- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.741
gözdecim merhaba üç çalışan anne anlarız birbirimizitunahan da bi dakka durmuyo gözdecim bide bişey öğrenmiş kafasını güm yere vuruyo kendini geri atıyo gezmeye alıştı ya dün evde kudurdu resmen...bizde bugüb küçük tv.aldık babamdan tunahanın odasına yerleşcez yerlere battaniye felan döşicez orası küçük olduğu için napım başka yol yok salonda herşeye saldırıyo bide daha çok tehlike var
oyyyyyyyyyyy denizoyaa bakk kocaman olmuşşş, maşallah kuzumaaa, aynen ege paşada öyle hiç durmuyooo, bizimki artık yürüyooo hiç durmuyooo hattaa koşmaya çalışıyo koşmaya çalışınca düşüyorrrr maşallahh kuzularaa ve her gün farklı bişi yapıyoooo çok değişiyolar gün gün vee ege artıkk uykusu gelince yada uykudan kalkıncaa aslaaa başkasının kucağına gitmiyooo basıyoo ağlamaya
duyguuuu sana çok imreniyorum arkadaşım yaaa
hem izmir gibi yerde oturuyosun hemde 3.tatiline çıkıyosun ... 3. dimi arada kaçırmış olabilirim :)
şaka bi yana yavrulara tatil çok iyi geliyo , serpiliyolar tabii bize de ...
biz çalışmaya devam sana iyi tatiller duygucum tadını çıkar walla
Günaydın iyi haftalar arkadaşlar:)
Denize,ceyline 41 kere maşallah ay ne kadar büyümüşler yaaa valla zaman su gibi akıyormuş...
İsmetin iyi olmasına çok sevindim Umutcum Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
Bende valizelerimi hazırladım sayılır yarın yola çıkıyoruz kızlar 4 eylüle kadar yokum ama mobil internet almayı düşünüyoruz o zaman bağlanırız sanırım araştırcaz biraz...Özlücem sizleri canlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?