- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.321
selam kızlar ben geldimsizgitmişsiniz...serapçımipoşumuzun dişleri hayırlı olsunnn...bizimaltlar çıkalı çok oldu üstler hala gelmedi...betüşüm bende aynı birçorba kasesi veriyorum çorbayı bazen daha yiyecekmişgibi oluyor dediğin gibiama bi kere denedim ikinci kaseden en fazla iki kaşık daha alıyor...
eve geldim temizlik yaptım tunahan nasıl olduysa süpürge sesine bile uyanmadı altıda bi uyudu sekiz buçukta kalktı ooh rahat rahat yaptım işlerimi...10 da da tekrar uyudu acayip deli yatıyor artık yerde beraber yatıyoruz kayınvalidemden döşek aldım son çare dün gece uyuttum yerde bıraktım küt bi ses uykusunda oturuyo felan sığamıyor bi yere anlamadım gitti valla...Allahım korusun hep dua ediyorum artık iyice paronayak oldum zaten...yatakodasını görmelisinizkaryolası park yatak yer yatağı bizim bazamız yani tamyatak odası olduu
ne gülüyon kıs aytennnn hıııı...
fatmacım görüyon işte ben bu uşağumla nasıl başedicem bilmemmm
vayyy forumum vayyyy
aylarca buraya takılmak için uğruna anamla,kocamla papaz olduğum forumumum ıssıııızzzz,tenhaaa,boşşş,kimsesizzzz kalmış valla çok üzüldüümm..:gitme:Mutlaka her girişimde bi muhabbet dönerdi hiçkimse olmasa nöbetçi Betüş olurdu burda gece 4 de de girsem en azından Hicranı bulurdum derdimi paylaşacakkk yaa böyle yapmayalııım...Kel aynakları bile yaşatalım dernekleri var biz de 2008 eylülü anneleri forumunu yaşatalım derneği kuralıımmmbuyrunnnnnnnnn
Arkidişlerim nerdesiniz,valla 2009 eylül annelerine takılasım geldi ne heyecanlı,dopdoludur şimdi onların muhabbeti...:1no2:
Sizi çoook özledim Mersinden yazıyorum tatilim güzel geçiyor çocuk havuzundan çıkmıyoruz..valla büyük havuzlara gek bir iki kere nasip oldu ıpılık çocuk havuzunda oturuyom bütün öğleden sonra...
Selamlar,
kimse yok sanirim sohbet edecek..
Aslan uyuyo esim bilg basinda calisiyo bende uzandim sohbet edesim var.. :)
serapcim oh ne guzel degisiklik sizede, fatmayada selam..
Aslaninda isi gucu tirmanmakla tutunarak yuruyor bizimkide cok azimli ellerini kullanmadan belini dayiyarak ayakta durup oyle izliyo reklamlarini beyfendi :)
yemekleriyle ilgili bir sorum olacak size bu arada ?
Siz kuzulara corba vs yediriyorken onlar doyana kadarmi yediriyorsunuz Yoksa standart hep ayni miktarlarimi veriyorsunuz ?
Mesela ben corba yedirirken genelde hep corba bittiginde aslan olsa daha yiyecekmis gibi oluyor nasil yapsam onu dusundum.. Kadir beye kilo boy gelisim degerlendiesini sordugda cok yedirme demisti oda kafama takiliyor ?
Aslinda olculerim sizinkilerle aynidir corbaya ekmek bile koymuyorum ancak cok sulu corbalar olursa az koyuyorum bi corba kasesine yakin yedoriyorum siz nasil yapiyorsunuz kizlar ?
ipoşumda dişini çıkarmış maşallah geç kaldık derken fatmaya çok selam onuru ipeği öp yerime
bizim 2 diş çıkmıştı altan üst önler iyice kabarmış üstten 1 tane köpek dişi çıkmış hade hayırlısıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?