- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.241
kıss gül ben senin yazını alıntı yaptım belli olmaz gelirim inş. yazacaktım.o ara kıvanç durmadı ..eşim de girmiş gelemeyeceğim kızlar yazmış..ben sonra o yazıyı düzelltim..sinir ya gıcık..şu arabayı kullanmayı bilsem ona muhtaç olmam zatii..laz kafaya..
selamlar kızlarr offf içim şişti yaa canım çok sıkıldıaz önce eşimle tartıştım ya ceylinin mamasını hazırladım mutfakta kaseyi soğutmaya çalışırken ceylin geldi mutfağa dolanıyor bende kucakladım götürdüm eşim oturma odasında tv izliyordu beyimiz siyasetçi yada yazar vss sankim tv de nekadar tartışma ve haber programı varsa izler hatta gece uykusu gelmeyince gene tv açar o programlardan birini bulur izlerken uyurrkaydirigubbakcemile neyse ben ceylini yanına götürdüm ve dikkat et çocuğa ilgilen accık tv ye dalıyon çocuk kaşla göz arasında evde fink atıyor bişii olur allah korusun dedim ve mutfağa döndüm kaseyi kontrol ettim muhallebi soğumuş aldım tam odaya götürürken az önce banyoda çamaşır ayıklarken ışığı açık bırakmıştım devam edicektim ışığı kapatayım mamayı yedirince devam ederim diye ışığı söndüreyim dedim bide ne göreyim ceylin banyoda deterjan dolabını açmış sabunlar yerde ve klozete tırmanmış elini sokmaya çalışıyor :1shok::1shok: beynimden vuruldum laelaelaelaelae hemen aldım kucağıma ağzında bişii var açamıyom ağzını neyse uğraştım zorla açtım açık sabunun kağıdından koparmış naylon ağzında aldım eşim bağırmalarıma koştu nihayet başladım buna kızmaya bana sus tamam diyor hala pişkin pişkin yaw bidefada çocukla ilgilenirken başka bişeye dalma yahuuu be adam klava: bide hatalıyım özür dilerim diceğine sus tamam diyorr yıkadım elini yüzünü kızın koydum koltuğuna al mamayı sen yedireceksin dedim tv de kapattım gittim mutfağa yaktım bi sigara kahhve içtim hala ceylin onun yanında yatırsında bu akşam benden bu kadar ilgilensin çocukla off yaa aklıma geldikçe o deterjan dolabının içinde olanları çamaşır suyundan tutunda tinere kadar herşey var kapakları kapalıda olsa ne bileyim bi şekilde açarmıydı diye düşünmekten kendimi alamıyorum feci kızdım valla lafa gelince kızım beni daha çok seviyor diyor ama ilgilenmeye gelince 1-2 gülüşüp oynuyor sonra hep bende bakıyorum diyor ama çocuk kendi kendine oynuyor genelde arada da kaçıyor hemen böyle dolanıyor odalarda bide bana diyor hala banyonun kapısı neden açıktı diye yahu ne bileyim ben sen bakmıyacaksında çocuk fırlayacak odadan ben kaseyi getirip yedirecektim çocuğu sen uyut ben çamaşırla uğraşıcaktım diye düşünmüştüm o an aklına gelmiyoki insanın böle bişii hem genelde kapalı tutarım tüm oda kapılarını gezmek ister bende peşinden dolanırım hep kızla kaldıki ben 2 dk mutfağa gittim senide uyardım kıza dikkat et bak dalma tv ye dedim yaw demesemde senin dikkat etmen gerekirdi ben senin yanına gelecek sandım diyor hala yahu ben mamayı alıp gelicem soğumadı daha dedim zaten çocuğu getirdimki mutfakta çekmecelere dalmasın getirmezdim ozaman madem gelecekti diyorsun bunu da düşün değilmi yaaa klava:
günaydın hanımlar
kimsecikler kalmamış yine burda benim kızda yürümeye başladığından buyana her fırsatta mutfakta dolapların altını karıştırıyo.ne yapıyosun sen burda yakaladım senideyince de bi çığlık atıp kaçması varki sormayın
selam arkadaşlar,
ben eylül annesiydim, ama ata bebeğim temmuzda 33 haftalık olarak aramıza geldi..
bugün 50 gün oldu, ben şimdi burayamı gireceğim yoksamm temmuz annelerinemi?
ne diyorsunuz ??
biz 2008 eylül anneleriyiz bizim bebekler yaşına giriyor.
yazacak bişey bulamadım:)emel nasılsın burdasın ama yazmıyosun
Amanııın,ne fenaymış kız senin kocadelikafaduldenkıss gül ben senin yazını alıntı yaptım belli olmaz gelirim inş. yazacaktım.o ara kıvanç durmadı ..eşim de girmiş gelemeyeceğim kızlar yazmış..ben sonra o yazıyı düzelltim..sinir ya gıcık..şu arabayı kullanmayı bilsem ona muhtaç olmam zatii..laz kafaya..
Aslıcım gelsen çoook mutlu olurdum valla bizim buralarda hava güzel,yağmurdan selden eser yok.Ama siz çok uzaksınız o yüzden hak veriyorum ısrar edip de içinizi eritmeyeyim,başka sefere diyelim inşallah güzelim.iyi akşamlar hanımlarr.
aytenn kız demek sen bizi başka topiclerlen aldatıyon niye gelmiyorsun birileri burda olsa hep takılırık buraya şekercim. birde yeni meslegemi başlıyorsun demişsin sonra okumuşsun canımcım.
Gülll canım inan varya şuan cumartesi sizinle olmak için eşimin üzerine dünden beri baskı uyguluyorum. hatta bugün okulda arkadaşlarıma sordum istinye parka burdan nasıl gidilir diye. ama cananın dedigi gibi çevremde herkes sakın evden çıkma yagış hafta sonu artacakmış dedikleri için ee benide eşim getiremeyecegi için ben otobüslerle gelmem biraz çok zor gibi geliyor ama inanın içim gidiyor.
Nuray canımcımm çok geçmiş olsun güzelim Allah saglık versin güzelim gerisi herşey olur gider,kendinize dikkat edinn.
Teşekkür ederiz Seher teyzesiiiiŞeniziyi geceler arkadaşlar
AYÇA PRENSESİN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH UZUN Bİ ÖMÜR VERSİN SAĞLIKLA YAŞASIN
Hadi yaa o kadar mıymış cidden??kıslar iyi geceler..ben kaçar.2 gündür misafirlerim vardı..yoruldum gidip yatayım.gece kıvanç 10 kere kalkıyor.zoru neyse..
inş. hava iyi olurda cumartesi buluşmaya gelirim.
laan gül bizi öle havalı bir yer davet etmişşsin kii 1 portakal suyu 27 tl.çikmiş.akşama misafirliğe gelen akrabalarımız gitmişler öle deiler..en iyisi su içmek ))))..o da 5 tl derler enaz.misafirlerim isterseniz beraber gidelim dediler.eşime de beraber gezeriz dediler.yine kesin söz veremem bacım..senimn tel. varmıydı ben de .yok galiba.özelden bir atıver canım...zengin karii sen buralara çok gidisin galiba..duygu kesin gelecekmi? aradınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?