- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.461
ay o keltoş kafayı öpiiim bennn muck muckkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatile çıkan ve çıkmayı düşünen arkadaşlar,
bebekler için park yatak mı alıyorsunuz yanınıza ? veya nerede yatırmayı düşünüyorsunuz ? sadece bunun için bi park yatak alsam mı diyorum ? neler yaptınız/ yapmayı düşünüyorsunuz :lepi:
yaa arkidişlerr doğum günlerinii nasıl yapcaksakk bizimkininde dahil olmak üzere çogumuzun ramazan vaktine gelioo fisfisfisyada akşama iftar daveti verceğizz sonada pasta ölee olcakk yanii oo yemeklide olursaa çokda kişi var cağırcam altındann nasıı kalkacammm daaa( hoo oo bi yemek bipastaa bide kalabalıkk zor olcakk ama değecekk ne yapalımmzemuszemus
yaa arkidişlerr doğum günlerinii nasıl yapcaksakk bizimkininde dahil olmak üzere çogumuzun ramazan vaktine gelioo fisfisfisyada akşama iftar daveti verceğizz sonada pasta ölee olcakk yanii oo yemeklide olursaa çokda kişi var cağırcam altındann nasıı kalkacammm daaa( hoo oo bi yemek bipastaa bide kalabalıkk zor olcakk ama değecekk ne yapalımmzemuszemus
serapçımnaberrr???ipoş köftesiniii öpppp
bizimki 30 eylül ramazana denk gelmiyor
akşama iftara misafir cağır birde güzelinden pasta yaptır yeter bence yanına ek bişi yapmana gerek yok zaten yenmez sende 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun:lepi:
ŞenizŞeniz
daha sonra da oyun parkı olarakta kullanırım diyosan alabilirsin canım
bizimkinin bi sürü teferruatı var ama kolay kuruluyo
almak istemezsen
gideceğin otele bebek var dersen belki bişeyler ayarlarlar
onlarda düşünmüşlerdir bu gibi durumları belki
evet gerçekten zor olacak
ben belki uşakta olurum annem filan yardım ederler
eşim olmayacak işte o üzüyor beni
ohhhh Serap o ne yatış öyleee
maşallahhhh,İpek bebeğe...
Ayşeciim nassıııınnn??Ohhh ne güzel kızını bırak bırak anana gez valla,benimki 1 gün duru belki ama yatıya kalamaz heralde tatile götürmesek mi diye düşündüm kocişimle başbaşa gideyim dedim ama ı ıhh babasıda bırakmam zaten dedi konu açılmadan kapandı.Annemlerinde yazlığı var hani Ayça için çok güzel bir yer kalsa da iyi olurdu ama neyse benim de aklım kalırdı..:asigim:
Hicrancım güle güle uzasın o zaman minnoşun saçları..:smiley-cool:
Kızlar hadi bana cesaret verin ben ramazanda namaza başlamayı düşünüyorum,kimseye söyleyemiyorum niyetimi olurda başlayamazsam hani başlayacaktın derler diye,ayy tam yapamam belki ama ufak ufak da olsa başlasam iyi olur dimi???fisfisfisKılan arkadaşlar zor mu?5 vakit namaza durmak??Bir de pek bilmiyorum öyle kaza namazı kılmayı falan bilmem namaz hocasına baka baka başlayacağım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?