- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.761
Amasyadan selamlaar.. :)
Herkesler ıyıdır umarım.. bız Amasyadayız dun gece geldık.. ıyıce dınlendık havası bıle rahatlatıyo ınsanı..
Burası kucuk bı sehır gıbı.. Aslan ananesı ve dedesıne alısmaya calısıyor.. dıslerımız cıkıyor artık sonunda..
ıkı alt ın ucu cıktı bardaktan su ıcerken cıt cıt etmeye basladı :) ama agrı kesıcı verıyorum cok agrısı oluyor agrı kesıcı zaten hastalıgı ıcındı dısınıde hafıfletıyor bıraz etkısı gecınce cok huysuz oluyor yıne, ıstahsızlıgı var..
zor yedırıyorum... ıkıncı kasıgı bekleyemeyen cocuk boyle oldu.. cok sukur onun dısnda hersey yolunda..
Artık vakıt buldukca yıne buradayım... mucuklar herkese..
hicrançok geçmiş olsun..aman bunada şükür arkadaşım..gerçi haklısın ..reflüler,ateşler,dişler...amagerçek o oki işte bunlarda geçici..sen migrenine dikkat et..kendini hırpalamamaya gayret et..nasıl olucak diceksin..yine haklısın..ama dondurmada pek yapmaz sanıyorum..herşey ağızında mısal ismetin..heran kollasan bile olmadı yeri yalarken yakaladım kaçkez:)..analar teyzeler yaş itibariyle senelerin yorgunluğu işte bizdede hep hasta..allah kanserdi neblim dermansız dert vermesin.....sizde yok yani herkezde bişiler var hicrancım...
deryacım canım benım..şükür alahıma iyiyiz..on gün oldu iyileşeli...5gün sürdü..siz tatilden döndünüzmü..
duygucum canımbenim..liseli aşkınız ömür boyu sürsün..aslında bu kuzular sayesınde yanyana olsakta ne özlemler yaşıyoruz...dierlerinin pek farkında deilim ama hicran ve senin eşini eh nede olsa arnavut hemşerim benim:) takdir ediyorum...bide deryacımın eşi...oda prılprıl çalışkan çok düzgün gencecik biri...allah kıymet bilen,dürüst eşleri başımızdan eksik etmesin...benimkinin takdiri allaha kaldı yani:)
hosbulduk, yok canım esım gıtmedı 12 sınde yolculayacagız..Hoşgeldin Betül eşin gitti sanırım hadi Allah kavuştursun sizi inşallah...Dişlerinizde hayırlı olsun..Sen geldin ben gidiyorum 1 ay:)Sırayla artıkın ...Eylülde bebişlerin doğum gününde hepimiz burda oluruz umarımopuyorumnanaktan
içimde acayip bir sıkıntı var Allahım hayıra çıkarsın...Sanki oğlumun doğumgününde ben olmucakmışım gibi:gitme:
hosbulduk, yok canım esım gıtmedı 12 sınde yolculayacagız..
sen nereye gıdıyorsun bır ay memleketmı tatılmı .. tesekkur ederız ayrıca :)
Tobe estagfrullah olurmu hıc oyle sey :teselli: Allah hep beraber uzun bılhassa guzel omur versın ınsallah hepımıze...
Canım az kalmış ama inşallah su gibi geçer askerliği şimdiden Allah kavuştursun o zaman söyleyemem belkide...
Ben Gümüldüre gidiyorum orda 1 aylığına yazlık tuttuk bakalım nasıl geçicek inşallah güzel olur...
Ne bileyim ya içim çok sıkılıyor bugünlerde eşime hep ben olmazsam şöyle yap böyle yap demeye başladım o da delirdin herhalde diyor
Geçenlerdede ben olmazsam oğlumu sünnetinde beyaz ata bindir dedimsenağlama
Allah Allaah...
Sen bındırırsın annesı hıc merak etme... aklına takarsan daha da ılerletebılırsın ısı :) dusunme boyle seyler..
tesekur ederım ayrıca amın... umarım sızın tatılınızde guzel gecer...
Betül hayırlı olsun incileriniz eşin askere gitti galiba..Allah kavuştursun diye aradım birkaç kez ulaşılamıyordu telefonuna
duygu bazen banada geliyor o tür düşünceler,bebeklerimizi çok çok sevdiğimizden kaynaklanıyor..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin,evlatlarımızdan ayırmasın
hicran,çok geçmiş olsun ceyline
off zor yazdım alışamadım bu pcye,garip garip şeyler oluyo yazaken,kayıyo ediyo,mavi içine alıyo yazıyı
içimde acayip bir sıkıntı var Allahım hayıra çıkarsın...Sanki oğlumun doğumgününde ben olmucakmışım gibi:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?