Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kzlar ben burdayım gündüzleri de hep bakınıyom ama kimse yazmamışolunca bende kızıyom size yazmıyomm:umursamaz:hicran ayşe geçmiş olsun sizee...ceylinim genede güseelllllgülll çabuk gel kurtar topiğiii....ben haftaya izinliyim ama giderken pc.yi de götürücemmm inşallah boşa götürmüş olmamm:1closedeyes:daha unuttuklarım vardırrr yarın bakarım inşallah buralarda olursunuzzz....duygucummm bizim dişler de nisanda çıkmıştıı odur budur başka çıkmadııı ama iki, gündür bişey yemiyor yavrucummm...bu arada kızlar şükürler olsun tunahanın kafasındaki yumuşak şişlik indiii içime su serpildi inşallah ileri de bir problem çıkmazz....çok dikkat edin nolurr bebişlere düşmesinlerrr lütfennn dr.lar 3.kattan düşer de bişşi olmas ama yataktan düşer herşey olabilirdiyor...bebeğim bi sürü radyasyon yedi tomogrofiydi filmdi...Allahım korusun bütün yavrularımızı bize bağışlasın onlarııı...öpüyorum sizii....:1hug:

normal bence canım bizde daha yeni çıkardık
2 tane birden çıktı hiç rahatsızlık vermedi
ne olduğunu anlamadan çıktı dişler şükür
sıkıntısı varsa başka birşeyde olabilir
bi yerde okumuştum
diş ateş veya hastalık yapmazmış
ama diş çıkarırken ateşlenen bebişlerde oluyo bazen
kolayca çıkar inşallah dişlerin,iz

canım ben bilmiyordum tunanın düştüğünü
çok geçmiş olsun bebişime

bizimde ipoşumun kafasında mercimek büyüklüğünde bi morluk var
oda benim kafama takılıyo
doktora gidicez bakalım kontrole o zaman sorucam
sanırım doğum lekesi ama yinede kafama takılıyo

GÜNAYDIN ..

birşey çıkmamış çok şükür ..
ÇOK geçmiş olsun Tunahan'a..

Günaydınn canlarımmm nasılsınızz
ayy ben çok kötüyümm cemre hiç uyumuyoo gecelerii hayalet gibi dolanıyom valla anneme zor attım kendimii yaaa yatıp uyuyacagımmm

mervişşş nasılsınnn canımm

hoşgeldin Ayşeee..opuyorumnanaktan
ben iyiyim çok şükür, sen nasılsın görüşmeyeli ?
Cemre iyileşti mi , nasıl oldu ?
uykusu da düzene girer inşAllah, gece uyumadıkları zaman çok kötü oluyor bizim için :bbo:

selam kızlarr bu sabah çok kötü başladık güne ceylin sabah 7de uyandı ağladı bende mamasını yaptım yediremedim ama istemedi 10 cc kadar içti iteledi biberonu uyumadığında biberonla beslenmiyor çünki hanfendi neyse bende ayağımda salladım uyusun diye olmadı yatağına koyuyom ağlıyor bende yanıma getirdim bizim yatağa eşimde rahat yatalım diye oturma odasına geçti bizim yastıkları yatağımın kenarına uzunlamasına koyum dönerken düşmesin diye öle ı ııı nyapa yapa uyudu zilli bende dalmışım birden küüütt diye bir ses ve ardından ceylinin ağlaması bi fırladım yataktan ceylin yanımda yok yastıklar yerli yerinde ceylin pencere tarafına önce peteğe sonra yere vurmuş kafasını çünki önce peteğin sesi sonra parkenin üzerine düştü yavrum ama nassıl ağlıyor ne şekilde düştü tam anlayamadım ama sırt üstü yerde yatıyordu aldım hemen su içirdim kafasını ovaladım soğuk kompres yaptım hemen kucakta dolaştırdım odada ağlaması geçti 3-5 dk ağladı ama hemde katıla katıla bide sişnirlenerek kızarak ağlaması yokmu beni iteliyor kafası ağrıdı baya yavrumun ama ödüm patlaı kafayı yokladım şişlik falan hissetmedim konuşturmaya çalıştım tepki veriyor gülmeye başladı biraz sonra ve oyuncak koydum önüne oynadı tekrar su içti vss bişey olmamış tır inşallah götürsemmi dr dedim ama pek bişii yok gibi uyutmadım bi daha kahvaltısını da yedirdim babası da aldı dışarı çıkardı bahçede bi tur attırdı getirdi şimdilik iyi gibi ama ömrümden ömür gitti yemin ederim allah korudu yavrumu valla

ben birazdan giyinip çıkıcam eniştemizin doğum günü bugün kızkardeşime gidicem görüşmek üzere kızlar

geçmiş olsun canım, hiç beklenmedik şekilde hareket ediyorlar, kıpır kıpırlar ..
bu ilk ve son düşme olayıı olur umarım :Saruboceq:

slmm
hicoş geçmiş olsunn geçen gün bende düşürdümm cemreyii.. şiştii kafasıı ama şimdi iyi şükürrrr.......
mervişimm iyizz şükürr canımm ama işte uykuları düzensizzzz
umarımm düzelirrrr

hicrtancım canım geçmiş olsun yaa daha dün akşam yazmıştım dikkatli olun kızlar diyee çok şükür bişi olmamış ama sen gene de arada kontrol et kafasını bizimkinin şişliği bir hafta sonra çıkmıştı ona göre dr.a götürürsün onun dışında problem yok çok şükürr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…