- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.601
selam kızlar...size yazıcm demiştim sözümü tutuyorum kaldığımız otelde net varmış şansa...dün akçayda kaldık edremit altınoluk felan valla hiçbiryeri beğenmedik eşimle bilmiyorum kaş ı gördükten sonra öyle heryer güsel gelmiyor bana bide göcek tabii....bugün eskifoçadayız eşimin askerlik yaptığı yer burası ama burayı beğendimm..yarın Allah kısmet ederse çeşme alaçatıya gidicez bakalım.duygucumsen nerde oturuyodun?
sehercim eşinle konuşmayı dene dicem ama ona bile vakti yok diyorsun eğer sessiz tepkisiz kalırsan herşey daha kötüye gidebilir bence tavrını koy öyle kolay değil bu işler madem babasın madem evlisin ona göre davranacaksın öyle şey olmas bence bişeyler yapmalısın canım...
tunahan denize bayıldı kızlar emekleye emekleye kendisi gidioo...
yine yazabiliriminşallahhh öpüyorum hepiniziii....
Yaaa o zaman endişelencek bir durum yok bende aç kalıyor diye üzülüyordum...Dediğin gibi bir öğün çorba yiyor yada yemek...Mama konusunda ne dersin?Kahvaltıda ne veriyorsun mesela Serapcım??
Kızlar ben bu arada lazer epilasyona başladım bakalım hayırlısıyla umarım tamamıyla kurtulurum şu tüylerimden:)
inşallah canım
bende çok dertliyim bu konuda
emzirme dönemi bitince bioder i deniycem bakalım
bu arada kızlarr ben 74 kg ye ulaştım allahın izni ile zayıflamaya devammm yavaş ama emin adımlarla
Bravo kızlar valla Hicran Serap çok güzel vermişiniz...Bende bir 60 olamadım dümdüz(15 gündür yine sapıtmıştım şimdi yine diyetteyim offf yaaa almak kolayda vermek neden bu kadar zor bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?