- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.661
Günaydın arkadaşlar:)Bugün benim doğumgünüm 29 dolduruyorum 30 dan gün alıyorum çok özel bir doğümgünü benim içinzemuszemusŞimdi dışarıya kahvalltıya gidicez ordanda gezmeye:)Akşamda eşimin annesi gelip Egeye bakıcak biz nasipse dışarı çıkıcaz inşallah çok güzel bir gün olur hepinizi öpüyorum sevgileropuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar:)Bugün benim doğumgünüm 29 dolduruyorum 30 dan gün alıyorum çok özel bir doğümgünü benim içinzemuszemusŞimdi dışarıya kahvalltıya gidicez ordanda gezmeye:)Akşamda eşimin annesi gelip Egeye bakıcak biz nasipse dışarı çıkıcaz inşallah çok güzel bir gün olur hepinizi öpüyorum sevgileropuyorumnanaktan
günaydın
nice senelere inş. dilediğin gibi bir gün geçirirsin.
ben kızıma eve salıncak aldım sallanmayı çok seviyor çünki.ayrıca onun enerjisine yetişemiyoruz 1 dk. durmuyor.tutun elimden gezeyim istiyor sürekli.
çok marka bişey değil bebek avm den aldım yonca marka
ama güzel olan yanı 40 kg 8 yaşa kadar diyo yeğenim burda yanımda 6 yaşında oda binip sallanıyor
ben ilerde kendi evim olursa resimdeki gibi birçocuk odası düşünüyorum.
krom almaya karar verdimm ama sizden bi ccvp alamadımmm seda sayanın reklamını yaptıgı üründenden almak isstiyomm sizceee
canıım benimm minik tosunuma gecmişler olsun allah iyilik versin bir an evvel iyileşsin kuzucuk kıyamam kuş ağızlımaa...:sinifsinif:Ayse tesekkur ederim canim cok saol sizede gecmis olsun..
Hicran canim dun yazmistim sana ama gormedin sanirim.
Hastaliktan cok istahsizlasti ins biran once normale doner butun kuzularin istahida tabi.
Ceylinim arkadas ariyormus cok da icli disli olmasin bak annesi kiz arladas bul sen ona bizde uzaga gidiyoruz hepten aman elden gitmesin gelinimiz :)
canıım nicee uzunn senelere olsunn arkadaşım sende aslan burcusun ben gibii benimde 11 i kısmetse.. canıım allah daha uzun yıllara erdirsinn paşanla ailenle beraber....opuyorumnanaktanGünaydın arkadaşlar:)Bugün benim doğumgünüm 29 dolduruyorum 30 dan gün alıyorum çok özel bir doğümgünü benim içinzemuszemusŞimdi dışarıya kahvalltıya gidicez ordanda gezmeye:)Akşamda eşimin annesi gelip Egeye bakıcak biz nasipse dışarı çıkıcaz inşallah çok güzel bir gün olur hepinizi öpüyorum sevgileropuyorumnanaktan
güle güle kullasın canım a.s.bende cok istiyorum elim gidiyoo gerii geliyoo ev valla eşyalarıyla doldu iğne atsan yere düşmezz hesabıı ıvır zıvırr deken bide evde küçük şöylee teraslı bi ev olsaa ohh yayıl durr onun için almadım ma akılımda kaldıı yaniii bizimki bide sallanma manyağı oldu çıktıı minnoşsositosositogünaydın
nice senelere inş. dilediğin gibi bir gün geçirirsin.
ben kızıma eve salıncak aldım sallanmayı çok seviyor çünki.ayrıca onun enerjisine yetişemiyoruz 1 dk. durmuyor.tutun elimden gezeyim istiyor sürekli.
Herkese MERHABA opuyorumnanaktan
Duygucum, doğum günün kutlu olsun..artık 30 oluyorsun demek zemuszemus ömrün boyunca hep gül inşAllah güzel arkadaşım, ailenle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin Allah.... opuyorumnanaktan a.s. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?