Doğum yapmış olan anneler buraya....

Sabah kasilmalarim vardi cok fakat dogurmadim Doktor onleyici ilac verdi riskim devam ediyor serrayi emzirdigim icin buyik olasilikla oldu cokcok sagolun kizlar deryacim dusundugunuz icin sewiyorum hepinizi

Sabah kasilmalarim vardi cok fakat dogurmadim Doktor onleyici ilac verdi riskim devam ediyor serrayi emzirdigim icin buyik olasilikla oldu cokcok sagolun kizlar deryacim dusundugunuz icin sewiyorum hepinizi

düşünmezmiyiz canım ya
dikkat et kendine
emzirme artık istersen
allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

GÜNAYDIN opuyorumnanaktan

sorunsuzca sonuna kadar gelirsin umarım canım üçünüze de iyi bak :1hug:

günaydınlarrr....müjdecim Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin de emzirme artık serrayı istersen yaa bak daha önce de sölemiştik biz sanaa...umutu da arıycam bugün çınarcıka gitmişti sanıyorum gerçi o da telefonlarına bakmıyor ama bi denicem bi de mevlüdeyi aramak lazımm...

Geçmiş olsun canım
nidilat mı kullanıyorsun ?
2 ay içtim bende o ilacı benim de kasılmalarım vardı doğumu durdurmak için günde 12 taneyle başlayıp yavaş yavaş azalttık .... dikkat et canım emzirme artık ,emzirdiğin için vücut kendini doğuma hazır sanıp sancıları tetikliyor olabilir.
bol su iç

ohh Günaydınlar forumumuz eski günlerdeki gibi kalabalıklaşmış gene
çok sevindim....zemuszemus

Müjdecim geçmiş olsun Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
Gülsüm nasıl yaa merak ediyorum onun son durumunu??
Bi özet haber geçin bana bakalım...
kaydirigubbakcemile3

Ayşeciiim nereye kayboldun canısııı??
Bıdışın nasıl ???
Yarın nkocişim geliyor o daha yeni izne ayrıldı,tatilimiz yeni başlıyor.

Kızlar yaaa valla ben 2.ye çok heveslendim
Eylül anneleri koca göbüşlü olmuşlar,bebek odalarını,hastane çantalarını hazırlıyorlar bileee
ayy zaman ne çabuk geçiyor dimi geçen sene bu zamanlar ne haldeydik...
Bu kadar çabuk geçmesini istemiyorum günlerimin...

Gözdecim maşallah valla Denize,koca delikanlı olmuşşş
uçana ,kaçana ne gördüyse bindirmişinizkaydirigubbakcemile3
e erkek çocuğu işte aklı gidiyordur kesin motora,arabaya falan...

ben iyiyim canım Allaha şükür...sağol merak ettiğin için...
bi mustiyle bi zeyneple uğraşmaktan helak olmuş durumdayım...
birinin gazı birinin nazı geçinip gidiyoruz işte...
çok zormuş ama iki bebekle yaa... en azından musti yürüse bu kadar zor olmaz...
siz napıyosunuz senin bıcırıkla...yaramaz mı o da...

slmm hatunlarrrrrrrr nasılsınızz bakalımmm bizz iyizz valla güll ne tatill gııı bu böyle
nese ben azcık dışarı çıkıyomm kzıma bişeyler almaya gidiyomm görş.. bi ryere kaybolmayınn tamam mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…