- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.301
merhaba benimbiri 7,diğeri15 aylık 2çoçuğum var.ben sizden fikir almak istiyorum acele,kızım küçük olan öksürüyor,doktora gittik ciğerler temiz ama balgam var,çok fazla ilaçta içirmek istemiyorum,bildiğiniz,denediğiniz bitkisel birşeyler varmı?acilen tecrübelerinizi paylaşın lüütfeeen
SEcrin iyi geceler.
ii geceler aslı cım bende takılıcam buraya inş ii paylaşımlarımız olur
merhaba benimbiri 7,diğeri15 aylık 2çoçuğum var.ben sizden fikir almak istiyorum acele,kızım küçük olan öksürüyor,doktora gittik ciğerler temiz ama balgam var,çok fazla ilaçta içirmek istemiyorum,bildiğiniz,denediğiniz bitkisel birşeyler varmı?acilen tecrübelerinizi paylaşın lüütfeeen
çok teşekkür arkadaşım,vıcks ı göğsünemi sürüyoruz?
çok teşekkür arkadaşım,vıcks ı göğsünemi sürüyoruz?
aslıı tavukların yumurtlamış kıs koyunların da yünlerinin kesilmesi lazım inekler de sağılacak hadi bakim iş başına
anladın sen onu canım opuyorumnanaktan
aaa öylemi hemen gidip bakayımm peki yeni imajı nasıl olmuşş çiftligimin:))
Selamlar....
Edacım, sen fılm ızlıyosun varmı bana tavsıye edebılecegın bı fılm ?
Bu arada twilighti izledin mi ya.... cok guzel........ ben nasıl olmusta kacırmısım vızyondayken anlayamadım...
Esımle fılm ızlemeyı ozledım... bazen kapanır sabahtan aksama kadar fılm koyar ızlerdık peeh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?