- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.381
Selam kızlar;
nasılsınız , inşallah herkes iyidir. Bende zaman buldukça bakıyorum valla. İş yerşnde yasakmış .Evde gene hiç bakamıyom. Özledim valla sizi..
Dün düğün vardı tekirdağ'da. Sabahtan denize gidip, akşama doğru düğüne gittik. 1 falandı geldik eve duru hiç durmadı, karnı aç yemek istemedi falan... Onunla uğraşmaktan ne oynayabildim ne de akrabalarla adam gibi konuşabildim. Hele sabah yataktan yorgunluktan kalkamadım.
Bu arada duruya sünger boblu bi simit aldım, altı yürüteç gibi, üstünde tentesi var. Geçen hafta da gitmiştik alıştı artık kerata. Seneye tek kollukla yüzecek gibi .
Daha biz dişde çıkarmadık. Çok fenalık yapmaya başladı artık . Çıokarsak da rahatlasak.
Biz geç mi kaldık çok , normal mi?
serapcım ipoşun bir iki fotoğrafını koy da etraf bi güzel görsün içimiz açılsın
selam kzlar ben burdayım gündüzleri de hep bakınıyom ama kimse yazmamışolunca bende kızıyom size yazmıyomm:umursamaz:hicran ayşe geçmiş olsun sizee...ceylinim genede güseelllllgülll çabuk gel kurtar topiğiii....ben haftaya izinliyim ama giderken pc.yi de götürücemmm inşallah boşa götürmüş olmamm:1closedeyes:daha unuttuklarım vardırrr yarın bakarım inşallah buralarda olursunuzzz....duygucummm bizim dişler de nisanda çıkmıştıı odur budur başka çıkmadııı ama iki, gündür bişey yemiyor yavrucummm...bu arada kızlar şükürler olsun tunahanın kafasındaki yumuşak şişlik indiii içime su serpildi inşallah ileri de bir problem çıkmazz....çok dikkat edin nolurr bebişlere düşmesinlerrr lütfennn dr.lar 3.kattan düşer de bişşi olmas ama yataktan düşer herşey olabilirdiyor...bebeğim bi sürü radyasyon yedi tomogrofiydi filmdi...Allahım korusun bütün yavrularımızı bize bağışlasın onlarııı...öpüyorum sizii....:1hug:
selam kzlar ben burdayım gündüzleri de hep bakınıyom ama kimse yazmamışolunca bende kızıyom size yazmıyomm:umursamaz:hicran ayşe geçmiş olsun sizee...ceylinim genede güseelllllgülll çabuk gel kurtar topiğiii....ben haftaya izinliyim ama giderken pc.yi de götürücemmm inşallah boşa götürmüş olmamm:1closedeyes:daha unuttuklarım vardırrr yarın bakarım inşallah buralarda olursunuzzz....duygucummm bizim dişler de nisanda çıkmıştıı odur budur başka çıkmadııı ama iki, gündür bişey yemiyor yavrucummm...bu arada kızlar şükürler olsun tunahanın kafasındaki yumuşak şişlik indiii içime su serpildi inşallah ileri de bir problem çıkmazz....çok dikkat edin nolurr bebişlere düşmesinlerrr lütfennn dr.lar 3.kattan düşer de bişşi olmas ama yataktan düşer herşey olabilirdiyor...bebeğim bi sürü radyasyon yedi tomogrofiydi filmdi...Allahım korusun bütün yavrularımızı bize bağışlasın onlarııı...öpüyorum sizii....:1hug:
Günaydınn canlarımmm nasılsınızz
ayy ben çok kötüyümm cemre hiç uyumuyoo gecelerii hayalet gibi dolanıyom valla anneme zor attım kendimii yaaa yatıp uyuyacagımmm
mervişşş nasılsınnn canımm
selam kızlarr bu sabah çok kötü başladık güne ceylin sabah 7de uyandı ağladı bende mamasını yaptım yediremedim ama istemedi 10 cc kadar içti iteledi biberonu uyumadığında biberonla beslenmiyor çünki hanfendi neyse bende ayağımda salladım uyusun diye olmadı yatağına koyuyom ağlıyor bende yanıma getirdim bizim yatağa eşimde rahat yatalım diye oturma odasına geçti bizim yastıkları yatağımın kenarına uzunlamasına koyum dönerken düşmesin diye öle ı ııı nyapa yapa uyudu zilli bende dalmışım birden küüütt diye bir ses ve ardından ceylinin ağlaması bi fırladım yataktan ceylin yanımda yok yastıklar yerli yerinde ceylin pencere tarafına önce peteğe sonra yere vurmuş kafasını çünki önce peteğin sesi sonra parkenin üzerine düştü yavrum ama nassıl ağlıyor ne şekilde düştü tam anlayamadım ama sırt üstü yerde yatıyordu aldım hemen su içirdim kafasını ovaladım soğuk kompres yaptım hemen kucakta dolaştırdım odada ağlaması geçti 3-5 dk ağladı ama hemde katıla katıla bide sişnirlenerek kızarak ağlaması yokmu beni iteliyor kafası ağrıdı baya yavrumun ama ödüm patlaı kafayı yokladım şişlik falan hissetmedim konuşturmaya çalıştım tepki veriyor gülmeye başladı biraz sonra ve oyuncak koydum önüne oynadı tekrar su içti vss bişey olmamış tır inşallah götürsemmi dr dedim ama pek bişii yok gibi uyutmadım bi daha kahvaltısını da yedirdim babası da aldı dışarı çıkardı bahçede bi tur attırdı getirdi şimdilik iyi gibi ama ömrümden ömür gitti yemin ederim allah korudu yavrumu valla
ben birazdan giyinip çıkıcam eniştemizin doğum günü bugün kızkardeşime gidicem görüşmek üzere kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?