Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutçum çok çok geçmiş olsun canım yaa...iyiye gidiyor olmasına sevindim hemen kapıyolar işte mikropları.Allah beterinden saklasın canım alışıcaz işte napalımm....bizde yarın sabah çıkıyoruz yola inşallah bakalım aman hasta olmadan döneriz umarım en büyük korkum bu valla

allah kolaylık versin canım işin zor gerçekten

canım çok geçmiş olsuna.s.

Selam kızlar kimsecikler yok galiba....Bakamadım geçmişe hala bilgisayarım yok malesef...Umutcum seni yazını gördüm çok üzüldüm yaaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın kıyamam ısmete güzel kuzum nazarlara gelmiş eşin desen ona keza...Hepiniz nazara gelmişsiniz sanki..Allah daha büyük dert vermesin inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz canım güzel haberlerini bekliyoruz...

Canııım burda görünce seni çok sevindim,Allah kolaylıklar versin.İki meleğini de sağlıkla büyüt inşallah...Öp yerimize...

aaaaaaaaaaa nerdesizinn

Anam gidiyom demişin biz de gittik...
Geldik ahanda yoksun.Pastalar çok güzeellll...Beraber kutlayalım koca bebişlerimizin doğum günlerini İstanbullu Eylül annişleriiiiialkisalkisalkis
Amaaannn geçmiş olsun.
Demek aşı olduğundan daha hafif geçirdi.Kız Umut sen pimpiriklendikçe bu çocuğa bir haller oluyor.Azcık sal bunu sen,bırak kendi kendine debelensin,haVUZLARDA,çamurlarda BAKALIM NE OLACAK.Ben bi salıyom ayçayı çimlere,çocuk havuzuna,denize,benim annem çok rahat ben itiraz ettikçe gizli gizli inadıma yapıyor allah korudu şimdiye kadar bişey olmadı.aman şu tatilleri sağ salim atlatalım inşallh...

Canım özlettin kendini.Egoşu öp yerimize.a.s.

Kızlar Ayçaya oda yapmak istiyorum ıstanbula dönünce..
Benim oturma odam var bir de salonum ayrı ayrı.
Çocuk odası da var ama kaynanm kalıyor o odada,bilgisayrımız var bir de tek kişilk yatak var,yani o oda misafir odası gibi.
Oturma odam da çok güzel yeni aslında ama oturma gurubumu kayınvalideme verip orayı
Ayçaya oda yapacağım.Yerleri parke yaptırıp anti bakteriyel bir halı da almam lazım.
Ama salona geçince de bir plazma TV almam lazım.Oraya küçük televizyon istemiyorum yani en iyi ihtimalle bir 4000TLyi gözden çıkarmak lazım.Çilekdeki odaları çok beğeniyorum ama sırf çocuk odası 4000-5000 tutuyor birde plazması var daha.ıkeadan mı baksam??kafamçokkarıştı

canım ben ipeğe odayı ilk çilekten bakmıştım. 11 ay oldu 1500 filandi çokda çeşit yoktu.
maskoyu hiç gezdinmi orada çok güzel bebek odası takımları var oooo istemediğin kadar
biz oradan aldık.
ben ikeayı pek begenmiyorum tabi zevkler tartışılmaz
bence maskoyu bi gez canım

Bide ben böyle mat beyaz,pembe klasik bişey istemiyorum aynı zamanda genç odası gibi olsun diyorum yani beşik almicam mesela,tek kişilik yatak alacam veya çocuk karyolası gibi bişey bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…