Doğum yapmış olan anneler buraya....

meraba hanımlar bu topic i ilk defa gördüm bende takip ediyim dedim daha önce doğum yapmış ve 4ay sonra dogum yapacak biri olarak,herkese ii geceler:içelim:

Özlemimm canım çok geçmiş olsun.
Tunaeda arkadaşım canım benimde önerebilecegim birşey yok bal ile limon iyi gelir öksürüge ama bebişin daha küçük bal veremezsin. hiçbir bilgim yok canım.

ark. kızının göğsüne sırtına VCIKS sürsen bana dr öle derdi rahat balgam sökmesi için,havluyu ütü ile ısıt VCIKS sür bende öle yaparı oğluma tabi evde varsa

Şule uzun zamandır görünmüyordun nerelerdesin şuan okudugunu görüyorum ama inşllah iyisinizdir. geçmiş dogum gününz kutlu olsun saglıklı nice uzun seneler geçirmenizi dilerim.

merhaba canım eğer bal veriyorsan ballı limon karışımı yapıp verebilirsin

ya da

zeytinyağını ılıtıp içine karabiber katıyorsun onu bebeğiin göğüs kısmına sürünce yumuşatıp öksürüğü hafifletiyor

aslıı tavukların yumurtlamış kıs koyunların da yünlerinin kesilmesi lazım inekler de sağılacak hadi bakim iş başına

anladın sen onu canım opuyorumnanaktan

çevremden örnekler alıyorum fatmacımm.sagolsun serap komşum çok yardımcı oldu.:))
ama hiç geç yetişen şeylerden dikmeyecegim bugün hiçbirşey yapamadımm.

canım düzenli sabah akşam bal ver.bi de balgama karşı bol bol ılık su içir.iyi gelir.bir de gögsüne ve sırtına visk sürebilirsin.geçmiş olsun.o sıkıntı benimkinde de oluyor.genelde nedeni alerjik.balgamı atmak için kusuyor bazen..geçmiş olsun.çok sıknrı yartmıyorsa takma.geçer bir müddet sonra..

betülcüm eşimle biz de ok izleriz.hele kıvanç doğmadan öne neredeyse hergün izlerdik.bana nasıl filmlerden hoşlandığını söle.sana güzel film isimleri tavsiye edeyim..büyük allhım sana koçişinle tekrar film seyredecek günleri tez zamnda nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…