Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlar...size yazıcm demiştim sözümü tutuyorum kaldığımız otelde net varmış şansa...dün akçayda kaldık edremit altınoluk felan valla hiçbiryeri beğenmedik eşimle bilmiyorum kaş ı gördükten sonra öyle heryer güsel gelmiyor bana bide göcek tabii....bugün eskifoçadayız eşimin askerlik yaptığı yer burası ama burayı beğendimm..yarın Allah kısmet ederse çeşme alaçatıya gidicez bakalım.duygucumsen nerde oturuyodun?
sehercim eşinle konuşmayı dene dicem ama ona bile vakti yok diyorsun eğer sessiz tepkisiz kalırsan herşey daha kötüye gidebilir bence tavrını koy öyle kolay değil bu işler madem babasın madem evlisin ona göre davranacaksın öyle şey olmas bence bişeyler yapmalısın canım...
tunahan denize bayıldı kızlar emekleye emekleye kendisi gidioo...
yine yazabiliriminşallahhh öpüyorum hepiniziii....

Deryacım ben Karşıyakada oturuyorum:)Eski foçadan Çeşmeye geçmek için burdan geçmek zorundasınız:1rolleyes:Valla beklerim gelirsen canım:)Eski Foça güzeldir canım Çeşme ondan daha güzel:)Biraz sosyetiktir pahalıdır yalnız Çeşme malum bütün ıstanbul sosyetesi burda maleseff mahfettiler Çeşmeyi...Ama beğenirsiniz kesin...

Yaaa o zaman endişelencek bir durum yok bende aç kalıyor diye üzülüyordum...Dediğin gibi bir öğün çorba yiyor yada yemek...Mama konusunda ne dersin?Kahvaltıda ne veriyorsun mesela Serapcım??

duygucum egede sabah mama veya süt içiyor 150 cc 180 cc arası, öğlene çorba içine ekmek koyuyorum ben çok az, aradada meyve yediriyorum muz kayısı şeftali gibi yarısını, sonra gene çorba yada mama veriyorum, uyurkende mama içiyor.

kızlar yaaa güneşle birlikte yüzümde nasıl lekeler var anlatamammm barizzz büyük büyük sanırsınız boyamışım yer yer yüzümü ne yapabilrim geçmesi için.

Selamlar herkese,
burasi baya tenhalasmis.. Herkesler iyidir umarim..
Malesef biz hastayiz Aslan atesli ve ishal dun gece hastaneden geldik bagirsakta ve kanda yuksek oranda mikrop cikti normalde 5 in altinda olmasi gereken deger 56 iydi
igne yapildi bi doz ilac yazdilar ayricada atesi surekli yukseliyo 39 a az oncede ilacini verdim uyuyor simdi sabahtan beri bi kahvaltisiyla duruyo bi kerede emzirdim yemiyo hicbirsey ne zormus ya suzulucek diye korkuyorum.. Ya havuzdan ya da baska birinden bulasmis olabilir dedi dr daha iki uc gun once dayisi ayni sikayetlerle hastaneye yatmisti bi gece acaba onu ziyarete gidincemi kapti diyoruz evdede beraberdik biraz.. Yada havuz ama sanmiyorum ya zaten kalabalik degilki bura oyle olsa ondan dicem toplasan 10 15 kisidir giren oda farkli gun ve saatlerde..
Suya bayiliyo yavrum nasil cildiriyo cipir cipir yuzuyoken babasiyla, ama korktuk tabi daha sokamayiz heralde dilimiz yandi ondan oldugu belli olmasa bile zaten bi haftamiz kaldi istanbulda Allahim ne az kaldi ya of

Kendi kendime konustum biraz ama ozlemisim sizi..
Sonbahar gelince eminim herkes burada olacak yeniden..
Opuyorum buralardayim ugrarim ara ara mucuklar...

Son düzenleme:
Betül çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Aslancığa...Havuzdanda kapmış olabilir belki bizde soktuk tatildeyken ama doktor normalde sokmayın demişti çok şükür birşey olmadı ama havuz biiraz tehlikeli aslında...Umarım en kısa zamanda atlatırsınız...

Aytencim sağol bende aşağı yukarı o şekilde besliyorum Egeyi bir tek akşam çorba vermiorum onun yerine gece tahılı veriyorum..
Lekeler için mutlaka güneş kremi kullanmadan güneşe çıkma canım..Benimde hamileyken alnımda oluşmuştu ondan kurtulmaya çalışıyorum...Bugün öğrendiğim bir maske leke için denedim ben 1 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı limon suyu,1 patates suyu,1 tatlı kaşığı şekeri yüzüne hafta bir sürüyorsun...Zaten limpn ve sirke leke açma özelliği varmış.Ben bugün denedim ilk olarak 4 hafta uygulucam bakalım ne olcak...

Kızlar ben bu arada lazer epilasyona başladım bakalım hayırlısıyla umarım tamamıyla kurtulurum şu tüylerimden:)

kayısı çekirdeği yağıda cilde çok iyi geliyo
lekeleri geçirirmi bilmem ama sıkılaştırıyor canlandırıyor
içinde kayısı çekirdeği yağı olan kremler var
yada aktardan kayısı çekirdeği yağı alıp
kullandığınız herhangi bi nemlendirici kreme damlatıp kullanabilirsiniz
yalnız kayısı yağı değil çekirdeğinin yağı olacak

inşallah canım
bende çok dertliyim bu konuda
emzirme dönemi bitince bioder i deniycem bakalım

inşallah sende kurtulursun canım yaaa tam baş belası bu tüylerr birde bizim gibi fırça gibiyse tam çile oluyor...Bakalım inşallah kurtulurum ilk seansımı atlattım hayırlısıyla birdaha 2 ay sonra gidicemzemuszemus

selam kızlarr ben geldim ve kimsecikler yok anam geldi o yüzden onlardaydım eve yeni geldim anamla hasret gideriyordum tabii oda torunlarıyla =)) umarım herkesler iyidir

bu arada kızlarr ben 74 kg ye ulaştım allahın izni ile zayıflamaya devammm yavaş ama emin adımlarla

bravo canım :lepi:
yanlış hatırlamıyorsam 85 miydi kilon?
11 kilo vermişsin tebrik ederim.
bende 10.5 kilo verdim. biraz bırakmıştım diyeti bugün yine başladım.
bakalım hayırlısı

Bravo kızlar valla Hicran Serap çok güzel vermişiniz...Bende bir 60 olamadım dümdüz(15 gündür yine sapıtmıştım şimdi yine diyetteyim offf yaaa almak kolayda vermek neden bu kadar zor bilmiyorum...

Bravo kızlar valla Hicran Serap çok güzel vermişiniz...Bende bir 60 olamadım dümdüz(15 gündür yine sapıtmıştım şimdi yine diyetteyim offf yaaa almak kolayda vermek neden bu kadar zor bilmiyorum...

saol canım benim
ben şimdi karbonhidrat diyeti yapıyorum bakalım işe yarayacakmı

kk yı gezerken %100 detoks diyeti diye bi konu ya rasladım
diyet çok kolay ve 2 gün sürüyo
yapanlar 2 günde 1-2 kilo vermişler
isterseniz bi inceleyin
ben 2 hafta kadar karbonhidrat diyetimi devam ettireyim
deniycem detox diyetini

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

günaydın kızlarrrr
betülcüm geçmiş olsun
denizomda hasta kusma ,ishal dün öğlen başladı , rotadan korkuyorum doktorunu aradım emedur fitil ver dedi şükür kusması durdu fitilden sonra , ishal devam allahtan çok su içiyo da susuz kalmıyo vücudu
bu sabahta biraz ateşi vardı ateş sayılmaz ama 37 derece .
c.tesi genel kontrol için doktora gitmiştik orda rotalı bi bebek vardı , deniz oynadı biraz onunla birbirlerine değmediler ama karşılıklı duruyolardı ondan korkuyorum denizomun aşısı da yok .
bakalım doktor bugünde geçmezse getirirsin demişti bakacağız artık
10 aydır kusmayan ,ishal olmayan ,ateşi çıkmayan çocuk böyle olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
keyfi yerinde ama gülücükler saçmaya devam ediyo kuzum umarım basit bir üşütmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…