Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kandiliniz Mübarek olsun Kızlar

ayşecim geçmiş olsun onların hastalığı hem onları hem bizleri mahvediyor Allah ım tekrarını yaşatmasın incilerinizde hayırlı olsun canım

geçmiş olsun ayşecim.Allah cemremize şifa versin bir an önce.ohh kurtlarını döktün yani.bizde haftaya düğüne gitcez bakalım.emir'i babaannesine bırakıcaz.

valla burasının eski tadı kalmış ya.dünden beri 2-3 kişi uğramış.

canım geçmiş olsun

merhabalar güzel arkadaşlarımm geçmişi okuyamadım ama bu sayfada okudugum kadarıyla deryacım,hicrancımm,ayşecim çok geçmiş olsun canlarımm.acil şifalarr. a.s.
Gül canımm Ayça kızımıza maşallah pek şekerr bir ısırık alabilirmiyim
ben halan nazillideyim canlarım istla biraz geç dönmeyi düşünüyorum benim durumları biliyorsunuz malum buraya geldim ama hiçbirşey degişmedi. canancımm canım yaa tlfnunu bana mümkünse bir şekilde yazabilirmisin senin tlfda olsa tanışmayı çok isterim inşllah istla geldigimizde de okullar açılmadan Gülcügümün yanına gitmeyi çok istiyorum.
bütün herkesin mübarek kandilini kutluyorum Allah cümlemizin dualarını mübarek gecede kabul etsin.
hepinizi çok ama çok öpüyorum çok özledim sizlerii kendinize ve minik kuzulara iyi bakın canlarımm opuyorumnanaktan

HERKESE SELAMLAR KIZLARR BUGÜN NİYETLİYDİM CEYLİNDE GECE UYUMADI GENE 5 TE YATTIM GÜNDÜZ HEP UYUDUM YADA CEYLİNLE UĞRAŞTIM O NEDENLE GİREMEDİM BİRAZ GEÇ OLDU AMA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

[/URL][/IMG]

ayşecim çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin kızına inşallah çabucak düzelir yavrum yaa kıyamam ona

canım gez dolaş keyfine bak hakkın bu çalışmaktan yoruldunuz tabii valla hepimizin feci tatile ihtiyacı vardı zaten az kaldı bende gidicem yakında inşallah

napiim hayatım sıcaktan çok bunaldı çocuk bide ceylinin kafası çok terliyor vüzudundan çok kafası terliyor babasına çekmiş zilli e dolayısıyle eli hep kafada saçlarını çekiyor terliyor kafayı kaşıyor her gün yıkıyorum ama fayda etmiyordu bide toka taktırmıyor hemen eli kafasına gidiyor çekip çıkarıyor tokayı biraz rahat etsin kızım hem saçları daha sağlıklı çıkar hemde vitaminler saçlardan çok vücuda gider alkisalkisalkis ama çok yakıştı valla ben kötü olcak diye düşünüyordum bu hali daha çok yakıştı bana göre hihoyyyt minik tokalarda takıyoruz yandan yandan pek tatlı oluyor gerçi toka 1-2 dakika kalıyor kafada ama olsun hevesimizi alıyoruzkaydirigubbakcemile3

yaa bu kızlar çok fıstık olmuşş yaaa ayçay kocaman olmuşşş ceylindee prenses olmuşş çıtır çıtır yerim ben bunları.
ayşecim geçmiş olsun canımm takıl sen bakalım beach parklarda falann ohhhh keyfini sür antalyanın ben yıllık izne çıktım arkadaşlarrr ege bey 6 da uyandııııı şöyle uyusak dimi 19 a kadar olmamııııı

aslıcım ben 24 25 i gibi belki gelebilirim nazilliyeee.

günaydın herkese

bende kızımın saçlarını sıfıra vurdurdum çok tatlı oldu ama boynu çok felaket pişik oldu.herzaman pişik vardı şimdi iyice arttı hergün suda

günaydın arkadaşlar

hicran ceylinin maşallahı var fıstık olmuş annesi

ayşecim geçmiş olsun canım geldimi üst üste gelir zaten

kırmızı elbiseli ayça da çoook tatlıymış

serap canım hoşgeldin nasıldı tatil ipoş nasıl

günaydınn
ayşe çok geçmiş olsun
annem gelmişti istanbuldan,dün yolcu ettik
temizliğim bitti
halılarda gelseydide serseydim
yani eşim serseydi,benim durum malum
nasılsınızzz,bebişler nasıl???

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

günaydınn
ayşe çok geçmiş olsun
annem gelmişti istanbuldan,dün yolcu ettik
temizliğim bitti
halılarda gelseydide serseydim
yani eşim serseydi,benim durum malum
nasılsınızzz,bebişler nasıl???

ooohhh temizliği de bitirdin güle güle kirlet kirletme de işte öyle denir ya. temiz temiz otur evinde oooohh mis gibi

canım gez dolaş keyfine bak hakkın bu çalışmaktan yoruldunuz tabii valla hepimizin feci tatile ihtiyacı vardı zaten az kaldı bende gidicem yakında inşallah
hicrancımm canım Allah kabul etsin güzelim,Ceylinimizede maşallah çok şeker olmuşş annesii haklısın canım hepimizin çok güzel bir tatile ihtiyacı var bende o yüzden burda keyfim yerinde o yüzden tatili uzattım dönünce yine bizi bir maraton bekliyor olacak.
aslıcım ben 24 25 i gibi belki gelebilirim nazilliyeee.
aytencimm ayy çok sevindimm mutlaka görüşelim ben burdayımm tlflaşırız geldiginde görüşürüz canımcım.
ooohhh temizliği de bitirdin güle güle kirlet kirletme de işte öyle denir ya. temiz temiz otur evinde oooohh mis gibi
Emelcimm Allah kavuştursunn evinde de güle güle otur mis gibi.
Sehercimm nasılsınızzz.
kimsecikler yok bizden başka galiba kardeşimdeyim birazdan annemlere geçecegimm gitmeden sizlere takılayım demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…