- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.281
canım yürümeye başladığında değil de büyüdükçe daha az kilo alırlar diye biliyorum ben...yani bir yaşından sonra artık yavaşlar kilo alımlarıdüşünsene her ay 500 gr.aldıklarını 5 yaşına geldiklerinde bu çocuklar duba olurlar sonraamafoldumbeno yüzden takma bunları kafana canım hiç valla
biz şimdi sağlık ocağından geldik 73 cm boyumuz 8.200 kilomuz
Benim bebek icin bi kiz bi erkek diolar dogumda belli olcak artikgerci 4.ay bitti ama hala goremiorus diolar
SElam hicran.Nasılsın. Ceylin nasıl. Bende işteyim arada bi bakıyorum.
Demir eksikliği mi? Haydaaa... Ben hatırlıyorum bride, sedaydı galiba, alerjisi var diye, sütüde azaldı diye, keçi sütü veriyorum diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Burada olsa da yazsa..
Bende ayten gibi alıp yoğurt mayalayacağım arada veririrm .Her zaman kullanmam.
biz şimdi sağlık ocağından geldik 73 cm boyumuz 8.200 kilomuz
saklıyorsa kızdır o kızzzz kaydirigubbakcemile3 ama erken daha net belli olmaz zaten ceylin 5.ayda belli oldu hatta 5 ay 10 gün geçmişti belli oldu ve ozaman bile dr kesin demeyeyim net değil demişti zilli yan duruyordu yada popoyu dönüyordu hep bize :roflol:
Herkse günaydınlar...
Kızlar bebişler yürümeye başladıklarında kilo verirler mi?
Dün benim doğum günümdü. Kayınvalidemler ve görümcem geldi akşam. Onun çocuğu 14.5 kilo imiş ve 4 yaşında. Duru da 10 kilo oldu , kucağına istiyo çocuğu tutsun diye ama bizimki hem cadı jem de onun kadar nerdeyse...
Onun kadar olmuş zaten falan diye laf geçti de .. Görümcem hemen yürümeye başladığında verir o kilo dedi .Çekemiyor ya kızımı...Hey Allahım ya..
Ama gerçekten de yürümeye başlayınca kilo verirler mi? Ben emeklerken kilo verir diye düşünüyordum. Maşallah koşa koşa emekliyo zaten. Çok hareketli bir bebek. Verse verirdi. Aklım atakıldı şimdi?
ayten biz yazalım hep ayakta tutalım kurtaralım topiğimizi ötekiler gelsin soracam onlara ben
Benim bebek icin bi kiz bi erkek diolar dogumda belli olcak artikgerci 4.ay bitti ama hala goremiorus diolar
saklıyorsa kızdır o kızzzz kaydirigubbakcemile3 ama erken daha net belli olmaz zaten ceylin 5.ayda belli oldu hatta 5 ay 10 gün geçmişti belli oldu ve ozaman bile dr kesin demeyeyim net değil demişti zilli yan duruyordu yada popoyu dönüyordu hep bize :roflol:
teyzeleri utku bugün misafirlikte yataktan düştü her tarafını da yastıklarla desteklememe rağmen. saatlerce uyutmadım gözlemlemek için. şimdi uyudu artık ama sürekli gidip bakıyorum. yanağı kızarmış kuzumun bi de çok korkmuş.. senağlama
bu aralar çok atakta bebeğim hem sıralıyor hem de emeklemeye çalışıyor
geçmiş olsun canım dikkat et sende dudağını büzüp ağlamaya başladılrmı çok kötüü oluyooo insan dememafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?