- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.561
gunaydin kizlar 6 dan beri serrayi emziriyorum dr dostinex vermisti kullanmadim daha ...benim kiz emerek uyuyo butun problem bu agzinda meme uyuyove bensiz durmuyo cok fenaaa amaann neyse
bide ben hic aglamadim serrayi cook simardi tabii onceki bakicida sikistirmis kizin bacaklarini morartmis defoldu gitti pislik ondan beri kiz iyice yabani oldu kimsede durmuyoo ;(
ay nerdeee almaz inat benim kizimmm gecen sancilandim daha dogrusu
Kasilmalarim oluyo arada ilac vermisti serrayi emzirmicen tasimican dedi dr bendedeguya yatili kadin var ama serra beni birakmiyo sagolsun yatagimizda yatiyo dusun yanii ben uzaklastirdikca o yapisiyooo bide inat gibi yatiyosam geliyo patt karnima yatiyo icerdekide tekmeliyo dogunca kavga cikicak bekliorum)saglik versin allahim ne diyim ... Sen napiyosunn
ben iyiyim canım Allaha şükür...sağol merak ettiğin için...
bi mustiyle bi zeyneple uğraşmaktan helak olmuş durumdayım...
birinin gazı birinin nazı geçinip gidiyoruz işte...
çok zormuş ama iki bebekle yaa... en azından musti yürüse bu kadar zor olmaz...
siz napıyosunuz senin bıcırıkla...yaramaz mı o da...
bide ben hic aglamadim serrayi cook simardi tabii onceki bakicida sikistirmis kizin bacaklarini morartmis defoldu gitti pislik ondan beri kiz iyice yabani oldu kimsede durmuyoo ;(
hu huuuuu
nasıl olmuşum?
ay nerdeee almaz inat benim kizimmm gecen sancilandim daha dogrusu
Kasilmalarim oluyo arada ilac vermisti serrayi emzirmicen tasimican dedi dr bendedeguya yatili kadin var ama serra beni birakmiyo sagolsun yatagimizda yatiyo dusun yanii ben uzaklastirdikca o yapisiyooo bide inat gibi yatiyosam geliyo patt karnima yatiyo icerdekide tekmeliyo dogunca kavga cikicak bekliorum)saglik versin allahim ne diyim ... Sen napiyosunn
20. Haftam doluyo canim geldik yarisina sukur
severken degil agliyo cok kasti yapmis Allah belasini versin...bide soruyorum nasiloldu bilmem diyodu hayvan ....en son cocugun huysuz ondan yaptim dedi defodu gitti
Canııım burda görünce seni çok sevindim,Allah kolaylıklar versin.ıki meleğini de sağlıkla büyüt inşallah...Öp yerimize...
Anam gidiyom demişin biz de gittik...
Geldik ahanda yoksun.Pastalar çok güzeellll...Beraber kutlayalım koca bebişlerimizin doğum günlerini ıstanbullu Eylül annişleriiiiialkisalkisalkis
Amaaannn geçmiş olsun.
Demek aşı olduğundan daha hafif geçirdi.Kız Umut sen pimpiriklendikçe bu çocuğa bir haller oluyor.Azcık sal bunu sen,bırak kendi kendine debelensin,haVUZLARDA,çamurlarda BAKALIM NE OLACAK.Ben bi salıyom ayçayı çimlere,çocuk havuzuna,denize,benim annem çok rahat ben itiraz ettikçe gizli gizli inadıma yapıyor allah korudu şimdiye kadar bişey olmadı.aman şu tatilleri sağ salim atlatalım inşallh...
Canım özlettin kendini.Egoşu öp yerimize.a.s.
Kızlar Ayçaya oda yapmak istiyorum ıstanbula dönünce..
Benim oturma odam var bir de salonum ayrı ayrı.
Çocuk odası da var ama kaynanm kalıyor o odada,bilgisayrımız var bir de tek kişilk yatak var,yani o oda misafir odası gibi.
Oturma odam da çok güzel yeni aslında ama oturma gurubumu kayınvalideme verip orayı
Ayçaya oda yapacağım.Yerleri parke yaptırıp anti bakteriyel bir halı da almam lazım.
Ama salona geçince de bir plazma TV almam lazım.Oraya küçük televizyon istemiyorum yani en iyi ihtimalle bir 4000TLyi gözden çıkarmak lazım.Çilekdeki odaları çok beğeniyorum ama sırf çocuk odası 4000-5000 tutuyor birde plazması var daha.ıkeadan mı baksam??kafamçokkarıştı
canım ben ipeğe odayı ilk çilekten bakmıştım. 11 ay oldu 1500 filandi çokda çeşit yoktu.
maskoyu hiç gezdinmi orada çok güzel bebek odası takımları var oooo istemediğin kadar
biz oradan aldık.
ben ikeayı pek begenmiyorum tabi zevkler tartışılmaz
bence maskoyu bi gez canım
gunaydin kizlar 6 dan beri serrayi emziriyorum dr dostinex vermisti kullanmadim daha ...benim kiz emerek uyuyo butun problem bu agzinda meme uyuyove bensiz durmuyo cok fenaaa amaann neyse
severken degil agliyo cok kasti yapmis Allah belasini versin...bide soruyorum nasiloldu bilmem diyodu hayvan ....en son cocugun huysuz ondan yaptim dedi defodu gitti
Kızlar ben birşey daha sormak istiyorum benim bıdık kahvaltıda şu sütlü pekmezli mamaların içine yumurta işte ceviz peynir falan seviyor...Ekmekle yapınca sevmiyor..Gecede tahıl maması veriyorum bu sefer çok hazır beslenmişmi oluyor?
Öğlen çorba veriyorum,arada meyve ve yoğurt yiyor..
Ama akşam yemek yememiş oluyor yani şöyle sabah kahvaltı 2 saat sonra falan meyve suyu öğlen yemeği yoğurt muhallebi şeklinde...Arada birde akşam öğünü olması gerekmiyormu??[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?