Doğum yapmış olan anneler buraya....

ay o keltoş kafayı öpiiim bennn muck muckkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

daha sonra da oyun parkı olarakta kullanırım diyosan alabilirsin canım
bizimkinin bi sürü teferruatı var ama kolay kuruluyo

almak istemezsen
gideceğin otele bebek var dersen belki bişeyler ayarlarlar
onlarda düşünmüşlerdir bu gibi durumları belki

evet gerçekten zor olacak
ben belki uşakta olurum annem filan yardım ederler
eşim olmayacak işte o üzüyor beni

iyi akşamlar

mervecim otelde karyola verdiler canım bayada büyük tek tatil içinse almana gerek yok baya genişti bizimki büyük demirden karyolaa kenarlıklı felan güzeldi yani

otel çok lüx felan değildi 4 yıldızlıydı ama ben 3 ü zor veriririm hehehehheh siz daha iyi biyere gitcekseniz heç düşünme mervecim

Son düzenleyen: Moderatör:

bizimki 30 eylül ramazana denk gelmiyor
akşama iftara misafir cağır birde güzelinden pasta yaptır yeter bence yanına ek bişi yapmana gerek yok zaten yenmez sende 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun:lepi:

emelimdoğru diyosun Allah koruyor valla...benim bide bu kanepe çekyat işi hiç aklıma gelmemişti doğru ya genelde otellerde hep olur koltuk kanepe bişi dimiii...biz bayramı felan atlatıyoz valla eh en geç tunahanım geldiii aramızaa

bizimki 30 eylül ramazana denk gelmiyor
akşama iftara misafir cağır birde güzelinden pasta yaptır yeter bence yanına ek bişi yapmana gerek yok zaten yenmez sende 1 taşla 2 kuş vurmuş olursun:lepi:

oh ya ne güzell bizim kide 20.güne mii gelio ne uff yaa ne güsel planlarım vardıı şöleee parkta yada çardakta falandı düşüncemm :umursamaz:artıkk yemeğe cağırcamm mecbur yemekten sonrada maluum pastaa...artık davet veririm hııı yaa 1 taşta 2 kuşş ne kuşş sorma kaydirigubbakcemile3canım cıkcakk o zaman ama tabii bu meleklere değer bir anı olarak....:asigim:eşimin sülale benim ki derkenn bii 30 40 kişi olur herhal ee napiim bi yardımcı bulurumm yanıma mcbur ablamı çağırırımm yoksaa ben nasii hazırlayımm bi başımaa:uhm:

canımm ya seninde eşinn olmıycakk dimii ayy :teselli:
neyse canım benim hayırlısı olsunn bi dahakii doğum gününü daha özel planlarsınnyerimseniben bencede valla yardım eden olmazssa biz bu tostoslarlabiraz zor hazırlarız şekeriimm:bbo:

gidiimm yatıyıım yarınn sabah erken kalkılacakk:umursamaz: ve görümcemin yenii evine yenii ceyizlerinii döşemeye gidicezzz vee orda bizimkiylee nası başı cıkıcamm bilmiyoom artıkk kaynanam bakarr napalıım...hafta sonuda düğün olceek bende oralarda olurum artıkınn hepicininizi öptüm hatunlarrr muccukkkŞeniz

günaydın

canım çok güzel düşüncen inşallah başlarsın namaza gerçekten de bi başladınmı gerisi geliyo vakit gelince hemen kılmak istiyosun bi vakti kaçırdınmı için yanıyo. öğrenmek için namaz hocaları iyi fikir internetten de bakabilirsin

onur paşaya ve ipeğe de maşallah ben bayılıyorum bu ipoşa yaa ayıltın beni opuyorumnanaktan

hicrancım geçmiş olsun ceyline de ben de utkuyu düşürdüm teyzemlerde eniştem sonra yatağa bakmış ordan nasıl düştü diye hayret etmiş hala da hayretler içinde anlatıyo. bu bebişler felaket herşeyi yapabilme kapasiteleri var. çok dikkat etmek gerekiyo ama bi boşluğunu gene de yakalıyorlar.

serapçım pastalar çok güzel ama her pastane yapamaz herhalde dimi. ben de utkunun doğum günü için daha bişey düşünmedim ama güzel bişeyler olsun istiyorum. palyaço falan mı çağırsak napasak. değişik fikirleri olanlar bizle de paylaşın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…