- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.621
günaydın kızlarrrr
betülcüm geçmiş olsun
denizomda hastakusma ,ishal dün öğlen başladı , rotadan korkuyorum doktorunu aradım emedur fitil ver dedi şükür kusması durdu fitilden sonra , ishal devam allahtan çok su içiyo da susuz kalmıyo vücudu
bu sabahta biraz ateşi vardı ateş sayılmaz ama 37 derece .
c.tesi genel kontrol için doktora gitmiştik orda rotalı bi bebek vardı , deniz oynadı biraz onunla birbirlerine değmediler ama karşılıklı duruyolardı ondan korkuyorum denizomun aşısı da yok .
bakalım doktor bugünde geçmezse getirirsin demişti bakacağız artık
10 aydır kusmayan ,ishal olmayan ,ateşi çıkmayan çocuk böyle olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
keyfi yerinde ama gülücükler saçmaya devam ediyo kuzum umarım basit bir üşütmedir
günaydın kızlarrrr
betülcüm geçmiş olsun
denizomda hastakusma ,ishal dün öğlen başladı , rotadan korkuyorum doktorunu aradım emedur fitil ver dedi şükür kusması durdu fitilden sonra , ishal devam allahtan çok su içiyo da susuz kalmıyo vücudu
bu sabahta biraz ateşi vardı ateş sayılmaz ama 37 derece .
c.tesi genel kontrol için doktora gitmiştik orda rotalı bi bebek vardı , deniz oynadı biraz onunla birbirlerine değmediler ama karşılıklı duruyolardı ondan korkuyorum denizomun aşısı da yok .
bakalım doktor bugünde geçmezse getirirsin demişti bakacağız artık
10 aydır kusmayan ,ishal olmayan ,ateşi çıkmayan çocuk böyle olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
keyfi yerinde ama gülücükler saçmaya devam ediyo kuzum umarım basit bir üşütmedir
GÜnaydın hanımlar
benİmkızımında 3. Ve 4. DİŞlerİ gelİyor ama alttan gelİyor. Üsttekİlerden tık yok
Selamlar herkese,
burasi baya tenhalasmis.. Herkesler iyidir umarim..
Malesef biz hastayiz Aslan atesli ve ishal dun gece hastaneden geldik bagirsakta ve kanda yuksek oranda mikrop cikti normalde 5 in altinda olmasi gereken deger 56 iydi
igne yapildi bi doz ilac yazdilar ayricada atesi surekli yukseliyo 39 a az oncede ilacini verdim uyuyor simdi sabahtan beri bi kahvaltisiyla duruyo bi kerede emzirdim yemiyo hicbirsey ne zormus ya suzulucek diye korkuyorum.. Ya havuzdan ya da baska birinden bulasmis olabilir dedi dr daha iki uc gun once dayisi ayni sikayetlerle hastaneye yatmisti bi gece acaba onu ziyarete gidincemi kapti diyoruz evdede beraberdik biraz.. Yada havuz ama sanmiyorum ya zaten kalabalik degilki bura oyle olsa ondan dicem toplasan 10 15 kisidir giren oda farkli gun ve saatlerde..
Suya bayiliyo yavrum nasil cildiriyo cipir cipir yuzuyoken babasiyla, ama korktuk tabi daha sokamayiz heralde dilimiz yandi ondan oldugu belli olmasa bilezaten bi haftamiz kaldi istanbulda Allahim ne az kaldi ya of
Kendi kendime konustum biraz ama ozlemisim sizi..
Sonbahar gelince eminim herkes burada olacak yeniden..
Opuyorum buralardayim ugrarim ara ara mucuklar...
bu arada biz hala diş çıkarmadık. Diş çıkarmayan bi biz kaldık galiba???
Bide kızlar geçen pazar bi doğumgününe gittik. Kızımın gözü için görümceme kayıyor gibi demişler.
Ben öyle bişey farketmedim. Zaten iki dakka durmuyor ki... Tam bakasın. Eşime demiş görümcem. Bende aynı ortamdaydım. O zaman gelir bana söylerlerdi. Onlar görümceme, görümcem de ertesi günü eşime telefonda söylüyor. O kadar canım sıkıldı ki...
Ben milletin dişi çıkmış mı bakayım hangisi uzun gibi hiç inceliyormuyum!!!
Madem bişey gördünüz gelin bana söyleyin. Ordan oraya ordan oraya ... Ne biçim insanlar ya... Habire laf yani.....
Ben öyle bişey farketmedim ama 1yaşında zaten göz kontrolüne gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. 1 yaşına yakın bi kontrol ettireceğim.
Bu arada biz hala diş çıkarmadık. Diş çıkarmayan bi biz kaldık galiba???
Bide kızlar geçen pazar bi doğumgününe gittik. Kızımın gözü için görümceme kayıyor gibi demişler.
Ben öyle bişey farketmedim. Zaten iki dakka durmuyor ki... Tam bakasın. Eşime demiş görümcem. Bende aynı ortamdaydım. O zaman gelir bana söylerlerdi. Onlar görümceme, görümcem de ertesi günü eşime telefonda söylüyor. O kadar canım sıkıldı ki...
Madem bişey gördünüz gelin bana söyleyin. Ordan oraya ordan oraya ... Ne biçim insanlar ya... Habire laf yani.....
Ben öyle bişey farketmedim ama 1yaşında zaten göz kontrolüne gidilmesi gerekiyor diye biliyorum. 1 yaşına yakın bi kontrol ettireceğim.
Bu arada biz hala diş çıkarmadık. Diş çıkarmayan bi biz kaldık galiba???
boş ver benim kız içinde bu çok zayıf bakmıyomusun niye emzirmedin gibi abuk sabuk şeyler söylüyolar. Hiç birini takmıyorum allah onlarada versin görsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?