- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.301
günaydınnnn seher size de geçmiş olsun iki kere canım yaa...valla biz aytenle başka topik bulucaz buralar biraz daha yalnızları oynarsa şayet.arzucum teşekkür ederiz sen napıosun tatil yaptınız mı?
iki gündür ayten de yok bir bir gitti herkes
derya sen yarın mı gitcen doktora
tunahanın başının şişliği indi mi canım
kızlar 2009 ağustos annelerine takılalımmı orda şimdi heyecan doruktaa 1 ayları kaldı bence orası baya renklidir. doğurdum doğuracağımlarla doluu süt kokulu bebişleirn dünyaya gelişleri falan
YE ANAM YE sende benim gibi dayanamayıp yee oohh bayılırım bizim yerimize ye şekerim afiyet olsun...şimdi napıozzz?
Selamlar,
kimse yok sanirim sohbet edecek..
Aslan uyuyo esim bilg basinda calisiyo bende uzandim sohbet edesim var.. :)
serapcim oh ne guzel degisiklik sizede, fatmayada selam..
Aslaninda isi gucu tirmanmakla tutunarak yuruyor bizimkide cok azimli ellerini kullanmadan belini dayiyarak ayakta durup oyle izliyo reklamlarini beyfendi :)
yemekleriyle ilgili bir sorum olacak size bu arada ?
Siz kuzulara corba vs yediriyorken onlar doyana kadarmi yediriyorsunuz Yoksa standart hep ayni miktarlarimi veriyorsunuz ?
Mesela ben corba yedirirken genelde hep corba bittiginde aslan olsa daha yiyecekmis gibi oluyor nasil yapsam onu dusundum.. Kadir beye kilo boy gelisim degerlendiesini sordugda cok yedirme demisti oda kafama takiliyor ?
Aslinda olculerim sizinkilerle aynidir corbaya ekmek bile koymuyorum ancak cok sulu corbalar olursa az koyuyorum bi corba kasesine yakin yedoriyorum siz nasil yapiyorsunuz kizlar ?
selam kızlar
ben muhabiriniz serap fatmalardan bildiriyorum yine
uşakta havalar güzel
ortam sıcak :))
biz iyiyiz ipoşumun dişi çıktı sonunda2 tane birden
tutunarak yürümeye de başladı
birde bi müzik duymaya görsün hemen başlıyo oynamaya
elini kulağına götürüp telefonla konuşuyor gibi yapıyo :)))
pazar günü istanbula dönüyorum canlarım
buralarıda özledim valla
maşallah aslanayakında yürür bizim kuzular
ben de çorbayı hani tatlı yaptığımız orta boy kaselerde yediriyorum ekmek fazla koymuyorum betülcüm bana kimse bişi demedi ama ekmeğe fazla alışmasın istiyorum hani gidalı şeylerle doyurayım ekmek yemesin fazla
yağız çok iştahlı değil gibi yada aslandamı öyle bilmiyorum babymix yoğurttan 1 kase normal yiyor şeftali rendeliyorum onu yiyor karpuz 1 dilim yiyor 1-2 tane köfte yiyor eline salatalık ekmek soğan veriyorum onları soruyor öyle tabe bunların hepsinı aynı zamanda değil ara ara canı isterse birde beni emiyor opuyorumnanaktan
Masallah canim yarasin kuzulara :)
aslinda Aslanda cok istahli degil normal yani.. Bizimkide yogurt ogununde babymix yada baska meyveli yogurttan bi kutu yiyor bazen ek olarakta kucuk danonelerden bi tane veriyorum her zaman degil ama meyve ogununde de yine bi kavanoz pureden yada 1 muzu catalla ezip yada 1 seftali ezip dedigin gibi yiyebilceklerini veriyorum.. Kahvalti corba ve aksam muhallebiside dedigim gibi 1 corba kasesine yakin bazen muhallebi yerine sulandirip biberonla veriyorum.. Ekmek konusunda bende oyle dusunuyorum ekmek yerine az daha fazla corbasini icsin daha iyi diyorum.. Gecede emziriyorum gunduzde bi kere.. Saol canim cevabin icin ayrica ozlemisiz senide.. :)
selam kızlar ben geldimsizgitmişsiniz...serapçımipoşumuzun dişleri hayırlı olsunnn...bizimaltlar çıkalı çok oldu üstler hala gelmedi...betüşüm bende aynı birçorba kasesi veriyorum çorbayı bazen daha yiyecekmişgibi oluyor dediğin gibiama bi kere denedim ikinci kaseden en fazla iki kaşık daha alıyor...
eve geldim temizlik yaptım tunahan nasıl olduysa süpürge sesine bile uyanmadı altıda bi uyudu sekiz buçukta kalktı ooh rahat rahat yaptım işlerimi...10 da da tekrar uyudu acayip deli yatıyor artık yerde beraber yatıyoruz kayınvalidemden döşek aldım son çare dün gece uyuttum yerde bıraktım küt bi ses uykusunda oturuyo felan sığamıyor bi yere anlamadım gitti valla...Allahım korusun hep dua ediyorum artık iyice paronayak oldum zaten...yatakodasını görmelisinizkaryolası park yatak yer yatağı bizim bazamız yani tamyatak odası olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?