Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayy hicran benim sorunuma parmak bastınn Ben boraya bazen çok sinirleniyorumm sonra suçluulk hissi duyuyorum..Kızıyorum bazen..Yavrumm anlamıyorda..Hele göğüs ucumu ısırınca deliye dönüyorumm..

ya tamam bende bazen kızıyorum ceyline ama hemen kendimi topluyorum genelde gülerek hep 32 diş dışarda vaziyette olmaz yapma demeye çalışıyorum öle olunca hep güleç oluyorlar çocuklar hem 3 yaşına kadar karakter oturuyor bunu da dikkate almak lazım asabiyet asabiyeti getirir kendimize hakim olmamız lazım bu akşam mesela mutfakta iftar sofrasındayız ceylin pencere önünde duran biblo şeklindeki küllüğü düşürdü tabii yere düşer düşmez şangırrr parça parça oldu yavrum okadar korktuki hemen babasının bacaklarına sarıldı ağladı uuu uuu diyor sanki kazara oldu kızmayın bana der gibi bakıyordu bende hemen aldım kucağıma öptüm kırdınmı kızım olsun ama bidaha yapma bak ufff olursun dedim nasıl yanağıma yanağını yasladı güldü anlatamam konuşamasalarda anlıyorlar onlarr hemde herşeyiii

kıslar iyi geceler..ben kaçar.2 gündür misafirlerim vardı..yoruldum gidip yatayım.gece kıvanç 10 kere kalkıyor.zoru neyse..

inş. hava iyi olurda cumartesi buluşmaya gelirim.
laan gül bizi öle havalı bir yer davet etmişşsin kii 1 portakal suyu 27 tl.çikmiş.akşama misafirliğe gelen akrabalarımız gitmişler öle deiler..en iyisi su içmek ))))..o da 5 tl derler enaz.misafirlerim isterseniz beraber gidelim dediler.eşime de beraber gezeriz dediler.yine kesin söz veremem bacım..senimn tel. varmıydı ben de .yok galiba.özelden bir atıver canım...zengin karii sen buralara çok gidisin galiba..duygu kesin gelecekmi? aradınmı?

Boşver Aslıcımm,İnşallah Ozan ege laf dinlemeye başlasın Annesini hiç üzmez..Sen çok iyi bir anne olacağından uslu bir çocuk olur İnşallah..Babasınada gerek kalmaz..

hicranım ne zor şeyler atlatmışsın güzelim çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et.

ooo bende zor şeyler çok anam ama allaha şükür dayandım ben güzelim allah dayanma gücü sabır veriyor rabbim beterinden saklasın e tabii bu kadar şeyin arkasından vücut iflas ediyor o ayrı ama toparlanıyorsun yarım yamalakta olsa ayakta duruyorsun işte bide arsızlık olmasa düşerim herhalde iyi yanı acıya dayanıklı bir vücudum oldu öle hafif şeyler beni etkilemiyor migrenim mesela krize girmeden beni pek sarsmıyor belim tutulmadıkça sorun olmuyor ki allaha şükür ameliyattan sonra olmadı hiçç e dizim desen çok yol yürümedikçe ve ayakta çok kalmadıkça heleki toukluyla ağrı yapmıyorr ama ameliyat oldukya sakat işte anam futblcular gibi sıkı spor yapsak belki böle olmadı daha iyi olurdu ama tembellik işte netçen
sezeryanda göbek malum biraz sarkıklık var aynada kendimi görmekten iğreniyom o derece yanii

rahimde perde var diye histereskopiye girdiğimde de narkoz yemiştim ben hamile kaldığım yıl hemde peşpeşe narkozlarda şişirdi beni sanırım biraz kaydirigubbakcemile3
e 2 aşılama 2 yıl içinde 3 düşük daha ne yaşayayım yaww valla bende sayınca kötü oluyom kapatalım bu konuyu demiiikaydirigubbakcemile3

Boşver Aslıcımm,İnşallah Ozan ege laf dinlemeye başlasın Annesini hiç üzmez..Sen çok iyi bir anne olacağından uslu bir çocuk olur İnşallah..Babasınada gerek kalmaz..

Edacım tşkler canım bende öyle ümit ediyorum canım akıllı oglum beni üzmez.
kızlar size anlatmayı unuttum bugün istda hava yagışlı ve soguk diye bakıcıyı çagırdım dün akşamdan misafirim gelecek adanadan eltisi geliyormuş tamam ben getiririm dedim neyse bıraktım ama nasıl bıraktım geçen sene komşumun bakması daha başkaydı sanki,bugün okulda içim buruktu,sanki bir yanım yok gibiydi,sürekli arayıp durdum. çok şükür hiç eziyet etmemiş ugur böcegim sonrasında ben gittimki beni görür görmez yürümeyi bilse belki koşacaktı kanepedeydi hemen bir inişi var ve bir emekleyişi vardıki sormayın gitsin bogazım dügümlendi sonrasında kucagıma bir aldım ellerini omuza atıp bir sarıldıkı eridim bittim ben, başını omzuma yasladı kollarıylada sarıldı agladımm. :gitme:biraz durduk sonra evimize gelip birlikte uzandık kuzumla.

Haklısın canım Asabiyet asabiyeti getirir...Kırmasına hiç kızmıyorum..Hem yaramaz hem iştahsız olunca geliyorlarr bana..Yemek saati yakşatığında soğuk terler boşanıyor vücudumdan..
O kadar masumlarki bağırsak bile gülebiliyorlar...Allahım korusunn..

Edacımm maşallah canım pek güzelsinn ve çok gençsin herhalde güzelim yaş kaç sorması ayıptır:))

Teşekkür ederim canım,25 yaşındayım:) Pekte genç değilimm:)

27 ytl mi kafamçokkarıştı

iyi geceler canımmm tatlı rüyalarr sanaa

Ayy yavrum benimm..
Aslı canım eve kamera filan taktırsann..araştırdın mı hiç? senin yerinde olsamm hemen taktırmayı düşünürdümm...

edacım hkikaten çıtır karısın maşallahhh ulen doğru söle o çocuğu senmi doğurdunnnnkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ayy teşekkür ederiimm gece gece basın havayı:))

inşallah vicdanlı biridirde çocukla iyi ilgileniyordur ama annesini özlemesi normaldir çocuğunn yaa anlıyorum seni bende tubayı bırakıp işe giderken düğüm düğüm olurdu boğazım eve geldiğimizdede halimiz dillere destandı komşular hep takılırlı yıllardır görüşemeyen anne ve kızının buluşması sanki diyee:gitme:

25 e genç değilimmi diyon kızz klava:sen bide benim gibi olsan nolur bilmiyom ulen 34 yaşındayım ben 9 yaş var aramızdaaaa fizikte yerinde maşallah sende çıtırsın çıtırrrrr ben 3 sene önce kimselere inandıramazdım 12 yaşında kızım var ben 31 yaşındayım diye ama düşüklerdi amaliyatlardı çötüm be morukkk kaydirigubbakcemile3 ama zimliyim eski formuma ve gençliğime dönücem ruhumu beslicemmmkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

valla ne yalan sölii bende kamera koyardım neticede yabancı biri yanii nebiliim insan nede olsa çocuğunu kimselere güvenerek veremiyor anneside olsa ben anama bile bırakınca aklım orda olurdu hep sankii annem yetişemeyecek kızıma gibi gelirdi bana hep kızımda beni hiç işe gidiyim istemezdi anne işe gitmeee derdi daha 2 yaşında bir çocuktu yanii daha bebekti oda ama sizinki daha zordur eminim insan bir süre alışmakta zorlanıyor ama düzene girer canım alışırsınız oğluşunda sende
bide bu kadını nerden buldun tanıyormuydun senin evinemi geliyor kendi evindemi bakıyor ne yediriyor senmi sölüyorsun ne yedireceğini omu hallediyor

bende kaçıyom millet allah rahatlık versin herkese kızım uyumuştu uyandı bağrınıyor minik böceğim gidemde koynuma alıp yatırayım onra doğru beşiğine tabii alıştı zilli gece ve sabah böle yapıyor yanıma alana kadar uyumuyor valla odayı nasıl ayırıcam bilemiyorum yanii

Ya napimm canım 17-18 yaşlarında anne olup bir sürü çıtırları görünce kendimi yaşlı hissediyomm:))
Seninde güzelliğinin maşallahı var ilk takıldığım sıralarda sarı saçlı bir avatarın vardı bende pek yazmıyodumm buraya :dilcikar:diyodum kendi kendime ne güzel hatun diee..Kiloyuda dert etme isteyince verirsinn:)

Edacım oo canımm sen çok gençsin güzelimm

Tamam kabul ediyorum:) ama napim ruhsal olarak kendimi yaşlı hissediyom herhalde..
Şaka maka 50 yaşındakiler gib her gün ayrı bir yerim ağrıyorr..

İyigeceler canım..Bende nasıl alıştıracağımı bilmiyorumm,bizle yatıyor sıpa beşiğine koyunca kalkıyor hemen..

Ayy hicran benim sorunuma parmak bastınn Ben boraya bazen çok sinirleniyorumm sonra suçluulk hissi duyuyorum..Kızıyorum bazen..Yavrumm anlamıyorda..Hele göğüs ucumu ısırınca deliye dönüyorumm..

Bende yapıyorum ara ara ... sonrada uzuluyorum.. ama cabuk sınırlenıyorum elımde degıl ya..

Agzını buzup aglayınca da uzuluyorum sonra esım gelıyo hemen aklıma... bana telde agzını buzuyomu dıye soruyo hep o halıne kıyamıyo ondan...... senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…