Doğum yapmış olan anneler buraya....

Tünaydınlar... opuyorumnanaktan

Emre'ye ve Deniz'e çok geçmiş olsun, bir an evvel iyileşirler inşAllah ..

Canım geçmiş olsun. Muzu rendele ishali varsa. Birde reflor toz vardı , mamasına katıp günde bi kere vermişti doktor onunla çabuk toparlamıştı bizimki...

slm arkadaşlar nasılsınız bakalımm
bu arada hasta olan tüm bebeklerimize geçmiş olsunn allah şifa versinn yavrularımıza..
bizi soran olursa iyiz şükürr cemre diş çıkardı onla uğrasıyom gece uykumuz sıfır yanii................
ha bu arada dün doğum günü süsleri aldımm işe başlaya bilirim hiç vaktim olmaz diyee alayımm dedimm...

bu arada aytencimm aldınmı gıı numaramıııı
arkadaşlar hadi gör.. çok çok öptümm sizlerii

slm kızlar..ne zamndır giremiyom..sizleri çok özledim.ne var ne yok.nasılsınız.kıvanç ın dün gece ateşi vardı..şimdi de halama geçtim. uyuyor.hafif yine ateşi var.deniz kenarında üşüttüm gliba.bu zaman kadar birşey olmadı dedim içimden.tık akşama hasta oldu yavrucak.umarım çabuk geçer.burda sölemesi ayıp mal gibi yemek yiyorum.herkes çok güzel şeyler yapıyorlar.ben de dayanamıyorum.56 kilo oldum.. ama 10 gün sonra ist. a gidecem.evde dikkat ederim zati evde yemek pasta börek falan yapmaya da üşenirim.kıvanç ın da peşinden koşmaktan umarım zayıflarım.zaten hasta da olmadım.ikiz kardeşim denizde manken gibi zayıf.ben onun yanında tombili oldum yaaa.size gülerken artık kardeşim bana gülüyor.
kıslar işim var.yemek yiyecekmişiz bahçede.)))))) ..offf yesem bir dert yemesem bir dert..sizi çok seviyorum ve tadlu tadlu yanaklarınnızdan öpüyorumj.....

geçmiş olsun canım
çabucak iyileşir inşallah

canım çok geçmiş olsun
valla ben yeni farkettim mesajını
gözde geçmiş olsun yazınca farkettim kusuruma bakma
çabucak geçer inşallah

Selam herkese;

Betülcüm geçmiş olsun. Tam takip edemiyorum ama hasta olan bebişimiz varsa başka herkese geçmiş olsun.
2 ay önce ben eşim ve duru da atlattı ishali. Biz reflor verdik duruya da doktor vermişti. İkinci bu salgınla olduğunda da ben mamaya karıştırıp tozu vermiştim. Ve 3 günde atlattık. Birazda muz vermiştim rendeleyip çabuk toparlamıştık. Bolbol su verin.
Salgın vardı burada da , eşimin babası olmuştu kuma ve ishal. Bi gece onlara gitmiştik geldik ben öyle, heömen eşim acile götürdü bi iğne ilaç zor toparladım. ERtesi akşam eşim öyle oldu. Duru derken.... Halalarında da eşimin olmuş... Bi salgın dolaşıyor yani denizden mi diye aklınıza takılmasın.

Bu arada biz hala diş çıkarmadık. Diş çıkarmayan bi biz kaldık galiba???
Bide kızlar geçen pazar bi doğumgününe gittik. Kızımın gözü için görümceme kayıyor gibi demişler.
Ben öyle bişey farketmedim. Zaten iki dakka durmuyor ki... Tam bakasın. Eşime demiş görümcem. Bende aynı ortamdaydım. O zaman gelir bana söylerlerdi. Onlar görümceme, görümcem de ertesi günü eşime telefonda söylüyor. O kadar canım sıkıldı ki...
Ben milletin dişi çıkmış mı bakayım hangisi uzun gibi hiç inceliyormuyum!!!
Madem bişey gördünüz gelin bana söyleyin. Ordan oraya ordan oraya ... Ne biçim insanlar ya... Habire laf yani.....
Ben öyle bişey farketmedim ama 1yaşında zaten göz kontrolüne gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. 1 yaşına yakın bi kontrol ettireceğim.

Duygu, serap, gozde, nuray, ayse, merve cok saolun arkadaslar..
Bugun cok daha iyiyiz cok sukur Gorev basinda tekrar etrafi karistirmaya devam :) ilaclar fayda ediyor dr bizede reflor verdi ishale cok iyi geliyor..
Agri kesici ates dusurucu olarakta pedifen verdi cunku peditus ve benzeri aci suruplari yazmayin lutfen dedim mideyi bosaltiyor aninda dedim bu ilac cok iyi oldu tadi guzel kusmuyor ve etkili..

Diger hasta yavrulara da cok gecmis olsun..
Hakikaten salgin var demekki ya herkesten duyar oldum sanirim sulardan yayilan bir mikrop olsa gerek..

boş ver benim kız içinde bu çok zayıf bakmıyomusun niye emzirmedin gibi abuk sabuk şeyler söylüyolar. Hiç birini takmıyorum allah onlarada versin görsünler

çok sağolun kızlar
deniz bugün bu saate kadar kakasını yapmamış , ishali geçti sanırım geçmese yapardı herhalde
sabah kahvaltıdan sonra bi kusmuş sonra annem biraz muhallebi yedirmiş , öğlende çorbasını içmiş
sadece biraz halsizmiş kuzum , 1 dakika durmayan çocuk kafasını koltuğa koyup duruyormuş aşkım benim yaa hiç kıyamıyorum , yanında olamadığım için de aklım hep orada
bu arada denizin üst dişleri geliyor sanırım çok kızarmış kabarmış damakları , bu halleri bundan da olabilir alt dişlerin çıktığını anlamamıştık bile ama bi anları bi anlarını tutmuyor işte
önemli bişey olmasında napalım yaşayacağız bunları

canım boşver yaa milleti konuşuyolar işte , tersle bence niye bana söylemiyosunuz falan diye de pirim verme altta kalma ..
sen annesin öyle bişey olsa farketmez misin onlardan önce , hem olada bilir ayrıca bundan kime ne arkanızdan konuşuyorlar ...
dişleri de merak etme tamamen genetikmiş.anne babayla alakalıymış kesin sizinkilerde geç çıkmıştır . bizimde 2 dişimiz var henüz 1 - 1,5 ay önce çıktı

Nuraycim bizimkinde de dis yok daha yalniz degilsiniz :)
yerleri iyice belli biraz da kabarmis gibi olmasina ragmen gelen giden yok :)

goz konusunda ise dedigin gibi kontrolde cikar merak etme kimseyide takma ve altta da kalma iki atada bi derede bile olsa sakayla karisik de diyecegini icinde kalmasin :)

aman boşver canım kafana takma
bişey olsa doktoru aylık kontrollerde farkederdi herhalde
hem gözdeninde dediği gibi
madem böyle bişey farkettiin gel güzelce söyle dimi

meraba kızlar uzun zamandır giremiyorum hasta bebeişlere çok çok geçmiş olsun bizim rota virüsü aşımız var o yuzden iiyiz çok şükür.diş çıkarmadada 2 tane alttan dişimiz çıktı.

selam kızlarr herkes biyerlerde gene burası boş

ceylin hanum çok mızmız hiç yerinde durmuyor devamlı ya biyere tırmanıyor kalkıyor yada emekleyip evde dolanıyor devamlı peşindeyim yemekte yemiyor iştah hepten gitti sade suya dayanıyor nerdeyse
sabah kahvaltıyı yiyor meyvesini yiyor o kadar yoğurdu zorla yediriyorum oda bir babymix ya yiyor ya yarısını ancak çorbasını yarım ya yiyor ya 3-4 kaşık muhallebiydi mamaydı hepten bıraktı normal bizim sofradan birkaç lokma meraklı olduğundan yiyor o kadar netçem bilmiyom valla doktora götürcem böle devam ederse gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…