Doğum yapmış olan anneler buraya....

:roflol::roflol:

vayyy forumum vayyyy
aylarca buraya takılmak için uğruna anamla,kocamla papaz olduğum forumumum ıssıııızzzz,tenhaaa,boşşş,kimsesizzzz kalmış valla çok üzüldüümm..:gitme:Mutlaka her girişimde bi muhabbet dönerdi hiçkimse olmasa nöbetçi Betüş olurdu burda gece 4 de de girsem en azından Hicranı bulurdum derdimi paylaşacakkk yaa böyle yapmayalııım...Kel aynakları bile yaşatalım dernekleri var biz de 2008 eylülü anneleri forumunu yaşatalım derneği kuralıımmmbuyrunnnnnnnnn
Arkidişlerim nerdesiniz,valla 2009 eylül annelerine takılasım geldi ne heyecanlı,dopdoludur şimdi onların muhabbeti...:1no2:
Sizi çoook özledim Mersinden yazıyorum tatilim güzel geçiyor çocuk havuzundan çıkmıyoruz..valla büyük havuzlara gek bir iki kere nasip oldu ıpılık çocuk havuzunda oturuyom bütün öğleden sonra...

Kızl Gülsüm ne oldu en son???
Erken doğum yapmıştı demi?
Ayy merak ediyorum bebişi ve onu..

selam kızlar
yarın istanbula dönüyoruz
bi uğrayayım dedim

üzülme gülüm
eylülde yine toplanırız
kapanmaz bizim konumuz
çünküm çocukların derdi bitmez :)))

benim pc bozuktu bir süre girememiştim şimdilerde geliyom gidiyom ya kimse yok yada 2-3 kişi var eee çocuklar büyüyor hergün daha fazla vaktimizi alıyorlar emekledikçe yürüdükçe ve tatil var dahası ne olsun bacım ben yoksa burdayım gene ama bende sanırım 15-20 gün sonra tatile gidicem bakalım nasip kısmet olursa beleşten tatil yapcez davet edildükk işte inşallah birinden birine karar vericez ve gişdicez e ordan rizeye gidicez yanicim bende 15 gün kaytıplarda olucam bir süre sonra eee sanada iyi tatiller çocuk havuzunda:roflol:

bu arada biz 10 aylık olduk artıkkk darısı tüm kardeşlerimizin başına sağlıcakla inşallahh:teytey:

canım bende sulu olunca çorbaya ekmek koyuyom accık ve bir su bardağı kadar çorba içiyor bizimki bazen 3-4 kaşık kadar fazlasını yiyor ama 3 gündür çorba içiremiyom kahvaltı yemiyor yoğurdu ve her türlü mamaya yemeğe ağlıyor geri çeviriyor binbir şaklabanlıkla her öğünün ya yarısını yedirebiliyorum yada 1 kaşıkla kalıyor öle ve kafayı yemek üzereyim çok huysuzuz çoookkkbihalt var ama ne bilmiyom bide dün anamlarda sivriler yedi kızımı gene anam nasıl şişer böle sivri yeri anlamıyorum ya nerdeyse arı ısırmış gibi ayaklarını sütrüyor heryere yavrum kaşınıyo diye ve sürmediğim krem kalmadı fayda da etmiyo oooofff offffffff

hadi hayırlı olsun yeni dişiniz sağlıkla diğerleride dizilir inşallah inci gibi

benim ceylinimde dün düştü kızlar emeklerken kızkardeşimin kızı 3 yaşında ceylini feci kıskanıyor ve alenen onu çok sevmeyin ben kıskanıyorum diyor zilli şimdiye kadar sevgi hep onda ve diğer yeğenim keremdeydi tabii ceylin sevgiyi 3 e bölünce neyapacağını şaşırıyor onun yanında kendi kızımı sevmeye korkuyorum resmen hemen ardından ya gelip iteliyor ya öpücem bahanesi ile elini sıkıyor valla tetikteyiz ma aile resmen yaa neyse dün ceylin emeklerken ona gülücükler atarken oda emeklemeye başladı ceylinle ve malum ayağında protez olduğundan hızlı emekleyemedi tabii ceylin onu geçti anam senmisin geçen belinden bi bastırdı onu geçicem diye yüzü yere yapıştı yavrumun dişleri dudağına geçecek diye aklım çıktı ama nasıl ağlıyor yavrum acıdı tabii yüzü yanağı kızardı minik kuşumun eşimde kızıyo bana hadi kalk gidelim eve diyee olurmu hayatım çocuk bu dedim ama içimde gitti yanii yatıya gitmişiz ceyline zarar veriyor ama nasıl kalkar giderim eve yanii olurmu demi adam bana tavır aldı sen kızı umursamıyon yok efendim çoccuğa bişey olursa diye ama haksızmıyım yaa kardeşimin kızı neticede gitmeyeyimmi hiç anama kardeşime nerde olursa olsun karlışılaşacaklar neticede ecrin ceyline bişekilde dokunacak yanii e bakıyoruz tetikteyiz ama arada yapıyo bişiiler işte onuda engelleyemiyoruz kucaktada durmuyor bizimki artık heleki bi çocuk gördümü kucağına çıkmak istiyor sevinçten resmen nasıl ayrı tutayım demi yaa hem ecrinde yavrum kıskanıyor işte napsın en sevdiğim teyzem dedii teyzesi onun dışında bir çocuk daha seviyor tubayı kıskanmıyor tabii o büyük yaa abla o diyorr ama ceylin onun için tehtit sayılıyorr aklıncaakaydirigubbakcemile3

Hicooo geçmiş olsun Ceylinciğe...opuyorumnanaktan
ayy hepsi çocuk ne yapsınlar rekabet kızışmış demek...
Tek dertleri bu olsun inşallah şu dünyada
Kız niye kestirdin çocuğun saçınııı ben Ayçoşa ne güzel tokalar aldıım alnından bir tutam tokalıyorum artık çok cicik oluyor.Valla kızdım niye kestiriyon bebek saçlarını bıdığın?lmaz:

Serap burda rejim mejim hak getire yaa camış gibi yiyoruum...
Sende durumlar nasıl?mafoldumben

Üstten 2 tane çıktı uzuyormdi alttanda 2. uzamaya başladı
ayy kazma dişlim beniiimmmm
opuyorumnanaktan
[[/IMG][/URL]

Son düzenleme:
slm arkadaşlar nasılsınızz bizz çok kötüydük düne kadarr cemre rahatsızlandı dr gittik serumm takıldıı yavrumaa ..
mide sini üşütmüşş sürekli kusma ishall ateşş iştahsızlıkk ki su bile içmiiyoooooooo du...
yetmedii 2 dişimişş çıktııı hespp üst üstte geldii yavrumm kafasını kaldıramıyorduu baygınn baygımm yatıyorduu 3 - 4 gündürr ama dün düzeldii allaha şükürr..allah kuzularımıza sağlık şifa versinn yaa çok üzüldümm 2 kilo verdimm üzüntüdenn..

ayy kızlarr yaa dün gece beachparka gittii vallaa süperdiii arkadaşınn nişanı vardıı 5 yıldırr bukadar dans etmemştimm süper olduu sabahta denize gittii baya yoruldukk..
tabi kızım annemde kaldıııı....

eee sizler nasılsınızz bakalımmmmm.

deryacımm geçmiş olsunn arkadaşımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…