- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.641
Duygu, serap, gozde, nuray, ayse, merve cok saolun arkadaslar..
Bugun cok daha iyiyiz cok sukur Gorev basinda tekrar etrafi karistirmaya devam :) ilaclar fayda ediyor dr bizede reflor verdi ishale cok iyi geliyor..
Agri kesici ates dusurucu olarakta pedifen verdi cunku peditus ve benzeri aci suruplari yazmayin lutfen dedim mideyi bosaltiyor aninda dedim bu ilac cok iyi oldu tadi guzel kusmuyor ve etkili..
Diger hasta yavrulara da cok gecmis olsun..
Hakikaten salgin var demekki ya herkesten duyar oldum sanirim sulardan yayilan bir mikrop olsa gerek..
boş ver benim kız içinde bu çok zayıf bakmıyomusun niye emzirmedin gibi abuk sabuk şeyler söylüyolar. Hiç birini takmıyorum allah onlarada versin görsünler
Canım öyle oluyor da zaten. Ben ilk doğum yaptığım zaman sütüm azalmıştı stresten, habire başım dönüyordu. Görümcemle, amcasının gelinin aaa sağıyormusun , aa mama ver emmiyo falan diyolardı. Çok üzülüyordum. ama şimdi amcasının gelini doğum yaptı, çocuk zamanını geçtiği için sezeryana alındı ve kakasını yediği için miğdesi yıkanmış. Emememiş ve mama vermişler hastanede. Şimdide emziriyorum da mama da veriyorum biraz diyor ama çocuk mama yiyince susuyor, emince hep ağlıyormuş. Onunda sütü yok heralde. Şimdide görümcem hamile kalacağını bi tane daha istediklerini söylüyor.
O yüzden Allaha havale ediyorum. Allah bu dünyada da çıkarıyor onlara da tattırıyor.
Allah büyük!![/QUOTE
İNSAN KENDİ BAŞINA GELMEYİNCE ANLAMIYOR MAALESEF GELSİN Kİ ANLASINLAR DEĞİLMİ? BEN ÖYLE DİYORUM.
selam kızlarr herkes biyerlerde gene burası boş
ceylin hanum çok mızmız hiç yerinde durmuyor devamlı ya biyere tırmanıyor kalkıyor yada emekleyip evde dolanıyor devamlı peşindeyim yemekte yemiyor iştah hepten gitti sade suya dayanıyor nerdeyse
sabah kahvaltıyı yiyor meyvesini yiyor o kadar yoğurdu zorla yediriyorum oda bir babymix ya yiyor ya yarısını ancak çorbasını yarım ya yiyor ya 3-4 kaşık muhallebiydi mamaydı hepten bıraktı normal bizim sofradan birkaç lokma meraklı olduğundan yiyor o kadar netçem bilmiyom valla doktora götürcem böle devam ederse gene
Canım öyle oluyor da zaten. Ben ilk doğum yaptığım zaman sütüm azalmıştı stresten, habire başım dönüyordu. Görümcemle, amcasının gelinin aaa sağıyormusun , aa mama ver emmiyo falan diyolardı. Çok üzülüyordum. ama şimdi amcasının gelini doğum yaptı, çocuk zamanını geçtiği için sezeryana alındı ve kakasını yediği için miğdesi yıkanmış. Emememiş ve mama vermişler hastanede. Şimdide emziriyorum da mama da veriyorum biraz diyor ama çocuk mama yiyince susuyor, emince hep ağlıyormuş. Onunda sütü yok heralde. Şimdide görümcem hamile kalacağını bi tane daha istediklerini söylüyor.
O yüzden Allaha havale ediyorum. Allah bu dünyada da çıkarıyor onlara da tattırıyor.
Allah büyük!!
Selamlar,
hicrancim tesekkur ederim canim.. İshal sorun degilde ates ve istahsizlik cok kotu oluyo..
Ya Allahim gercekten istahsiz cocugun ana babasina yardim etsin onceliklede sana hicran..
Vallahi cok zor bu saat oldu kahvaltisini yedoremedim yemiyo katiyen sut ucmiyo emmiyo..
İlaclardan dolayida kasik gorunce aglamays basliyo. İlac icirmemiz hepten olay..
Yurekten diyorum gercekten Allah yardim etsin sana ve istahsiz olan her cocuga..
O yemedikce hem uzuluyorum hem sinirleniyorum bisey yiyecekki vucut savassin hepten suzulcek yoksa halsizlesicek..
Hergun boyle oldugunu dusunuyorum da cok zor hele bende sabir yok cabuk sinirleniyorum..
İnsallah biran once normale doner tum yavrularin istahida sagligida bol olsun..
Derya, seher tesekkur ederim canlar..
Hakikaten oyle vallahi Allah yardim etsin..
cok sukur saat ikiye kadar lokma yememisti tarhanayi cok seviyo diye onu yapip sansimi denedim bi tabak yedi rahatladim yaa..
selam..................ben geldim.....bi gelip bi gidiyoruym dimi :)))))) duru hanımla tatildeydik döndük..işlerden fırsat bulursam geleceğim yanınıza......herkesi öpüyorum...
Selamlar herkese,
burasi baya tenhalasmis.. Herkesler iyidir umarim..
Malesef biz hastayiz Aslan atesli ve ishal dun gece hastaneden geldik bagirsakta ve kanda yuksek oranda mikrop cikti normalde 5 in altinda olmasi gereken deger 56 iydi
igne yapildi bi doz ilac yazdilar ayricada atesi surekli yukseliyo 39 a az oncede ilacini verdim uyuyor simdi sabahtan beri bi kahvaltisiyla duruyo bi kerede emzirdim yemiyo hicbirsey ne zormus ya suzulucek diye korkuyorum.. Ya havuzdan ya da baska birinden bulasmis olabilir dedi dr daha iki uc gun once dayisi ayni sikayetlerle hastaneye yatmisti bi gece acaba onu ziyarete gidincemi kapti diyoruz evdede beraberdik biraz.. Yada havuz ama sanmiyorum ya zaten kalabalik degilki bura oyle olsa ondan dicem toplasan 10 15 kisidir giren oda farkli gun ve saatlerde..
Suya bayiliyo yavrum nasil cildiriyo cipir cipir yuzuyoken babasiyla, ama korktuk tabi daha sokamayiz heralde dilimiz yandi ondan oldugu belli olmasa bilezaten bi haftamiz kaldi istanbulda Allahim ne az kaldi ya of
Kendi kendime konustum biraz ama ozlemisim sizi..
Sonbahar gelince eminim herkes burada olacak yeniden..
Opuyorum buralardayim ugrarim ara ara mucuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?