E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.541
mervişşimmvalla bende bunu beyendimm en çok
hadi bysssssss
merveee yoğun baskı yasıyommm kardeşlerim hadi kalk birada bişzz takılak diyolarr gııı ondann gidiyomm canımmmmm
ben iyiyim canım Allaha şükür...sağol merak ettiğin için...
bi mustiyle bi zeyneple uğraşmaktan helak olmuş durumdayım...
birinin gazı birinin nazı geçinip gidiyoruz işte...
çok zormuş ama iki bebekle yaa... en azından musti yürüse bu kadar zor olmaz...
siz napıyosunuz senin bıcırıkla...yaramaz mı o da...
selam arkadaşlar..gülsüm çok tebrik ederim..yavruna kavuşmuşsun..ayrıntıları bilmiyorum hiç bakamadım geçmişe....zeynebi ve seni sevgiyle kucaklıyorum arkadaşım.mevla sağlıklı bir ömür nasip etsin.
ben annemlerın cınarcık esenkoydekı yazlıgındaydım..bahcemız guzel..kendımıze aıt havuzumuz var..ama feci günler geçirdim..düşmanım varsa bu hayatta eminim bu halimi görse göbek atardı..önce eşim zaten hasta olan beli hepten sakatlandı..bir hafta durdu yanımızda cekti gitti sonra mecburen..yürüyemez haldeydi..ben yalnız kaldım yavrumla..ev derbederdi..temizlemesi bir haftamı aldı zaten..çok yoruldum..3haftalık tatılde 3kez havuz 1 kez denıze girebildim..derken bikaç gün sel oldu..deresuları msluk sularına karışmış..havuzu doldururuz çamur...vee ismet rotavirüs oldu..eh buda benim halime tuz biber ekti..babası ikigünde anca gelebildi..yalova devlet hastanesınde bigece serum yedik..yatış verdi dr..amanın meger bi salgın varmış oralarda..cocuk kliniği feciydi..kaçarcasına ista 29mayıs hastanesıne geldık..tahlıller yapıldı..rota..aşı oldugumuz için daha hafıf geçiriyormuşuz..allahım hafıfı buysa agırını düşünmek istemıyorum..neyse...üç gündür evdeyız..ismet şükür bugun 7ncı gunumuz oldukça farketti..ben tam alerjı işlerini atlattık açık hava bol gıda yarasın kuzuma dedım..oralarda sebze bol taze..hergun bikaç çeşit yıyoduk..iştahımız süperdi..derken 500gram kadar vermişiz hastalıkta..bunada şükür..allah dermansız derde düşürmesin dıyorum..laptopun şarjı orda kalmış göndericekler..ben eşimin masaüstünden yazıyorum..hiöde alışkıun deilim..sizleri çok özledim..ama ismet tam iyileşmeden fazla girebilcemi sanmam..hepinizi kocaman öpüyorum..
ben iyiyim canım Allaha şükür...sağol merak ettiğin için...
bi mustiyle bi zeyneple uğraşmaktan helak olmuş durumdayım...
birinin gazı birinin nazı geçinip gidiyoruz işte...
çok zormuş ama iki bebekle yaa... en azından musti yürüse bu kadar zor olmaz...
siz napıyosunuz senin bıcırıkla...yaramaz mı o da...
aaaaaaaaaaa nerdesizinn
Amaaannn geçmiş olsun.selam arkadaşlar..gülsüm çok tebrik ederim..yavruna kavuşmuşsun..ayrıntıları bilmiyorum hiç bakamadım geçmişe....zeynebi ve seni sevgiyle kucaklıyorum arkadaşım.mevla sağlıklı bir ömür nasip etsin.
ben annemlerın cınarcık esenkoydekı yazlıgındaydım..bahcemız guzel..kendımıze aıt havuzumuz var..ama feci günler geçirdim..düşmanım varsa bu hayatta eminim bu halimi görse göbek atardı..önce eşim zaten hasta olan beli hepten sakatlandı..bir hafta durdu yanımızda cekti gitti sonra mecburen..yürüyemez haldeydi..ben yalnız kaldım yavrumla..ev derbederdi..temizlemesi bir haftamı aldı zaten..çok yoruldum..3haftalık tatılde 3kez havuz 1 kez denıze girebildim..derken bikaç gün sel oldu..deresuları msluk sularına karışmış..havuzu doldururuz çamur...vee ismet rotavirüs oldu..eh buda benim halime tuz biber ekti..babası ikigünde anca gelebildi..yalova devlet hastanesınde bigece serum yedik..yatış verdi dr..amanın meger bi salgın varmış oralarda..cocuk kliniği feciydi..kaçarcasına ista 29mayıs hastanesıne geldık..tahlıller yapıldı..rota..aşı oldugumuz için daha hafıf geçiriyormuşuz..allahım hafıfı buysa agırını düşünmek istemıyorum..neyse...üç gündür evdeyız..ismet şükür bugun 7ncı gunumuz oldukça farketti..ben tam alerjı işlerini atlattık açık hava bol gıda yarasın kuzuma dedım..oralarda sebze bol taze..hergun bikaç çeşit yıyoduk..iştahımız süperdi..derken 500gram kadar vermişiz hastalıkta..bunada şükür..allah dermansız derde düşürmesin dıyorum..laptopun şarjı orda kalmış göndericekler..ben eşimin masaüstünden yazıyorum..hiöde alışkıun deilim..sizleri çok özledim..ama ismet tam iyileşmeden fazla girebilcemi sanmam..hepinizi kocaman öpüyorum..
Selam kızlar kimsecikler yok galiba....Bakamadım geçmişe hala bilgisayarım yok malesef...Umutcum seni yazını gördüm çok üzüldüm yaaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın kıyamam İsmete güzel kuzum nazarlara gelmiş eşin desen ona keza...Hepiniz nazara gelmişsiniz sanki..Allah daha büyük dert vermesin inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz canım güzel haberlerini bekliyoruz...
Kızlar Ayçaya oda yapmak istiyorum İstanbula dönünce..
Benim oturma odam var bir de salonum ayrı ayrı.
Çocuk odası da var ama kaynanm kalıyor o odada,bilgisayrımız var bir de tek kişilk yatak var,yani o oda misafir odası gibi.
Oturma odam da çok güzel yeni aslında ama oturma gurubumu kayınvalideme verip orayı
Ayçaya oda yapacağım.Yerleri parke yaptırıp anti bakteriyel bir halı da almam lazım.
Ama salona geçince de bir plazma TV almam lazım.Oraya küçük televizyon istemiyorum yani en iyi ihtimalle bir 4000TLyi gözden çıkarmak lazım.Çilekdeki odaları çok beğeniyorum ama sırf çocuk odası 4000-5000 tutuyor birde plazması var daha.İkeadan mı baksam??kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?