Doğum yapmış olan anneler buraya....

tamam gülümm ben de sana attırıyom...
Gelsen çok süper,ala oluryerimsenibenİşşallah getirir senin laz kafalülülülülülü

kız bu Gülsüm hangi Mustafa diyon Fatma Şevval yazıyor takviminde 2. adı Fatma Şevval mi o resiimdeki Mustafa mı??:uhm:

ay cok ama cok komik.tatlis bisey.

karıştırdın gül fatma şevval benim kızım ben selma 2. bebişimde yolda

aaa sendemi hamilesinn ayy bende acaba çalışmalara başlasammı diyorum şimdi hamile kalsam seneye doğurucam 35 yaşında olucam sınırrr yanii off yaaa ben niye geç kaldım böyle doğurmak için millet 25 inde doğuruyorrralkisalkisalkis

üzülme bende 32 yaşındayım geç kaldığım için şimdi peş peşe yapıyorum hem kariyer hem çocuk olmuyomuş demek ki bazen geç kalıyosun böyle eşimin yaşıt çocukluk arkadaşının torunu var.bizimde çocuğumuz daha bebek hayat herkes aynı şartlarda yaşamıyor CADIARZU

ulen bri evim olaydı düşünmezdim hemen yapardım ikinciyi ama işte parada insanı düşündürüyor 2 bebeğe birden kayınvalidem nasıl baksınnn ne etsem bilemiyorum ben yaa kafam çok karışık.

ulen bri evim olaydı düşünmezdim hemen yapardım ikinciyi ama işte parada insanı düşündürüyor 2 bebeğe birden kayınvalidem nasıl baksınnn ne etsem bilemiyorum ben yaa kafam çok karışık.

ben ikinciyi yapınca çalışmayı düşünmüyorum kayınvalidem bakamaz ikisinide şu anda eşimde işsiz ama allah veriri bi kolayını inşallah

jadete bakın hele kurulmuş gene uyanıkkk.. sen kimsin ben öğrendim yakında FBI basacak olduğun yeri haberin olsun benim elim kolum geniştir dikkat et adımını denk al.

ayrıca allah seni davul etsin iyimi naniknanik

Selam kızlar;
fazla okuyamadım ama,
Hicrancım Allah korumuş canım ceylini. Valla benimde çamaşır makinasının yannda duruyor yerde deterjanlar , kapaklı ama yinedde korkuyor insan. Bide tuvalaet var.....
bide lavabo alrında temizlik malzemelerim var..
Eve gidince ilk işim bunları kaldırmak olacak. Tabiiii eve bi gitsem.... Çok sıkıldı ya... Kendi evime gitmek istiyorum artık.... Biz kayınvalidemlerde kalıyoruz şu sel başladı başlayalı. Bu akşam ve yarında şiddetli bekleniyormuş. Şimdi başladı yağmaya yine . Az yağıyor ama devam ederse nolur bilmem....
Toprak suya doydu artık kusar diyorlar....Evlerin altı hep su dolu...
Temeller çürür, çöker diyorlar.. Kimisi bizim evlere test yapılacakmışda dayanıksızsa yıkılıp yeniden yapılacakmış falan diyolar.....
Kafam çok karışık ya.... ama evime gitmek istiyorum artık. Banyo yapmak istiyorum.
Eve dün akşam bakalımdedik girişler 2 karış çamur abartmıyorum gerçekten 2 karış balçık olmuş heryer.... Bi yandan da dün güneşten biraz kurudu derken, millet yollara bodrumlara dolan suları akıtmaya başladı.... Yine caddeler su dolmuştu...
Allah yardımcımız olsun. Atlatalım artık şu selleri....
Allahım sen koru yarabbim.

Kaybolan bebeğe de o kadar çok üzüldüm ki, ağlamamk için zor tuttum kendimi... Allahım bulunsun sağsalim nolurrr

hicranım çok çok geçmiş olsun canımcımm.
Edacım kamera taktırırızda gerçi bazende eşim evde olacak uyku modunda olur genelde ama birşey olursada duyar diye düşünüyorum. ilk başta dinleyici yerleştirmeyi düşünüyorum. eşim araştırmış sanırım kendisi tecrübelidir bu konuda dinleyici cihazı almıştı daha önceden.
hicrancımm canım velilerimizden bir bayan babası türk annesi alman 25 yıl almanyada kalmışlar 38 yaşında bir oglu liseye geçti birde 5sınıfa gidecek kızı var okuldaki bütün ögretmen arkadaşlarım hiç kaçırma dediler kadın kendisi teklif etti ben hamileyken bakarım diye nasipmiş oldu. kendileri yeni işyeri açtılar kendi işinizde çalışsaydınız demişler yok demiş ben ozan egeye bakacagım demiş. benim gördügüm çevrem duydugum kadarıyla çok iyi birisi ama tabi kimseye güvenmeyeceksin. bizde dün öyleydik canım gece sürekli uyandı durdu eşime acaba bugün benden ayrı kaldı içlendide ondanmı uyanıp durdu dedim durdum. geçen kış komşuma bırakmıştım ama hiç böyle olmamıştık. hakkımızda hayırlısı diyorum önce Allah'ıma emanet ediyorum. Allah'ım bebişlerimizi korusun. :Saruboceq:
hicranım bende sızıp kalmışım dün gece bilgisayarın başında uyukluyordum zaten az uzanayım kalkarım dedim ama uyumuşum tatlişkom.

jadete bakın hele kurulmuş gene uyanıkkk.. sen kimsin ben öğrendim yakında FBI basacak olduğun yeri haberin olsun benim elim kolum geniştir dikkat et adımını denk al.

ayrıca allah seni davul etsin iyimi naniknanik
Aytenn güzelimm nasılsınız Ege paşasıyla. Aytencim senin hiç yaşın göstermiyor güzelim daha küçüksün zannediyordum yaşıtmışız.birde kızımm herkes 40-50 yaşlarında dogum yapanlar bile var Selma'nın da dedigi gibi Allah büyük rızkını verir canım benim eger ikinciyi düşünüyorsunuz tabi iyisini siz bilirsiniz kendini hazır hissetmen gerekiyor. Evt bencede jaded kabak tadı verdi artıkımm kimse.

Son düzenleme:
merhabalarrr hanımlar hayırlı cumalar, hayırlı iftarlar diliyorumm.
içim sıkılıyor bilmiyorumm. ozişim artık gündüzleri çok fazla uyumuyor artık sizinkilerde öylemi bilmiyorum bir saat uyuyor akşamda 9,30da uyuyor. sabah erken kalkıyor.
hepinizi öpüyorum kimseler yok yine buralarda görüşmek dilegiyle.

aynen canım..ama işte ikisine birden kayınvalide bakamaz.çalışmasam olmaz.ev araba borç üstüne borç..biraz borçlar haififlesin kiradaki evi satıp kendi oturacağım evimi alıp öle düşünüyom..bu da en az 2 -3 yıl demek.allh kolayını versin.ne diyeyeim.

aslıcım haklısın kimseye güvenmeyeceksin..neler duyoyoz ya.kamera falan önemli.eşin evde olacak diyosun o da mı öğretmen.kuzenimin ve eşi öğretmen biri sabahtan gidiyor biri öğleden sonra öle bakıyorlar..gerçi onlar da çocukları 1,5 yaşında..ayrılacaklarmış.kesin karar vermişler.üzülüyorum kıza yaa.çok babacı mesala..çocuğun psikolojisini düşünün ya.anlatırsın nasıl anlayacak küçücük çocuk..inş.bu karalarından dönerler.çocukları annesiz ve babasız düşünemiyom..lisede nerde davranışları bozuk öğrenciler var.çoğunun de anne baba ayrı..

Canancım çok dogru söylüyorsun neler duyuyoruz. eşim özel sektörde çalışıyor canım malum kriz nedeniyle müşterilerden para alamadıkları için patronu gitme saatlerini düşürmüşler o yüzden bir gün gidiyor birgün gitmiyor yada ögleden sonra gidiyor gibi birşey. güzelim dediginde çok haklısın hep ailesi ayrı olan çocuklar psikolojikman kötü oluyor ama eger çocuk huzursuz mutsuz bir ortamda büyümesindense ayrı olmaları ve mutlu ve huzurlu bir ortamda büyümesi daha iyi diye düşünüyorum.birde herşeyin küçük yaşta olması daha iyi bence. eşim mesela evde olmasına ragmen çocuga bakmaz canımcım o yüzdende bakıcıyla anlaştık hayatım.mesela bende ayrılmayı düşünmüyor degilim hani. bizde de sormayın kızlar ya borç üstüne borç eşim iş yerinden parada alamıyor nasıl kalkacagız işlerin altından bilmiyorum Allah'ım herkese güç,kuvvet versin.

Selamlar....

Edacım, sen fılm ızlıyosun varmı bana tavsıye edebılecegın bı fılm ?

Bu arada twilighti izledin mi ya.... cok guzel........ ben nasıl olmusta kacırmısım vızyondayken anlayamadım...

Esımle fılm ızlemeyı ozledım... bazen kapanır sabahtan aksama kadar fılm koyar ızlerdık peeh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…