Doğum yapmış olan anneler buraya....

keşkee eşlerimiz 1 günlükte olsa bi araya getirseler bizi demii yaa uçakla1 saat valla akşama gerii hoppp antalyaa
valla ben süper bi yaş günü planlıyomm allah izin edersee ama pasta için karar veremedimm nasıl yaptırsamm aceba resmini mi koydursam diyomm fakat bu seferde kıyıpta kesemem ben kuzumu diyomm nette bakacam birazz neler yapabilirim diyee çok kalabalık bi doğum günü olcekk yaklaşıkk 50 belkide daha fazla kişi olurrr şimdiden çok heyecanlıyımm valla sizde varmı böyle bişeyyy bilmiyomm ama ben müthişş heyecanlıyımm ilk kuzumm ve ilk doğum günümüzz

15 agustos benim yaş günümm kii artıkk eşimm senden geçtii kızım var artıkk desede bende istiyommm
sonrada 16 eylül kuzumunnnn

ayyyyyyy

kk da dolaşırken doğum günü yapan annelerden güzel fikirler aklımda kalmıştı
doğum günü için ama eşim olmayacağı için
yapamıycam bu seferlik sade bi doğum günü yaparım seneye daha iyi hazırlanırız artık
düşündüklerimi söyliyim belki siz yaparsınız
şeker hamurundan 1 rakamı şeklinde büyük bir pasta
üzerinde ipoşumun resmi olabilir
davetliler için davetiye bastıracaktım ipoşumun resmi olan
bastıramasamda mustim bilgisayarda güzel bişey hazırlardı
o iyi anlar bilgisayardan güzel kaliteli bi kağıda bastırır verirdik davetlilere
sonra ev süslenecek balonlar vs.
ipoşuma güzel bi kıyafet prenses gibi
ikramlar pastalar börekler kurabiyeler
güzel birde oyun cd si ayarlar oynardık ohhhhh :)))
bu arada oynamayıda pek beceremem hemde pek sevmem ipoş için katlanırdık artık
doğum günü şekeri veya çikolatası ipek kızım 1 yaşında yazılı misafirlere vermek için
bizim ve ipeğin resimlerinden yapılmış duygusal bir film hazırlayıp tv de oynatabilirdik
(benim düğünümde yapmışlardı çok hoş olmuştu
bebeklikten evlendiğimiz güne kadar fotolardan güzel bi gösteri hazırlamışlardı düğün salonu)
işte böyle aklıma geldikçe yazarım yine

alüüüüüüüüüüüüüü napıyosunuzzz gızlarrrr.

hicrancım geçmiş olsun canım o hatayı bende yapmıştım yastıkla desteklemiştim ama düşümüştü ege, inşallahhhh bişeyciği yoktur.

deryacım canım benim çok sevindimmm yaaaa, içim rahatladı vallahi, ayrıca tunahanın facebookta videosundaaa sonlara doğru dönüp sana bir gülücük atıyo yaa hınzır hınzır bayıldımmm o halineeee çok çirkinnn yaaaaaaaaaa...

gözdecim hoşgeldin canım bende izne çıktım ama buralardayım maalesef maddi sıkıntılar yüzünden tatil yapamıyorummm yanii iştee biryerlere gidemiyorum.((

serapp cımmm ipoşş çok tatlııı zaten onurada hastayım bbbeeennnnn kızım olsaydı kesin damadım onur olurdu..

ayşe kısss bir akşam sana çaya geleyim bariii ben yaaaaa. telefonunu özelmime yazz kısss. emmee börek çörek isterimm ona göreee:)))

saol canım
eeee nerelerdesin gız neler yapıyon izne çıktınmı
bol bol gez dolaş stres at yavrim

fatma ateş almaya geliyo uşakta ateş kıtlığı varmışşş hep burdan alıp alıp gidiyooo

serapcım vallahi akşama kadar oğluşumla hasret gideriyorum inan oğluşumu çalışıyorken tanımıyomuşumm, çalışan anne olmak bu kadar kötü iştee yavrunun hiç birşeyini bilemiyosun
.

canım ya güzel anne
doya doya koklarsın artık yavrunu

Ya sorma ya ayten. Herkese selam bu arada.
Bende 9 aya kadar kendim baktım hep ben anlattım. Şimdi gün içinde yaptıklarını, nereleere gittiklerini anlattıklarında çok canım sıkılıyor. O anları ben paylaşmak istiyorum ama....
İş dersen benim berbat gidiyor. Burası kurumsallaşmamış ufak bir yer ve cins insanalr var. Çok işi yapasın ama az para versinler istiyorlar. Grafikerlik yaptığım işim ile çok alakasız birşeyler yapıyorum. açıkçası izne çıkanların işlerini öğrenip idare ediyorum. Artistlik yapacam ama eşim de bana destek ol falan dedi geçenlerde tartıştık ... Şaşırdım kaldım bende. Para işini bile böyle olur falan demişti adam şimdi ona bile ben öyle bişey demedim diyo. 750ye çalıştırmaya çalışıyo ya. Bide akşam 7.30a kadar cumartesi de var.
İnsanlıktan çıktım artık. Yaz ne güzel gezmek varken ben hayatımı yaşayamıyorum. Kışın kızım ufaktı doğumdan sonra evdeyken soğuk diye çıkamıyordum şimdi de işe girdik. Şans yok bizde ya....

saol canım
eeee nerelerdesin gız neler yapıyon izne çıktınmı
bol bol gez dolaş stres at yavrim

Ayyy canım ya çok güzel bu pastalar. acaba bizim buradaki pastaneler yapabilir mi?
Güzel şeyler düşünmüşsün. Bende çok güzel bir doğum günü düşünüyorum. Çok güzel evide süslemek istiyorum.
Allah daha nica yaşlarını göstersin yavrularımızı. Okuyup vatana millete hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah..

tünaydınlarrr...gülcüm Allah nasip eder inşallah namaz kılmayı süper huzur veren bir ibadet...bu onur bu ipoşşş hepsi hepsiii çok tatlı maşallah...gözdecim gelmişsin hoşgelmişssiiinnn fotoları bekliyoruzzz...benim de korkum tatilde tunahanın huzursuz olması ya da hasta olması felan cumartesi bizde izmir e doğru yola çıkıcaz inşallah rahat güsel bir tatil geçiririzz...aytencim sizde oğluşunlla gezin kıs denize gidin evde vakit geçirin tadına var bebişinin....nuraycım seni,n işin daha da zor öylese Allah yardımcın olsun çok ihtiyacın yoksa çık işten başka iş bulana kadar çalışma hem yazın tadını çıkarırsınız...

Günaydınlar opuyorumnanaktan

Nuraycım , şans yok olur mu hiç ? bebeğin sağlıklı, sen sağlıklısın..çalışıp kazandıklarımız da hep onlar için, onların geleceği için değil mi ? inşAllah daha iyi imkanları olan bir iş bulursun canım :1hug:

geçmişolsun dilekleriniz için sağolun kızlar şimdilik şişlik yok gibi ama anlamakta zor aslında zaten kafa yamuk yumuk gibi acep şişlikmi kafa kemiğimi öle anlayamadım aslında ama kafasını okşayıp ovalayınca tepki vermiyor bişii olsa ağlardı herhalde değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…