Doğum yapmış olan anneler buraya....

Bende film izledim saat 3 olmus valla... bu ara hep gecelıyorum... gunduzlerı uyuyorum bıraz...
Esıme eslık edıyorum heralde, o da gecelerı nobette gunduzlerı uyuyor.... neyse ıyı geceler, delıksız uykular...

zaten uykudasınızdır kesın :)

:roflol::roflol: akıllı kocaaa :roflol:

canım benimm erkeklerr biraz böyle oluyor üzme kendini bir dahakine dikkat eder artık bence.

birde kızlar bu deterjan çamaşır suyu gibi şeylerini üst raflara kaldırın yaaa, benn emeklemeye başladığında kaldırdım, alt raflarda bir tane bile bişey yok allah korusun yavrularımızı inanın herşey kaşla göz arasında oluyor, mesela dün egeyi almaya gittim iş çıkışıı, neyse oynuyoduk bir ara bir baktım banyoya doğru gidiyoo ayy dedim yerler ıslak kayacak düşecek diyip arakasında gitttim aramızda o kadar azzz mesafe varki banyodada kayınvalidem çamaşırları makinaya atıyodu vallaa yetişemedik ikimizde ayağı bir kaydıı kafa üstü yavrum nasıl ağladııı.. benim ablamda 2 yaşındayken çamaşır suyu içimiş o da kaşla göz arasındaaa yıllarca ameliyat olduu yemek borusu falab değiştii, o yüzden bişey olmazz diye düşünmeyin yada ben evdeyim göz kulak olurum demeyin üst raflara taşıyın hemen bütün sabun vırt zırtıııakannehir

günaydın hanımlar
kimsecikler kalmamış yine burda benim kızda yürümeye başladığından buyana her fırsatta mutfakta dolapların altını karıştırıyo.ne yapıyosun sen burda yakaladım senideyince de bi çığlık atıp kaçması varki sormayın

oyy yerim ben onuuuu çok tatlıymışşşşşşş.... bizimkide elinde bişey varsa ve bu benim istemedğim bişeyse, ege ne o elindeki ver bakayım dememeleee , bir kaçmaya başlıyooo kuzum benimmmm.....

bunların hepsi böyle demek ki sürekli şımarmak oyun oynamak istiyolar benim kızımın doğum günü de 16 eylülde kelebek pasta hoşuma gitti sanırım bende öyle bişey yapıcam yapabilirsen tabi midem bulanmazsa.

bi tanede resim ekleyeyim size çantada keklik resmi

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,

ben eylül annesiydim, ama ata bebeğim temmuzda 33 haftalık olarak aramıza geldi..
bugün 50 gün oldu, ben şimdi burayamı gireceğim yoksamm temmuz annelerinemi?
ne diyorsunuz ??

hayırlı cumalar kızlar..yaa kimseler yok artık buralarda.acep ramazandan sebep mi ?tam iyi çoğalıyoruz derken ramazan girdi araya..bence ondan..size misafirleriniz için çok kolay ve çok lezzetli bir yemek tarifi veriyorum..mutlaka deneyin..

başemal soslu fırında tavuk..
2-3 orta boy havuç
2-3 orta bıoy patates
1-1,5 su bardağı bezelye
500gr. falan tavuk..(siz hangisini daha çok seviyorsanız onun miktarını artırabilirsiniz.bol tavuklu lezzetli oluyor.tavuk sevmeyenler kuşbaşı etle de yapabilir bence)
biraz maydanoz
baharat,tuz
1 su bardağı kaşar rendesi
2 yemek kaşığı tereyağı ve 2 yemek kaşığı un..
şimdi kızlar bir tencerede bezelyeyi ve küçük küp küp doğradığınız pataes ve havuçları haşlayın.işte patateslere havuçlara bakın.yumuşamışsa kapatın.zaten hepsinin pişme süresi birbirine yakın.sonra cuma süzün ve bir borcama bu karışımı yayın..ancak süzdüğünüz suyu dökmeyin.onla da tavukaları haşlarsınız.haşlanmış tavukları da kuşbaşı şeklinde doğrayın yada didin.karışımın üzerine yayın..karışıma arzuya göre baharat ve tuz koyun.tabii karabiberli ve kırmızı biberli güzel olii...en üste doğradığınız maydanozları serpin.

şincik başemal sos:
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı un
2 bardak süt
önce tereyağını eritin.üzerine yavaşca unu karışıtırarak dökün ve birkaç dakika un kokusunu verene kadar hızla karıştırın.üzerine sütü koyun.karıştırarak kaynayana kadar muhallebi kıvanına getirin.

hazırladığınız soso karışımın üzerine yayın.sonra tekrar hepsini karıştırın.en üste kaşarları serpip 200 derece ısınmış fırına atın.üzerindeki kaşarlar pembeleşinceye kadar bekletin.ortalama 5-10 dk..
afiyet olsun..kıvanç bu yemeğe bayıldı..ağzını açmaktan yırtılacaktı ..sonra kaymakalı ekmek kadayıfı yedi.ama ne yeme artık kusacak diye korktum.allhtan bişey olmadı..)))))..dün maşşlh iştahı pek yerindeydi..

Son düzenleme:
Amanııın,ne fenaymış kız senin kocadelikafadulden
Aslıcım gelsen çoook mutlu olurdum valla bizim buralarda hava güzel,yağmurdan selden eser yok.Ama siz çok uzaksınız o yüzden hak veriyorum ısrar edip de içinizi eritmeyeyim,başka sefere diyelim inşallah güzelim.
iyi geceler arkadaşlar

AYÇA PRENSESİN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH UZUN Bİ ÖMÜR VERSİN SAĞLIKLA YAŞASIN
Teşekkür ederiz Seher teyzesiiiiŞeniz
Hadi yaa o kadar mıymış cidden??
İstinye park bize yakın biz çok gidiyoruz ama o kadar değil ya benim dediğim kafedeki fiyatlar senin dediğin yer dışarıdaki hani sosyetenin takıldığı cafelerdir oralarda hiç oturmadım valla biz içeri kısmında takılıyoruz orda bana eden mağazalar var dışarıdaysa aman aman gucci,channel,CK,Beymen daha neler sayayım ki.....şakkıdı

Duygu buluşmaya geliyor tekrar yazayım burdan İstinye park içinde rain forest cafe yarın saat 14,00 da buluşuyoruz

Eda özellikle son resime bayıldım,Serkan nasıl eğilip öpmüş annişinin yanağından
çok güzeeellll,nice yaşlara mutlulukla girsin inşallah...alkisalkisalkis

gülcüm ben elimden geleni yapmaya çalışacam..eşimi ikna edersem gelirim.ben çok istiyom.duyguyu da görmek istiyom zaten.hayırlısı diyeyim ozamn.dedğin gibi çok ta uzak olduğumuz için yine de söz vermiş olmayayım..sana tel. no mu atıyom sen de at gıı.. yarın gelirsem yanlış yere gitmeyeyim bi de..

burasıda ömerli henüz başlamadı evet allah herkesi korusun silivride kaybolan bebeğe çok üzüldüm allah kimseye yaşatmasın buluşmalarınıza bende katılmak isterdim ama burası heryere ters kalıyor.

gülsüm naber? nasıl gidiyor 2 bebekle hayat? zor mu? biz 1 yaramaza zor bakarken sen neyapıyorsun? allh sana kolaylık versin..nasıl 2. bebişin iyimi? mustafa onu kıskanıyormu? kıvanç mesala kıskanç.başka bebeği kucağıma aldığımda hemen bana pis pis bakıp başlıyor ağlamaya..beni de al diyor kollarıla..adı ne 2. bebeğinin? yardımcıların varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…