- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.581
tabii herkez kendi menüsünü ayarlamıştır kendine göre
ama bence akşam öğününe şimdilik gerek yok
başka bi siitede bi doktorun yazısını okumuştum
günde bir kere yemek veya çorba gerisi çoğunlukla süt ve süt ürünleri olsun demiş
Şimdi baktım fiyatlara,hadi 2 kapılı dolap alayım
hadi bazasız yatak olsun falan diye minumum düşündüm 2500 tuttu:1no2:
Çok pahalı değil mi?Nerde 1500 e takım??Belki bebek odaları öyledir onlara bakmadım ben.
Yaaa o zaman endişelencek bir durum yok bende aç kalıyor diye üzülüyordum...Dediğin gibi bir öğün çorba yiyor yada yemek...Mama konusunda ne dersin?Kahvaltıda ne veriyorsun mesela Serapcım??
arkadaşlar evde sinir küpü gibi dolaşıyorum insan kocasından nefret edebilir mi sanırım ben ediyorum. bana kocalık yapmasından geçtim çocuğuma babalık bile yapmıyor nerdeyse. bize ayıracak haftada 1,5 saati varmış gününü bizimle berbat edemezmiş bu nasıl insan anlayamıyorum ben bu adamla nasıl evlendim allahım. deli gönül diyoki bırak git ama yavrumun hatırı var bana babam nerde diye sorduğunda ne diyeceğim oooff ooofff mafoldumben
kimsecikler de yok ama biraz dertleşmeye ihtiyacım var
arkadaşlar evde sinir küpü gibi dolaşıyorum insan kocasından nefret edebilir mi sanırım ben ediyorum. bana kocalık yapmasından geçtim çocuğuma babalık bile yapmıyor nerdeyse. bize ayıracak haftada 1,5 saati varmış gününü bizimle berbat edemezmiş bu nasıl insan anlayamıyorum ben bu adamla nasıl evlendim allahım. deli gönül diyoki bırak git ama yavrumun hatırı var bana babam nerde diye sorduğunda ne diyeceğim oooff ooofff mafoldumben
desteğiniz için sağolun arkadaşlar. serapçım işleri yoğun olabilir demişsin ama yoğun falan değil babamın yanında çalışıyo ordan biliyorum.
duygucum adamın konuşacak kadar bile vakti yok arkadaşları bekler onlar bizden daha önemli maalesef
biz 9 yıllık evliyiz geçen sene bu zamanlar boşanmanın eşiğinde döndük önceleri çocuk yok da ondan böyle diyordum ama sorun çocuk falan değilmiş arada sevgi saygı kalmayınca herşey çok daha kötüye gidiyor. bilmiyorum sonumuz ne olacak
düzelir inşallah demekten başka elimizden bişey gelemiyor ki canım ya
sizi göremese aklı başına öyle bir gelir ama
bırakıp gitmek zor çocuk olunca
slm kızlar size bişey sorcam 31+3günlük hamileyim 1 haftadan beri yürüken aşşagıdan bişey gelcekmiş gibi oluyor kendimi sıkıyorum sanki idrarım gelcekmiş gibi birde her yürüyüşümde bebek aşşagıya düşüyormuş gibi oluyor çok hissediyorum ama.sizlerdede böyle şeyler oluyor mu?normal mı bu durum
hu huuuuu
nasıl olmuşum?
bana cevap yazıcak kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?