- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #34.321
allah tamamına erdirsin canım nekadarlı,k oldu cinsiyet bellimi pekii nasıl gidiyor hamilelik bide sen normalmi sezeryanmı yapmıştın heyecan varmı heyecannnkaydirigubbakcemile5
Selam kızlar;
fazla okuyamadım ama,
Hicrancım Allah korumuş canım ceylini. Valla benimde çamaşır makinasının yannda duruyor yerde deterjanlar , kapaklı ama yinedde korkuyor insan. Bide tuvalaet var.....
bide lavabo alrında temizlik malzemelerim var..
Eve gidince ilk işim bunları kaldırmak olacak. Tabiiii eve bi gitsem.... Çok sıkıldı ya... Kendi evime gitmek istiyorum artık.... Biz kayınvalidemlerde kalıyoruz şu sel başladı başlayalı. Bu akşam ve yarında şiddetli bekleniyormuş. Şimdi başladı yağmaya yine . Az yağıyor ama devam ederse nolur bilmem....
Toprak suya doydu artık kusar diyorlar....Evlerin altı hep su dolu...
Temeller çürür, çöker diyorlar.. Kimisi bizim evlere test yapılacakmışda dayanıksızsa yıkılıp yeniden yapılacakmış falan diyolar.....
Kafam çok karışık ya.... ama evime gitmek istiyorum artık. Banyo yapmak istiyorum.
Eve dün akşam bakalımdedik girişler 2 karış çamur abartmıyorum gerçekten 2 karış balçık olmuş heryer.... Bi yandan da dün güneşten biraz kurudu derken, millet yollara bodrumlara dolan suları akıtmaya başladı.... Yine caddeler su dolmuştu...
Allah yardımcımız olsun. Atlatalım artık şu selleri....
Allahım sen koru yarabbim.
Kaybolan bebeğe de o kadar çok üzüldüm ki, ağlamamk için zor tuttum kendimi... Allahım bulunsun sağsalim nolurrr
aslıcım haklısın kimseye güvenmeyeceksin..neler duyoyoz ya.kamera falan önemli.eşin evde olacak diyosun o da mı öğretmen.kuzenimin ve eşi öğretmen biri sabahtan gidiyor biri öğleden sonra öle bakıyorlar..gerçi onlar da çocukları 1,5 yaşında..ayrılacaklarmış.kesin karar vermişler.üzülüyorum kıza yaa.çok babacı mesala..çocuğun psikolojisini düşünün ya.anlatırsın nasıl anlayacak küçücük çocuk..inş.bu karalarından dönerler.çocukları annesiz ve babasız düşünemiyom..lisede nerde davranışları bozuk öğrenciler var.çoğunun de anne baba ayrı..
Canancım çok dogru söylüyorsun neler duyuyoruz. eşim özel sektörde çalışıyor canım malum kriz nedeniyle müşterilerden para alamadıkları için patronu gitme saatlerini düşürmüşler o yüzden bir gün gidiyor birgün gitmiyor yada ögleden sonra gidiyor gibi birşey. güzelim dediginde çok haklısın hep ailesi ayrı olan çocuklar psikolojikman kötü oluyor ama eger çocuk huzursuz mutsuz bir ortamda büyümesindense ayrı olmaları ve mutlu ve huzurlu bir ortamda büyümesi daha iyi diye düşünüyorum.birde herşeyin küçük yaşta olması daha iyi bence. eşim mesela evde olmasına ragmen çocuga bakmaz canımcım o yüzdende bakıcıyla anlaştık hayatım.mesela bende ayrılmayı düşünmüyor degilim hani. bizde de sormayın kızlar ya borç üstüne borç eşim iş yerinden parada alamıyor nasıl kalkacagız işlerin altından bilmiyorum Allah'ım herkese güç,kuvvet versin.
Selamlar....
Edacım, sen fılm ızlıyosun varmı bana tavsıye edebılecegın bı fılm ?
Bu arada twilighti izledin mi ya.... cok guzel........ ben nasıl olmusta kacırmısım vızyondayken anlayamadım...
Esımle fılm ızlemeyı ozledım... bazen kapanır sabahtan aksama kadar fılm koyar ızlerdık peeh...
günaydın kızlar..buluşmaya çok gitmek istiyom..yaa eşim götürüyor ama bu sefer de ben cesaret edemiyom.ya meteor sitesinde kuvvetli yağış sel uyarısı falan yapıyor..çok trafik olursa,yallolarda kalırsak ya da allh korousun suların içinde kalırsak diye korkuyom...eşim de diyor ki istersen risk al diyor.ama bişey olursa da burnumdan getiri benim..sabah sabah meteorun sitesini açmış.bana gösteriyor.hadi gidelim diyor.ceraset alamayacağımı bilyor da ondan gıcık yaa......offff..ne yapsan acaba..iki ucu pooklu değnek ahan da şimdi de oldu...))))
tıbben bu mümkün değil canım,o hissettiğin artan bağırsak hareketlerin.en erken 16. haftada hissedersin.bebek seğirmesi ve bağırsak hareketleri hemen hemen aynı,GÜNAYDIN HANIMLAR
11 haftalık henüz cinsiyeti belli değil sadece 1 kez dr.gittim kalp atışlarını görmek için mide bulantıları dışında daha henüz hamile gibi hissetmiyorum kendimi ilk kızımda olan heyecan yok kızda sezeryan olmuştu o yüzden bu gebelik biraz riskli dedi dr.ama ben rahatım pek şikayetim yok ilginç olan ilk kızımda 16. haftada başlamıştım hareketlerini hissetmeye bunda 9. haftada başladı banada çok tuhaf geldi hayırlısı bakalım.
günaydın,ben kas tutulmam hariç iyiyim,sen nasılsıngunaydin arkadaslar giremiorum cok umarim hepiniz iyisinizdirr
Canan biliyom sabahın köründe beni sana cesaret vereyim diye aradın amma ben ne diyeyim güzelim hava malum Allah korusun sebep olmayim bişeye,trafikte saatlerce beklemek bile çok sinir bozucu seli meli geçtim.Lakin sizin o sel olan yerlerle yani ikitelliyle felan alakanız var mı?Yani o yollardan mı geçeceksiniz gelirken ben karıştırdım canımcım.akannehirgünaydın kızlar..buluşmaya çok gitmek istiyom..yaa eşim götürüyor ama bu sefer de ben cesaret edemiyom.ya meteor sitesinde kuvvetli yağış sel uyarısı falan yapıyor..çok trafik olursa,yallolarda kalırsak ya da allh korousun suların içinde kalırsak diye korkuyom...eşim de diyor ki istersen risk al diyor.ama bişey olursa da burnumdan getiri benim..sabah sabah meteorun sitesini açmış.bana gösteriyor.hadi gidelim diyor.ceraset alamayacağımı bilyor da ondan gıcık yaa......offff..ne yapsan acaba..iki ucu pooklu değnek ahan da şimdi de oldu...))))
gunaydin arkadaslar giremiorum cok umarim hepiniz iyisinizdirr
Ayten maşallah çok tatlı seninki yaaa,tam playboy olur bu büyüyünce
vayyy vayyy eski damadım şimdi ayça da bakınca
anniiiişşşş,Egoşu ye kadayda öşlemişiiim
dediiiopuyorumnanaktan
Bizde iyiyiz şekercim ogluşta iyi dünden beri çok uykusuzdum sagolsun bugün uyuttu sabah erkenciydik biraz oynayıp tekrar yattık şimdi kalktık.Canım sen bugünde iştemisin çalışıyormusun.iyiyim datlum çok şükür ege paşamda iyi allah sağlık versin de insan işteee hesap yapıor güzelim yaa yaş konusundaaa hayırlısı bakalımmmm.... sen nsaılsın şekerr oğluşun nasılll...
Bende taraftar olmasamda Aytencim dogru diyorsun bazen ayrı olmaları gerekiyor.evet yaa allah ayırmasınnn bende çocukların anne babası ile sıcak bir yuvada büyümesinden yanayımmm... ama işte kaderrr, bazı çitler içinde ayrı olmaları daha iyi iki ucu moklu deynek yanii...........
Aytencim çok öyle aman aman degil ama ne olursa olsun yinede borç güzelim eşimin kazancı yarıya inmedi çok şükür iyi işleri şuan iyi olmasada patron maaşını veriyor hatta bakıcı parasını bile veririm demiş bakalım hayırlısı. Ev kira güzelim zaten benim maaşım kredi,kira,kendi kredi kartıma gidiyor hiçbirşey anlamıyorum.çokmu aslıcım borcunuz eviniz kiramı? eşinin şu anda kazancı yarıyamı indi.
Canım sen daha iyi bilirsin akşam benim eşimde karşıya geçebilirim dedi der demez ben hemen atladım bizide götür diye ama tabi kendileri halen uyumakta ne zaman kalkar bilmiyorum. Ama dedigin gibi sizin orası sel felaketlerin oldugu istikametler sanırım o yüzden eşinle sendaha iyi bilirsin.günaydın kızlar..buluşmaya çok gitmek istiyom..yaa eşim götürüyor ama bu sefer de ben cesaret edemiyom.ya meteor sitesinde kuvvetli yağış sel uyarısı falan yapıyor..çok trafik olursa,yallolarda kalırsak ya da allh korousun suların içinde kalırsak diye korkuyom...eşim de diyor ki istersen risk al diyor.ama bişey olursa da burnumdan getiri benim..sabah sabah meteorun sitesini açmış.bana gösteriyor.hadi gidelim diyor.ceraset alamayacağımı bilyor da ondan gıcık yaa......offff..ne yapsan acaba..iki ucu pooklu değnek ahan da şimdi de oldu...))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?