Doğum yapmış olan anneler buraya....

Yaaa o zaman endişelencek bir durum yok bende aç kalıyor diye üzülüyordum...Dediğin gibi bir öğün çorba yiyor yada yemek...Mama konusunda ne dersin?Kahvaltıda ne veriyorsun mesela Serapcım??

Duyguum aynen
Ayça da akşam öğünü yemiyor.çoğunlukla yani.
akşam üstü yoğurt,muhallebi veya meyve yemiş oluyor
akşamda hemen uykuya geşmek istiyor,fırsatım olmuyor 2 öğün çorba yedirmeye.

Şimdi baktım fiyatlara,hadi 2 kapılı dolap alayım
hadi bazasız yatak olsun falan diye minumum düşündüm 2500 tuttu:1no2:
Çok pahalı değil mi?Nerde 1500 e takım??Belki bebek odaları öyledir onlara bakmadım ben.

evet benim dediğim bebek odasıydı.

beğendiğin oda çok güzelmiş canım
eee ne yapcaksın alıcakmısın
maskoya da bak öyle al
iyice araştır
maskoda büyüyen yataklar oluyo
yani şimdi bebek yatağı olarak kullanırsın
büyüyünce komadinleri kaldırıp yatağı büyütebiliyorsun

Yaaa o zaman endişelencek bir durum yok bende aç kalıyor diye üzülüyordum...Dediğin gibi bir öğün çorba yiyor yada yemek...Mama konusunda ne dersin?Kahvaltıda ne veriyorsun mesela Serapcım??

ben bazen şöylede yapıyorum dene istersen canım
ekmekleri ufalayıp üzerine az rendelenmiş domates döküyorum
ekmekler yumuşuyo
sonra bi ekmek peynir
ekmek reçel
ekmek yumurta sarısı
ekmek tereyağı şeklindede yaptırıyom kahvaltısını

bazende kahvaltı karışımı yapıyorum senin de yaptığın gibi canım

bugün gazeteden bi tarif okudum bebişler için uygun geldi bana beğenirseniz sizde yapın kızlar
ebru şallının tarifiymiş

taze fasulye, patates, soğan, az sarımsak suda haşlıyorsun yumuşayana kadar
düdüklüde olabilir
haşlanınca suyu fazla ise bir kısmını döküyorsun
sebzeleri blendırla püre haline getiriyorsun
sonra içine süt ve az bişey yağ katarak çok az daha pişiriyorsun

benim hoşuma gitti ben inek sütü kullanıyorum
kullanmayan arkadaşlar 1 yaşından sonra deneyebilir
bi değişiklik olmuş olur
insan ne yapıcağını şaşırıyo valla

Günaydın,ıyi pazarlar canlar:)
Gül canım bizim baktığımız bebek odasıydı evet sen genç odası bakmışın..Güzelmiş gerçekten ama fiyatı yüksek geldi bana...Biraz daha araştır istersen canım..

Egeye o zaman tek öğün yemek vermeye devam edebilirim o zaman...
ınanılmaz huysuz bir kaç gündür yaa 5.dişi geliyor sanırım sürekli tiz sesiyle bağıran bir bebekmafoldumben
Bir an önce konuşsalar kuzularda dertlerini anlasak yaa...
Bu arada Eguşun ilk traşını oldu teyzeleri kazıttık kafayı çok terliyordu..Çok tatlı oldu kabak kafalım ilk doğduğu gibi keltoş olduopuyorumnanaktan
Gül erken uyumaya başladımı Ayça düzeldimi uykuları çok şükür hadi maşallah:=)

arkadaşlar evde sinir küpü gibi dolaşıyorum insan kocasından nefret edebilir mi sanırım ben ediyorum. bana kocalık yapmasından geçtim çocuğuma babalık bile yapmıyor nerdeyse. bize ayıracak haftada 1,5 saati varmış gününü bizimle berbat edemezmiş bu nasıl insan anlayamıyorum ben bu adamla nasıl evlendim allahım. deli gönül diyoki bırak git ama yavrumun hatırı var bana babam nerde diye sorduğunda ne diyeceğim oooff ooofff mafoldumben

kimsecikler de yok ama biraz dertleşmeye ihtiyacım var

Sehercim ben burdayım...Öncelikle sakin ol canım..Erkekler bizlere göre daha gamsız daha duygusuz oluyorlar malesef..Bazen hepimiz çekip gitmek istiyoruz çokkk uzaklara ama malesef bu imkansız gibi birşey..Öfkene yenik düşme canım..Eşinle konuşsan bize daha fazla vakit ayırmanı istiyorum bütün hafta zaten görüşemiyoruz desen bunaldığını söylesen tepkisi ne olur acaba?

sehercim üzülme canım ya
düzelir inşallah
güzelce bi konuşmayı dene bakalım

işleri çokmu yoğun canım belki bunalmıştır
insanın eşinden çocuğundan kıymetlisi olurmu oda istemeden söylemiştir

desteğiniz için sağolun arkadaşlar. serapçım işleri yoğun olabilir demişsin ama yoğun falan değil babamın yanında çalışıyo ordan biliyorum.

duygucum adamın konuşacak kadar bile vakti yok arkadaşları bekler onlar bizden daha önemli maalesef

biz 9 yıllık evliyiz geçen sene bu zamanlar boşanmanın eşiğinde döndük önceleri çocuk yok da ondan böyle diyordum ama sorun çocuk falan değilmiş arada sevgi saygı kalmayınca herşey çok daha kötüye gidiyor. bilmiyorum sonumuz ne olacak

düzelir inşallah demekten başka elimizden bişey gelemiyor ki canım ya
sizi göremese aklı başına öyle bir gelir ama
bırakıp gitmek zor çocuk olunca

slm kızlar size bişey sorcam 31+3günlük hamileyim 1 haftadan beri yürüken aşşagıdan bişey gelcekmiş gibi oluyor kendimi sıkıyorum sanki idrarım gelcekmiş gibi birde her yürüyüşümde bebek aşşagıya düşüyormuş gibi oluyor çok hissediyorum ama.sizlerdede böyle şeyler oluyor mu?normal mı bu durum

bana cevap yazıcak kimse yok mu?

canım yaaa neden öyle dedi acaba sinirle söylenmiş bişey mi ki, canını sıkma ve kesin ve net bir dille konuşmayı dene bence, çünkü ztane çalışan insanların pazar günü dışında ailesine ayırabilecekleri pek bi vakit yok dolayısylaa pazar gününün tümünü size ayırmalı onu yapamıyosa bence tavrını koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…