Doğum yapmış olan anneler buraya....

sağol canım yakışmış demek kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım ikimiz de iyiyiz çok şükür siiz nasılsınız buğrişimle Şeniz
ramazana az kaldı çok heyecanlıyım geliceksiniz di mi salişş hanım vereliniortak

oooo ooooooooo ayten bana gelene kadarr yıllar geçerrrrrrrrrr

mervişş sen neler yapıyorsunn nasıl geçiyorr günleeeeeer arkadaşımmm

sağol canım iyiyim günler büşra hanımla çok yoğun geçiyor anlamıyorum bile..

arkadaşlar bebeği emeklemeyen var mı başka sürekli yürüteyim diye yapışıyo üzerime kaydirigubbakcemile3 yürüse bir, ardından koşmaya razıyım
zemuszemus

canım ben ara ara bakıyorum ama sayfa açık eczanedeyim çünkü.....duru emekliyor aylardır ahhh ahhh bi de bana sor her geçen gün hızı artıyor.....koşmayya razıyım diyorsun ya ben de yürürse ne yapartım diyorum bu halde bile 1 dakilka durmuyor.....

Selam herkese;
Duygucum doğum günün kutlu olsun arkadaşım. Ben bu seneki doğum günümü evdde geçirdim inşallah sen çok çok gezer çok çok eğlenirsin.

Bu arada bizim doğum günümüz de 5 Eylül. Ramazana geliyor. Bende çok güzel bi doğum günü istiyom ama. Eşime ramazana girmeden 16sında yapalım dedim. Erken dedi, geçtikten sonra yaparız dedi.Ama geçtikten sonra da bi zevki kalmayacak ki...
16sında yaparssak da sıkışacağız maddi olarak.
Artık 5 eylül de zaten cumartesi akşamına geliyor, iftardan sonra yapacağız heralde , bakalım....
Ne kötü ya özeniyorsun ama erkekler anlamıyor , senin kadar özenmiyorlar....

Selam derya nasılsın? Bayağıdan beri görüşemiyoruz. Bende işe başladım , biraz geç çıkıyorum , bi annem bi kayınvalidem idare ediyor.Duru kızımız nası? Harbiden de hiç durmuyorlar, bide tutunup kalkmaya başladı. Dün düştü bide göbek üstü az kaldı ağzını vuruyordu. En tehlikeli zamanlarımız valla....

Bu arada bişey sorayım sana da . Geçenlerde bi yere gitmiştik. Durunun gözü kayıyo gibi demişler. O kadarda bakarım , fotoğraf çekereim hiç de öyyle bişeye rastlamadım ama...
Aklıma takıldı. Benim bildiğim gözünün kaydığı fotoğraftan belli olur. Doktra götürsem mi?
Zaten 1 yaşında göz kontolü yapılması lazım.
Cumartesi bi götüreyim d,yorum. Bide dişlerimiz yeni çıkacak , hala çıkmadı , normal mi sence??

hee yakışmış tabeee yaa ne gülüüon lülülülülülüallam yarabbimm bu dahada güsel olmuş canım...allah iylik versin sekerim buğrişte iyi şükür cook yaramaz cok bi saniye durmuyo yerinde acayip hiperaktif oldu bu yaa cok hareketli kıpır kıpır..-tatlicadiarzu-:inşallah canımm bi araba işte ayarlayabilirsek demiştim ya inş.. aksilikte cıkmazssa ev işi falan ben cok istiyorum kısmet artık mervecim inş.olur yaayerimsenibenvereliniortak

evet canım görüşemedik epeydir ben pek vakit bulamıyorum iş ev ve duru.....biz bu ay 2 kez dudağımızı patlattık bile....kafa göz kaç kez düştü morardı kızardı ......dudağı patladığında onunla ben de hüngür hüngür ağladım....

valla göz kayması çocuklarda olabiliyor...ama normalde bebeklerin gözü belli bir döneme kadar kayar zaten bu normal...etraftaki insanlar herşeyi abartabiliyor biliyorsun...siz farkediyromusunuz öyle birşey....doktora götürdüğünde bakar zaten kontrolde söyle...

diş ne kadar geç çıkara o kadar iyi valla canım....durunun 6 tane var 7 yolda şuan ama duruyla aynı gün doğan lina var ilk dişi daha yeni çıkıyor.....normal yani ...seni daha geç ısıracak canını daha geç acıtacak..bizimkinin en büyük zevki babasını ve beni ısırmak...dişlerinin izi çıkıp morarana kadar da sıkıyor valla...

Ayy canım benim ya, maşallah.
Sen emziriyormusun hala derya? Ben akşamları arada, bazen de gündüzleri uyumak istediğinde emziriyorum biraz. Onun dışında, çorba, pirinç unu, meyve falan gidiyoruz. Pirinç unundan iyi toparladı kendini duru. bide ekmeği çok güzel yiyiyor. Biz yerken bakıyor, minik bi ekmeği yemeğe banıp veriyorum onada. Öyle çok seviyor yemeyi.
Bu arada elleriyle kendileri yemeleri için alıştırmaya başlasak mı?
Bizim durunun öyle pek huyu yoktur ne bulduysa ağzına götürsün gibi. Ama dişleri kaşındığı için ellerini bazen de çok nadir bişeyleri götürür. sonra da bi daha yapmaz.
O yüzden alıştırmaya başlasak mı acaba?

Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar doğumgünümü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...Dün çok güzel bir gece geçirdik Egeyi kayınvalideme bıraktık akşam fasıllı bir yere yemeğe gittik saat 12.30 a kadar oturduk sonra gecenin bir saati pastamızıda aldık elimize geldik:)Gece saat 1 de pastamızı kestik öyle yattık:)Çok güzeldi herşey umarım 30 yaşımda böyle güzel geçer..Herkese Hayırlı Cumalaropuyorumnanaktan

Hanımlar 3. HamİŞte ben olucam sanırım

Günaydın herkese...
Nasıl yani canım ya... Sende mi hamilesin... Ayy varya dün eşimin yiğeninin eşi doğum yaptı. Nasıl heveslendim var ya.. Ben biraz kötü geçirdim o evreleri ama bir dahakine öyle bi sefasını sürecem ki...
O yüzden dün hayalini kurdum tekrar yaşamak isterdim. Ama birazcık daha kendimizi toplamamız lazım. Maddi olarak çok iyi olmamız lazım.

SEnin için hayırlısı olsun canım.

evet sabah test yaptım pozitif çıktı bi sorun çıkmazsa 2. Bebiş geliyor

mrb arkadaşlar, uzun zamandır giremedim buraya. yogunluktan ve malum yaz tatılı olunca bayagı bır uzak kaldık. herkes nasıl. artık hergun ugramaya calısıcam. bebişlerimiz bayagı buyudu. artıkpaylasmamız gereken seylerde artıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…