Doğum yapmış olan anneler buraya....

ohhhh Serap o ne yatış öyleee
maşallahhhh,ıpek bebeğe...

Ayşeciim nassıııınnn??Ohhh ne güzel kızını bırak bırak anana gez valla,benimki 1 gün duru belki ama yatıya kalamaz heralde tatile götürmesek mi diye düşündüm kocişimle başbaşa gideyim dedim ama ı ıhh babasıda bırakmam zaten dedi konu açılmadan kapandı.Annemlerinde yazlığı var hani Ayça için çok güzel bir yer kalsa da iyi olurdu ama neyse benim de aklım kalırdı..:asigim:

Hicrancım güle güle uzasın o zaman minnoşun saçları..:smiley-cool:

Kızlar hadi bana cesaret verin ben ramazanda namaza başlamayı düşünüyorum,kimseye söyleyemiyorum niyetimi olurda başlayamazsam hani başlayacaktın derler diye,ayy tam yapamam belki ama ufak ufak da olsa başlasam iyi olur dimi???fisfisfisKılan arkadaşlar zor mu?5 vakit namaza durmak??Bir de pek bilmiyorum öyle kaza namazı kılmayı falan bilmem namaz hocasına baka baka başlayacağım inşallahhh

Sen de çok hoşsun hani bacııım :jeyyar:
allah muhabbetinizi arttırsın,kocişinlen

maşallakk arkadaşımmm fıstıgınaaa
bu arada bende başlamak isitiyomm yaa inşallahh allah hepimize bi cesaret versinde başlayalımm...

gülll canımm tatill nasıllldıııııı bıraktımı bıcırık seniiii rahattttt
:)))))))))))

kızlar saç diplerimde şişlikler olustuu dünn durduk yere yaaaaaaaaaaaançok sızlıgıyoo perşembe dr gitmeyi düşünüyomm yaa bakalım .........

BU ARADA DOĞUMM GÜNLERı YAKLASIYOO BıZıMM ÇOCUKLARINN NASILL BıŞEYLER YAPMAYI PLANLIYORSUNUZZ........

selam kızlarrrr
pazar günü döndük tatilden
çok güzel geçti tatilimiz.çok şükür denizde hiç huysuzluk yapmadı uykusu yemeği çok korkuyodum ama hiç korktuğum gibi olmadı
denizi de çok sevdi oğluşum , çok şımardı oralarda valla sanki herkesle 40 yıllık arkadaş millete gülücük dağıtıp durdu.
tabi her güzel şeyin olduğu gibi tatilinde bir sonu var ve döndük....
iğrenç işimin başına döndüm çalışıyorum , nefret ediyorum çalışmak zorunda olmaktan ... tatil olsa ekime kadar dikilide kalırdık ohhhh ne güzel olurdu

Güll,çok sevindim canım
zor olurmu hç bir zorluğu yok
sabah namazları zorluyor bazen
ama bebeklere kalkmaya alıştığımız için artık oda çok zor gelmyor
yaz güzelce bi kağıda,sonrada başla..
kılamadığın zamanlar huzursuz oluyorsun asıl
her vaktin hesabını vericez
ama ardarda kılmadığın zaman baya bi zaman geçiyor bırakıyorsun namazı
sakın öyle yapma

gözde hoşgeldin,özledik sizi
fotoları bekliyoruz
onura,ipeğe vede serap öğretmenimizde benden

teşekkür ederizŞeniz

Ayşecannn hala tatildeyim ben ramazana kadar ıstanbula dönmicem hatta kocam izin verirse ramazanda da burda olacam inşallah
Biz ayın 30unda Bodruma gidicez asıl tatilimiz o zaman başlayacak inşallah...
Saç diplerinde nasıl yani şişlik anlayamadım ben,önemli bişey değildir inşallah...

Bebeklere beraber ortak doğum günü yapsak ne güzel olur yaa,en azından temsilen bir gün seçeriz hem buluşma gibi olur hem de kocaman bir pasta keseriz sonra herkes aileleri veya arkadaşlarıyla ayrı ayrı kutlasın demi???zemuszemusEylülde bir doğum günü ayarlayalaım hadii....

Verdiğiniz gaz için teşekkürler valla ben bu gazla hacca bile giderim artık
kaydirigubbakcemile3

Allah hepimize nasip etsin...

selam şekerlerr ayy valla buraya uğramasam özlüyorum ya havalar soğuyunca artık yine buluşuruz buralarda....alkisalkisalkis
düşen bebişlerimize gecmiş olsunn valla düşmeden büyüyen bebek varmıı acep?? günde kac defa kafayı çarpıyo biyerlere ve morarıyo.. bende duymuştum biyerden zeytinyağı sürünce faydası oluyo morarmıyo diye bugunde carptı sersem oğlum duvara... benneyaptımkidüşe kalka büyüyecekler artık muzurlarr... bizimde düğün telaşımız var görümceminn oralardayım kaynanamda kalıyordum...bu hafta sonu bakalım..
gül canım sende hoşgeldin kıss arkadaşıım zor olur muu şekerim başaldımmı kendin istiyosun sonra kalkıp kılmayı bir an evvel kılıyım diye bak 40 gün kıl aksatmadan sonraistesende bırakamazsınn derler...allah kabul etsin inş.. arkadaşım başlaa derimm...vereliniortak
o ipekkk böceğiyle onur tosununu yesinleerr o ayaklarınııı..:asigim: yaww bunlarr çikolata yee yee durkaydirigubbakcemile3
ya kızlar umutta yok ugramıyoo nedense...zatii iyce tenhalaştı buralar...mafoldumbenherkes bi yerlerdeeelmaz:
herkesii öperiimm hatunlarr bide pamukları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…