Doğum yapmış olan anneler buraya....

derya naber kısss, vallaa evde olmak pek yorucu hiç iş bitmio keşke şöyle 5 yıldızlı oteldee yapsaydık tatilimizi amam bunada şükür oğluşumla beraberim 24 saat. şimdi yanımdaa ıhh ıhhhh diyo bilgisayarıı istiyoo kerata.

aytenimmmm canımmm olsun be oğluşunla berabersin ya o bile yeter ama rahat vemezzz he he o kadar da olsun ama demiii öp egemi benim için deee...annesinin kuzusu ooo haftaya bende oğluşumla olucam inşallahhh

aytenimmmm canımmm olsun be oğluşunla berabersin ya o bile yeter ama rahat vemezzz he he o kadar da olsun ama demiii öp egemi benim için deee...annesinin kuzusu ooo haftaya bende oğluşumla olucam inşallahhh

sen kaç günlüğüne çıkacaksın canım izne ben 3 ünde falan dönücem sanırım tabi o vakte kadar şirket batmazsakafamçokkarıştı

saol canım benimŞeniz

doguruyorum galipaa :s

nasıııı yaneeee yaaa
şakadır umarım

allah korusun müjde doğum yapmasın çok erken allahım sen koru yarabbim.

evet ya şakadır inşallah

sorma valla öle cazgır bunlar cazgır daha düşmesinin şokunu atlatamadan dün ceylin hanım emeklerken dengeyi kaybedip yüzüstü yere kapaklandı gene feryat figan ağladı burnu kırıldı sandım valla ama çok minik pıhtı gibi kan geldi burnundan çok şükür başka bişii yok

sen nasılsınnn ufaklık ne alemde

Son düzenleme:
ben varım hicranımmm...ceylin nasıl?

yatırdım canım yaa nasıl olsun çok kıpır kıpır valla ümüğümü sıkıyor yaneeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tubayı bekliyom markete gönderdim yemeklik bişiiler aldırıcam sonra yemekti çamaşırdı ancak zilli ablasıyla durursa yapıcam bişiiler işte valla yetişemiyom yawww 2-3 çocuğu olanlar nasıl yapıyor maşallahh benim boyumca kızım var ama od bu aralar hiiiç yardımcı olmuyor pek ev işlerinde ancak ceyline 1-2 saat toplamda gözkulak oluyor oda uğraşamıyor ceylinle hemen anne al şunu durmuyor diyor kaydirigubbakcemile3

bu arada annem malatyadaydı geliyormuş bu akşam yarın ona geçmem lazım herhalde yatıya kalırız büyük ihtimal o nedenle işleri bugün bitirmem lazım ama hiiiç içimden gelmiyor valla

ayyy müjdenin sancıları mı başladı acaba...
ben de sürekli sancılanırdımm canım benim yaa inşallah bişey olmaz...
suyun falan da geliyo mu...

benim suyum gelmeye başladı dr a gittik... kendi doktorum yoktu o gün...
gerizekalı dr bişeyin yok dedi geri gönderdi...
akşama sancılarım başladı.. gece sıklaştı gitttik hastaneye...
bana çok geç kalmışsın erken gelseydin durdururduk dediler....
yine de durdurmaya çalışalım dediler...tabi benim sancılr sonlarda...
sabaha kadar sancı çektirdiler durduracağız diye...
ama durmadı...
inşallah müjdede yaşamaz aynılarını...
inşallah zamanında gelir..
gerçekten o kdar zor ki anlatamam..
şükür ki benim kızım çabuk toparladı kendini..
çok kötü durumda olan bebekler var...
8 gün kaldık küvezde 10 dan fazla bebek öldü...
o kadar küçükler ki anlatamam yaa... hepsi yaşama savaşı veriyor.. hayata tutunmaya çalışıyo...
hepsinin küçücük bedeni makineye bağlı...
düşünsenize 500 gr doğan bebekler var yaa..
Allahımö bütün bebeişleri korusun.. kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah...

GERÇEKTEN SANCISI OLMUŞ ama dr.a da gitmemiş şimdi konuştum müjdeyle valla bu kız da yerinde durmuyo araba kullanıyormuşşş dikkat et dedim haber evr dedimm...Allahım korusunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…