Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm çok geçmiş olsun damadımız ishalmi olmuş canım kıyamam ben ona bizde kabızız bu ara gene nedense geçmedi kabızımız kayısı verdim bugün biraz rahat çıkardı su ve meyve suyu bol içiyor ama kabız oluyor işte iştahımızda pek fena yemiyor zilli gene

boş ver benim kız içinde bu çok zayıf bakmıyomusun niye emzirmedin gibi abuk sabuk şeyler söylüyolar. Hiç birini takmıyorum allah onlarada versin görsünler

Canım öyle oluyor da zaten. Ben ilk doğum yaptığım zaman sütüm azalmıştı stresten, habire başım dönüyordu. Görümcemle, amcasının gelinin aaa sağıyormusun , aa mama ver emmiyo falan diyolardı. Çok üzülüyordum. ama şimdi amcasının gelini doğum yaptı, çocuk zamanını geçtiği için sezeryana alındı ve kakasını yediği için miğdesi yıkanmış. Emememiş ve mama vermişler hastanede. Şimdide emziriyorum da mama da veriyorum biraz diyor ama çocuk mama yiyince susuyor, emince hep ağlıyormuş. Onunda sütü yok heralde. Şimdide görümcem hamile kalacağını bi tane daha istediklerini söylüyor.
O yüzden Allaha havale ediyorum. Allah bu dünyada da çıkarıyor onlara da tattırıyor.
Allah büyük!!

günaydın arkadaşlar

aslan'a, deniz'e, kıvanç'a geçmişler olsun hasta olmasın kuzular kıyamam onlara. galiba büyük bir salgın var ismet de rotavirüs olmuştu şimdi iyidir inşallah umuttan da haber yok bi daha.

hicrancım utkunun da öyle hiç iştah kalmadı zaten yoktu hepten gitti şimdi umarım diştendir çok da huysuzlandı sürekli kucak istiyor emeklemediği için elinden tutup gezdirmemi istiyo kalk da kendin git dimi ama kaydirigubbakcemile3

nuraycım takma kafana diycem ama olmuyo birini takmasan birini takıyosun utkuya da öyle sürekli zayıf bu çocuk falan filan deyip duruyolar onlar öyle diyince ben de üzülüyorum yiyo da ben mi yedirmiyorum sanki. zorlayınca daha kötü oluyo kusuyo.

diyeceğim allah hepimize bol bol sabır versin

Selamlar,
hicrancim tesekkur ederim canim.. ıshal sorun degilde ates ve istahsizlik cok kotu oluyo..
Ya Allahim gercekten istahsiz cocugun ana babasina yardim etsin onceliklede sana hicran..
Vallahi cok zor bu saat oldu kahvaltisini yedoremedim yemiyo katiyen sut ucmiyo emmiyo..
ılaclardan dolayida kasik gorunce aglamays basliyo. ılac icirmemiz hepten olay..
Yurekten diyorum gercekten Allah yardim etsin sana ve istahsiz olan her cocuga..
O yemedikce hem uzuluyorum hem sinirleniyorum bisey yiyecekki vucut savassin hepten suzulcek yoksa halsizlesicek..
Hergun boyle oldugunu dusunuyorum da cok zor hele bende sabir yok cabuk sinirleniyorum..
ınsallah biran once normale doner tum yavrularin istahida sagligida bol olsun..

selam..................ben geldim.....bi gelip bi gidiyoruym dimi :)))))) duru hanımla tatildeydik döndük..işlerden fırsat bulursam geleceğim yanınıza......herkesi öpüyorum...

betülcüm aslana geçmiş olsun canım evet iştahsız bebek çok zor oluyor. endişe etme aslan düzelince eski iştahı geri gelir. yeğenimden biliyorum hasta olduğu zamanlar o da yemez normalde doktor diyetinde olan bi bebek yemekleri kısıtlı yediriliyor maşallahı var da kendisinin. hastayken o bile yemez.

betülcüm çok geçm,i olsun canım...duru hep iştahsız valla...şimdi anladın bizi ama :) inşallah bir daha anlatacak bir durum olmaz....bir an önce iyileşsin aslan parçası...

Derya, seher tesekkur ederim canlar..
Hakikaten oyle vallahi Allah yardim etsin..
cok sukur saat ikiye kadar lokma yememisti tarhanayi cok seviyo diye onu yapip sansimi denedim bi tabak yedi rahatladim yaa..

selam kızlarrr ben geldim çok sıck bir gündü gene yandık piştikk.
ceylin artık sokağa iyice alıştı netçez bilmiyom yapışıyor bacaklarımıza adda anneee adda babaaa diye ağlıyorr ya ben ya ababası sitenin bahçesine parka götürüyoruz hergün salıncak delisi oldu çocukları görünce falan deliriyor arkadaş istiyoruz arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş

yakınlarda oturan arkadaşlar yahu hem biz görüşelim hem çocuklar arkadaş olsun yaşıtlar nasılda ne iyi olur yaa hep beraber görüşemiyoz bari bazılarımız arada mesafe olmayanlarımız görüşsün olmazmı yawww

canannnn sana geldim ben sıra sendeeeeee hadi al kıvancı gel banaaa
avcılarda da biri vardı kimdi o yawww

Derya, seher tesekkur ederim canlar..
Hakikaten oyle vallahi Allah yardim etsin..
cok sukur saat ikiye kadar lokma yememisti tarhanayi cok seviyo diye onu yapip sansimi denedim bi tabak yedi rahatladim yaa..

canım yaa sendemi iştah sorunu ile uğraşıyon ay nolcek bunlarr bizim kızda bugün yoğurdunu yemedi sabah mamasını içmedi kahvaltı meyve çorba ile duruyor dün gece 12 den sonra bişey yemedi 2 biberon mama gitti lavaboya hem maddi hem manevi sıkıntı oluyor yahuu

selam..................ben geldim.....bi gelip bi gidiyoruym dimi :)))))) duru hanımla tatildeydik döndük..işlerden fırsat bulursam geleceğim yanınıza......herkesi öpüyorum...

ohhhhhhh tatilinide yaptın geldin ne güzell bende gidicem allah nasip ederse sıkıldım istanbuldan yaa şööle deniz kum güneşş orman vss görmek istiyom artukkk

ıyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım:)Biz bugün Fatmayla birlikteydik:)Fatmacım sağolsun Uşaktan ızmire gelmiş banada geldi..Yakışıklı Onur la Ege birbirlerini görünce bir aşağı bir yukarı emekleyip durdular:)Birbirlerini sevme teknikleride pek ilginçti bir o patlattı bir öbürükaydirigubbakcemile3Çok güzel birgün geçirdik hep birlikte...Fatmacım çok teşekkür ederim taaa Uşaklardan ızmire gelip benide atlamadığın için canım..Gerçekten çok içtensin..En kısa zamanda fotoğraflarımızıda paylaşıcam.Görüşmek üzereopuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun hastalık çok zor bizde atlattık ateş ve ishali hemde nasıl sorma bol bol su içir içer inşallah ve yoğurt yedir tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et canım

Ayse tesekkur ederim canim cok saol sizede gecmis olsun..

Hicran canim dun yazmistim sana ama gormedin sanirim.
Hastaliktan cok istahsizlasti ins biran once normale doner butun kuzularin istahida tabi.
Ceylinim arkadas ariyormus cok da icli disli olmasin bak annesi kiz arladas bul sen ona bizde uzaga gidiyoruz hepten aman elden gitmesin gelinimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…