- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.221
Ayy hicran benim sorunuma parmak bastınnBen boraya bazen çok sinirleniyorumm sonra suçluulk hissi duyuyorum..Kızıyorum bazen..Yavrumm anlamıyorda..Hele göğüs ucumu ısırınca deliye dönüyorumm..
hicranımm güzelim benim eşim hiçbirşey yapmıyor bugün bile sen biraz ilgilen ben bir süpürge tutayım eve dedim demesemde olurmuş ogluşum yanımdan ayrılmadı gerçi kendim yalnızkende yapıyorum ama baktım beyfendi başka şeyle ugraşıyor bide ooo şimdi o yarım saat sürer bende dedim 10-15 dk dedim.ki daha bu birisi güzelimm oo hangi biirini anlatayım anlatmakla bitmez şekercim. bide ozana birşeyi yapmaması için anlatacagına durduracagına diyeyim çok bagırıyor en çok beni bu üzüyor. ben kıyamıyrum kuzumaa.
hicranım ne zor şeyler atlatmışsın güzelim çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.
Boşver Aslıcımm,İnşallah Ozan ege laf dinlemeye başlasın Annesini hiç üzmez..Sen çok iyi bir anne olacağından uslu bir çocuk olur İnşallah..Babasınada gerek kalmaz..
ya tamam bende bazen kızıyorum ceyline ama hemen kendimi topluyorum genelde gülerek hep 32 diş dışarda vaziyette olmaz yapma demeye çalışıyorum öle olunca hep güleç oluyorlar çocuklar hem 3 yaşına kadar karakter oturuyor bunu da dikkate almak lazım asabiyet asabiyeti getirir kendimize hakim olmamız lazım bu akşam mesela mutfakta iftar sofrasındayız ceylin pencere önünde duran biblo şeklindeki küllüğü düşürdü tabii yere düşer düşmez şangırrr parça parça oldu yavrum okadar korktuki hemen babasının bacaklarına sarıldı ağladı uuu uuu diyor sanki kazara oldu kızmayın bana der gibi bakıyordu bende hemen aldım kucağıma öptüm kırdınmı kızım olsun ama bidaha yapma bak ufff olursun dedim nasıl yanağıma yanağını yasladı güldü anlatamam konuşamasalarda anlıyorlar onlarr hemde herşeyiii
Edacımm maşallah canım pek güzelsinn ve çok gençsin herhalde güzelim yaş kaç sorması ayıptır:))
kıslar iyi geceler..ben kaçar.2 gündür misafirlerim vardı..yoruldum gidip yatayım.gece kıvanç 10 kere kalkıyor.zoru neyse..
inş. hava iyi olurda cumartesi buluşmaya gelirim.
laan gül bizi öle havalı bir yer davet etmişşsin kii 1 portakal suyu 27 tl.çikmiş.akşama misafirliğe gelen akrabalarımız gitmişler öle deiler..en iyisi su içmek ))))..o da 5 tl derler enaz.misafirlerim isterseniz beraber gidelim dediler.eşime de beraber gezeriz dediler.yine kesin söz veremem bacım..senimn tel. varmıydı ben de .yok galiba.özelden bir atıver canım...zengin karii sen buralara çok gidisin galiba..duygu kesin gelecekmi? aradınmı?
kıslar iyi geceler..ben kaçar.2 gündür misafirlerim vardı..yoruldum gidip yatayım.gece kıvanç 10 kere kalkıyor.zoru neyse..
inş. hava iyi olurda cumartesi buluşmaya gelirim.
laan gül bizi öle havalı bir yer davet etmişşsin kii 1 portakal suyu 27 tl.çikmiş.akşama misafirliğe gelen akrabalarımız gitmişler öle deiler..en iyisi su içmek ))))..o da 5 tl derler enaz.misafirlerim isterseniz beraber gidelim dediler.eşime de beraber gezeriz dediler.yine kesin söz veremem bacım..senimn tel. varmıydı ben de .yok galiba.özelden bir atıver canım...zengin karii sen buralara çok gidisin galiba..duygu kesin gelecekmi? aradınmı?
Edacım tşkler canım bende öyle ümit ediyorum canım akıllı oglum beni üzmez.
kızlar size anlatmayı unuttum bugün istda hava yagışlı ve soguk diye bakıcıyı çagırdım dün akşamdan misafirim gelecek adanadan eltisi geliyormuş tamam ben getiririm dedim neyse bıraktım ama nasıl bıraktım geçen sene komşumun bakması daha başkaydı sanki,bugün okulda içim buruktu,sanki bir yanım yok gibiydi,sürekli arayıp durdum. çok şükür hiç eziyet etmemiş ugur böcegim sonrasında ben gittimki beni görür görmez yürümeyi bilse belki koşacaktı kanepedeydi hemen bir inişi var ve bir emekleyişi vardıki sormayın gitsin bogazım dügümlendi sonrasında kucagıma bir aldım ellerini omuza atıp bir sarıldıkı eridim bittim ben, başını omzuma yasladı kollarıylada sarıldı agladımm. :gitme:biraz durduk sonra evimize gelip birlikte uzandık kuzumla.
edacım hkikaten çıtır karısın maşallahhhulen doğru söle o çocuğu senmi doğurdunnnnkaydirigubbakcemile3
Edacım tşkler canım bende öyle ümit ediyorum canım akıllı oglum beni üzmez.
kızlar size anlatmayı unuttum bugün istda hava yagışlı ve soguk diye bakıcıyı çagırdım dün akşamdan misafirim gelecek adanadan eltisi geliyormuş tamam ben getiririm dedim neyse bıraktım ama nasıl bıraktım geçen sene komşumun bakması daha başkaydı sanki,bugün okulda içim buruktu,sanki bir yanım yok gibiydi,sürekli arayıp durdum. çok şükür hiç eziyet etmemiş ugur böcegim sonrasında ben gittimki beni görür görmez yürümeyi bilse belki koşacaktı kanepedeydi hemen bir inişi var ve bir emekleyişi vardıki sormayın gitsin bogazım dügümlendi sonrasında kucagıma bir aldım ellerini omuza atıp bir sarıldıkı eridim bittim ben, başını omzuma yasladı kollarıylada sarıldı agladımm. :gitme:biraz durduk sonra evimize gelip birlikte uzandık kuzumla.
Haklısın canım Asabiyet asabiyeti getirir...Kırmasına hiç kızmıyorum..Hem yaramaz hem iştahsız olunca geliyorlarr bana..Yemek saati yakşatığında soğuk terler boşanıyor vücudumdan..
O kadar masumlarki bağırsak bile gülebiliyorlar...Allahım korusunn..
Teşekkür ederim canım,25 yaşındayım:) Pekte genç değilimm:)
27 ytl mi kafamçokkarıştı
Ayy yavrum benimm..
Aslı canım eve kamera filan taktırsann..araştırdın mı hiç? senin yerinde olsamm hemen taktırmayı düşünürdümm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ayy teşekkür ederiimm gece gece basın havayı:))
25 e genç değilimmi diyon kızz sen bide benim gibi olsan nolur bilmiyom ulen 34 yaşındayım ben 9 yaş var aramızdaaaa fizikte yerinde maşallah sende çıtırsın çıtırrrrr ben 3 sene önce kimselere inandıramazdım 12 yaşında kızım var ben 31 yaşındayım diye ama düşüklerdi amaliyatlardı çötüm be morukkk kaydirigubbakcemile3 ama zimliyim eski formuma ve gençliğime dönücem ruhumu beslicemmmkaydirigubbakcemile3
Edacım oo canımm sen çok gençsin güzelimm
bende kaçıyom millet allah rahatlık versin herkese kızım uyumuştu uyandı bağrınıyor minik böceğim gidemde koynuma alıp yatırayım onra doğru beşiğine tabii alıştı zilli gece ve sabah böle yapıyor yanıma alana kadar uyumuyor valla odayı nasıl ayırıcam bilemiyorum yanii
Ayy hicran benim sorunuma parmak bastınnBen boraya bazen çok sinirleniyorumm sonra suçluulk hissi duyuyorum..Kızıyorum bazen..Yavrumm anlamıyorda..Hele göğüs ucumu ısırınca deliye dönüyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?