Doğum yapmış olan anneler buraya....

hayırlısı olsun canım allah nasip ederde devam edersin inşallah bende istiyom başlamayı düşünüyom bu ara başlıcam inşallah kılarız sorunsuz bişekilde sen başla arkandan geliyom bende inşallaha.s.

geçmiş olsun ayşecim git bi doktora
evet valla geli nerdeyse yaşgünleri zaman su gibi geçiyor değilmi inşallah çok güzel doğumgünleri yaşarız sağlıklaa.s.:Saruboceq::Saruboceq:

ay süper şeyler var kış için olanlara baktım çok cici hepsiiiii canımcım yaaa

evet canım ben de sonbahar/kış koleksiyonunu inceledim..
yaw bebişlere de koleksiyonlar yapmışlar..komik geliyor kulağa kaydirigubbakcemile3
bu marka hem türk malı , hem kaliteli..
yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı zemuszemus turkbayragi

tatile çıkan ve çıkmayı düşünen arkadaşlar,
bebekler için park yatak mı alıyorsunuz yanınıza ? veya nerede yatırmayı düşünüyorsunuz ? sadece bunun için bi park yatak alsam mı diyorum ? neler yaptınız/ yapmayı düşünüyorsunuz :lepi:

canım park yatak var ama ben götürmücem zaten çok zor kurduk ortamızda yatırırız ne bilim belki orda da yer yatağı yaparım bilmiyorum yaniii

canım park yatak var ama ben götürmücem zaten çok zor kurduk ortamızda yatırırız ne bilim belki orda da yer yatağı yaparım bilmiyorum yaniii

otelde yer yatağı iyi olur mu ki canım yerler taş olacağından soğuk alırlar ..
yüksek yataktan da düşme tehlikesi var..CADIARZU
çok mu zor kuruluyor bu park yataklar ? bir de ürün açıklamalarında pratik, çabuk monte edilebilen yazıyorlar lmaz:

valla bilmiyom canım biz zor kurduk ama kolay kuranlar da var ay ne bilim bende şaşırdım dediğin gibi otellerde yerler de taş olur ya yanımızda pratik bişiler mi taşısak en olmadı biz ortamızda yatırıcaz başka çare yok

ben ortamızda yatıramam valla, Alimallah eşim 1.92 boy, 95 kg kaydirigubbakcemile3
en pratik park yataklar işte ama CADIARZU
neyse, gidip gelen arkidişler sorumu görürlerse , bir çözüm önerisinde bulunurlar belki..

kız tatil için park yatak alınırmı hiç,yatırıver ortanıza,bizim gittiğimiz yerde kanepe vardı açılmayanlardan,birleştirdik bide enlemesine yattık,bacaklar biraz çıktı ama idare ettik işte.
devir tasarruf devri,ekonomik çözümler lazımkaydirigubbakcemile3 ezmessin korkma,ben kaç defa çarpacakken bi el beni tuttu ve uyandım o an..inanmassınız ama gerçek..Allah koruyo..

slm kızlarrr... nasılsınız...

duyguuu kız buralarda mısın.. .canım ya senin yaş mayadan yaptığın maske nasıldı...
nette 2 çorba kaşığı yazıyo... ama zaten yaş maya 1 çorba kaşığı kadar anca var...
bu durumda 2 paket maya mı olacak... kafam karıştı benim yaa...kafamçokkarıştı
bir de doğumdan beri hiç uyku yok gece gündüz... algılama sorunu yaşıyorum resmen...:bbo:

canım benimm evet ya oradan bi kanepe ayarlarsınn bi tatil için dğmez kızz:bbo: park yataga falan ne lusum var ortanızda yatırcan yada bi kanepe ayarlıcan size dönük bi vaziyette cekersin cekyatıı işte buuusüprizzzzz

ama benim eşim çok düzgün yatar,eşin deli yatıyorsa bilemem tabi

ben önceden cok deli yatardım valla şimdii kitap gibi kalkıyom kaydirigubbakcemile3dediğin doğru bacımm allah koruyoo ya şimdii öyle pimpirikli yatıyorum kii ooo ona bişi olcak die kımıldayamıyorum bilebenneyaptımki ama yanında yatırmakta insanı çok panik atak yapıyoo yaww ha düştü düşecek korkusu:1ninca: en güselli kendi yatağına alışması amaaa nerde bendee o gayrettkafamçokkarıştı

yaa arkidişlerr doğum günlerinii nasıl yapcaksakk bizimkininde dahil olmak üzere çogumuzun ramazan vaktine gelioo fisfisfisyada akşama iftar daveti verceğizz sonada pasta ölee olcakk yanii oo yemeklide olursaa çokda kişi var cağırcam altındann nasıı kalkacammm daaa ( hoo oo bi yemek bipastaa bide kalabalıkk zor olcakk ama değecekk ne yapalımmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…