- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.781
mertin geçen gece 4 kez istifra etti,o zamandan beride iştahı yok, yemez oldu
selam kızlarr nabersiniz.
ben pek iyi değilim dün saat 4 gibi ceylin ateşlendi 38 derece ateşi vardı dişlerdendir dedim yarım fitil verdim geçer gibi oldu sonra eşimin halası siyami ersekte yatıyordu oraya gittik görümcemle falan ceylini anneme bıraktık kızkardeşim ordaydı o baktı celine tuba ile beraber neyse bizdaha dönüşe yeni geçmiştik saat 10 gibi aradılar bizi ceylinin ateşi 39 diye ay eve nasıl döndüm bilmiyorum yol bitmedi bir türlü gelene kadar telefon açık geldik anneme şurup verdirdim biz vardığımızda ateşi 37.5 olmuştu çıktık eve geldik ama daha biz eve yetişmeden baktım gene yanmaya başladı kız eve geldik mama yedirdim az bişii yedi ağzına bkiim dedim bırakmadı boğazlarından şüphelendim ama nafile bakamadık yarım yamalak biraz kızarıklık farkettim ama emin de olamadım fitil verdim gene 39.2 idi ateş yarım saat sonra falan indi gene ama 37.8 e ancak yani bide duş aldırdım ıslak bez devamlı kafada el kol bileklerde falan ama nafile iner iner dedik inmedi sabaha kadar öle idare ettik hiç uyumadım sabah erkenden dr gittik dr ateş ölçtü gene 39 derece orda şurup verdi dr gene idrar kan ve ciğer filmi çekildi sonuçlar iyi sadece boğazda faranjit dedi dr beyaz beyaz lekeler var dedi boğaz enfeksiyonu olmuş kızım yaa çok dikkat te ediyorum ama geçen gün annemdeyken dışarda işim vardı tubaya ve kızkardeşime bırakmıştım gene ceylini dondurma yemişler meğer bana sölemediler eriyen kısmından 7-8 kaşık verdik diyorlar ondan oldu sanırım böle tabii ben uykusuzluktan stresten migrenim tuttu sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar hastanedeydik kahvaltı bile etmemiştim orda bi poğaça yedim sadece eve geldim bişiiler yedim kızı yedirdim ama uyumadı yavrum ancak şimdi uyudu bi görseniz gözler baygın baygın bakıyor yanaklar al al olmuştu ateşten ALLAH 'a şükür şuan ateş yok 36.6 ölçtüm şimdi minik kuşum biraz rahatladı da uyudu nihayet
ALLAH beterinden saklasın ama benim başım hiç rahat olmayacamı yaww bazen çok yoruluyorum bu hastalık trafiğinden biri bitiyor biri başlıyor sanki hiç boş kalmıyoruz biz olmasak anam babam yada hala teyze bşiiler oluyor hep
deniz oğlanın son fotosu geçen hafta doktorda
tatilcilerden de foto bekliyozz hadi boş durmayın bakemmm
hicrancım ceylin nası büyümüş öyle yaa maaşallah çok tatlısınız ikinizde
oyyyyyyyyyyy denizoyaa bakk kocaman olmuşşş, maşallah kuzumaaa, aynen ege paşada öyle hiç durmuyooo, bizimki artık yürüyooo hiç durmuyooo hattaa koşmaya çalışıyo koşmaya çalışınca düşüyorrrr maşallahh kuzularaa ve her gün farklı bişi yapıyoooo çok değişiyolar gün gün vee ege artıkk uykusu gelince yada uykudan kalkıncaa aslaaa başkasının kucağına gitmiyooo basıyoo ağlamaya
hosbulduk, yok canım esım gıtmedı 12 sınde yolculayacagız..
sen nereye gıdıyorsun bır ay memleketmı tatılmı .. tesekkur ederız ayrıca :)
]
Arkadaşlar ben işlerimi ancak bitirdim artık yatıyorum yarın yola çıkıyoruz giremem artık sanırım hepinizi öpüyorum iyi geceler...Kendinize ve bebişlere iyi bakın ..Sevgiler...
selam kızlarr nabersiniz.
ben pek iyi değilim dün saat 4 gibi ceylin ateşlendi 38 derece ateşi vardı dişlerdendir dedim yarım fitil verdim geçer gibi oldu sonra eşimin halası siyami ersekte yatıyordu oraya gittik görümcemle falan ceylini anneme bıraktık kızkardeşim ordaydı o baktı celine tuba ile beraber neyse bizdaha dönüşe yeni geçmiştik saat 10 gibi aradılar bizi ceylinin ateşi 39 diye ay eve nasıl döndüm bilmiyorum yol bitmedi bir türlü gelene kadar telefon açık geldik anneme şurup verdirdim biz vardığımızda ateşi 37.5 olmuştu çıktık eve geldik ama daha biz eve yetişmeden baktım gene yanmaya başladı kız eve geldik mama yedirdim az bişii yedi ağzına bkiim dedim bırakmadı boğazlarından şüphelendim ama nafile bakamadık yarım yamalak biraz kızarıklık farkettim ama emin de olamadım fitil verdim gene 39.2 idi ateş yarım saat sonra falan indi gene ama 37.8 e ancak yani bide duş aldırdım ıslak bez devamlı kafada el kol bileklerde falan ama nafile iner iner dedik inmedi sabaha kadar öle idare ettik hiç uyumadım sabah erkenden dr gittik dr ateş ölçtü gene 39 derece orda şurup verdi dr gene idrar kan ve ciğer filmi çekildi sonuçlar iyi sadece boğazda faranjit dedi dr beyaz beyaz lekeler var dedi boğaz enfeksiyonu olmuş kızım yaa çok dikkat te ediyorum ama geçen gün annemdeyken dışarda işim vardı tubaya ve kızkardeşime bırakmıştım gene ceylini dondurma yemişler meğer bana sölemediler eriyen kısmından 7-8 kaşık verdik diyorlar ondan oldu sanırım böle tabii ben uykusuzluktan stresten migrenim tuttu sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar hastanedeydik kahvaltı bile etmemiştim orda bi poğaça yedim sadece eve geldim bişiiler yedim kızı yedirdim ama uyumadı yavrum ancak şimdi uyudu bi görseniz gözler baygın baygın bakıyor yanaklar al al olmuştu ateşten ALLAH 'a şükür şuan ateş yok 36.6 ölçtüm şimdi minik kuşum biraz rahatladı da uyudu nihayet
ALLAH beterinden saklasın ama benim başım hiç rahat olmayacamı yaww bazen çok yoruluyorum bu hastalık trafiğinden biri bitiyor biri başlıyor sanki hiç boş kalmıyoruz biz olmasak anam babam yada hala teyze bşiiler oluyor hep
Amasyadan selamlaar.. :)
Herkesler ıyıdır umarım.. bız Amasyadayız dun gece geldık.. ıyıce dınlendık havası bıle rahatlatıyo ınsanı..
Burası kucuk bı sehır gıbı.. Aslan ananesı ve dedesıne alısmaya calısıyor.. dıslerımız cıkıyor artık sonunda..
ıkı alt ın ucu cıktı bardaktan su ıcerken cıt cıt etmeye basladı :) ama agrı kesıcı verıyorum cok agrısı oluyor agrı kesıcı zaten hastalıgı ıcındı dısınıde hafıfletıyor bıraz etkısı gecınce cok huysuz oluyor yıne, ıstahsızlıgı var..
zor yedırıyorum... ıkıncı kasıgı bekleyemeyen cocuk boyle oldu.. cok sukur onun dısnda hersey yolunda..
Artık vakıt buldukca yıne buradayım... mucuklar herkese..
içimde acayip bir sıkıntı var Allahım hayıra çıkarsın...Sanki oğlumun doğumgününde ben olmucakmışım gibi:gitme:
mertin geçen gece 4 kez istifra etti,o zamandan beride iştahı yok, yemez oldu
bizim babamızda 12 sinde gidiyor.
dün sınava girdi. öğretmen asker ihtimali ortadan kalktı
büyük ihtimal kısa dönem olacak inşallah
nereye çıkacak acaba yakın bir yer olsa keşke
bu arada incileriniz hayırlı olsun caNIM
gözünaydın gözdecim..şebelek mamunun sırımsırım dizsin incilerini sıkıntısız işallah..çok büyümüş annesi..kartherif olmuş buda:)...1nci dogumgunumuzun fotolarına bakınca şaşırıp kalıcaz:)şimdiden heyecanlıyım...
duygucum ağlattın beni gider ayak..sanırım anne özlemini yaşadığın için aynı korkuları taşıyosun yüreğinde..süper olucak duygucum bence bu sefer tatili.hem evde tutmuşsunuz en güzeli..nerde bizde oyle ev felan tutcak eş..benım paramla bile tutmaz valla..sağlık olsun..borcu vardır kesin çünki..çok darlandım bende bu adamdan ama hayırlısı bakalım..3 ..5 ..7 ye kadar yolu var:)
betülcüm çok özledik seni..sensiz tatsız buralar...senin için deişiklik olucak..daha kolay vakıt geçireceksin eşinin yoklugunda ailenle...allah başımızdan eksik etmesin ne diyeyim..
emel mert nasıl oldu..bi ses ver....
sehercim eşinle düzelttinizmi arayı biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?