- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.701
Hanımlar 3. HamıŞte ben olucam sanırım
evet sabah test yaptım pozitif çıktı bi sorun çıkmazsa 2. Bebiş geliyor[/QUO
Anaaam hayirli olsun canimsaglikla gelsin bebekin insallah
Hanımlar 3. HamİŞte ben olucam sanırım
Kızlar bebişlere hala kendiniz yoğurt yapıyormusunuz?Ben artık bıraktım yapmayı...Nerdeyse yaşlarına gircekler artık alışsın dedim..Suyunu falan zaten kaynatıp vermiyordum ben..Büyüdüler artık alışsın bizim gibi yaşamaya demi amakaydirigubbakcemile3Yalnız tek sorunumuz bizim yediğimiz gibi ev yemeklerinden hoşlanmıyor illaki sulu olcak...Kuru olarak bir tek tavuk ve balık ızgara yiyor ..Herhalde dişler çıkınca yemeklerle arası dahada düzelir.....
Kızlar bebişlere hala kendiniz yoğurt yapıyormusunuz?Ben artık bıraktım yapmayı...Nerdeyse yaşlarına gircekler artık alışsın dedim..Suyunu falan zaten kaynatıp vermiyordum ben..Büyüdüler artık alışsın bizim gibi yaşamaya demi amakaydirigubbakcemile3Yalnız tek sorunumuz bizim yediğimiz gibi ev yemeklerinden hoşlanmıyor illaki sulu olcak...Kuru olarak bir tek tavuk ve balık ızgara yiyor ..Herhalde dişler çıkınca yemeklerle arası dahada düzelir.....
selamlar...duygucumdoğumgünün kutlu olsun cnm ailenle nicesenelere inşallah...bu arada ben yazını sonradan gördüm yaaçeşmeye gittik ama kalmadık gene foçaya geçtik orayı çok sevdim ben...ordanda erdeke geçtik bugün de ağvaya geldik pazar akşam artık dönüşolacak hayırlısıyla...aslancığıma denizoma ve hasta olanb tüm bebişlere geçmiş olsun inşallah hepsi iyileşmiştir...salgın varmış kızlar rota virüsü çokkişinin bebeği hep yakalanmış Allah korusun yavrularımızı...tunahanım suya deli oluyor çok komik emekleyerek denize doğru gidiyo havuza bi defa soktum o da sadece belden aşağısını korkuyorumyine de...bu arada tunahanın alttan iki dişi taa nisanda çıkmıştı geçen gün eşime arabada dedim ki tunahanın hala üst dişleri çıkmdı neden acaba felan derken aynı gün içinde bide görürüm ki dört dişbirden patlatmış üstten yavrum yaa bir iki haftadır iştahsızdı ama hiç belirti yoktu birden çıkmışlar vallaa yine yaptı yapacağını diyorum eşime:)bir de ben tunahanı sadece artık geceleri emzirebiliyordum bide sabahları başka da emmiyordu zaten Allahım bu bir haftadır çocuk meme delisi oldu resmen arabada bile sürekli emmek istiyor anne meme anne mama bu kelimeleri de yeni söylemeye başladı..yani mutluyuz çok şükür işe nasıl gidicem tekrar bırakıpbilmiyommm
aytencim tatildeymişsin aynıgün işe başlıycaz yaamevlüdecim şarjımbitikti kaç gün unuttum şarj etmeyi bende arıycaktımseni aklımdaydın...selmacımsana da hayırlı olsun diyelimAllah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin...emelcimmm sen hep aklımdaydın telinyok ama bende yoksa arardımbende...umuttuklarımvarsa kusura bakmayın kızlarr hepinizi öpüyorum iyi geceler...[B[/B][/B]
ben yapıyorum duygucum, en severek yediği şey benim mayaladığım yoğurt kaydirigubbakcemile3 o da olmazsa olmaz cokacimcoookü
birkaç kere de bizim buranın meşhur bir yoğurtçusu var, yoğurdu kendileri mayalıyorlar, katkısız, ondan yedirmiştim...
markette satılan ambalajlı yoğurtlardanlmaz: vermem ben eve de onlardan almıyorum çünkü...
selam...
selma kocaman tebrikler canımbenim...sağlıkla,su gibi geçir hamileliğini işallah...ikinci meleğinle tüm iyilikler üzerine olsun.yaradan sizi korusun.
kayınvalidemde gecen sıkıcı ongünden sonra nıhayet evdeyım..şükür ismet iyi..toparlamaya başladık..evinide ne özlemiş yavrum..bende kayınvalıdenın lezız yemeklerı ve açık hava sayesınde formtutmak yerine yağ bağlamış göbeğimi tutarak evimdeyim:)sağlık olsun...
duygucum geçmiş doğumgünün kutlu olsun..30 lu yaşlar insanın daha aklının başına erdiği zamanlar..her yaşın bir güzelliği var hakıkaten ve kadınlığın altın çağları..işallah kaderin sana yeni yaşınla altınçağ denebilcek günler göstersin.bereket ve huzur versin.herşey gönlünce olsun.sağlıkla 40larıda gıyabında tebrik edelim işallah...
bendenız yorgunum..herkezler tatılde sanırım..yarın görüşmek dileğiyle kaderdaşlarım:)
selam kızlar uzunbir memeleket tatilinden sonra tekrar istanbuldayız çok şükür bı gelın aldık bı gelın verdıkteyzemın oğlu dayımında kızı evlendı alp berk ıle bıraz zor oldu ama yınede çok güzeldı ne özlemısım annanemı dayımı halamı zeyzemı hepsını gördum eşimde cezairde bu arada zaman çok çabuk geçtı es dos derken şimdı kendı evıme geçicemyavaş yavaş eşimde 2 haftaya gelıyo bundan sonra gırerım sık sık görüşürüz öpüldünuz canlarım.....
bu arada 3. hamiş varmış ne güzel...
duygu doğum gununmüş sanırım nıce senelere oğlunla sağlıkla canım benım
umutcum sen herzaman formundasın üzülme canım
deryacım senı cepten aradım ulasamadım...
geçmişi okuyamadım arkadaslar oyuzden atladıklarım olabılır oyuzden özur dilerım...
evıme net bağlanınca daha sık gırıcem insallah...
selamlar...duygucumdoğumgünün kutlu olsun cnm ailenle nicesenelere inşallah...bu arada ben yazını sonradan gördüm yaaçeşmeye gittik ama kalmadık gene foçaya geçtik orayı çok sevdim ben...ordanda erdeke geçtik bugün de ağvaya geldik pazar akşam artık dönüşolacak hayırlısıyla...aslancığıma denizoma ve hasta olanb tüm bebişlere geçmiş olsun inşallah hepsi iyileşmiştir...salgın varmış kızlar rota virüsü çokkişinin bebeği hep yakalanmış Allah korusun yavrularımızı...tunahanım suya deli oluyor çok komik emekleyerek denize doğru gidiyo havuza bi defa soktum o da sadece belden aşağısını korkuyorumyine de...bu arada tunahanın alttan iki dişi taa nisanda çıkmıştı geçen gün eşime arabada dedim ki tunahanın hala üst dişleri çıkmdı neden acaba felan derken aynı gün içinde bide görürüm ki dört dişbirden patlatmış üstten yavrum yaa bir iki haftadır iştahsızdı ama hiç belirti yoktu birden çıkmışlar vallaa yine yaptı yapacağını diyorum eşime:)bir de ben tunahanı sadece artık geceleri emzirebiliyordum bide sabahları başka da emmiyordu zaten Allahım bu bir haftadır çocuk meme delisi oldu resmen arabada bile sürekli emmek istiyor anne meme anne mama bu kelimeleri de yeni söylemeye başladı..yani mutluyuz çok şükür işe nasıl gidicem tekrar bırakıpbilmiyommm
aytencim tatildeymişsin aynıgün işe başlıycaz yaamevlüdecim şarjımbitikti kaç gün unuttum şarj etmeyi bende arıycaktımseni aklımdaydın...selmacımsana da hayırlı olsun diyelimAllah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin...emelcimmm sen hep aklımdaydın telinyok ama bende yoksa arardımbende...umuttuklarımvarsa kusura bakmayın kızlarr hepinizi öpüyorum iyi geceler...[B[/B][/B]
canım ben yoğurt yapmıyorum babymix yediriyorum.
çorba veya yemeğini hala ayrı yapıyorum.
suyuda kaynatmıyorum.yerimseniben
günaydın hanımlar
iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim .
bende kızıma baybmix yoğurt yediriyorum. kendi mayaladığım yoğurdu yemedi hanımefendi.bende başka uğraşmadım.
Selam derya nasılsın? Bayağıdan beri görüşemiyoruz. Bende işe başladım , biraz geç çıkıyorum , bi annem bi kayınvalidem idare ediyor.Duru kızımız nası? Harbiden de hiç durmuyorlar, bide tutunup kalkmaya başladı. Dün düştü bide göbek üstü az kaldı ağzını vuruyordu. En tehlikeli zamanlarımız valla....
Bu arada bişey sorayım sana da . Geçenlerde bi yere gitmiştik. Durunun gözü kayıyo gibi demişler. O kadarda bakarım , fotoğraf çekereim hiç de öyyle bişeye rastlamadım ama...
Aklıma takıldı. Benim bildiğim gözünün kaydığı fotoğraftan belli olur. Doktra götürsem mi?
Zaten 1 yaşında göz kontolü yapılması lazım.
Cumartesi bi götüreyim d,yorum. Bide dişlerimiz yeni çıkacak , hala çıkmadı , normal mi sence??
Günaydın iyi sabahlar arkadaşlar doğumgünümü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim...Dün çok güzel bir gece geçirdik Egeyi kayınvalideme bıraktık akşam fasıllı bir yere yemeğe gittik saat 12.30 a kadar oturduk sonra gecenin bir saati pastamızıda aldık elimize geldik:)Gece saat 1 de pastamızı kestik öyle yattık:)Çok güzeldi herşey umarım 30 yaşımda böyle güzel geçer..Herkese Hayırlı Cumalaropuyorumnanaktan
evet sabah test yaptım pozitif çıktı bi sorun çıkmazsa 2. Bebiş geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?