Doğum yapmış olan anneler buraya....

gunaydin kizlar 6 dan beri serrayi emziriyorum dr dostinex vermisti kullanmadim daha ...benim kiz emerek uyuyo butun problem bu agzinda meme uyuyove bensiz durmuyo cok fenaaa amaann neyse

gunaydin kizlar 6 dan beri serrayi emziriyorum dr dostinex vermisti kullanmadim daha ...benim kiz emerek uyuyo butun problem bu agzinda meme uyuyove bensiz durmuyo cok fenaaa amaann neyse

biberon almıyomu serra. bi arkadaşımın bebeği de sadece emerek uyurdu sonra biberona alıştırdı emmeyi bıraktırdı şimdi biberonu emerek uyuyo

ay nerdeee almaz inat benim kizimmm gecen sancilandim daha dogrusu
Kasilmalarim oluyo arada ilac vermisti serrayi emzirmicen tasimican dedi dr bendedeguya yatili kadin var ama serra beni birakmiyo sagolsun yatagimizda yatiyo dusun yanii ben uzaklastirdikca o yapisiyooo bide inat gibi yatiyosam geliyo patt karnima yatiyo icerdekide tekmeliyo dogunca kavga cikicak bekliorum )saglik versin allahim ne diyim ... Sen napiyosunn

bide ben hic aglamadim serrayi cook simardi tabii onceki bakicida sikistirmis kizin bacaklarini morartmis defoldu gitti pislik ondan beri kiz iyice yabani oldu kimsede durmuyoo ;(

bide ben hic aglamadim serrayi cook simardi tabii onceki bakicida sikistirmis kizin bacaklarini morartmis defoldu gitti pislik ondan beri kiz iyice yabani oldu kimsede durmuyoo ;(

canım bakıcılara da güven olmuyoki vurmuş mu kuzuma üzüldüm yaa küçücük çocuğa yapılır mı bu ne kadarda korkmuştur yavrum mafoldumben

evet canım kavga çıkar emin ol bi de küçükler büyükleri haklıyolar daha arsız oluyolar genelde. Çok üzgünüm çoook

boş sayfamıza merhaba opuyorumnanaktan

Gülsümcüm, Fatma müjdeni verdiğinde yazmıştım ama ; yeniden tebrik ediyorum canım..
Allah iki yavrunu da bağışlasın, sağlıkla büyüdükleri günleri de göstersin inşAllah...

şimdi zorluk çekiyorsun ama; bir iki yıl sonra bir bakmışsın
büyümüş olacaklar...opuyorumnanaktan iki kardeşler..ne güzel..darısı bizim bebişlerin başına artık :ecrin_bebek: :CüvCüv:
iki bebişini de kocaman öp yerimize Şeniz

klava: bakıcının yaptığı işe bak :mymeka: hangi ara yapmış vicdansız ..
tahammülü, sabrı olmayan neden bu işi yapmaya kalkışır ki..
lmaz:

müjde canım dikkat kendine yinede
canım sen kaç aylık hamileydin?

severken degil agliyo cok kasti yapmis Allah belasini versin...bide soruyorum nasiloldu bilmem diyodu hayvan ....en son cocugun huysuz ondan yaptim dedi defodu gitti

20. Haftam doluyo canim geldik yarisina sukur

evet canım yolu yarılamışsın ama yinede çok dikkat et kendine
daha çok zamanın var

severken degil agliyo cok kasti yapmis Allah belasini versin...bide soruyorum nasiloldu bilmem diyodu hayvan ....en son cocugun huysuz ondan yaptim dedi defodu gitti

allahım ya nasıl bi insanmış öyle
bayada sert davranmışki morarmış
canım korkmuştur bebişde
biz koklamaya kıyamayız
üzüldüm valla

Gülcüm naber bende özledim sizi ayça kuşum napıyor oh ne güzel tatil yapıyorsunuz valla biz ızmirde pişiyoruz bu hafta içi bir yerlere gitmek istiyoruz bizde bakalım:)

Bu arada 30 temmuz perşembe benim doğum günüm kızlar çok özel benim için çünkü 29 doluyor 30 dan gün alıyorum...Çok değişik olucak benim için...Ogün kayınvalidem gelip Egeye bakıcak bende eşimle biryerlere gidicem ama napcağıma karar veremedim fikriniz varmı?Mesela sakin bir yerde başbaşa yemek yemekmi yoksa bir eğlence ortamımı kararsızım size ne dersiniz??

Gülcüm bende Ege dogmadan serap gibi çilekten bakmıştım hem fiyat çok uygundu yani 1500 gibi dediği gibi ama çeşit yoktu kıza bir tane erkeğe bir taneydi ama şimdi nasıl bilmiyorum...

Müjdecim o bakıcıyı Allah bildiği gibi yapsın ne vicdansız insanlar var yaa bunların eline düşürmesin Allah canım kıyamam yaa...
Ege de malesef memesiz uyumuyor çok zor bir durum çildırcak gibi oluyor insan...
Allah seninde yardımcın olsun canım yaa..

Kızlar ben birşey daha sormak istiyorum benim bıdık kahvaltıda şu sütlü pekmezli mamaların içine yumurta işte ceviz peynir falan seviyor...Ekmekle yapınca sevmiyor..Gecede tahıl maması veriyorum bu sefer çok hazır beslenmişmi oluyor?
Öğlen çorba veriyorum,arada meyve ve yoğurt yiyor..
Ama akşam yemek yememiş oluyor yani şöyle sabah kahvaltı 2 saat sonra falan meyve suyu öğlen yemeği yoğurt muhallebi şeklinde...Arada birde akşam öğünü olması gerekmiyormu??[/
B]

tabii herkez kendi menüsünü ayarlamıştır kendine göre
ama bence akşam öğününe şimdilik gerek yok
başka bi siitede bi doktorun yazısını okumuştum
günde bir kere yemek veya çorba gerisi çoğunlukla süt ve süt ürünleri olsun demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…