Doğum yapmış olan anneler buraya....

saol canım hoşbulduk
tatil güzeldi canım
kardeşim annem ben hepbirlikte olmak güzel oluyor gerçekten
eşim askere gidecek ağustosta
daha yeri filan belli değil
o gidince bende tekrar gidicem uşağa bakalım

saol canım hoşbulduk
tatil güzeldi canım

hayırlısı olsun canım askerin geri sayımı başladı artık demi allah yokluğunu anlamadan kavuştursun inşallah turkbayragi

kaynanam gelcek gelinin evi pis demesin dimi ama kaydirigubbakcemile3
ohh sende güle güle otur mis gibi evinde canım. amann evine mi geliyor canım yaa sizleri görmeye geliyor yapmasanda olurrdu ne olacakki ama yok mutlaka laf edecek birşeyler bulurlar. zemuszemus
saol canım hoşbulduk
tatil güzeldi canım

serapcım hoşgeldiniz canım. gerçekten dedigin gibi hep birlikte olmak başka bir güzel. eşinde inşllah hayırlısı ile tez zamanda askerligini tamamlayıp tezkeresini alıp gelir canım. sizin zor olacak ama.

Selam kızlar;
nasılsınız , inşallah herkes iyidir. Bende zaman buldukça bakıyorum valla. İş yerşnde yasakmış .Evde gene hiç bakamıyom. Özledim valla sizi..
Dün düğün vardı tekirdağ'da. Sabahtan denize gidip, akşama doğru düğüne gittik. 1 falandı geldik eve duru hiç durmadı, karnı aç yemek istemedi falan... Onunla uğraşmaktan ne oynayabildim ne de akrabalarla adam gibi konuşabildim. Hele sabah yataktan yorgunluktan kalkamadım.
Bu arada duruya sünger boblu bi simit aldım, altı yürüteç gibi, üstünde tentesi var. Geçen hafta da gitmiştik alıştı artık kerata. Seneye tek kollukla yüzecek gibi .

Daha biz dişde çıkarmadık. Çok fenalık yapmaya başladı artık . Çıokarsak da rahatlasak.
Biz geç mi kaldık çok , normal mi?

canım geç olsun da güç olmasın o da çıkarır biz de iki altları çıkardık gerisi yoook :sm_confused:

Selamlar arkadaşlar..Bende bilgisayarımız bozuk olduğu için son 1 haftadır bakamıyorum hiç..Herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım ama hasta olan bebişlerimiz varsa geçmiş olsun...ızmir çok sıcak yanıyoruz kavruluyoruz resmen..Ege günde 3 kere suyun altına girmezse hırçınlaşıyor deliriyor...Alnından terler akıyor kuzumun...Banyoda yarım saat suyla oynuyor zorla çıkarıyorum..Gece zaten sabaha kadar klima çalışıyor yatak odasında öyle uyuyor yoksa mümklün değil..Bu arada 5.dişimizde patladı hayırlısıyla....ızmirde eşimin bir kaç önemli işi var bitsede bizde istiyoruz yine bir yerlere gitmek nasipse bakalım..

Selam;
duygucum hayırlı olsun dişleriniz. Evet havalar çok sıcak yanıyoz bizde....ama çok da esiyor , saç baş birbirine giriyor bir yandan da burada. Cins bir hava var.
Bizimki diş olarak babasına çekti heralde. Babası da geç çıkartmış. Bakalım artık kısmet ama çok huysuzlaşmaya başladı artık. İnat yapıyo , zor altını alıyom bazen.
Bide söyleniyo bana kızıp. dedd deedd dedd deed diye...
Bi alaemler ya...

Bomboş bir sayfaya merhaba :kedi:
herkes iyidir umarım , biz daha taşınamadık tadilat işleri ile uğraşıyorum... sayfamız öksüz yetim kalmış :umursamaz: Ayten ve Derya da yok mafoldumben yaz bitiminde yine toplanırız umarım...özledim herkesi opuyorumnanaktan

nuraycım sağlıkla kolayca çıkartır inşAllah incilerini Durucuk ..biziim 4 dişimiz var :ecrin_bebek:
sünger boplu simitini de güle güle kullansın, güzel güzel yüzsün, eğlensin inşAllah zemuszemus

5. inciniz hayırlı olsun canım..
tamamı sağlıcakla, kolayca çıksın inşAllah... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…