Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah tamamına erdirsin canım nekadarlı,k oldu cinsiyet bellimi pekii nasıl gidiyor hamilelik bide sen normalmi sezeryanmı yapmıştın heyecan varmı heyecannnkaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN HANIMLAR

11 haftalık henüz cinsiyeti belli değil sadece 1 kez dr.gittim kalp atışlarını görmek için mide bulantıları dışında daha henüz hamile gibi hissetmiyorum kendimi ilk kızımda olan heyecan yok kızda sezeryan olmuştu o yüzden bu gebelik biraz riskli dedi dr.ama ben rahatım pek şikayetim yok ilginç olan ilk kızımda 16. haftada başlamıştım hareketlerini hissetmeye bunda 9. haftada başladı banada çok tuhaf geldi hayırlısı bakalım.

GÜNAYDINNNN güzel bir hafta sonu diliyorumm.
Selmacım Allah'ım saglıcakla kucagına almak nasip etsin 2. bebişini Şevval'ede maşallah çok şeker.

ayy sağsalim bulunurmu dersin birden için hoş olduu ben hiç sağ bulunma olasılığını düşünmemiştim allahım yaaa yavrum benim ben aklıma geldikçe ağlıyorum yaaa, allahım korunmasız bir melek anneside olay yerinde kalp krizi geçirmiş eğer kalp krizi geçirmemiş olsaydı belkidee bebeğine sınsıkı sarılırdııı senağlamasenağlama allahım evlatlarımzla sınama bizi :Saruboceq:

Aytenn güzelimm nasılsınız Ege paşasıyla. Aytencim senin hiç yaşın göstermiyor güzelim daha küçüksün zannediyordum yaşıtmışız.birde kızımm herkes 40-50 yaşlarında dogum yapanlar bile var Selma'nın da dedigi gibi Allah büyük rızkını verir canım benim eger ikinciyi düşünüyorsunuz tabi iyisini siz bilirsiniz kendini hazır hissetmen gerekiyor. Evt bencede jaded kabak tadı verdi artıkımm kimse.[/QUOTE]

iyiyim datlum çok şükür ege paşamda iyi allah sağlık versin de insan işteee hesap yapıor güzelim yaa yaş konusundaaa hayırlısı bakalımmmm.... sen nsaılsın şekerr oğluşun nasılll...

evet yaa allah ayırmasınnn bende çocukların anne babası ile sıcak bir yuvada büyümesinden yanayımmm... ama işte kaderrr, bazı çitler içinde ayrı olmaları daha iyi iki ucu moklu deynek yanii...........

çokmu aslıcım borcunuz eviniz kiramı? eşinin şu anda kazancı yarıyamı indi.

canım ben bir kaç film yazayım belki içinde izlemiş oldukların çoktur ama ben genede yazayım...

okuyucu,
soğuk dağ
kemik koleksiyoncusu
gifted hands the ben carson story 1
adaptasion

günaydın kızlar..buluşmaya çok gitmek istiyom..yaa eşim götürüyor ama bu sefer de ben cesaret edemiyom.ya meteor sitesinde kuvvetli yağış sel uyarısı falan yapıyor..çok trafik olursa,yallolarda kalırsak ya da allh korousun suların içinde kalırsak diye korkuyom...eşim de diyor ki istersen risk al diyor.ama bişey olursa da burnumdan getiri benim..sabah sabah meteorun sitesini açmış.bana gösteriyor.hadi gidelim diyor.ceraset alamayacağımı bilyor da ondan gıcık yaa......offff..ne yapsan acaba..iki ucu pooklu değnek ahan da şimdi de oldu...))))

bence gitme tatlım küçük bebeğin varr gitme sonra tekrar nasip olur buluşurusnuzzz.

tıbben bu mümkün değil canım,o hissettiğin artan bağırsak hareketlerin.en erken 16. haftada hissedersin.bebek seğirmesi ve bağırsak hareketleri hemen hemen aynı,

gunaydin arkadaslar giremiorum cok umarim hepiniz iyisinizdirr
günaydın,ben kas tutulmam hariç iyiyim,sen nasılsın

Canan biliyom sabahın köründe beni sana cesaret vereyim diye aradın amma ben ne diyeyim güzelim hava malum Allah korusun sebep olmayim bişeye,trafikte saatlerce beklemek bile çok sinir bozucu seli meli geçtim.Lakin sizin o sel olan yerlerle yani ikitelliyle felan alakanız var mı?Yani o yollardan mı geçeceksiniz gelirken ben karıştırdım canımcım.akannehir

gunaydin arkadaslar giremiorum cok umarim hepiniz iyisinizdirr

İyiyiz canım asıl sen naıslsın 3 canlı,hamilellik nasıl gidiyor?Bu da kız ha ayyy ne güzel ben de ikinciyi kız istiyorum çoook datlu oluyolar bu zillilersırnaşık şey

ikinci gebeliklerde daha erken hissedelilebilirmiş bağırsak hareketi olmadığına eminim. sadece tatlı yediğimde sağ tarafıma yattığımda oluyo çünki kızımda hep o şekilde hareket ederdi.

Ayten maşallah çok tatlı seninki yaaa,tam playboy olur bu büyüyünce
vayyy vayyy eski damadım şimdi ayça da bakınca
anniiiişşşş,Egoşu ye kadayda öşlemişiiim
dediii
opuyorumnanaktan

Ayten maşallah çok tatlı seninki yaaa,tam playboy olur bu büyüyünce
vayyy vayyy eski damadım şimdi ayça da bakınca
anniiiişşşş,Egoşu ye kadayda öşlemişiiim
dediii
opuyorumnanaktan

hadi leynnnnnnnn zamanında bilemedinizzz kıymetini herkeseee mavi boncuk dağıttınızz, benim oğluşumdaaa unutamıyo senin manolyayı ama en azından şimdi sadık bir nişanlısı var her ne kadar görüşemesekteee delikafadulden

iyiyim datlum çok şükür ege paşamda iyi allah sağlık versin de insan işteee hesap yapıor güzelim yaa yaş konusundaaa hayırlısı bakalımmmm.... sen nsaılsın şekerr oğluşun nasılll...
Bizde iyiyiz şekercim ogluşta iyi dünden beri çok uykusuzdum sagolsun bugün uyuttu sabah erkenciydik biraz oynayıp tekrar yattık şimdi kalktık.Canım sen bugünde iştemisin çalışıyormusun.
evet yaa allah ayırmasınnn bende çocukların anne babası ile sıcak bir yuvada büyümesinden yanayımmm... ama işte kaderrr, bazı çitler içinde ayrı olmaları daha iyi iki ucu moklu deynek yanii...........
Bende taraftar olmasamda Aytencim dogru diyorsun bazen ayrı olmaları gerekiyor.
çokmu aslıcım borcunuz eviniz kiramı? eşinin şu anda kazancı yarıyamı indi.
Aytencim çok öyle aman aman degil ama ne olursa olsun yinede borç güzelim eşimin kazancı yarıya inmedi çok şükür iyi işleri şuan iyi olmasada patron maaşını veriyor hatta bakıcı parasını bile veririm demiş bakalım hayırlısı. Ev kira güzelim zaten benim maaşım kredi,kira,kendi kredi kartıma gidiyor hiçbirşey anlamıyorum.
Canım sen daha iyi bilirsin akşam benim eşimde karşıya geçebilirim dedi der demez ben hemen atladım bizide götür diye ama tabi kendileri halen uyumakta ne zaman kalkar bilmiyorum. Ama dedigin gibi sizin orası sel felaketlerin oldugu istikametler sanırım o yüzden eşinle sendaha iyi bilirsin.

MÜJDE kız bende seni merak ettim nasılsın yeni bakıcıyla alıştınızmı.
Emel canımcımm kas agrıların devam ediyormuş onun dışında iyisinizdir inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…