- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.721
sağol canım yakışmış demek kaydirigubbakcemile3
sağol tatlım ikimiz de iyiyiz çok şükür siiz nasılsınız buğrişimle Şeniz
ramazana az kaldı çok heyecanlıyım geliceksiniz di mi salişş hanım vereliniortak
sağol canım iyiyim günler büşra hanımla çok yoğun geçiyor anlamıyorum bile..
arkadaşlar bebeği emeklemeyen var mı başkasürekli yürüteyim diye yapışıyo üzerime kaydirigubbakcemile3 yürüse bir, ardından koşmaya razıyım [/FONT]zemuszemus
Çok teşekkür ederim canım demek sende Aslan burcusun seninde az kalmış doğumgününe inşallah çok güzel geçeropuyorumnanaktanduygucum biraz geç oldu ama 30. yaşın hayırlı olsun canım.
ben de aslan burcuyum 22 ağustos benim de doğum günüm
canım ben hala evde hazırlıyorum yoğurdunu içine de meyve püresi katıyorum. suyunu kaynatmıyorum pet sulardan veriyorum.
yemekleri de bizimkilerin suyuna banıyorum yiyor ama tadımlık.birkaç lokmadan sonra reddediyor. alışır inşallah
günaydın aytencim benim tatil de bitti tunahanıma çok alışmıştım
ah aytencim aynen yaaa...şimdi resimlerine bakıyodum ağlayasın geldi...dün gece çok kötü bir rüya gördm aklım gitti valla...beddua ediyodu birisi çok kötüydü çok
canım biyerden dönüyoruz yok kenarından yürüyoruz ben tunahanla önden tunahan arabasında derken bi araba hızlıca geçiyo yanımızdan sonra geri geri hızlıca geliyor ben kenara doğru kaçıyorum tunahanla orası da mezarlık ama eşime sesleniyorum kaç diye neyse o da kaçıyor..neyse orda bağıryo eşim adama felan başka bi adam da bize bağırıyo bende adama diyorum bebek var görmüyomusun diyorum adam bana beddua ediyor Allah çocuğunu elinden alsın gibi ay sölemesi bişle çok kötü ağlayarak uyandım çopk korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?