Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kızlarr nabersiniz.
ben pek iyi değilim dün saat 4 gibi ceylin ateşlendi 38 derece ateşi vardı dişlerdendir dedim yarım fitil verdim geçer gibi oldu sonra eşimin halası siyami ersekte yatıyordu oraya gittik görümcemle falan ceylini anneme bıraktık kızkardeşim ordaydı o baktı celine tuba ile beraber neyse bizdaha dönüşe yeni geçmiştik saat 10 gibi aradılar bizi ceylinin ateşi 39 diye ay eve nasıl döndüm bilmiyorum yol bitmedi bir türlü gelene kadar telefon açık geldik anneme şurup verdirdim biz vardığımızda ateşi 37.5 olmuştu çıktık eve geldik ama daha biz eve yetişmeden baktım gene yanmaya başladı kız eve geldik mama yedirdim az bişii yedi ağzına bkiim dedim bırakmadı boğazlarından şüphelendim ama nafile bakamadık yarım yamalak biraz kızarıklık farkettim ama emin de olamadım fitil verdim gene 39.2 idi ateş yarım saat sonra falan indi gene ama 37.8 e ancak yani bide duş aldırdım ıslak bez devamlı kafada el kol bileklerde falan ama nafile iner iner dedik inmedi sabaha kadar öle idare ettik hiç uyumadım sabah erkenden dr gittik dr ateş ölçtü gene 39 derece orda şurup verdi dr gene idrar kan ve ciğer filmi çekildi sonuçlar iyi sadece boğazda faranjit dedi dr beyaz beyaz lekeler var dedi boğaz enfeksiyonu olmuş kızım yaa çok dikkat te ediyorum ama geçen gün annemdeyken dışarda işim vardı tubaya ve kızkardeşime bırakmıştım gene ceylini dondurma yemişler meğer bana sölemediler eriyen kısmından 7-8 kaşık verdik diyorlar ondan oldu sanırım böle tabii ben uykusuzluktan stresten migrenim tuttu sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar hastanedeydik kahvaltı bile etmemiştim orda bi poğaça yedim sadece eve geldim bişiiler yedim kızı yedirdim ama uyumadı yavrum ancak şimdi uyudu bi görseniz gözler baygın baygın bakıyor yanaklar al al olmuştu ateşten ALLAH 'a şükür şuan ateş yok 36.6 ölçtüm şimdi minik kuşum biraz rahatladı da uyudu nihayet
ALLAH beterinden saklasın ama benim başım hiç rahat olmayacamı yaww bazen çok yoruluyorum bu hastalık trafiğinden biri bitiyor biri başlıyor sanki hiç boş kalmıyoruz biz olmasak anam babam yada hala teyze bşiiler oluyor hep

hicrancım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzumaa...insanın içi gidiyor bilirim ama ateşte hastalıkla savaşmasından sebep olurmuş dayanıcaz alışıcaz işte

Umutcum aynen beni anlatmışın benim kayınvalimde alışkın olmadığı için Egeye öğünlerini bile kaçırmıyoruz bir yere giderken düşünün yani..Zaten bilemez ne yer ne içer...Geçen işte doğum günümde 9 da çıktık gece 1 de geldik çocuklar gibiydik liseli aşıklar gibi ilk olarak çıktık sani çok güzeldi ama yetmiyor işte...ınsan ayda birde olsa istiyor demi??

hicrancımm üzme kendinii rabbim dermansız dert vermesinn ne yapalım hayat böylee bişey işteeee az büyüsünler geçecek hepsiii geçmiş olsun çokkk canım.

hicrançok geçmiş olsun..aman bunada şükür arkadaşım..gerçi haklısın ..reflüler,ateşler,dişler...amagerçek o oki işte bunlarda geçici..sen migrenine dikkat et..kendini hırpalamamaya gayret et..nasıl olucak diceksin..yine haklısın..ama dondurmada pek yapmaz sanıyorum..herşey ağızında mısal ismetin..heran kollasan bile olmadı yeri yalarken yakaladım kaçkez:)..analar teyzeler yaş itibariyle senelerin yorgunluğu işte bizdede hep hasta..allah kanserdi neblim dermansız dert vermesin.....sizde yok yani herkezde bişiler var hicrancım...

deryacım canım benım..şükür alahıma iyiyiz..on gün oldu iyileşeli...5gün sürdü..siz tatilden döndünüzmü..

duygucum canımbenim..liseli aşkınız ömür boyu sürsün..aslında bu kuzular sayesınde yanyana olsakta ne özlemler yaşıyoruz...dierlerinin pek farkında deilim ama hicran ve senin eşini eh nede olsa arnavut hemşerim benim:) takdir ediyorum...bide deryacımın eşi...oda prılprıl çalışkan çok düzgün gencecik biri...allah kıymet bilen,dürüst eşleri başımızdan eksik etmesin...benimkinin takdiri allaha kaldı yani:)

gerçi faranjit mikrobik deil soğuk algınlıgıyla alakalı galıba dimi?...cok hassas demekki ozaman ceyline hiç soğuk bişi vermemek lazım..

Amasyadan selamlaar.. :)

Herkesler ıyıdır umarım.. bız Amasyadayız dun gece geldık.. ıyıce dınlendık havası bıle rahatlatıyo ınsanı..
Burası kucuk bı sehır gıbı.. Aslan ananesı ve dedesıne alısmaya calısıyor.. dıslerımız cıkıyor artık sonunda..
ıkı alt ın ucu cıktı bardaktan su ıcerken cıt cıt etmeye basladı :) ama agrı kesıcı verıyorum cok agrısı oluyor agrı kesıcı zaten hastalıgı ıcındı dısınıde hafıfletıyor bıraz etkısı gecınce cok huysuz oluyor yıne, ıstahsızlıgı var..
zor yedırıyorum... ıkıncı kasıgı bekleyemeyen cocuk boyle oldu.. cok sukur onun dısnda hersey yolunda..

Artık vakıt buldukca yıne buradayım... mucuklar herkese..

Hoşgeldin Betül eşin gitti sanırım hadi Allah kavuştursun sizi inşallah...Dişlerinizde hayırlı olsun..Sen geldin ben gidiyorum 1 ay:)Sırayla artıkın ...Eylülde bebişlerin doğum gününde hepimiz burda oluruz umarımopuyorumnanaktan

içimde acayip bir sıkıntı var Allahım hayıra çıkarsın...Sanki oğlumun doğumgününde ben olmucakmışım gibi:gitme:

Amin canım inşallah sağol bir tanem..Hatalarıyla günahlarıyla biz bu adamları aldık bir kere artık yapcak birşey yokkaydirigubbakcemile3

hosbulduk, yok canım esım gıtmedı 12 sınde yolculayacagız..
sen nereye gıdıyorsun bır ay memleketmı tatılmı .. tesekkur ederız ayrıca :)

içimde acayip bir sıkıntı var Allahım hayıra çıkarsın...Sanki oğlumun doğumgününde ben olmucakmışım gibi:gitme:

Tobe estagfrullah olurmu hıc oyle sey :teselli: Allah hep beraber uzun bılhassa guzel omur versın ınsallah hepımıze...

Canım az kalmış ama inşallah su gibi geçer askerliği şimdiden Allah kavuştursun o zaman söyleyemem belkide...
Ben Gümüldüre gidiyorum orda 1 aylığına yazlık tuttuk bakalım nasıl geçicek inşallah güzel olur...
Ne bileyim ya içim çok sıkılıyor bugünlerde eşime hep ben olmazsam şöyle yap böyle yap demeye başladım o da delirdin herhalde diyor
Geçenlerdede ben olmazsam oğlumu sünnetinde beyaz ata bindir dedimsenağlama

Allah Allaah...
Sen bındırırsın annesı hıc merak etme... aklına takarsan daha da ılerletebılırsın ısı :) dusunme boyle seyler..

tesekur ederım ayrıca amın... umarım sızın tatılınızde guzel gecer...

İnşallah Allah hepimize nasip etsin sünnetlerini düğünlerini...Ne bileyim içimde sıkıntı var işte Allah korusun kız Allahın vermiş canı zamanını o bilir artıkın:)
Neyse bende gideyim bakayım valizlerin son haline kesin birşeyler unutcam yine ama neleri acabadelikafadulden

Betül hayırlı olsun incileriniz eşin askere gitti galiba..Allah kavuştursun diye aradım birkaç kez ulaşılamıyordu telefonuna
duygu bazen banada geliyor o tür düşünceler,bebeklerimizi çok çok sevdiğimizden kaynaklanıyor..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin,evlatlarımızdan ayırmasın
hicran,çok geçmiş olsun ceyline

off zor yazdım alışamadım bu pcye,garip garip şeyler oluyo yazaken,kayıyo sayfa,mavi içine alıyo yazıyı

Son düzenleme:

amin Emel rabbim ayırmasın kimseyi evladından...Haklısın galiba sevgımızden oluyoropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…