- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.421
güll iyi hoşşş doğum günü yapak diyonn ama ya başka illerdekiler ne olcekk kızz
alüüüüüüüüüüüüüü napıyosunuzzz gızlarrrr.
hicrancım geçmiş olsun canım o hatayı bende yapmıştım yastıkla desteklemiştim ama düşümüştü ege, inşallahhhh bişeyciği yoktur.
deryacım canım benim çok sevindimmm yaaaa, içim rahatladı vallahi, ayrıca tunahanın facebookta videosundaaa sonlara doğru dönüp sana bir gülücük atıyo yaa hınzır hınzır bayıldımmm o halineeee çok çirkinnn yaaaaaaaaaa...
gözdecim hoşgeldin canım bende izne çıktım ama buralardayım maalesef maddi sıkıntılar yüzünden tatil yapamıyorummm yanii iştee biryerlere gidemiyorum.((
serapp cımmm ipoşş çok tatlııı zaten onurada hastayım bbbeeennnnn kızım olsaydı kesin damadım onur olurdu..
ayşe kısss bir akşam sana çaya geleyim bariii ben yaaaaa. telefonunu özelmime yazz kısss. emmee börek çörek isterimm ona göreee:)))
fatma ateş almaya geliyo uşakta ateş kıtlığı varmışşş hep burdan alıp alıp gidiyooo
serapcım vallahi akşama kadar oğluşumla hasret gideriyorum inan oğluşumu çalışıyorken tanımıyomuşumm, çalışan anne olmak bu kadar kötü iştee yavrunun hiç birşeyini bilemiyosun.
fatma ateş almaya geliyo uşakta ateş kıtlığı varmışşş hep burdan alıp alıp gidiyooo
serapcım vallahi akşama kadar oğluşumla hasret gideriyorum inan oğluşumu çalışıyorken tanımıyomuşumm, çalışan anne olmak bu kadar kötü iştee yavrunun hiç birşeyini bilemiyosun.
saol canım
eeee nerelerdesin gız neler yapıyon izne çıktınmı
bol bol gez dolaş stres at yavrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?