- Konu Sahibi Girl and baby
-
selam kızlar ben geldimmm naberlerrr .ben kontrolüm vardı bugün hem benim hem kızımı götürdüm doktora benim bandajlar çıktı sezeryan izi öle fazla değil maşallah dr iyi dedii kızımada dr sütümü ölçtü mama talviyesi verdi günde 2 defa mama vericez sütüm az geliyormuş kızıma gazı da çokmuş yavrum ondan durmuyormuş 3 gecedir sabahlıyoruz gündüzde huysuzluk ediyor bukadarcık uykuyla nasıl duruyor minik kuşum bilmiyorum valla burnu da fırıl fırıl dı dr damla verid 5 gün kullanıcazz d vitaminini sordum 1 aylık olunca 10 gün sonra vericem şimdi değil dedi şuan yatıyor benim hanfendi arabaya binince uyuyor zillii az sonra uyanır o uyanana kadar bakiim size dedim
Hıcran doktor sutunun az geldıgını neye ıstınaden soyledı.. sen az oldugunu anlıyormuydun kendın ?..
mama ları gecemı verıceksın gunduz mu ? sutun az ıse kılo alımı nasıl dı bebegının artıs yokmuydu ?
Kızlar yarım saattir yazdıklarınızı okuyorum.Sorunlarımız hep aynı gerçekten.Uykusuzluk,gaz,kusma,ıkınma,uykuda tuhaf sesler çıkarma hepsi benim bebişte de var.Ben burada yazılanları okuyunca rahatlıyorum biraz doğrusunu isterseniz.Yoksa bu sorunları yalnızca ben yaşıyorum sanıp moralimi iyice bozucam.Kız kardeşim de bugün aynı şeyi söyledi.Ne güzel hep beraber büyütüyosunuz bebişleri dedi.Gerçekten de öyle.Hepinize teşekkür ediyor bebişlerinizi de çok öpüyorum.
bu arada dr milupanın rezene çayını verdi kızıma gaz için daha önce verdiği şurup yeterli gelmedi sanırım
hicrancım bende merak ettim nasıl ölçtü dr un sütünü
sağdınızmı anlamadım benim oğlum emmiyo gündüzleri süt sağıp veriyorum gece de mmama ama normalde ne kadar içer(100 ml sağıyorum daha doğrusu o kadar anca cıkıyo ) bi bebek bilmiyorumki doyuyomu tam olarak anlamıyorum dr da bişey demedi sen sağ ver diyo bu arada kızın kac kl benim oğlum 4400 gr doğdu cok mama veripte midesini genişletmekte istemiyorum daha doğrusu etraftakiler öyle söylüyo ,bi taraftan aç kalrsa zayıflarsa diyorum ne biliyim ya bebeğin emmemesi o kadar zorki
bence mamaya alıştırıpta sütün azalmasın cnm cünkü hep ne kadar emzirirsen okadar gelir diyolar bu arada emzirmeyi ne kadar isterdim bilemezsiniz arkadaslar içimde ukde kaldı
sağdınızmı anlamadım benim oğlum emmiyo gündüzleri süt sağıp veriyorum gece de mmama ama normalde ne kadar içer(100 ml sağıyorum daha doğrusu o kadar anca cıkıyo ) bi bebek bilmiyorumki doyuyomu tam olarak anlamıyorum dr da bişey demedi sen sağ ver diyo bu arada kızın kac kl benim oğlum 4400 gr doğdu cok mama veripte midesini genişletmekte istemiyorum daha doğrusu etraftakiler öyle söylüyo ,bi taraftan aç kalrsa zayıflarsa diyorum ne biliyim ya bebeğin emmemesi o kadar zorki
bence mamaya alıştırıpta sütün azalmasın cnm cünkü hep ne kadar emzirirsen okadar gelir diyolar bu arada emzirmeyi ne kadar isterdim bilemezsiniz arkadaslar içimde ukde kaldı
Bende bebeğime milupanın rezene çayını verdim ama benim oğluma dokundu sanırım hiç kusmayan çocuk kusmaya başladı bide gazına pek fayda etmedi her gece sabaha karşı mutlaka sancı krizine giriyo yavrum umarım senin kızına faydası olur hicrancım,bu arada sütünü nasıl ölçtü nasıl anladı az olduğunufisfisfis
Canım merak ettim sen neden emziremiyosun bende emziremiyorum çünkü göğüs ucum yok çok çabaladım alamadı silikon ucuda istemedi bende biberonla veriyorum şuan verdiğim miktar 2 satte 50cc.azmı acaba valla sizce artırmalımıyım
ya nedensen sanırım tum bebekler sabaha karsı gaz yada kaka yapma problemını daha cok yasıyor neden acaba cok merak edıyorum.. bızımkıde butun gece rahat uyusa da 4-5 ten sonra muhakkak baslıyor o seslerı cıkarmaya.. ıhh mıhh dıye.. bu sabah 6,30 dan sonra basladı bıraz rotarlı olarak.. banyo yapınca butun gece daha rahat oluyor..Şeniz
Canım merak ettim sen neden emziremiyosun bende emziremiyorum çünkü göğüs ucum yok çok çabaladım alamadı silikon ucuda istemedi bende biberonla veriyorum şuan verdiğim miktar 2 satte 50cc.azmı acaba valla sizce artırmalımıyım
ya kızlar ben manuel sut sagma makınesı ıle maksımum 25-30 cc sagabılıyorum.ondan sonra gogsum cok acıyor.sızın bahsettıgınız rakamlar super ya 60 cc 100 cc falan.bır keredemı sagıyorsunuz bu kadar sutu.benım nıye olmuyor ben anlamıyorum
ya nedensen sanırım tum bebekler sabaha karsı gaz yada kaka yapma problemını daha cok yasıyor neden acaba cok merak edıyorum.. bızımkıde butun gece rahat uyusa da 4-5 ten sonra muhakkak baslıyor o seslerı cıkarmaya.. ıhh mıhh dıye.. bu sabah 6,30 dan sonra basladı bıraz rotarlı olarak.. banyo yapınca butun gece daha rahat oluyor..Şeniz
ya kızlar ben manuel sut sagma makınesı ıle maksımum 25-30 cc sagabılıyorum.ondan sonra gogsum cok acıyor.sızın bahsettıgınız rakamlar super ya 60 cc 100 cc falan.bır keredemı sagıyorsunuz bu kadar sutu.benım nıye olmuyor ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?