Doğum yapmış olan anneler buraya....

mervecim biz de emeklemiyoruz aynı dert bende de var sürekli üzerime yapışıyo benimde yürüteyim diye ben de senin dediğin gibi bi yürüse peşinden koşmaya razıyım diyorum şimdilik sıralıyo sadece

İyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım...Umutcum İsmet nasıl oldu acaba merak ettim herşey yolundadır inşallah canımopuyorumnanaktan
4 ağustostan itibaren 1 aylık bir tatil planımız var ama nasipse tabi eylüle kadar gittiğimiz yerde net olmayabilir...Bakalım Salı gününe kadar yine haber veririm sizlereopuyorumnanaktan
duygucum biraz geç oldu ama 30. yaşın hayırlı olsun canım.

ben de aslan burcuyum 22 ağustos benim de doğum günüm
Çok teşekkür ederim canım demek sende Aslan burcusun seninde az kalmış doğumgününe inşallah çok güzel geçeropuyorumnanaktan
Egede salata suyunu falan bayılıyor inşallah yemeklerede alışırlar zamanlayerimseniben

duygucum geçmiş Doğum günün kutlu olsun canım nice yıllaraŞeniz

hasta bebişlerede çok çok geçmiş olsun:1hug:

tatilden gelmiş olanlar hoşgeldiniz:teytey:

tatile gidecek olanlarada iyi eğlenceler
hihoyyyt

selam kızlarr ben geldim kk dan arkadaşlarımdan biri doğum yapmıştı ona gitmiştim perşembe günü dönüşte anama uğradım kalbi gene rahatsız etmiş onu ilacını allamış 1 gün unutmuş tabi fenalaşmış dr götürmüşler ben gittiğimde yeni eve gelmişlerdi banada dememişler huzursuz olmiim diye
neyse o gece orda kaldım nolur nolmaz diye merak ederim yoksam dedim kaldım orda sonraki gün anam biraz düzelmiş gibiydi eve gelem dedim tel geldi malatyadan halam gelmiş e onu görmek için bi gece daha kaldım malum e ancak şimdi geldim eve kızı yedirip yatırdım şimcik kocişte tel konuşuyor onunda halası istanbula gelmiş kalbinden sorunu varmış siyami ersekte yatıyormuş kadın yarın ona gidicez mecburen off bileydim anamdan gelmezdim şimcik o kadar yol da çekilmez burdan yaww

ee sizler ne alemdesiniz nasıl gidiyor hayat benim kk buluşmasından bir ik resim vereyim diğerleri arkadaşta

taze anneyle ben

ceylin hanummm

yeni doğan bebeğimiz

ceylini oyalama zamanı

ceylinle ben arabada =))

Eklentiler

• $IMG_7599.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_7600.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_7595.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $5334_107440052207_641197207_2137877_7639765_n.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_7608.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
hicrancım annene ve eşinin halasına geçmiş olsun canım.

fotolar çok tatlı
ceylin fıstık gibi olmuş sana benziyo
senin gibi güzel olacak

yeni anneye tebrikler
bebişini sağlıkla büyütür inşallah

günaydın arkadaşlar

hicrancım geçmiş olsun canım

maşallah ceyline ve arkadaşının yeni bebişine. ikisi bir aradayken ne kadar da büyümüş ceylin (maşallah ) dedim daha geçen sene bu zamanlar dünyada bile yoktu

saolun kızlar...seher,duygu eksık olmayın..şükür ismet iyi..ben aşıya ramen kapmasına sinirlenmiştim ama drumuz bu durumu 4le çarp deyınce anladım..1saat içinde 5 6 kez su gibi ishal oldugu oldu..ve bu ıshal sancılı..devamlı kıvranan bi yavru..içtiği suyu dahi kustuğu oldu ki üçüncü günümüzde henuz serum yedik..allah devlet hastanelerıne muhtac etmesın..özel sağlık sigortası yaşını aldıgında yapacağım ilkşey..o soguk ve çamaşırsuyu kokusunun irin kokularına karıştığı,berbat bi havalandırmanın zaten metal ve beton yığını delhizleri hepten buza kestiği,bir odada bezgin gözlerle iyileşmeyi bekleyen insanları,biranönce şu nöbet bitsede defolsam diye bir bebeğin koluna serum takarken bile lanetliğinden vazgeçmeyen insanlıktan nasibini almamış hemşireleriyle bende terorist duygular oluşturdu..o binayı komple bombalamak istedim.......neyse..bugune şükür..herdaim diyeceğim gibi rabbim dermansız der vermesin..rabbim dertde vermesin işallah..cümlemize.....

sehercim geçen yazını gördüm...malesef bu modellerın yüzde 70i hep böyle....erkeğin tabiatı çok farklı..ama tüküreyim ben böyle tabiata tabiki..ve malesef gözdağı bile vermek artık zor..ben bikere babasına bırakıp guya evden kaçtım,ki kuafmre gittim eşimbiraz özür dileyip aramasını beklicektim,allahım dünyam karardı..yavruyu babasından ayırıpta götürmeye kalbim elvermemişti salak kafam..ama bi hadeleri bazen hatırlatılmalı bence..bunun için her erkeğe eşinin bilebileceği özel çareler üretilebilir..misal ben benimkine bidhaki sefer asla boyle plansız davranmam..bi kenarda param olmalı ve kalıcağım yer gibi tüm detayları halletmiş olarak hareket etmelıyım.bence sende bi düşün..en hassas noktasına göre enazından bi silkelenmesi iyi olur..yaşasın kadıngücü:)
.

hücrancım hoşgeldin..hastalarına acil şifalar dilerim..yavruyu munkunse fazla hastanede tutma derim..ceylin çook büyümüş hicran...ifadesi bile değişmiş..kartkarı olmuş bu bee :)benimkininde koyarım yarın nasipse işallah benimkide kartherif olmuştur:)...ama bikinili fotolarıda beklıyoss ayrıyetten:)

ah aytencim aynen yaaa...şimdi resimlerine bakıyodum ağlayasın geldi...dün gece çok kötü bir rüya gördm aklım gitti valla...beddua ediyodu birisi çok kötüydü çok

canım biyerden dönüyoruz yok kenarından yürüyoruz ben tunahanla önden tunahan arabasında derken bi araba hızlıca geçiyo yanımızdan sonra geri geri hızlıca geliyor ben kenara doğru kaçıyorum tunahanla orası da mezarlık ama eşime sesleniyorum kaç diye neyse o da kaçıyor..neyse orda bağıryo eşim adama felan başka bi adam da bize bağırıyo bende adama diyorum bebek var görmüyomusun diyorum adam bana beddua ediyor Allah çocuğunu elinden alsın gibi ay sölemesi bişle çok kötü ağlayarak uyandım çopk korktum

hey allahımmm allah hayır etsin ağlamak gülmeye çıkarrr derlerr. canım benim üzme kendiniii, yol da yürüyomuşsun bakk oda iyidir üzme kendini.

kızlar yaa tatilde yüzümdee güneşten dolayı lekeler çıktı hamileyken belirmişti, kışın kaybolmuştu, şimdi gene çıktılar yüzüm harita gibi bi ürün varmı bildiğiniz yada yöntemm nasıl kurtulabilrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…