Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydın kızlarrrrrr
aytenim , deryacım hoşgeldinizzz
sizsiz çok boştu buralar ... bende tatilde denizle olmaya çok alışmıştım dönünce bocalıyo insan , hala da geçmiş değil ...deniz artık yaramaz bi çocuk oldu 1 dakika durmuyo çılgın gibi :) ama ona rağmen hep yanında olsam da uğraşsam diyorum .
selma tebrikler 2. bebiş geliyomuş
umutcum sen de hoşgeldin ve ismete tekrar geçmiş olsun.
gerçekten salgın var çok fena allahtan deniz çok çok hafif atlattı , 1 günde geçti sanırım rota değildi onunki ama kesin bi virüstü çünkü ardından hemen eşim ve babam da aynı şekilde hastalandılar.

deniz oğlanın son fotosu geçen hafta doktorda
tatilcilerden de foto bekliyozz hadi boş durmayın bakemmm
hicrancım ceylin nası büyümüş öyle yaa maaşallah çok tatlısınız ikinizde

Eklentiler

• $IMG_1339.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 20
gözdecim merhaba üç çalışan anne anlarız birbirimizitunahan da bi dakka durmuyo gözdecim bide bişey öğrenmiş kafasını güm yere vuruyo kendini geri atıyo gezmeye alıştı ya dün evde kudurdu resmen...bizde bugüb küçük tv.aldık babamdan tunahanın odasına yerleşcez yerlere battaniye felan döşicez orası küçük olduğu için napım başka yol yok salonda herşeye saldırıyo bide daha çok tehlike var

maşallah denizoya annesi ya bunlar resmen adam oldular yaaa...benim rsimler evde kaldı yarın koyarım bi kaçtane...ceyline de maşallah annesi o da küçükhanım olmuşş

oyyyyyyyyyyy denizoyaa bakk kocaman olmuşşş, maşallah kuzumaaa, aynen ege paşada öyle hiç durmuyooo, bizimki artık yürüyooo hiç durmuyooo hattaa koşmaya çalışıyo koşmaya çalışınca düşüyorrrr maşallahh kuzularaa ve her gün farklı bişi yapıyoooo çok değişiyolar gün gün vee ege artıkk uykusu gelince yada uykudan kalkıncaa aslaaa başkasının kucağına gitmiyooo basıyoo ağlamaya

ya sorma canım şu sokak olayı çok fena
denizde tatilde alıştı , evde sürekli kapının önüne gidip hadi hadiii diye bağırıyor. bide bana çok düşkün olmaya başladı evde dibimden ayrılmıyo odadan çıkıyorum arkamdan koşuyo beni bulamazsa ağlıyor . bu sabah tam çıkıcam evden bi baktım uyanmış yatakta dikiliyo koydum yatağına su verdim belki devam eder uyumaya diye ama ne mümkün , beni giyinmiş gördü ya onu bile anlıyo şerefsiz dışarı çıkcaz zannediyo başladı kafasına vurmaya başbaş yapıyo evden zor çıktım içim acıyo , ne üzülüyodur kimbilir onu bırakıp gittiğimi anlayıp

anammm ege yürümeye mi başladı oyy yerim onu ben ya
deniz henüz yürümüyo ayakta çok güzel duruyor desteksiz ama daha adım atmaya cesaret edemedi 1 aya kalmaz yürür gibi geliyo bakalım

ay çok güsellll egecim yürüyo demek maşallah ilk yürüyen ege mi acaba ? gözdecim valla benim de ,içim acıyo anlıyo ya gittiğimi bu sabah pas vermedi valla çok kızdı anlaşılannapalım gönül bırakmak istemiyo ama mecbur işte

Günaydın iyi haftalar arkadaşlar:)
Denize,ceyline 41 kere maşallah ay ne kadar büyümüşler yaaa valla zaman su gibi akıyormuş...
ısmetin iyi olmasına çok sevindim Umutcum Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
Bende valizelerimi hazırladım sayılır yarın yola çıkıyoruz kızlar 4 eylüle kadar yokum ama mobil internet almayı düşünüyoruz o zaman bağlanırız sanırım araştırcaz biraz...Özlücem sizleri canlarım:)

duyguuuu sana çok imreniyorum arkadaşım yaaa
hem izmir gibi yerde oturuyosun hemde 3.tatiline çıkıyosun ... 3. dimi arada kaçırmış olabilirim :)
şaka bi yana yavrulara tatil çok iyi geliyo , serpiliyolar tabii bize de ...
biz çalışmaya devam sana iyi tatiller duygucum tadını çıkar walla

duygucum valla ne güsel hep tatil olsa keşke yaaa....şimdiden iyi tatilller canım sana...aytencim resimler süper artistsin sen boşuna demiyom ben:)

Canım ya evet 3.tatilimiz ama ben çok bunalıyorum cunku Egeye birebir tek başıma bakıyorum yardmcı olcak kimse yok..11 aylık olucak nerdeyse cgecede kayınvaidemin ysnında yatsın ben delıksiz uyucam demedim yada eşimle doğum günüm dışında başbaşa dışarı çıkamadık 1 2 saatte olsa egeyi bırakıp yani...ondAn çok bunaldım 3.tatil değil sanki bu sene hiç gitmemişim gibimirmirmirmir

canım benim iyi tatiller sana nireye gidiyosun sorması ayıppp.

duygucum haklısın..nebu bende kayınvalıdemde kaldıgımda bikez alışverişe gıttık bırakıp ismeti..alışkın deiller..yenı yenı alıştılar bebeğe..huyunu suyunu bılmez etmez..bıkaç kerede sabah 11e kadar uyudum..obıle bana kar kaldı..denız menız yok zaten..kuru mınnacık bahcede oyleevde mınnacık ufunet basabasa sırf ısmet kötude olsa temız hava alıyo hamakta uyuyo bahceden meyve yıyo dıye katlandım...iyi yolların olsun duygucum..işallah bu sefer dinlenırsin..

aytencim hoşsun iyisin işte..bikinili felan da gayet taş gibi duruyosun şekerim..geçelim bunları izafi şeyler..kıymet bilen olsun...benım mayokini elimde patladı..hiç begenmedim sonradan:)..huyum kurusun işte..ben zaten bu yaz haybeden vakıt geçirdim..duygunun dediği gibi eşimle nebi restorana gidebildim nede bişi yapabildim..sağlık olsun napalım..içimde patlayan bombaları ne ile sndürücem bkalım bnde beklıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…