- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.281
iyiakşamlar arkadaşlar çok fazla giremiyorum bende ev arıyoruz son sürat...biyer beğenmiştimm tam olsun dedik fiyat konusunda anlaşamayınca kaldıı..yarında cıkıcaz aramaya kısmetse bayrama kadar bulabilsek keşkee...Salihacım canım inşllah güzelim tabi bu ilk mülakattı benim randevu saati 15,50du ve 24 kişiydi gün içinde hep böyle aldıklarını ve hergün aldıklarını varsayarsak belki bir ihtimal şans işi güzelim.
Birde sizin doğum gününüz 15miydi 14ümüydü.
evet canım çok rahatladıı mis gibioldu çok kazıtırmadımm ben tam durmadığıiçin işte subay traşına benzedii sayılırrkaydirigubbakcemile3sıhhatler olsunnn meleğine demek sende cesaret ettin iyi olmuş güçlenir saçları merak etme genelde hepsi ağlıyor benim ceylinde feci ağlamıştı ama mecbur devam ettik işte
Selamlar....
Edacım, sen fılm ızlıyosun varmı bana tavsıye edebılecegın bı fılm ?
Bu arada twilighti izledin mi ya.... cok guzel........ ben nasıl olmusta kacırmısım vızyondayken anlayamadım...
Esımle fılm ızlemeyı ozledım... bazen kapanır sabahtan aksama kadar fılm koyar ızlerdık peeh...
evt canım ama şu an annemlerdeyimm eve gidince cdlere bakarımm yazarım sana...
bu arada bir kaç tane aklımda var ama nasıl filmleri seviyorsun ona göre yazayım canım..
aynen canım..ama işte ikisine birden kayınvalide bakamaz.çalışmasam olmaz.ev araba borç üstüne borç..biraz borçlar haififlesin kiradaki evi satıp kendi oturacağım evimi alıp öle düşünüyom..bu da en az 2 -3 yıl demek.allh kolayını versin.ne diyeyeim.
canım benimm erkeklerr biraz böyle oluyor üzme kendini bir dahakine dikkat eder artık bence.
birde kızlar bu deterjan çamaşır suyu gibi şeylerini üst raflara kaldırın yaaa, benn emeklemeye başladığında kaldırdım, alt raflarda bir tane bile bişey yok allah korusun yavrularımızı inanın herşey kaşla göz arasında oluyor, mesela dün egeyi almaya gittim iş çıkışıı, neyse oynuyoduk bir ara bir baktım banyoya doğru gidiyoo ayy dedim yerler ıslak kayacak düşecek diyip arakasında gitttim aramızda o kadar azzz mesafe varki banyodada kayınvalidem çamaşırları makinaya atıyodu vallaa yetişemedik ikimizde ayağı bir kaydıı kafa üstü yavrum nasıl ağladııı.. benim ablamda 2 yaşındayken çamaşır suyu içimiş o da kaşla göz arasındaaa yıllarca ameliyat olduu yemek borusu falab değiştii, o yüzden bişey olmazz diye düşünmeyin yada ben evdeyim göz kulak olurum demeyin üst raflara taşıyın hemen bütün sabun vırt zırtıııakannehir
bunların hepsi böyle demek ki sürekli şımarmak oyun oynamak istiyolar benim kızımın doğum günü de 16 eylülde kelebek pasta hoşuma gitti sanırım bende öyle bişey yapıcam yapabilirsen tabi midem bulanmazsa.
bi tanede resim ekleyeyim size çantada keklik resmi
karıştırdın gül fatma şevval benim kızım ben selma 2. bebişimde yolda
jadete bakın hele kurulmuş gene uyanıkkk.. sen kimsin ben öğrendim yakında FBI basacak olduğun yeri haberin olsun benim elim kolum geniştir dikkat et adımını denk al.
ayrıca allah seni davul etsin iyimi naniknanik
Selam kızlar;
fazla okuyamadım ama,
Hicrancım Allah korumuş canım ceylini. Valla benimde çamaşır makinasının yannda duruyor yerde deterjanlar , kapaklı ama yinedde korkuyor insan. Bide tuvalaet var.....
bide lavabo alrında temizlik malzemelerim var..
Eve gidince ilk işim bunları kaldırmak olacak. Tabiiii eve bi gitsem.... Çok sıkıldı ya... Kendi evime gitmek istiyorum artık.... Biz kayınvalidemlerde kalıyoruz şu sel başladı başlayalı. Bu akşam ve yarında şiddetli bekleniyormuş. Şimdi başladı yağmaya yine . Az yağıyor ama devam ederse nolur bilmem....
Toprak suya doydu artık kusar diyorlar....Evlerin altı hep su dolu...
Temeller çürür, çöker diyorlar.. Kimisi bizim evlere test yapılacakmışda dayanıksızsa yıkılıp yeniden yapılacakmış falan diyolar.....
Kafam çok karışık ya.... ama evime gitmek istiyorum artık. Banyo yapmak istiyorum.
Eve dün akşam bakalımdedik girişler 2 karış çamur abartmıyorum gerçekten 2 karış balçık olmuş heryer.... Bi yandan da dün güneşten biraz kurudu derken, millet yollara bodrumlara dolan suları akıtmaya başladı.... Yine caddeler su dolmuştu...
Allah yardımcımız olsun. Atlatalım artık şu selleri....
Allahım sen koru yarabbim.
Kaybolan bebeğe de o kadar çok üzüldüm ki, ağlamamk için zor tuttum kendimi... Allahım bulunsun sağsalim nolurrr
Selamlar....
Edacım, sen fılm ızlıyosun varmı bana tavsıye edebılecegın bı fılm ?
Bu arada twilighti izledin mi ya.... cok guzel........ ben nasıl olmusta kacırmısım vızyondayken anlayamadım...
Esımle fılm ızlemeyı ozledım... bazen kapanır sabahtan aksama kadar fılm koyar ızlerdık peeh...
Hicrancııım geçmiş olsun
ayyy o buz dolabı merakları yokmu benimki açılınca giriyor içine
hele bi almaya kalk ordan kıyamet kopuyor ulaşabildiği raflardaki herşey yerde
ondan sonra mutfakta işini bitirip de çık çıkabilirsen...
lmaz:
gene izlersiniz yakında inşallah merak etme allaha emanet olsun kocanda oda özler sizi ama allah kolaylık versin size ne diyeyim keşke evlenmeden önce gitseymiş şu askere gidebilseymiş yada yanii:gitme:
Hicran canım nazarmı degdi size güzelimm Allah korumuş Ceylinimizi çok çok geçmiş olsun canım ben daha öncede yazmıştım belki gözünden kaçmış olabilir vikste şişlik,kızarıklık ve morlugu alıyor canım.iyi akşamlar kızlarr bugün gelemedim hiç valla ceylinden gözümü ayıramadım desem yeridir yanii sadece iftar yemeği için ablasına bıraktım ara ara okadar bugün sabah kalktığından beri kızın eli ayağı dolanıyor habire düşüp biyerlere kafa göz çene çarpıyor sabah bismillah yatağında ayakta durup kenarlarına tutunmuş bize bakıyor bağırıyordu ben kalkana kadar sen dş çeneyi vurdu düşerken yatağın içine oturmakmı istedi dengesinimi kaybetti an,layamadım. öğlende oturma odamdaki çekyatın kenarrına tutunmuş mır mır ediyordu aniden düştü gene az kalsın kafayı demir kenara çarpıyordu ahh o çekyatları almasaydım keşke pişman oldum şimdi değişemem şuan müsait değilim netçem bilmiyom korkudan oturma odasına giremedim bugün hiç ama hanfendi çekyatın kenarına çarpmadı kafayı da yere çarptı öğleden sonra da mutfakta ben onun çorbasını yapıyrdum geldi dolandı ayağıma ablasından kaçıyor zilli illa benim yanımda duracak bende tuba bırak dedim yerde duruyordu mutfağımda köşe mutfak koltuğu var benim onun kenarına ahşaba tutunmuştu ben buzdolabını açınca heyecanlandı açıkken yetişecek ya zilli bi attı kendini yere ama düşerken gözünün kenarını vurdu ahşap kenara allahhh dedim gitti göz aldım götürdüm bizim burdaki kolan hospitale bişii yok dediler göz dış kenarına gelmiş kemiğe ama ben korkudan netçeğimi şaşırdım bide komşum demişti yumurta akı şişliği ve morluğu önler diye ilk buz koymaya çalıştım ama bırakmadı bende hemen bir yumurta kırıp akını sürdüm dr öle gittim dr bu ne dedi beyaz beyaz kurumuş tabii ben gidene kadar güldü napiim komşum demişti aklımda kalmış yaptım dedim ama işe yaradı o ilk şişlik morluk tan eser kalmadı ince bir çizgi belirsiz bişekilde kaldı aman oda kalsın önemli değilde göze bişii olmadı anlayacağınız tüm gün peşinde dolandım gözümü ayırdığım an kendine zarar verdi cadı yaa nazarmı değdi kızıma bilmiyom valla yürümeye çalışırken olur böle şeyler ama aynı gün bu kadar düşme çarpma ve ezik morluk şişlik bu kadar olur herhalde pesss
AYTENİMM canım dalgınlıgıma geldi canımcımm sizede çok geçmiş olsun inşllah birşeyi yoktur kuzunun. opuyorumnanaktanallah korusun çocuklarımızı valla bende kaldırdım bugün üst dolapları boşalttım hemen kaldırdım yukarıya canım evet öle yapmak lazım sanada geçmiş olsun kafada bişii varmı noldu yavruşuna a.s.
SELMACIMM minik kuş ne tatlı çıkmıış maşallah.oyyy one öle kızz çantada kanguru gibi ne tatlı olmuş öleee minicikler yaaa
bizmki sepetlere meraklı illa içine girecek bide herşeyi yerde araba gibi sürtüp ilerliyor önüne ne gelirse yastık kalem telefon kumanda oyuncaklarııı ben hepsini topla kız diyom oynadığı sepete koyuyom kızıyor bana boşaltıyor hepsini sonra içine girmeye çalışıyor ayağını kaldırıp kaldırıp duruyor sonra eliyle tarif edip anne gu gu gu diyorr
Hicrancım benimki baştan beri öyleydi canımcımm sen hepsinin üstesinden gelirsin güzel arkadaşım bir tane kocam kızın var ne güzel o yardımcıdır annesine. ama kimse annelerin halinden anlamıyor annelerin dışında. opuyorumnanaktanben ceyline bişiiler yedireyim gelirim sonra gene uyutsun babası uyutturabilirsem tabii bugün çok yoruldum ama 2 dk bak dedim kız yine dibimde böle bakıyor işte ulen ilk 3 ay benimle beraber gece kalkardı sonra kalkmamaya başladı banyolarını hep beraber yaparız ama baktım arada tuba annene yardım et kardeşini yıkatın demeye başladı günde bir öğün mamasını verrdi onuda teklemeye başladı noluyor leynnnnnnn dedimmm yakında bu benim kızımmı dicennnnn heriff dedim şimdi evde ise kahvaltılarını mutlaka ona yaptırıyom yada gece mamasını veya hangi öğün rast gelirse işte gündüz evde olursa dışarı o çıkarır genelde o olmayınca ben çıkarıyorum bakalım bu nekadar devam edecek bölee
Oy gecmıs olsun....bende iftar için yemeği fırından çıkarırken sen kaşla göz arasında gel fırına dokun yandı oğlumun avuç içi,
epeyi ağladı oğlum kyamam içim gitti kötü oldum, güya babasının yanındaydı beyefendi kanepede uyuya kalmış çocuğun ağlamasıyla uyandı, yarım saat sofra kurana kadar çocukla ilgilenmiyosun diye tartıştık... Allah daha beterlerinden korusun tüm evlatlarımızı...
merhaba benimbiri 7,diğeri15 aylık 2çoçuğum var.ben sizden fikir almak istiyorum acele,kızım küçük olan öksürüyor,doktora gittik ciğerler temiz ama balgam var,çok fazla ilaçta içirmek istemiyorum,bildiğiniz,denediğiniz bitkisel birşeyler varmı?acilen tecrübelerinizi paylaşın lüütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?