- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.681
güle güle kullasın canım a.s.bende cok istiyorum elim gidiyoo gerii geliyoo ev valla eşyalarıyla doldu iğne atsan yere düşmezz hesabıı ıvır zıvırr deken bide evde küçük şöylee teraslı bi ev olsaa ohh yayıl durr onun için almadım ma akılımda kaldıı yaniii bizimki bide sallanma manyağı oldu çıktıı minnoşsositososito
canımcıım yeni rumuzunn çok yakışmış yaww.. hemen farkettimm fıstıkk..hihoyyyt
nasılsın mervecimm kızımız nasıll çook öperimm ikininizideopuyorumnanaktan
oooo ooooooooo ayten bana gelene kadarr yıllar geçerrrrrrrrrr
mervişş sen neler yapıyorsunn nasıl geçiyorr günleeeeeer arkadaşımmm
canım ben ara ara bakıyorum ama sayfa açık eczanedeyim çünkü.....duru emekliyor aylardır ahhh ahhh bi de bana sor her geçen gün hızı artıyor.....koşmayya razıyım diyorsun ya ben de yürürse ne yapartım diyorum bu halde bile 1 dakilka durmuyor.....
hee yakışmış tabeee yaa ne gülüüon lülülülülülüallam yarabbimm bu dahada güsel olmuş canım...allah iylik versin sekerim buğrişte iyi şükür cook yaramaz cok bi saniye durmuyo yerinde acayip hiperaktif oldu bu yaa cok hareketli kıpır kıpır..-tatlicadiarzu-:inşallah canımm bi araba işte ayarlayabilirsek demiştim ya inş.. aksilikte cıkmazssa ev işi falan ben cok istiyorum kısmet artık mervecim inş.olur yaayerimsenibenvereliniortaksağol canım yakışmış demek kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım ikimiz de iyiyiz çok şükür siiz nasılsınız buğrişimle Şeniz
ramazana az kaldı çok heyecanlıyım geliceksiniz di mi salişş hanım vereliniortak
sağol canım iyiyim günler büşra hanımla çok yoğun geçiyor anlamıyorum bile..
arkadaşlar bebeği emeklemeyen var mı başkasürekli yürüteyim diye yapışıyo üzerime kaydirigubbakcemile3 yürüse bir, ardından koşmaya razıyım [/FONT]zemuszemus
Selam derya nasılsın? Bayağıdan beri görüşemiyoruz. Bende işe başladım , biraz geç çıkıyorum , bi annem bi kayınvalidem idare ediyor.Duru kızımız nası? Harbiden de hiç durmuyorlar, bide tutunup kalkmaya başladı. Dün düştü bide göbek üstü az kaldı ağzını vuruyordu. En tehlikeli zamanlarımız valla....
Bu arada bişey sorayım sana da . Geçenlerde bi yere gitmiştik. Durunun gözü kayıyo gibi demişler. O kadarda bakarım , fotoğraf çekereim hiç de öyyle bişeye rastlamadım ama...
Aklıma takıldı. Benim bildiğim gözünün kaydığı fotoğraftan belli olur. Doktra götürsem mi?
Zaten 1 yaşında göz kontolü yapılması lazım.
Cumartesi bi götüreyim d,yorum. Bide dişlerimiz yeni çıkacak , hala çıkmadı , normal mi sence??
evet canım görüşemedik epeydir ben pek vakit bulamıyorum iş ev ve duru.....biz bu ay 2 kez dudağımızı patlattık bile....kafa göz kaç kez düştü morardı kızardı ......dudağı patladığında onunla ben de hüngür hüngür ağladım....
valla göz kayması çocuklarda olabiliyor...ama normalde bebeklerin gözü belli bir döneme kadar kayar zaten bu normal...etraftaki insanlar herşeyi abartabiliyor biliyorsun...siz farkediyromusunuz öyle birşey....doktora götürdüğünde bakar zaten kontrolde söyle...
diş ne kadar geç çıkara o kadar iyi valla canım....durunun 6 tane var 7 yolda şuan ama duruyla aynı gün doğan lina var ilk dişi daha yeni çıkıyor.....normal yani ...seni daha geç ısıracak canını daha geç acıtacak..bizimkinin en büyük zevki babasını ve beni ısırmak...dişlerinin izi çıkıp morarana kadar da sıkıyor valla...
Hanımlar 3. HamİŞte ben olucam sanırım
günaydın herkese...
Nasıl yani canım ya... Sende mi hamilesin... Ayy varya dün eşimin yiğeninin eşi doğum yaptı. Nasıl heveslendim var ya.. Ben biraz kötü geçirdim o evreleri ama bir dahakine öyle bi sefasını sürecem ki...
O yüzden dün hayalini kurdum tekrar yaşamak isterdim. Ama birazcık daha kendimizi toplamamız lazım. Maddi olarak çok iyi olmamız lazım.
Senin için hayırlısı olsun canım.
evet sabah test yaptım pozitif çıktı bi sorun çıkmazsa 2. Bebiş geliyor
mrb arkadaşlar, uzun zamandır giremedim buraya. yogunluktan ve malum yaz tatılı olunca bayagı bır uzak kaldık. herkes nasıl. artık hergun ugramaya calısıcam. bebişlerimiz bayagı buyudu. artıkpaylasmamız gereken seylerde artıyor sanırım.
aaaaaa şok şok şok
hayırlısı olsun canım tebrik ederim
minik kuzu sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?