- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.441
ohhhh Serap o ne yatış öyleee
maşallahhhh,İpek bebeğe...
Ayşeciim nassıııınnn??Ohhh ne güzel kızını bırak bırak anana gez valla,benimki 1 gün duru belki ama yatıya kalamaz heralde tatile götürmesek mi diye düşündüm kocişimle başbaşa gideyim dedim ama ı ıhh babasıda bırakmam zaten dedi konu açılmadan kapandı.Annemlerinde yazlığı var hani Ayça için çok güzel bir yer kalsa da iyi olurdu ama neyse benim de aklım kalırdı..:asigim:
Hicrancım güle güle uzasın o zaman minnoşun saçları..:smiley-cool:
Kızlar hadi bana cesaret verin ben ramazanda namaza başlamayı düşünüyorum,kimseye söyleyemiyorum niyetimi olurda başlayamazsam hani başlayacaktın derler diye,ayy tam yapamam belki ama ufak ufak da olsa başlasam iyi olur dimi???fisfisfisKılan arkadaşlar zor mu?5 vakit namaza durmak??Bir de pek bilmiyorum öyle kaza namazı kılmayı falan bilmem namaz hocasına baka baka başlayacağım inşallahhh
kızlar saç diplerimde şişlikler olustuu dünn durduk yere yaaaaaaaaaaaançok sızlıgıyoo perşembe dr gitmeyi düşünüyomm yaa bakalım .........
BU ARADA DOĞUMM GÜNLERı YAKLASIYOO BıZıMM ÇOCUKLARINN NASILL BıŞEYLER YAPMAYI PLANLIYORSUNUZZ........
ay süper şeyler var kış için olanlara baktım çok cici hepsiiiii canımcım yaaa
canım park yatak var ama ben götürmücem zaten çok zor kurduk ortamızda yatırırız ne bilim belki orda da yer yatağı yaparım bilmiyorum yaniii
valla bilmiyom canım biz zor kurduk ama kolay kuranlar da var ay ne bilim bende şaşırdım dediğin gibi otellerde yerler de taş olur ya yanımızda pratik bişiler mi taşısak en olmadı biz ortamızda yatırıcaz başka çare yok
tatile çıkan ve çıkmayı düşünen arkadaşlar,
bebekler için park yatak mı alıyorsunuz yanınıza ? veya nerede yatırmayı düşünüyorsunuz ? sadece bunun için bi park yatak alsam mı diyorum ? neler yaptınız/ yapmayı düşünüyorsunuz :lepi:
ben ortamızda yatıramam valla, Alimallah eşim 1.92 boy, 95 kg kaydirigubbakcemile3
en pratik park yataklar işte ama CADIARZU
neyse, gidip gelen arkidişler sorumu görürlerse , bir çözüm önerisinde bulunurlar belki..
ama benim eşim çok düzgün yatar,eşin deli yatıyorsa bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?