Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam arkadaşlar..gülsüm çok tebrik ederim..yavruna kavuşmuşsun..ayrıntıları bilmiyorum hiç bakamadım geçmişe....zeynebi ve seni sevgiyle kucaklıyorum arkadaşım.mevla sağlıklı bir ömür nasip etsin.
ben annemlerın cınarcık esenkoydekı yazlıgındaydım..bahcemız guzel..kendımıze aıt havuzumuz var..ama feci günler geçirdim..düşmanım varsa bu hayatta eminim bu halimi görse göbek atardı..önce eşim zaten hasta olan beli hepten sakatlandı..bir hafta durdu yanımızda cekti gitti sonra mecburen..yürüyemez haldeydi..ben yalnız kaldım yavrumla..ev derbederdi..temizlemesi bir haftamı aldı zaten..çok yoruldum..3haftalık tatılde 3kez havuz 1 kez denıze girebildim..derken bikaç gün sel oldu..deresuları msluk sularına karışmış..havuzu doldururuz çamur...vee ismet rotavirüs oldu..eh buda benim halime tuz biber ekti..babası ikigünde anca gelebildi..yalova devlet hastanesınde bigece serum yedik..yatış verdi dr..amanın meger bi salgın varmış oralarda..cocuk kliniği feciydi..kaçarcasına ista 29mayıs hastanesıne geldık..tahlıller yapıldı..rota..aşı oldugumuz için daha hafıf geçiriyormuşuz..allahım hafıfı buysa agırını düşünmek istemıyorum..neyse...üç gündür evdeyız..ismet şükür bugun 7ncı gunumuz oldukça farketti..ben tam alerjı işlerini atlattık açık hava bol gıda yarasın kuzuma dedım..oralarda sebze bol taze..hergun bikaç çeşit yıyoduk..iştahımız süperdi..derken 500gram kadar vermişiz hastalıkta..bunada şükür..allah dermansız derde düşürmesin dıyorum..laptopun şarjı orda kalmış göndericekler..ben eşimin masaüstünden yazıyorum..hiöde alışkıun deilim..sizleri çok özledim..ama ismet tam iyileşmeden fazla girebilcemi sanmam..hepinizi kocaman öpüyorum..

Umut, geçmiş olsun ısmet'e...senin de dediğin gibi Allah beterinden saklasın :Saruboceq:

Ayşecim hepsi çok güzel pastaların...ben üzerinde resmi olsun istiyorum..
bizim kızların doğum günleri aynı gün 16 sı zemuszemus ramazana geliyor..o nedenle bayram ertesi yapmayı düşünüyorum ben, bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…