Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar bebişlere hala kendiniz yoğurt yapıyormusunuz?Ben artık bıraktım yapmayı...Nerdeyse yaşlarına gircekler artık alışsın dedim..Suyunu falan zaten kaynatıp vermiyordum ben..Büyüdüler artık alışsın bizim gibi yaşamaya demi amakaydirigubbakcemile3Yalnız tek sorunumuz bizim yediğimiz gibi ev yemeklerinden hoşlanmıyor illaki sulu olcak...Kuru olarak bir tek tavuk ve balık ızgara yiyor ..Herhalde dişler çıkınca yemeklerle arası dahada düzelir.....

ben yapıyorum duygucum, en severek yediği şey benim mayaladığım yoğurt kaydirigubbakcemile3 o da olmazsa olmaz cokacimcoookü
birkaç kere de bizim buranın meşhur bir yoğurtçusu var, yoğurdu kendileri mayalıyorlar, katkısız, ondan yedirmiştim...
markette satılan ambalajlı yoğurtlardan lmaz: vermem ben eve de onlardan almıyorum çünkü...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam...

selma kocaman tebrikler canımbenim...sağlıkla,su gibi geçir hamileliğini işallah...ikinci meleğinle tüm iyilikler üzerine olsun.yaradan sizi korusun.

kayınvalidemde gecen sıkıcı ongünden sonra nıhayet evdeyım..şükür ismet iyi..toparlamaya başladık..evinide ne özlemiş yavrum..bende kayınvalıdenın lezız yemeklerı ve açık hava sayesınde formtutmak yerine yağ bağlamış göbeğimi tutarak evimdeyim:)sağlık olsun...

duygucum geçmiş doğumgünün kutlu olsun..30 lu yaşlar insanın daha aklının başına erdiği zamanlar..her yaşın bir güzelliği var hakıkaten ve kadınlığın altın çağları..işallah kaderin sana yeni yaşınla altınçağ denebilcek günler göstersin.bereket ve huzur versin.herşey gönlünce olsun.sağlıkla 40larıda gıyabında tebrik edelim işallah...

bendenız yorgunum..herkezler tatılde sanırım..yarın görüşmek dileğiyle kaderdaşlarım:)

selam kızlar uzunbir memeleket tatilinden sonra tekrar istanbuldayız çok şükür bı gelın aldık bı gelın verdıkteyzemın oğlu dayımında kızı evlendı alp berk ıle bıraz zor oldu ama yınede çok güzeldı ne özlemısım annanemı dayımı halamı zeyzemı hepsını gördum eşimde cezairde bu arada zaman çok çabuk geçtı es dos derken şimdı kendı evıme geçicemyavaş yavaş eşimde 2 haftaya gelıyo bundan sonra gırerım sık sık görüşürüz öpüldünuz canlarım.....
bu arada 3. hamiş varmış ne güzel...
duygu doğum gununmüş sanırım nıce senelere oğlunla sağlıkla canım benım
umutcum sen herzaman formundasın üzülme canım
deryacım senı cepten aradım ulasamadım...
geçmişi okuyamadım arkadaslar oyuzden atladıklarım olabılır oyuzden özur dilerım...
evıme net bağlanınca daha sık gırıcem insallah...

selamlar...duygucumdoğumgünün kutlu olsun cnm ailenle nicesenelere inşallah...bu arada ben yazını sonradan gördüm yaaçeşmeye gittik ama kalmadık gene foçaya geçtik orayı çok sevdim ben...ordanda erdeke geçtik bugün de ağvaya geldik pazar akşam artık dönüşolacak hayırlısıyla...aslancığıma denizoma ve hasta olanb tüm bebişlere geçmiş olsun inşallah hepsi iyileşmiştir...salgın varmış kızlar rota virüsü çokkişinin bebeği hep yakalanmış Allah korusun yavrularımızı...tunahanım suya deli oluyor çok komik emekleyerek denize doğru gidiyo havuza bi defa soktum o da sadece belden aşağısını korkuyorumyine de...bu arada tunahanın alttan iki dişi taa nisanda çıkmıştı geçen gün eşime arabada dedim ki tunahanın hala üst dişleri çıkmdı neden acaba felan derken aynı gün içinde bide görürüm ki dört dişbirden patlatmış üstten yavrum yaa bir iki haftadır iştahsızdı ama hiç belirti yoktu birden çıkmışlar vallaa yine yaptı yapacağını diyorum eşime:)bir de ben tunahanı sadece artık geceleri emzirebiliyordum bide sabahları başka da emmiyordu zaten Allahım bu bir haftadır çocuk meme delisi oldu resmen arabada bile sürekli emmek istiyor anne meme anne mama bu kelimeleri de yeni söylemeye başladı..yani mutluyuz çok şükür işe nasıl gidicem tekrar bırakıpbilmiyommm
aytencim tatildeymişsin aynıgün işe başlıycaz yaamevlüdecim şarjımbitikti kaç gün unuttum şarj etmeyi bende arıycaktımseni aklımdaydın...selmacımsana da hayırlı olsun diyelimAllah sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin...emelcimmm sen hep aklımdaydın telinyok ama bende yoksa arardımbende...umuttuklarımvarsa kusura bakmayın kızlarr hepinizi öpüyorum iyi geceler...
[B[/B][/B]

canım ben yoğurt yapmıyorum babymix yediriyorum.
çorba veya yemeğini hala ayrı yapıyorum.
suyuda kaynatmıyorum.yerimseniben

ohhh maşallah canım tunişe
dişleriniz hayırlı olsun

günaydın hanımlar

iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim .

bende kızıma baybmix yoğurt yediriyorum. kendi mayaladığım yoğurdu yemedi hanımefendi.bende başka uğraşmadım.

Günaydınlarrrr

Anladım canım afiyet olsun prensese:)
Egede çok severek yiyordu ama ben artık hazır gıdalara alışmasını istiyorum biz zaten marketten adığımız yoğurdu yiyoruz egeyede aynısından vermeye başladım biz ne yersek onu yani doktorumuz verin artık dedi..Bende güveniyorum zaten içim rahat bu konuda Eguşta afiyetle yiyor:)
Bugünde omlet yaptım oğluma kızlar bir çorba kaşığı kadar rende kaşarda koydum bir yerde gördüm bebekler için tariflerde afiyetle yedi kuzum tavsiye ederim:lepi:

Canım arkadaşım çok teşekkürler evet bir kadının altınçağlarıymış öyle diyorlar bakalım 30.yaşım bana neler getircek umarım herşey çok güzel oluropuyorumnanaktan

Sağol tatlım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
canım ben yoğurt yapmıyorum babymix yediriyorum.
çorba veya yemeğini hala ayrı yapıyorum.
suyuda kaynatmıyorum.yerimseniben

Bende yediriyorum canım bulamadığım zamanda normal danone 4 lü küçük yoğurtlarından alıp ondan veriyorum....
günaydın hanımlar

iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim .

bende kızıma baybmix yoğurt yediriyorum. kendi mayaladığım yoğurdu yemedi hanımefendi.bende başka uğraşmadım.

Kıyamam hazırcı senin kız demek evde yapılanı sevmiyor yerim ben onuopuyorumnanaktan

nuraycım sen duruyu götür bi doktora da için rahatlasın canım 1 yaşına da az kaldı zaten gidecek o zaman sen biraz erken götürmüş olursun. en azından kafan rahat olur.

duygucum biraz geç oldu ama 30. yaşın hayırlı olsun canım.

ben de aslan burcuyum 22 ağustos benim de doğum günüm

Son düzenleme:

canım ben hala evde hazırlıyorum yoğurdunu içine de meyve püresi katıyorum. suyunu kaynatmıyorum pet sulardan veriyorum.

yemekleri de bizimkilerin suyuna banıyorum yiyor ama tadımlık.birkaç lokmadan sonra reddediyor. alışır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…