Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun canım benim

deniz oğlanın son fotosu geçen hafta doktorda
tatilcilerden de foto bekliyozz hadi boş durmayın bakemmm
hicrancım ceylin nası büyümüş öyle yaa maaşallah çok tatlısınız ikinizde

oyyy çok datlı bu oğlan
güzel bebekŞeniz

yürüyo demekkk aaaa çok sevindim yaaa
hayırlı olsun
bende görmek istiyom bizimkinin yürüdüğünü

hosbulduk, yok canım esım gıtmedı 12 sınde yolculayacagız..
sen nereye gıdıyorsun bır ay memleketmı tatılmı .. tesekkur ederız ayrıca :)

]

bizim babamızda 12 sinde gidiyor.
dün sınava girdi. öğretmen asker ihtimali ortadan kalktı
büyük ihtimal kısa dönem olacak inşallah
nereye çıkacak acaba yakın bir yer olsa keşke

bu arada incileriniz hayırlı olsun caNIM

Arkadaşlar ben işlerimi ancak bitirdim artık yatıyorum yarın yola çıkıyoruz giremem artık sanırım hepinizi öpüyorum iyi geceler...Kendinize ve bebişlere iyi bakın ..Sevgiler...

günaydınlar...duygucum canım ben bazen vasiyet yazmayı bile düşünüyorum valla normal herhalde böle şeyler düşünmemiz..arzucum nasılsın yazını okumuştum ama bişey yazamamıştım elim varmadı biraz da...umarım herşey yolundadır...

betüşüm artık aramıza döndün yanii oh bee ösledik seni...eşinin askerliğinin nereye çıktığı belli oldu mu?Allah tez zamana kavuşmanızı nasip etsin inşallah

geçmiş olsun hicrancım şimdi iyidir inşallah ceylin

aslanın yeni incileri hayırlı olsun betülcüm

hicrancım geçmiş olsun canım
betül aslancığın dişleri hayırlı olsunn
duygu iyi tatilller
mertoya da geçmiş olsun
atladığım yoktur inşallah :)
denizomunda dün üst dişi çıktııı :)

gözünaydın gözdecim..şebelek mamunun sırımsırım dizsin incilerini sıkıntısız işallah..çok büyümüş annesi..kartherif olmuş buda:)...1nci dogumgunumuzun fotolarına bakınca şaşırıp kalıcaz:)şimdiden heyecanlıyım...

duygucum ağlattın beni gider ayak..sanırım anne özlemini yaşadığın için aynı korkuları taşıyosun yüreğinde..süper olucak duygucum bence bu sefer tatili.hem evde tutmuşsunuz en güzeli..nerde bizde oyle ev felan tutcak eş..benım paramla bile tutmaz valla..sağlık olsun..borcu vardır kesin çünki..çok darlandım bende bu adamdan ama hayırlısı bakalım..3 ..5 ..7 ye kadar yolu var:)

betülcüm çok özledik seni..sensiz tatsız buralar...senin için deişiklik olucak..daha kolay vakıt geçireceksin eşinin yoklugunda ailenle...allah başımızdan eksik etmesin ne diyeyim..

emel mert nasıl oldu..bi ses ver....

sehercim eşinle düzelttinizmi arayı biraz...

hıçkırıkmı..allah allah..benımkıde zaman zaman hıçkırır...hışkırık mideyle alakalı sanırım..üşüttü dedik ama ateşide yok dimi..bence yine diş dicem ama..bilemiyorumki..yarın olmassa bi gösterirsin...

serapcım sizin askerin gitmesine de az kalmış sağlıkla gidip sağlıkla dönerler inşallah.

umutcum birkaç gündür iyi gibiyiz en fazla pazara kadar sürer iyiliğimiz. pazar günü ben yine çıkalım diyecem o işim var diyecek her zamanki kısırdöngü tekrar edicek ben babamlarla takılacam o da sevgili arkadaşlarıyla mangal yakacak falan. bizim hayatımız da böyle geçecek artık napıyım. sabır sabır diyorum ama bi de patlama anım geliveriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…