- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.341
slm arkadaşlar nasılsınızz bizz çok kötüydük düne kadarr cemre rahatsızlandı dr gittik serumm takıldıı yavrumaa ..
mide sini üşütmüşş sürekli kusma ishall ateşş iştahsızlıkk ki su bile içmiiyoooooooo du...
yetmedii 2 dişimişş çıktııı hespp üst üstte geldii yavrumm kafasını kaldıramıyorduu baygınn baygımm yatıyorduu 3 - 4 gündürr ama dün düzeldii allaha şükürr..allah kuzularımıza sağlık şifa versinn yaa çok üzüldümm 2 kilo verdimm üzüntüdenn..
ayy kızlarr yaa dün gece beachparka gittii vallaa süperdiii arkadaşınn nişanı vardıı 5 yıldırr bukadar dans etmemştimm süper olduu sabahta denize gittii baya yoruldukk..
tabi kızım annemde kaldıııı....
eee sizler nasılsınızz bakalımmmmm.
deryacımm geçmiş olsunn arkadaşımmmmmmm
selam kızlarrr annemlerdeydim kızkardeşim tatilden döndü babama bakacak biri var artık orda bizde orda kaldık döndük işte veee ceylinin saçlarını kestirdikkk işte yeni halimizz
:
Serap burda rejim mejim hak getire yaa camış gibi yiyoruum...
Sende durumlar nasıl?mafoldumben
slm arkadaşlar nasılsınızz bizz çok kötüydük düne kadarr cemre rahatsızlandı dr gittik serumm takıldıı yavrumaa ..
mide sini üşütmüşş sürekli kusma ishall ateşş iştahsızlıkk ki su bile içmiiyoooooooo du...
yetmedii 2 dişimişş çıktııı hespp üst üstte geldii yavrumm kafasını kaldıramıyorduu baygınn baygımm yatıyorduu 3 - 4 gündürr ama dün düzeldii allaha şükürr..allah kuzularımıza sağlık şifa versinn yaa çok üzüldümm 2 kilo verdimm üzüntüdenn..
ayy kızlarr yaa dün gece beachparka gittii vallaa süperdiii arkadaşınn nişanı vardıı 5 yıldırr bukadar dans etmemştimm süper olduu sabahta denize gittii baya yoruldukk..
merhabalar güzel arkadaşlarımm geçmişi okuyamadım ama bu sayfada okudugum kadarıyla deryacım,hicrancımm,ayşecim çok geçmiş olsun canlarımm.acil şifalarr. a.s.
Gül canımm Ayça kızımıza maşallah pek şekerr bir ısırık alabilirmiyim
ben halan nazillideyim canlarım istla biraz geç dönmeyi düşünüyorum benim durumları biliyorsunuz malum buraya geldim ama hiçbirşey degişmedi. canancımm canım yaa tlfnunu bana mümkünse bir şekilde yazabilirmisin senin tlfda olsa tanışmayı çok isterim inşllah istla geldigimizde de okullar açılmadan Gülcügümün yanına gitmeyi çok istiyorum.
bütün herkesin mübarek kandilini kutluyorum Allah cümlemizin dualarını mübarek gecede kabul etsin.
hepinizi çok ama çok öpüyorum çok özledim sizlerii kendinize ve minik kuzulara iyi bakın canlarımm opuyorumnanaktan
Hicooo geçmiş olsun Ceylinciğe...opuyorumnanaktan
ayy hepsi çocuk ne yapsınlar rekabet kızışmış demek...
Tek dertleri bu olsun inşallah şu dünyada
Kız niye kestirdin çocuğun saçınııı ben Ayçoşa ne güzel tokalar aldıım alnından bir tutam tokalıyorum artık çok cicik oluyor.Valla kızdım niye kestiriyon bebek saçlarını bıdığın?lmaz:
Serap burda rejim mejim hak getire yaa camış gibi yiyoruum...
Sende durumlar nasıl?mafoldumben
merhabalar güzel arkadaşlarımm geçmişi okuyamadım ama bu sayfada okudugum kadarıyla deryacım,hicrancımm,ayşecim çok geçmiş olsun canlarımm.acil şifalarr. a.s.
Gül canımm Ayça kızımıza maşallah pek şekerr bir ısırık alabilirmiyim
ben halan nazillideyim canlarım istla biraz geç dönmeyi düşünüyorum benim durumları biliyorsunuz malum buraya geldim ama hiçbirşey degişmedi. canancımm canım yaa tlfnunu bana mümkünse bir şekilde yazabilirmisin senin tlfda olsa tanışmayı çok isterim inşllah istla geldigimizde de okullar açılmadan Gülcügümün yanına gitmeyi çok istiyorum.
bütün herkesin mübarek kandilini kutluyorum Allah cümlemizin dualarını mübarek gecede kabul etsin.
hepinizi çok ama çok öpüyorum çok özledim sizlerii kendinize ve minik kuzulara iyi bakın canlarımm opuyorumnanaktan
yaa bu kızlar çok fıstık olmuşş yaaa ayçay kocaman olmuşşş ceylindee prenses olmuşş çıtır çıtır yerim ben bunları.
ayşecim geçmiş olsun canımm takıl sen bakalım beach parklarda falann ohhhh keyfini sür antalyanın ben yıllık izne çıktım arkadaşlarrr ege bey 6 da uyandııııı şöyle uyusak dimi 19 a kadar olmamııııı
günaydınn
ayşe çok geçmiş olsun
annem gelmişti istanbuldan,dün yolcu ettik
temizliğim bitti
halılarda gelseydide serseydim
yani eşim serseydi,benim durum malum
nasılsınızzz,bebişler nasıl???
hicrancımm canım Allah kabul etsin güzelim,Ceylinimizede maşallah çok şeker olmuşş annesiicanım gez dolaş keyfine bak hakkın bu çalışmaktan yoruldunuz tabii valla hepimizin feci tatile ihtiyacı vardı zaten az kaldı bende gidicem yakında inşallah
aytencimm ayy çok sevindimm mutlaka görüşelim ben burdayımm tlflaşırız geldiginde görüşürüz canımcım.aslıcım ben 24 25 i gibi belki gelebilirim nazilliyeee.
Emelcimm Allah kavuştursunn evinde de güle güle otur mis gibi.ooohhh temizliği de bitirdin güle güle kirlet kirletme de işte öyle denir ya. temiz temiz otur evinde oooohh mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?