımı...Hey Allahım ya..
Ama gerçekten de yürümeye başlayınca kilo verirler mi? Ben emeklerken kilo verir diye düşünüyordum. Maşallah koşa koşa emekliyo zaten. Çok hareketli bir bebek. Verse verirdi. Aklım atakıldı şimdi?

canım yürümeye başladığında değil de büyüdükçe daha az kilo alırlar diye biliyorum ben...yani bir yaşından sonra artık yavaşlar kilo alımlarıdüşünsene her ay 500 gr.aldıklarını 5 yaşına geldiklerinde bu çocuklar duba olurlar sonraamafoldumbeno yüzden takma bunları kafana canım hiç valla

Doğru diyorsun derya, keşke bizim kadar özenerek baksa... Elimden gelen fazlasını yapmaya çalışıyorum duruya. ilk başta 500 gr. verince duru benimde sütümü azaltınca sağolsunlar... Aklıllarında hep zayıf kaldı. Şimdi iyi olunca da kendininkini de zayıf görünce duru da zayıflayacak diyor.
Şişman olmasın da ., sağlıklı boylu poslu bi kızım olsun da... Ağızları açık kalsın onlarında :teytey:

MERHABA KIZLARR nasılsınız bugün dicem ama kimseler yok sayfada herkes yoğun galiba kendinize iyi bakın görüşürüz ben evle uğraşıyom temizlik hala bitmedi bugün salon gümüşlüklerini boşaltıcam vitrinleri falan silip içindekiileri atıcam makinaya mutfak solaplarını silicem bugün mutfaktayım yani ceylin izin verdiği ölçüde tabii:roflol: ablası bakıyor şuan ama o beni istiyor arada ağlıyor bende iki dk size bi slm çakayım dedim kaçıcam hazır ablasıyla oyuna dalmış benim zilli
bu arada dün saat 4 te sadece yoğurdunu yedi ondan sonra gece 12 ye kadar hiç bişey yediremedim muhalklebi çorba devam maması hepsi boşa gitti bir yudum yemedi sonra bebelac pirinçli muhallebiyi biberonda sulu yaptım 100 cc kadar yedi sabaha kadar bidaha bişii yemedi saat 9 da kahvaltıyı zorla yedirdim oda az bişii iştah giti gene üst dişler patlama üzre sanırım ateşte oluyor kaç gündür ama allahtan 37,5 geçmedi hiç

Benim bebek icin bi kiz bi erkek diolar dogumda belli olcak artik gerci 4.ay bitti ama hala goremiorus diolar

saklıyorsa kızdır o kızzzz kaydirigubbakcemile3 ama erken daha net belli olmaz zaten ceylin 5.ayda belli oldu hatta 5 ay 10 gün geçmişti belli oldu ve ozaman bile dr kesin demeyeyim net değil demişti zilli yan duruyordu yada popoyu dönüyordu hep bize :roflol:

ya ne bileyim inak sütü içinde öle diyorlardı ama bizim doktora ben sordum geçen aydı keçi sütü buldum yoğurt yapıp vermek istiyorum dedim 1 yaşından önce verme dedi normal yoğurdu zaten tüm doktorlar verme diyorlar genelde ama keçi sütü demir eksikliği yapar dedi :sm_confused:

11 haftalikken belli olmustu serra da..saglikli olsunda farketmez valla

teyzeleri utku bugün misafirlikte yataktan düştü her tarafını da yastıklarla desteklememe rağmen. saatlerce uyutmadım gözlemlemek için. şimdi uyudu artık ama sürekli gidip bakıyorum. yanağı kızarmış kuzumun bi de çok korkmuş.. senağlama

bu aralar çok atakta bebeğim hem sıralıyor hem de emeklemeye çalışıyor

boşver takma kafana

yürüyünce kilo almaları azalıyor ama boyları uzamaya devam ettiği için biraz daha zayıf görünüyorlar

doğum günün de kutlu olsun canım nice seneler gör kuzunla ve sevdiklerinle :1hug: a.s.

Benim bebek icin bi kiz bi erkek diolar dogumda belli olcak artik gerci 4.ay bitti ama hala goremiorus diolar

hayırlrsı olsun canım kız olursa serraya arkadaş olur hem de çok iyi olur . benim de bi küçüğüm olan kızkardeşimle aramda 12 ay 8 gün var her zaman birbirimize arkadaş olduk herşeyimizi paylaştık iyi oluyo valla

kızlar edepli oluyolar herkese göstermiyolar.

selam kızlar desem maşallah kızlar yok herkez biyerlerde kışınki gibi olmuyor tabii

derya çok geçmiş olsun canım içini ferah tut bişicik olmaz ama dikkat etmek lazım tabi yazğızda çok düştü Allah korusun bişicik olmasın 2 kere kafamız kocaman şişti çok dikkat etmek gerekiyor senin kayınbabada önceden alışkınlarmış çocuk düşe kalka büyür mantığından gidiyorlar ne kadarda öyle olsa çocuğun kafasını yaracak halimiz yokya dikkat iyice kudurdukları zaman

hasta olan bebişler varsa çok geçmiş olsun geçmişi fazla okuyamadım

evet nuraycım takma kafana elalemin ağzı torbamı büzesin çok kilo almıyolar ve boya veriyormuş sıkma canını sakın büyüt bebeğini sen güzel güzel

geçmiş olsun canım dikkat et sende dudağını büzüp ağlamaya başladılrmı çok kötüü oluyooo insan dememafoldumben

geçmiş olsun canım dikkat et sende dudağını büzüp ağlamaya başladılrmı çok kötüü oluyooo insan dememafoldumben

günaydınlaaar

arzucum öyle kahırlı ağladığı zamanlar içim kopuyo. ama durduk yere ağlaması yok mu açıyo ağzını yumuyo gözünü anni acıdı bas bas bağırıyo halbuki acıyan falan da yok biz accık yaygaracıyız. şimdiki bağrışları tatlı oluyo da büyüyünce napceeez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…