- Konu Sahibi Girl and baby
-
duygucum manuelle cok zor oluyo benim arkads elektrikli pompa verdi cok iyi tabi göğüs acıyo ama napalım dayancaz bu arada ben humana still tee kullanıyorum onun etkisi varmı sütte bilmiyorum ama bi umut devam erdiyorum doğumdan beri bu arada drum önermişti
humanayı bende kullanıyorum ama günde 2 bardak ancak içiyorum onun dışında meyve suyu 3 litre su komposto 1 bardak ıhlamurr 1 fincan rezene vss birsürü sıvı alıyorum ama sanırım benim sütüm normalde fazla olmuyor demekki üzümde çok yapıyor yediğim zaman farkediyorum ama e oda bir yere kadar yapıyor yanii helva da yiyorumm hurma falan yani akşama kadar ağzım durmuyor ama nafile inşallah çoğalır valla ben doğumdan beri kızım göğsüme yapışık nerdeyse ama çok emzirmek sütü çoğaltır dedikleri doğru değil yada bana uymadı benim kadar emziren birinin sütü gelmediyse ne diyeyim bilmem yanii
cnm benim minik sıpa ağzına alınca ittiriyo hiç istemiyo ucu vardı ama süt ilk bikac gün azdı ilk gün hiç yoktu hemşireler biberonla mama dayadılar ve maalesef yanluş biberon secimide etkili biberonun meme ucu büyükmüş ondan rahatca içince memeyi hiç istemedi avaz avz bağırıyo acken vermeye kalktım uyurken vermöeye kalkt ım ne yaptıysam olmadı bence sen gec kalmış sayılmazsın cnm pompayla göğüs ucunu cıkarABİLİRSİN
canım elektrikliden al bende medelanınki var idare eder daha iyileride var ama pahalı buda işe yarıyor bende de manuel vardı ancak 40 sağabilmiştim göğsüde acıtıyor dediğin gibi ama elektirikliler hem pratik hem acıtmıyor ben 60 ı 10-15 dk da sağabildim zaten ileriye gidemedim süt gelmiyor artık belki makina yeterince vakumlamıyordur diye çocuğu kucaklayıp emzirmeyi denedim alacakmı diye boş boş emdi yutkunamadı zavallım sonra kızıp asenağlamağlamaya başladı
ne kadar yanlıs bır davranıs olmus yaa.. benımde ılk gun sut gelmedı belkı cok cok az mıktarda geldı bılmıyorum ama sıkınca sadece seffaf sıvı cıkıyordu 1 damla...
ama bebegım sureklı emdı 1 gune geldı sutum sonrasında.. emmezse tabıkı gelmez.. nasıl hemsırelermıs anlamadım yahu hemen mamayı dayamıslar hemde buyuk uclu bıberonla..
anne sutu o kadar onemlı bırseykı bunun onemını oncelıkle onarın bılmesı gerek degıl mı sen mama verelım desen sana kızmaları lazım ken.. ben anlamıyorum dogrusu...
Ah Ah su cahıllık yok mu ne bela bırsey..
şimdi nasıl pekı selıın göğsünü hiç mi emmiyor hep sagıp mı verıyorsun ? sutun guzel gelıyor mu pekı ?
benım doğum yaptıgım hastanenın hemsırelerı cok ıyıydı Allahtan göğsüm cok yaraydı kanıyordu sagarken bebekte emdıkten sonra bır mıktar kanlı kusuyordu sutu.. ona ragmen bıraktırmadılar emmeyı anne sutu bızım ıcın cok onemlı dedıler.. hıc olmadı kendınız elınızle sıkarak kasıkla verebılırsınız dedıler ama asla bıberon kullanma dedıler.. cok sukur onada gerek kalmadı.. fototerapi gordugu zaman bır gece hastanede kaldıgındada onlarda sagdımgımız sutu bardakla vermısler kucuk kadeh gıbı bardak.. bıberon kullanmıyorlar.. hemsırede doktorda buyuklerde cok onemlı ınsaların yanlsı yapmasına cok sebep oluyrolar..tabı onların umrunda degıl bugun varsın yarın yoksun.. cok kızıyorum cok..
göğsümü hiç emmiyo hep sağıyorum geceleri ise mama veryom iki kez --aynen öyle betül büyükler düşünmüyo sevinçten ya da endişeden yanlış yapmamıza neden oluyolar bişeyde denmiyo kucaga almalar evde gezdirmeler ayakta sallamalar falan şimdi poposuna vura vura uyuyo bizimki yatırınca kendi uyumuyo alıştırmaya bağlı zaten ilk zamnlar öyle davranıyoduki büyükler ben kendmi sadece sütçü gibii hissediyodum emmediği için geceleri yanlarına alıp bile uyudular sinir oldum ama napıyım nasılsa gecici dedim
selincim aynı sıkıntıları bızde yasıyoruz malesef.bızımkılerde geldıklerınde bebek uyuyor oluyor sırf sevmek ıcın kaldırıyorlarkötükedihüso
deliriyorum o zaman cunku benım bebegım uyanır uyanmaz susturmanın tek yolu meme..
baslıyor aglamaya ben alıyorum tabı kucagıma emzırmeye gıdıyorum.
kayınvalıdem yanına almak ıstedı asla ızın vermedım..sezeryandan cıktıgım gun dıkıslerımın acısıyla bıle aglıya aglıya kalktım
sakın ızın verme canım almalarına.bu konuda tavız verme benım fıkrıma.s.[/QU
duygucum uzak şehirlerdeyiz geçici bi durum diye bişey diyemedim hoş olmasada bişey diemem ben allah var cok yardımları dokundu ama oğluşumu paylaşmak istemedim sanırım kimseyle
haklısın aslında cok sıvı tüketemiyorum acıkcsı sudan midem bulanıyo artık valla hamillekte cok içnce üzüm kurumu olcak bu arada büyük kızında nasıldı sütün
Slm.herkese umarım hepiniz ve bebişler iyisinizdir,ben fazla takılamıyorum artık fazlaca sorunlarımız var,maşallah hepinize çok özeniyorum emzirmek çok güzel bi duygu olmalı ben emziremiyorum bebeğim tutamıyor çünkü o kadar istiyorki oda kavramayı ama çocuk ne yapsın uçları zaten minicikti iyice kayboldu,silikon uçlada alamdı bakalım sürekli marka deniyoruz bakalım inşallah bi tanesi işe yarar lütfen benim ve bebeğim içinde dua edin gerçekten emzirmeyi çok ama çok istiyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun..Şuan uyuduğu için bi bakayım dedim sizlerede,ay beni bi görseniz kızlar acaip perişan görünüyorum acil bakıma ihtiyacım var ama bebişin işlerinin biraz düzene girmesi lazım kendimi toplamak için,bu arada 12 kilo verdim umarım en kısa zamanda eski kilomada kavuşurum..
Bu arada aranızda silikon uç kullanan varsa bana marka tavsiye edebilirmi?Bebedor ve wee ninkini denedim almadı başka hangisini kullanayım bilginiz varsa söyleyin kızlar hemen deneyelim..
aynı problem benim bebişimde de var - bu gün tekrar doktorumuza sorduk - 6 ayina kadar devam edebilir,burunda bir hırıltı gibi birşey var,genelde sabaha karşı oluyor,TONİMER 4x2şer damla damlatmamızı söyledi,temizlenmesine yardımcı oluyormuş.Uykuda boğazını sıkıyormuş gibi sesler çıkartıyor benim bebeğim, onu sordum tükürüğü genzine kaçıyordur nefes alamıyordur, ondandır dedi(
Genelde sabaha karşı çıkartıyor o sesleri.Ödümü patlatıyor.
2 aylık olduğunda aynı gün 3 aşı birden olacakmış beeklerimiz.Şimdiden onun sıkıntısı bastı bana, bugün iğne olurken çok ağladı bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?