- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.361
günaydın arkadaşlar
hicran ceylinin maşallahı var fıstık olmuş annesi
ayşecim geçmiş olsun canım geldimi üst üste gelir zaten
kırmızı elbiseli ayça da çoook tatlıymış
serap canım hoşgeldin nasıldı tatil ipoş nasıl
saol canım hoşbulduk
tatil güzeldi canım
kardeşim annem ben hepbirlikte olmak güzel oluyor gerçekten
eşim askere gidecek ağustosta
daha yeri filan belli değil
o gidince bende tekrar gidicem uşağa bakalım
ohh sende güle güle otur mis gibi evinde canım. amann evine mi geliyor canım yaa sizleri görmeye geliyor yapmasanda olurrdu ne olacakki ama yok mutlaka laf edecek birşeyler bulurlar. zemuszemuskaynanam gelcek gelinin evi pis demesin dimi ama kaydirigubbakcemile3
saol canım hoşbulduk
tatil güzeldi canım
kardeşim annem ben hepbirlikte olmak güzel oluyor gerçekten
eşim askere gidecek ağustosta
daha yeri filan belli değil
o gidince bende tekrar gidicem uşağa bakalım
sağolun kızlar ama çok çabuk kirleniyor gibi geliyor bana
aslı tatilin nasıl geçti,foto koysana
sağolun kızlar ama çok çabuk kirleniyor gibi geliyor bana
aslı tatilin nasıl geçti,foto koysana
Selam kızlar;
nasılsınız , inşallah herkes iyidir. Bende zaman buldukça bakıyorum valla. İş yerşnde yasakmış .Evde gene hiç bakamıyom. Özledim valla sizi..
Dün düğün vardı tekirdağ'da. Sabahtan denize gidip, akşama doğru düğüne gittik. 1 falandı geldik eve duru hiç durmadı, karnı aç yemek istemedi falan... Onunla uğraşmaktan ne oynayabildim ne de akrabalarla adam gibi konuşabildim. Hele sabah yataktan yorgunluktan kalkamadım.
Bu arada duruya sünger boblu bi simit aldım, altı yürüteç gibi, üstünde tentesi var. Geçen hafta da gitmiştik alıştı artık kerata. Seneye tek kollukla yüzecek gibi .
Daha biz dişde çıkarmadık. Çok fenalık yapmaya başladı artık . Çıokarsak da rahatlasak.
Biz geç mi kaldık çok , normal mi?
günaydın herkese
bende kızımın saçlarını sıfıra vurdurdum çok tatlı oldu ama boynu çok felaket pişik oldu.herzaman pişik vardı şimdi iyice arttı hergün suda
Selam kızlar;
nasılsınız , inşallah herkes iyidir. Bende zaman buldukça bakıyorum valla. İş yerşnde yasakmış .Evde gene hiç bakamıyom. Özledim valla sizi..
Dün düğün vardı tekirdağ'da. Sabahtan denize gidip, akşama doğru düğüne gittik. 1 falandı geldik eve duru hiç durmadı, karnı aç yemek istemedi falan... Onunla uğraşmaktan ne oynayabildim ne de akrabalarla adam gibi konuşabildim. Hele sabah yataktan yorgunluktan kalkamadım.
Bu arada duruya sünger boblu bi simit aldım, altı yürüteç gibi, üstünde tentesi var. Geçen hafta da gitmiştik alıştı artık kerata. Seneye tek kollukla yüzecek gibi .
Daha biz dişde çıkarmadık. Çok fenalık yapmaya başladı artık . Çıokarsak da rahatlasak.
Biz geç mi kaldık çok , normal mi?
Selamlar arkadaşlar..Bende bilgisayarımız bozuk olduğu için son 1 haftadır bakamıyorum hiç..Herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım ama hasta olan bebişlerimiz varsa geçmiş olsun...İzmir çok sıcak yanıyoruz kavruluyoruz resmen..Ege günde 3 kere suyun altına girmezse hırçınlaşıyor deliriyor...Alnından terler akıyor kuzumun...Banyoda yarım saat suyla oynuyor zorla çıkarıyorum..Gece zaten sabaha kadar klima çalışıyor yatak odasında öyle uyuyor yoksa mümklün değil..Bu arada 5.dişimizde patladı hayırlısıyla....İzmirde eşimin bir kaç önemli işi var bitsede bizde istiyoruz yine bir yerlere gitmek nasipse bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?