- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.261
gülcüm ben elimden geleni yapmaya çalışacam..eşimi ikna edersem gelirim.ben çok istiyom.duyguyu da görmek istiyom zaten.hayırlısı diyeyim ozamn.dedğin gibi çok ta uzak olduğumuz için yine de söz vermiş olmayayım..sana tel. no mu atıyom sen de at gıı.. yarın gelirsem yanlış yere gitmeyeyim bi de..
bunların hepsi böyle demek ki sürekli şımarmak oyun oynamak istiyolar benim kızımın doğum günü de 16 eylülde kelebek pasta hoşuma gitti sanırım bende öyle bişey yapıcam yapabilirsen tabi midem bulanmazsa.
bi tanede resim ekleyeyim size çantada keklik resmi
kız bu Gülsüm hangi Mustafa diyon Fatma Şevval yazıyor takviminde 2. adı Fatma Şevval mi o resiimdeki Mustafa mı??:uhm:
karıştırdın gül fatma şevval benim kızım ben selma 2. bebişimde yolda
aaa sendemi hamilesinn ayy bende acaba çalışmalara başlasammı diyorum şimdi hamile kalsam seneye doğurucam 35 yaşında olucam sınırrr yanii off yaaa ben niye geç kaldım böyle doğurmak için millet 25 inde doğuruyorrralkisalkisalkis
üzülme bende 32 yaşındayım geç kaldığım için şimdi peş peşe yapıyorum hem kariyer hem çocuk olmuyomuş demek ki bazen geç kalıyosun böyle eşimin yaşıt çocukluk arkadaşının torunu var.bizimde çocuğumuz daha bebek hayat herkes aynı şartlarda yaşamıyor CADIARZU
ulen bri evim olaydı düşünmezdim hemen yapardım ikinciyi ama işte parada insanı düşündürüyor 2 bebeğe birden kayınvalidem nasıl baksınnn ne etsem bilemiyorum ben yaa kafam çok karışık.
hicranım çok çok geçmiş olsun canımcımm.ooo bende zor şeyler çok anam ama allaha şükür dayandım ben güzelim allah dayanma gücü sabır veriyor rabbim beterinden saklasın e tabii bu kadar şeyin arkasından vücut iflas ediyor o ayrı ama toparlanıyorsun yarım yamalakta olsa ayakta duruyorsun işte bide arsızlık olmasa düşerim herhalde iyi yanı acıya dayanıklı bir vücudum oldu öle hafif şeyler beni etkilemiyor migrenim mesela krize girmeden beni pek sarsmıyor belim tutulmadıkça sorun olmuyor ki allaha şükür ameliyattan sonra olmadı hiçç e dizim desen çok yol yürümedikçe ve ayakta çok kalmadıkça heleki toukluyla ağrı yapmıyorr ama ameliyat oldukya sakat işte anam futblcular gibi sıkı spor yapsak belki böle olmadı daha iyi olurdu ama tembellik işte netçen
sezeryanda göbek malum biraz sarkıklık var aynada kendimi görmekten iğreniyom o derece yanii
rahimde perde var diye histereskopiye girdiğimde de narkoz yemiştim ben hamile kaldığım yıl hemde peşpeşe narkozlarda şişirdi beni sanırım biraz kaydirigubbakcemile3
e 2 aşılama 2 yıl içinde 3 düşük daha ne yaşayayım yaww valla bende sayınca kötü oluyom kapatalım bu konuyu demiiikaydirigubbakcemile3
Edacım kamera taktırırızda gerçi bazende eşim evde olacak uyku modunda olur genelde ama birşey olursada duyar diye düşünüyorum. ilk başta dinleyici yerleştirmeyi düşünüyorum. eşim araştırmış sanırım kendisi tecrübelidir bu konuda dinleyici cihazı almıştı daha önceden.Ayy yavrum benimm..
Aslı canım eve kamera filan taktırsann..araştırdın mı hiç? senin yerinde olsamm hemen taktırmayı düşünürdümm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ayy teşekkür ederiimm gece gece basın havayı:))
hicrancımm canım velilerimizden bir bayan babası türk annesi alman 25 yıl almanyada kalmışlar 38 yaşında bir oglu liseye geçti birde 5sınıfa gidecek kızı var okuldaki bütün ögretmen arkadaşlarım hiç kaçırma dediler kadın kendisi teklif etti ben hamileyken bakarım diye nasipmiş oldu. kendileri yeni işyeri açtılar kendi işinizde çalışsaydınız demişler yok demiş ben ozan egeye bakacagım demiş. benim gördügüm çevrem duydugum kadarıyla çok iyi birisi ama tabi kimseye güvenmeyeceksin. bizde dün öyleydik canım gece sürekli uyandı durdu eşime acaba bugün benden ayrı kaldı içlendide ondanmı uyanıp durdu dedim durdum. geçen kış komşuma bırakmıştım ama hiç böyle olmamıştık. hakkımızda hayırlısı diyorum önce Allah'ıma emanet ediyorum. Allah'ım bebişlerimizi korusun. :Saruboceq:inşallah vicdanlı biridirde çocukla iyi ilgileniyordur ama annesini özlemesi normaldir çocuğunn yaa anlıyorum seni bende tubayı bırakıp işe giderken düğüm düğüm olurdu boğazım eve geldiğimizdede halimiz dillere destandı komşular hep takılırlı yıllardır görüşemeyen anne ve kızının buluşması sanki diyee:gitme:
hicranım bende sızıp kalmışım dün gece bilgisayarın başında uyukluyordum zaten az uzanayım kalkarım dedim ama uyumuşum tatlişkom.bende kaçıyom millet allah rahatlık versin herkese kızım uyumuştu uyandı bağrınıyor minik böceğim gidemde koynuma alıp yatırayım onra doğru beşiğine tabii alıştı zilli gece ve sabah böle yapıyor yanıma alana kadar uyumuyor valla odayı nasıl ayırıcam bilemiyorum yanii
Aytenn güzelimm nasılsınız Ege paşasıyla. Aytencim senin hiç yaşın göstermiyor güzelim daha küçüksün zannediyordum yaşıtmışız.birde kızımm herkes 40-50 yaşlarında dogum yapanlar bile var Selma'nın da dedigi gibi Allah büyük rızkını verir canım benim eger ikinciyi düşünüyorsunuz tabi iyisini siz bilirsiniz kendini hazır hissetmen gerekiyor. Evt bencede jaded kabak tadı verdi artıkımm kimse.jadete bakın hele kurulmuş gene uyanıkkk.. sen kimsin ben öğrendim yakında FBI basacak olduğun yeri haberin olsun benim elim kolum geniştir dikkat et adımını denk al.
ayrıca allah seni davul etsin iyimi naniknanik
Selam kızlar;
fazla okuyamadım ama,
Hicrancım Allah korumuş canım ceylini. Valla benimde çamaşır makinasının yannda duruyor yerde deterjanlar , kapaklı ama yinedde korkuyor insan. Bide tuvalaet var.....
bide lavabo alrında temizlik malzemelerim var..
Eve gidince ilk işim bunları kaldırmak olacak. Tabiiii eve bi gitsem.... Çok sıkıldı ya... Kendi evime gitmek istiyorum artık.... Biz kayınvalidemlerde kalıyoruz şu sel başladı başlayalı. Bu akşam ve yarında şiddetli bekleniyormuş. Şimdi başladı yağmaya yine . Az yağıyor ama devam ederse nolur bilmem....
Toprak suya doydu artık kusar diyorlar....Evlerin altı hep su dolu...
Temeller çürür, çöker diyorlar.. Kimisi bizim evlere test yapılacakmışda dayanıksızsa yıkılıp yeniden yapılacakmış falan diyolar.....
Kafam çok karışık ya.... ama evime gitmek istiyorum artık. Banyo yapmak istiyorum.
Eve dün akşam bakalımdedik girişler 2 karış çamur abartmıyorum gerçekten 2 karış balçık olmuş heryer.... Bi yandan da dün güneşten biraz kurudu derken, millet yollara bodrumlara dolan suları akıtmaya başladı.... Yine caddeler su dolmuştu...
Allah yardımcımız olsun. Atlatalım artık şu selleri....
Allahım sen koru yarabbim.
Nuraycımm Allah kolaylık versin güzelim saglıgınız yerinde olsunda canım gidersiniz herşey bir düzene girsin canım sıkma güzel canını. opuyorumnanaktan
Kaybolan bebeğe de o kadar çok üzüldüm ki, ağlamamk için zor tuttum kendimi... Allahım bulunsun sağsalim nolurrr
ulen bri evim olaydı düşünmezdim hemen yapardım ikinciyi ama işte parada insanı düşündürüyor 2 bebeğe birden kayınvalidem nasıl baksınnn ne etsem bilemiyorum ben yaa kafam çok karışık.
aslıcım haklısın kimseye güvenmeyeceksin..neler duyoyoz ya.kamera falan önemli.eşin evde olacak diyosun o da mı öğretmen.kuzenimin ve eşi öğretmen biri sabahtan gidiyor biri öğleden sonra öle bakıyorlar..gerçi onlar da çocukları 1,5 yaşında..ayrılacaklarmış.kesin karar vermişler.üzülüyorum kıza yaa.çok babacı mesala..çocuğun psikolojisini düşünün ya.anlatırsın nasıl anlayacak küçücük çocuk..inş.bu karalarından dönerler.çocukları annesiz ve babasız düşünemiyom..lisede nerde davranışları bozuk öğrenciler var.çoğunun de anne baba ayrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?